17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тая приготви ли си багажа? Няма време, самальота излетает завтра......

Тая не се спря, не разбра че България не е Русия. Като покойния Жириновски. Нали от неговата партия.

Голям смях пада от коментара на колегата по-долу ,че тази е една ,,карантия,,! Поставя ултиматуми! Съвсем изперкала! Да си постави ултиматум на оная си работа!

Pak osirane. I to ot agent na CIA, Kiro mangala ni vkara v lokvata

Цар Борис трети :"Винаги с Германия, никога срещу Русия." Ама кой да чете история.

И всички знаем как е свършил този цар нали? Той отровен, брат му разстрелян, жената и децата изгонени като кучета от страната. Ето, до това води приятелството с Рашън.

Няма яснота ли? Ще гледаме! Посолството ще се закрие и ще прекъснем дипломатическите си отношения с Русия! Това ще стане! До сега никой не го е правил! Голям срам! Да скъсаш дипломатическите отношения със страна, която ти е дала химн и знаме! Заради боклуци, които не могат да говорят правилен български език и не знаят историята си!

Америка съсипа България , съсипа целият свят

Събира ли багажа? Да си приготви репелент против комари и топли дрехи, че се провали и ще я командироват в Сибир.

Тя го събира, дедовото, ама ще гледаш ние какви ще ги дъвчем. Ще има да въртим очите и да се чудим какво да правим!

Руската коза защо се вози в Западна кола?

Ние сме тестовата бройка на ЕС какво може и докъде с Русуя. Имаме и идеалните изпълнители инсталирани за целта. А на кибиците им е смешно... Засега.

Тая урудка защо не е дошла с Москвич на срещата??? И за каква изобщо се има??? Да заминава към любимия си сибир

Кирето да включи в списъка на изгонените и идиотката Мутра Фана, която си позволява да дава ултиматум на чуждо правителство, а е гост в нашата страна, не е генерал губернатор. Тази нагла руска тъпанарка си е въобразила, че ние принадлежим на империята и.

Гледам руската карантия в BMW се е качила, нямат ли лади или москвичи в посолството. Защо ползва колите на прогнилия враждебен запад.

BMW и в момента се произвежда в Русия

Ах лош лош запад, що се возиш на БМВ рускабляд?

Немците се бутат наеш ли колко им пука на руснаците за Бмв мислиш че не може да се вози в Кадилак ли или Дженезис

Мислиш ли?

Джулая дойде със много светлина на небето и в душите ни !

И джулая ли изпедерасихте, бе!

И мУтрафорова да бъде шутирана.

В отговор "Лукойл" ще спре работа за 2 месеца за настройване на инсталацията за работа с неруски петрол и горивата от 3.50лв. ще станат 3.50 евро.

много й вярваш на мфанова, затова мислиш така

Лукойл трябва незабавно да се спре и отнеме от Русия, защото финасира войната на Путин с наши пари При 50 долара за барел го продаватаза 3.5 лв Къде отива тази печалба при кого??

Почне внос на по - ефтини горива. Този цненарий вече е игран.

нямало било в Русия джендъри , я се вгледайте в това чудо ?!

Ако нямат възпитани хора за посланици ще се отървем от крадливи "освободители" Данъците от Лукоил са отишли за финансиране на терористичната операсия в Украйна

Мутра фанова напусна срещата, като препикано мушкато! Не се надявайте руски окупатори някой да ви се моли , тук сте натрапници !

Г-жо Митрофановам защо не се возите в "Чайка" или "Волга"?

Защото ще ме накарате да ви платя мито.

Колите на дипломатическите представителства са освободени от мито и ДДС в страната, която ги приема. Опитайте друг отговор.

на статията да се чете: Митрофанова си взе довиждане с министър Генчовска.

Гърчовска с нея.

Иначе голема държава, автомобили прави, ма на доказан германски автомобил се вози

ембарго е. няма запчастей

Аз сега разбирам от пресата че Митрофанова била жена... малиии

Мразиш конкуренцията! Купи си вибратор, никоя няма да ти го отнеме.

Има усещане на свобода във въздуха!

Тая мърла защо не е с москвич?

То как да ги изпратим обратно като полетите за болшевики забранени! Най- добре с кану каяк и да го предаваме по националната телевизия! Кой ще стигне пръв до Сочи! Аз залагам за тоя породист кон Митрофанова! Бая ляп има в нея!

' Страна огромная' за пореден път се изказа с едно мъдро 'Пръц '

Голям педерас таз Митрофанова излезе бе! Тц тц пък досега тъй много им се радвах на руснаците!

много пари са пуснали днес в обращение,само платени пишат

Нато и Европейският съюз току що казаха че сме пичове и ни подкрепят напълно. Мнооого самотно и преебано е да си сега на страната на Русия! Завалииките- акъл море глава шамандура!

Айди и да кажеж кога летиш да дойдем да те изпратим подобаващо!

Много добре изглежда новият Москвич, нали?

На мен на Лада ми прилича.

Е как можа на този ЗАЗ да го объркаш с Лада ;)

да не забравят да вземат и паметниците на съветската армия за москва.

Нали постоянно ни заплашват със "Сармати"? Ми по-лесно биха думнали една такава ракета по паметника и да го няма! Обаче като ги знам колко "високоточни" са руските ракети, по-добре да не го правят.

В знак на добра воля ... ще спазят межународното право и ще зачетат правото на България да отзовава дипломати без обяснения. Могат да отзоват на мунчо протежетата ... а пардон тия също са техни шпиони ... по добре да не се застрелват сами в крака.

Защо не е с Мосвич тая проджажница, а я возят със западна кола? Само за това тая продажница Сталин щеше да я прати в Сибир...

Много ме съмнява Сталин да и направи нещо лошо на Митрофанова, по-скоро би я наградил. Самият Сталин е бил фен на американските коли, имал е Пакард, 6 цилиндров, 180 конски сили! Автомобилът му е подарък от американския президент Рузвелт, след като научил че Бащата на Народите е фен на тази марка американски коли. Преди него, Ленин е имал Ролс Ройс, както и цялото държавно и партийно ръководство на Съветския Съюз е било оборудвано с Ролсове. За Путин и неговия Харлей има ли смисъл да коментираме? Дори якето на гърба му с което често го виждаме се оказа някаква скъпа италианска марка, нищо руско няма тоя лъжепатриот, сигурно дори гащите му са западни!!! Затова се показва гол, но само до кръста, някой виждал ли е Путин по гащи?! Не, нали?!

Петрола не е толкова страшен ако спрат ама ако спрат Газа става много по страшно. Майтап бе. Те газа го спряха вече. Немат много опции ... освен да се доизолират тотално. Всичко това благодарение на собствената им марионетка мунчо който доведе цорлем кирчо и кокорчо ... красота!

да, спряха го и стана страшно - резулатите са, че клатят правителство в оставка.... което е световен прецедент. Бая народ останаха гладни покрай това спиране. Предимно тукашни рушветчии.

Изгонването на толкова дипломати (въпреки че повечето са чистачи и камериерки), беше излишна демонстрация на правителство в оставка. Но да поставяш ултиматуми на суверенна държава на чиято територия си извършвал безчинства и геноцид в продължение на 50 години, е просто супер нагло. След като години наред продавахте газ и нефт по-евтино на Германия (която уби през втората световна петдесет милиона руснаци) отколкото на шестнадесетата си верна република България........ моля берете плодовете на собствената си външна политика :)

Спомняте ли си сериала "На всеки километър"? Целия, всичките серии, не само по принцип? Та там, Сергей (Стефан Данаилов в главната роля) като партизанин, комунист, и т.н., редовно се срещаше с руски посланици, издаваше сведения и държавни тайни, и прочие на руснаците! Еми - ето сега положението е същото! Нашите национални предатели (може би начело с Костя Копейкин) издават всичко на другарката Мутрафонова! Ето защо шпионите трябва да си обират крушите от България и да заминават за Русия! Ама защо гонели и готвачите и чистачките? Ще ги гонят я! Щото всички са шпиони! Дори и котката на посланичката (ако има котка или друг домашен любимец) сигурно е шпионин! В руското посолство са на 100% шпиони, така че и тези дето са останали също са шпиони! Знаем за тях, но трябва да ги търпим, все пак са официални лица.

Е, това е невероятно ,не мога да повярвам ,че има толкова патологично същество с такива минимални когнитивни и аналититични възможности като Вас.. Цялата тумба начело с Фройд ,Юнг ,Роршах ,щяха да си оближат пръстите до втората фаланга ,за да Ви имат за любим пациент

Лелката искаше политическо убежище. Отказахме ѝ.

Ще я отзовават да ѝ набиват канчето в Москва ми се струва!

Те там като са едни отличници ..

Готина кола

новият москвич

Не е "Москвич" нали? Да не би да е "Волга"? Май не? Малко на "Ситроен" ми прилича, да не би да е подарък от Макрон?

Представете си срещата между Путин и Митрофанова. Ужас. Сигурно Путин ще е откъсне главата. Горката жена, май я чакат тежки времена. Няма на кого да нарежда, да извива ръцете, няма кой да я обслужва, няма скъпи коли, безропотен персонал.

свали си и парашутките като тръгваш, че счупиха простира.. :)

Да ви напомня нещо. България е гласувала за налагане на вето за вноса на руски петрол в ЕС. От ветото има изключения за 2г. напред. Изключенията обаче късаят ЕС нормите , но не и русия. Към днешна дата Русия може да откаже да продава "Урал" на български компаний в т.ч. Лукойл Нефтохим. Това автоматично означава, че производтсвото на горива в България се спира до преобурудване на рафинерията, която има и руска съсобственост. За по-тъпите от нас на прост език: Ще внасяме всичкия бензин произведен от кръцки и румънски рафинерии. А с още по прости думи : Да го.... бедните! Е тва означава тоя скандал с русия. Когато спрат ГАЗА го усеща само бизнеса или поне 13% от него. Когато спрат нефта, ще усетите бачи Кико да ви диша във врата.

Глупости.

Дрън дрън

и аз да припомня - Лукойл Нефтохим Бургас НЕ КУПУВА нефт от Русия!!!! ХА шах с пешката! нефтохим-а преработва на ишлеме руски (и не само петрол), който всъщност е собственост на Литаско, които са люксембургска фирма. след преработка Литаско го продава бензина/дизела или каквото там произвеждат директно на български компании търговци, които го разпространяват по бензиностанциите. Изключението което са ни дали е за да не се блокира работата на нефтохим-а, който работи със суровина от русийката. Възможно е държавата да купува руски нефт за попълване на някакви военно-времеви запаси, но за това не съм сигурен.

Абе, пич, Литаско каква фирма и чия собственост е? Трудно е да си дебил, но когато си дебил с претенции ставаш Просто Киро. Не разбирате ли, че западноевропейците ни подготвят за пушечно месо в разгорелия се конфликт.Пропуснах САЩ- те са преди всичко.

За по-тъпите са поясним. Продажбата на нефт е сериозен приход за Русия, към този момент ще бъде твърде екзотично за тях да го направят. Ще трябва да избират. Свежи евра или да няма свежи евра

няма искам-не искам. като им се потрошат машините спират и чакат отпадане на санкциите, за да доставят резервни части.

Тъй като ти си патологично много тъп ще ти кажа, че Русия и до ден днешен продава нефт на САЩ и всички остонали клиенти, деклариращи отказ от руски петрол.През Индия. Единствения начин цената му да се понижи и то значително е да се завърне Ковид-а. Тогава ще падне и под 20 долара за барел. Но това не изнася на новата световна бензиноколонка- САЩ.

Поне намалихме шпионите с 60-70% , че ДАНС не смогваше да ги следи всичките. Сега нещата за ДАНС се опростяват. По лесно ще контролира руските шпиони.

Чао, чао.

Много жалко заменяме Руският народ с пъпчивите американски лузъри

Путин и митрофанова не са руския народ. А пък ние българите не ходим в Русия. Руснаците идват в България на почивка вместо да почиват в прекрасната си Русия.

Олигарси, кадировци и КГБ терористи правещи се на петър първи. Руския народ не е зле да се вземе в ръце.

имаше един друг народ който кривна и тръгна срещу целия свят ... пак някакви идеали бяха за чистота и единство на нацията

Коя част на руския народ те влече най-много - канибалите, алкохолиците, убиците на деца или изнасилвачте на бебета?

Всичйо е по-добре от негри и латиноси

Корниту замени Русия със САЩ сино и е в омразната Америка

Какво общо има руският народ с ченгетата и Митрофанова? И не говори за Толстой, Горки и т.н.

Вчера я питаха от БНТ - готова ли е да се разкара и да дойде някой нормален и ще върнем част от хората, никъв отговор е то е ясно - не ще да си ходи в Москва - то кой иска

Хаха кой да дойде торбалан ли

Могат да си открият едно ново посолство във Волжска България.