Посланикът ни в САЩ: До броени дни започва изграждането на първия F-16 за България

Няма натиск и реакция отвъд океана относно решениет на българския парламент за вдигане на ветото за членство на Република Северна Македония в ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за какво са ни, отдавна не са актуални а и за селскостопански не стават.... от най бедната държава пари изнудиха, свещи да си купят с тях дано

Сигурно вече са си купили молив с който да ги начертаят.

Тате каза,че ще ми купи колело ама друг път-мижитурка

Боже господи аз си мислих че на Гергьовден парада летяха вече.... Жалка история. Пародия ли, вицове да бяха?!Сценаристите на Слави ряпа да ядат с всичко това което се случва в тая държава, Ами така е като се гаврят с нас отвсякъде чудиш се вече да се смееш ли, да плачеш ли ?

Човекът взе парите и каза "ще видим". До дни щели да започнат? Кога взеха парите, кога ще свършат, кога ще ги получим, какво оскъпяване ще отчетат?

Ами, да, благодарение на всички некадърници и нагли крадци от герП!!! Това да държавни пари които да дадени авансово на тези янки. И още никой категорично не каза, че какви са неустойките и дали въобще има клауза за неустойки от договора за тези хартиени еф-ки!

Бравооо! Успокоих се, че една тревога ме беше налегнала!

А трябва да ти пука, става въпрос за милиарди, взети от изтънелия джоб на българина. Боко и каракачанов не ги мисли, те не губят от тази сделка, напротив.

Още на първия ден започна да лиже задници тоя нещастник.

_stankow

Изтребителите не се изграждат. Произвеждат се или се монтират. Но само сградите се "изграждат".

Ще ги получим след втората високосна година, ама започваща - вие изберете деня! + Високосна година, започваща в понеделник 1912, 1940, 1968, 1996, 2024, 2052, 2080 + Високосна година, започваща във вторник 1924, 1952, 1980, 2008, 2036, 2064, 2092 + Високосна година, започваща в сряда 1908, 1936, 1964, 1992, 2020, 2048, 2076 + Високосна година, започваща в четвъртък 1920, 1948, 1976, 2004, 2032, 2060, 2088 + Високосна година, започваща в петък 1904, 1932, 1960, 1988, 2016, 2044, 2072 + Високосна година, започваща в събота 1916, 1944, 1972, 2000, 2028, 2056, 2084 + Високосна година, започваща в неделя 1928, 1956, 1984, 2012, 2040, 2068, 2096

_stankow

Ами може да е "шестък" ... :) Ще го извъртят янките - ама вие ни дължите още, защото нали ви пазехме от руснаците, докато беше мурабето, пратихме ви самолети и войска. Пък вие нищо не дадохте на Украйна. А пък цените скочиха и т.н. И ще поискат още един милиард. Няма да са западняци, ако не го направят !

Гаранция Америка или Гаранция Франция. Добре ви Казваха диверсифицирай доставчика , ако бяха купили грипен сега щяха да са налични. Обаче ще диверсифицираме газта не доставчиците на оръжие само че едното е икономически неизгодно. А иначе натиск НЯМА, грам. Кога стана посланик гога започна да лъжеш бе.

Сега ще има ли виц за американските самолети...къде е Рейгъна да го пусне...абе имало едни дето са си платили самолети на наша фирма и чакали 30г. да си ги получат...и га ги получили те били морално остарели и нашите ги съдрали още пари да ги подновят...и те още си чакат самолетите...смях в залата

Вторенка (второ) - ще го изродим! За тез, на които не им е ясно - това са български диалектни бройни форми(заради тях се забавлявам с жена ми). Между другото, използват се и в украинския и в руския - архаизми са, вероятно от старобългарския.

е сега нали сме хамерикански лакеи платихме авансово ...няма половината сума сега а другата след доставки на първите...или ако не доставите първия до 2г. връщате 30 процента от сумата..и още неустойки....всъщност в договора задължени ли са да ги доставят въобще

че тоя цървул стана посланик, та да започнат производство. Ако не беше отишъл, нищо нямаше да започнат....

Може да му ударят първа копка ... Кебпчета, кънтри и царевичак на корем!

Броените дни са 800. След туй шъ нъ управят.

Да, броени дни. А колко са броените дни? Щото "броени дни" включва всичко от 2 дни до напр. 730 дни, на които някои им викат 2 години.

Бахрейн и Словакия /може и Словения да беше/ платиха преди нас. Дали си ги получиха вече?

Ама хайде де, че ми се изчака чакалото.

С нас турците си поръчаха С400 за 2.5 млрд. евро, получиха ги обучиха се въведоха ги на гойно дежурство, редовно прихващат гръцки Ф16. Порведохо няколко учения със стрелби, чакат следваща доставка, строят завод за ракети и т.н. А ние ... какво правим ние?

ЩЕ ЩЕ ... айде да ни съобщите, дакота дойдат - това вече ще е новина!

Така, така, започва отпечатването на етикетите. Маалко по-нататък - след десетина години може пък и да започнат и други неща.

Г-н посланик, какво направи по повод забавянето на самолетите? Ако ние бяхме забавили нещо, дори доставка на дъвки и бонбони щяха да ни наложат санкции и глоби. Вие колко пъти се намесвахте във вътрешните работи на щатите? Защото Херо Мустафа постоянно дава акъл, без да знае, че няма как да си го вземе обратно.

Тези приказки граничат с най-меко и дипломатично казано - наивитет. Не видях "Лохийд-Мартин" Да са пуснали линия за производство на Блок 70/72. Просто фирмата в момента отстрелва дивите зайце, които ще се хванат да им платят разходите за 10 години напред. Такъв самолет в момента няма направен и няма и бройка завършена. Заради слабото търсене се забавя и придвижването на програмата. България сътвори чутовен гаф с плащането си на 8 бройки... За тия милиарди могат да се купят поне до две ескадрили Тайфун Юрофайтър - европейско производство.

а защо не бяха започнали досега бе позор!!! Не ви ли е ясно це се подиграват с нас И тоя поне да беше си мълчал Ботем беше писал- вий сте идиоти!

ИЗРАЖДАНЕТО КОГА? КОГАТО ЗАБРЕМЕНЕЕ БАЙДЪН ЛИ? ЗА ТОВА ЛИ ЗАБРАНЯВАТ АБОРТИТЕ?

По-дибре си мълчете другарю посланик, както и господарчетата ви, че съвсем ставате за посмешище и показвате какви нещастници сте. А грешните пари, които сащ откраднаха с натиск от България ще си ги платят хилядикратно и даже няма да разберат откъде им е дошло

Трябва да си много сбъркан джендър за да вярваш на това. Сега от хартийки оригами на самолетите ли ще правите??

Или по точно само след 9752 дни! Почвайте да отброявате! :)))))

Изграждането? Не доставката, а изграждането/строежа на първият от 5-10 поръчани изтребителя(или колкото са там), така ли? Нали още по времето на Бойко някъде към 2018-2019 премина плащането и започна чакането им??? С тази скорост и до 2050 няма да ги видим тези самолети! Разбирам да бяха последен модел F-35 или каквото им е там ама за най-простият F-16 модел 70-80-те години!?

кога ще завършат зидането на самолетите? най-важното е да не протече покрива за да не се намокрят пилотите!

Самолети йок обещания чок

Кога пристигна, кога връчи акредитивното писмо, че и инспекция в завода направи?...

Жоре, ако може един Live да пуснеш и аз броя дните, голямо събитие ще бъде, представям си заглавие " Днес започва строежа на първиа ф16 за Българиа" и от долу 8 млн зрители.......ееех развълнувах се....

Значи чистачката се е върнала от отпуск, ще отключи завода и производството започва. Браво Трябва да поръчаме още 200-300 самолета, пък кога дойдат. Важното е в САЩ да са доволни. Важно е че Бойко и Каракачанов взеха комисионната. Да си харчат 30-те сребърника със здраве.

Нямало натиск друг път... Мога да повярвам, че с теб не е говорено, но това е защото американците си говорят дирекно с премиера, министрите и хората от който зависи позицията ни... В тази ситуация с един посленник - в случая с теб е безмисленно да се говори...

Кво ще го правим този еф 16? Който го е поръчал да си го взима!

ги както комсомолец да му излезе реда за Ладата дето баща му е направил първа вноска за нея , когато се е родил

В които плащаш за кола и я получаваш след 10 години. Е, никога не ми е минавало през акъла, че и аз ще живея в такова време. Само дето не са коли, а самолети.

И коли. Ако си поръчаш някое немско возило дето да не е на лично някъде на склад, поръчката ще ти ще готова след година и половина.

Официалната снимка на наш'то ухилено момче с Байдън я видях. Къде да търся неофициалната, където нашия е приклекнал ?

нека изграждането почне сега

Благодаря ти, господарю. Щастието и интересът на американците е наша първа радост и задължение. Особено за тия от нас, на които пълните гушките и сметките заради интереса си за нови територии, все по -близо около Русия, откъдето можете да си хвърляте ракетките. Които вашата благородна и обичана по цял свят оръжейна промишленост произвежда. И вярваме ви, господарю, вие изобщо нямате нищо общо с решенията на Ристе, Пасито , Кремче, Плевню, Атанасов, Боку и пр. бладарни вам поданици, те сами вземат решенията си, родени от светлите им и бекзористни умове. Благодарим и за военната ни защита, колко по-удобно е да си с голи задни части в тези горещи дни... Прощаваме ви и забавянето,, внуците ни толкова много ще се радват на самолетчетата, когато пристигнат и нееее, за неустойки дума не може да става, ние толкова много ви обичаме и даже коленопреклонно благодарим за този титаничен ум Кирето, което ни пласирахте. Хип хоп урааааааа......Амка ви алчна....

"в интерес на Съединените щати е ..." - а българският интерес, г-н посланик?

До броени дни Байдън ще ни покаже среден пръст за самолетите. Порсто сега няма време за нас, все пак това сас нколко секунди (в неговия случай може би минути)

Колко - 300 -400 дена до началото?

Татко каза че ще ми изгради един F-16, ама друг път!

И до колко да броим точно 300 400 500 аз мога фа броя и до 1000

Според документалните канали пълният цикъл за построяването на един Boeing 747 е 10 (десет) дни

леле м,але, Путин и Шойгу се скриха от страх! много яки ставаме! ООНетто трепери от нас! тц, тц...

Това да не е външна тоалетна та да се изгражда?