Посланик Панайотов: САЩ правят стратегия за Черно море, която няма да е публична

"Значението му нараства, а оценката на Щатите, на НАТО е, че ако Украйна бъде победена, това ще е край на системата за сигурност, каквато ние я познаваме", допълни представителят на България зад Океана

Обратно в новината

Коментари - Посланик Панайотов: САЩ правят стратегия за Черно море, която няма да е публична | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредния палячо, който цял живот ще разправя как е седял пред камината в Белия дом. Ама и той като другите ще забрави да каже ЗАЩО тази държава, намираща се на срещуположния край на света, ще прави "стратегия" как да се разбираме със съседите си. Подчертавам разбираме - не бием. Защо този пуяк и другите нещастници не си направиха труда да седнат да направят една обща сбирка на черноморските държави, включително украинци и руснаци, да се разберем кой, как, какво и защо ще прави и да спрем с тези безумия?! Ако не бяха тези стратегии имам подозрение, че Северен поток щеше да си доставя газ, Европа да не си пренасочва средствата за въоръжаване, близки народи да не се избиват варварски /вината няма как да е само на руснаците - това по повод всички които ще кажат, че Путин е изрод и само той е отговорен/, ние да не купуваме ненужни хвърчила и джипки, а да си стабилизираме финансовото положение и да не ходим на избори през 6 месеца. Вярно, че не съм от най-умните ама преди години през мрачния комунизъм ни водеха на монумента Знаме на мира да се срещаме с деца от цял свят и да удряме камбаните събрани там, за да чуят политиците посланията на неопетнените още детски души. Сега в модерния дигитален свят няма една платформа или инициатива, която дори да се доближава до тази идея и да е стожер и радетел за световен мир. В тома число са дори организациите създадени с тази цел.

България да направи Стратегия с Мексико за преминаването на Мигранти от Мексико в Сащ през Мексиканския Залив със салове и лодки която да Не е публична т.е. без да се питат американските граждани и селяни. И Незабавно въвеждане на Визи за американците за период от 35 години, толкова колкото са ползвали те до сега на версия.

Подкрепям - онези в оставка да вземат да пратят една стратегия до Мексико.

Изкуфялия Пенсионер Бай Дън какви ги бръщолеви завалията. Той незнае къде се намира а тръгнал ситуацията в Черно Море да оправя. Буци/Бойко отсече преди време че в Черно Море ще плават само платноходки и корабчета и ще се развива морския туризъм.

Надеждата за отърване е, че ако Тръмп спечели изборите, може да затрие тези закони и стратегии. Той не дава пари за такива простотии и затова го мразят толкова - секна им паричните потоци!

Що не инвестираме в няколко " Посейдона" ,които да се кротнат на дъното на океана . След като те готвят морето ни за бойно поле , а нас за пушечно месо , да се застраховаме от техните непублични стратегии. И да се учат да плуват.

Базите на НАТО и САЩ са най ефективната отрова за българоруските шпоини,и техните партии и сдружения!

Базите на НАТО и САЩ са най-ефективната стратегия да станем мишена, драги. НЕ знам защо но всички, прокламиращи НАТО, забравяте за дипломация и мир само като видите абревиатурата.

Мдам. Задава се следващото плащане на данък окупация. По традиция сигурно ще е пак няколко милиарда за рисунки.

този малоумен гъзоблизец моментално трябва да бъде отзован..да не говорим че и въобще не усеща накъде духа вятъра и след изборите ноември черно море ще им е последната грижа на краварите

Я какво се оказва. В САЩ имаме един цялостен, закръглен и завършен олигофрен за посланик. Какво може да иска САЩ на нашето Черноморие. Няколко военни бази, ветрогенератори, дали на американски корпорации или на украинската ДАТЕК. Ама какви плажове, какви курорти за местното туземно население, какви 5 лева. Трябва да се почнат тренировки да се отварят още военни бази и да почне подготовка за изпращане на войска дебили, които да ходят в Украйна и да защитават вече на 20 000 хектара земя, собственост на американските корпорации. Да се умира за тях трябва. Неам думи, какъв идиот е тоя и как представлява и се е загрижил за интересите на българския народ. Не ми е ясно, от къде се изнамират такива екстременти. Аз съм за закриване на всякакви посолства в САЩ. Само някакви консулства, които да раздават визи на американци и това е. Тоя и без това с компанията лобисти на карикатурите от ПП не можаха да уредят снимки на туриста Денкоф, при все че си платиха 100 000 доларчета. Прибраха им парите и ги изпързаляха. Което не пречи на туриста да го дава гъст с всички еврошефчета и да ни се представя като политик от европейска величина. Щеше да е смешно, ако не беше толкова трагично и то на наш гръб.

Блинкин твърди че и Украйна е на път да падне, а тоя ни казва че САЩ са готови да инвестират в подготовката следващата държава камикадзе.

Браво, на САЩ!Знаят си работата,Русия за съжаление е вражеска държава!

Пишеш се нормален, щото си куку, нали?

Със руската опасност шега не бива,имат си насякъде внедрени шпиони и подривни партии,които се натягат за руски интереси!

Украйна, система за сигурност!? Това пък какво ще рече? Нима пречи нещо на Русия от това да нападне Финландия с която споделят 1200 километрова граница? Или пък Естония и Латвия! Нима има някаква невидима сила която да не позволява на Русия да продължи с военните си действия без първо да минава през Украйна!?!? хахахах "България трябва да инвестира във въоръжаване" И как се очаква това да стане след като за едни пет броя Ф-16 поръчани от 2019 г. може евентуално да ги видим в края на другата година? Отделно цялата военна индустрия е впрегната да изнася цялата си продукция. И въпреки това все още не достига на Украйна, видимо по факта че складовете за оръжие на НАТО са наполовина празни. Трябват ни поне 20 броя модерни бойни кораба за да може що годе да изравним руският черноморски флот. Минимум две или даже четири пълни ескадрили самолети. А ние имаме само едно летище за такива в централна България на 100 км от черноморието, както и едва 2 напълно тренирани пилота за Ф-16. А за танкове, ПВО системи и прочие забрави. Хей, а ако Русия не продължи с военната си експанзия след Украйна? Тогава какво ще правят всичките нации които ударно инвестираха във въоръжението? Да теглят кридити от Китай ли? хаха

10000000++++++++

Че,то България е невъзможоно да бъде спасена от руското влияние и култура,това са десетилетия наред комунистическа диктатура и промиване на мозъците във вечна вярност към БКП и КПСС,като се започне от чавдарче,пионерче,комсомолец,БКП активист,милицоинер,военен,момочетата клетви за вярност към БКП и КПСС със руски автомат Калашников клетви са давали,друго мислещи българи са убивали, и заточвали като врагове на народа без съд и присъда!И ето го днес българският про руски симпатизаннт ,и днешните партии със тяхната съдебна система!

lu4ka

Защо няма да е публична?

Господаря нарежда за Черно море ,а слугата изпълнява.При унгарците такива нареждания не минават.Но те са достоен народ и мнозинството са патриоти за разлика от нас.

Аз ще гласувам за Възраждане!

Ако Израел нямаха ядрено оръжие и всичките им арабски врагове не бяха наясно с това, дали щеше да съществува тази държава сред морето араби? Едва ли... Само ядреното оръжие е гаранция за национална сигурност и всяка една нация, която иска да не бъде жертва на агресия трябва да има легитимното право да разработва и притежава такова.

На мнение съм, че България трябва да инвестира в стратегически ядрени сили и балистични ракети носители със среден и голям обсег на действие, друго за отбрана не ни е нужно. Каквото и друго въоръжение да имаш - няма възпиращо действие - справка Украйна.

ако сащисаните ни върнат дадените бадева пари;)Иначе много работи трябва,но всичко е с пари,дори и сиренето;)

Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак.

България трябва да инвестира във въоръжаване. БРАВО БЕ.ТО ОТ САЩ НЕЩО ДРУГО НЕ СЕ ОЧАКВА. ВИЖТЕ. ИРАК -СИРИЯ-АВГАНИСТАН - УКРАЙНА.......

Е море на САЩ ??????? Егати неандерталците са в тая българия (с малки букви ) Искаме си го някой постоянно да ни го сложил !!! Истински мурви долнопробни !!!

Ние ще участваме ли?

готвят ни за война, в случай, че на някой още не му е станало ясно... САЩ са си приели "Закон за Черно море"!!!... Явно си го считат за тяхно вътрешно езерце. Правете си изводи.

хора обърнете внимание на черно море , там на дъното се намира Москва потъналия флагман на руския черноморски флот , на борда на който има атомно оръжие , което сега ръждясва бясно , защото сероводорода на дъното е много концентриран , това е страшна екологична бомба , която цъка и ще лиши Бг от риболов и летен туризъм , кой ходи на почивка и яде морска риба в атомно море ?

По време на Втората световна война Българският военен флот, командуван от Германия, докато охранява немски товарни кораби превозващи войски, оръжие и боеприпаси от Босфора до Констанца потапя 6 руски подводници... за военните действия проведени от Българския военен флот на Източния фронт Германското командуване награждава над 100 български военни моряци, включително и с Железни кръстове, но в крайна сметка СССР окупира България. Е, същата тази мотика ли искаш да настъпиш?!

другарю , нищо не се повтаря , това че БГ е била на три морета , не означава ,че пак ще бъде ! това че СССр е окупирал 1944 г не означава, че пак ще я окупира

Да инвестираме във въоръжаване???? А Как ще се върне тази инвестиция. Щ о пък не инвестираме в благоденствието на народа.

"Тя няма да бъде публичен документ" Що?!

щото няма нищо общо с интересите на България, а касаят само интересите на САЩ

Имали ангажимент ! Те и към Афганистан имаха ангажимент !

България има стратегия за Карибско море.

Само да кажа на слагача, дето го раздава посланик, че е там да защитава интересите на България, а не на американците. и да пита за визите

за Черно море е като тази за окраината,пиши я бегАла...;)По-добре да си стоят от другата страна на океана,ще е най-добре за всички,особено за тях;)

България вече е като Куба на Батиста.

Къде са САЩ, къде е Черно Море? А нещо за визите казаха ли ти? Робите не влизат в къщата на господарите непоканени. Тегленето на заеми за купуване на американско оръжие ще продължи.