КЕВР ще определи по-високите цени на водата

Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) ще определи днес новите по-високи цени на водата и ВиК услугите в половин България.

Обратно в новината

Коментари - КЕВР ще определи по-високите цени на водата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО СЕ ОЧУДВАМЕ КАТО ДЕЦА НА ПОСКЪПВАНЕТО? ЧАСТНАТА КОМПАНИЯ Е ДОШРА ЗА ДА ТРУПА ПЕЧАЛБИ. И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ. НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. И КОЙ ГИ ДОКАРА ТЕЗИ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ОКТОПОДИ? КОЙ СКАЧАШЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ? ДЪРЖАВАТА БИЛА ЛОШ СОБСТВЕНИК, ТАКА ЛИ? НЕКА СЕГА СИ ПЛАЩАМЕ ЗА ГРЕШКИТЕ.

Мента Стоянова каза по телевизията: "Държавата е лош стопанин...." А фъндъчката "продава" на концесионера 1кубик вода от язовир "Искър" по 3/три/ стотинки кубика....Който разбрал, разбрал.....

абе вие всичките малоумни ли сте бе - от самото начало на приватизацята реват за тя инвестиции - инвестиции означава да вложиш свои пари а не даите да дадем - колко пути вдигаха цената с тоя предлог и после парите пак окрадени а нищо не е инвестирано - вие маи и нас ни мислите за малоумни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

.... държавата, т.е. власта е лош стопанин. За това "продава" масовите услуги на частни фирми, които предпочете, и не контролира. Чрез подставени служби(ДКЕВР) одобрява разходи и цени на услугите на "добрите стопани" концесионери, които плащат предпразнични комисионни и бонуси на чиновниците за да си траят при увеличение на цените. Увеличените цени пълнят бюджета с по-голямо ДДС. Всичко за сметка на "лошия мат'риал=чичо", а власта олицетворение на лошия стопанин "ни лук яла-ни лук мирисала" защитила напълно собствените си бонуси.....

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

То да е само водата.....Белене чака. Росатом е обявил инвестиционен план за 20 милиарда лева, БЕХ трябва да се оздрави и тока да поскъпне. Чака и Булгаргаз; и той е приготвил повишение на цените. За всичко ще платят българите с голи задници.

"Новият регулаторен период"....за 5 г.е изцяло съобразен с изискванията и плановете на Компаниите. Тези планове,далеч не са толкова инвестиционни,колкото се изкарват.Изискванията на Компаниите,са най-вече за много,много,много печалби.КЕВР напълно ги разбира и подкрепя,в тази насока.Компаниите съответно,са много,много,много благодарни на чиновниците от КЕВР. Пътят на"благодарността",върви нагоре и настрани,извън КЕВР.Има си определени отчисления от благодарността на Компаниите. Тези,които плащат за цялата,прекрасна схема,да плащат!

Който днес отиде на митинга да хвърли един камък по КЕВР. Само с приказки няма да стане.

Що не пишете и за ел. енергията?

Най важните ресурси за съществуването ни са: Водата Тока Хляба Те не трябва да се пипат, от който и да дойде на власт. А те точно там се заиграват. На какво отгоре и повишават цената на водата, качеството и е много лошо, на много места не става дори за миене а всичко живо пие бутилирана вода.

Хляб се яде когато не стига месото. Водата е само за миене а и без ток някак си може - до преди само стотина години не е имало електричество. На който му е скъпо - да не ползва. Това че за тока и водата са монополи и ни извиват ръцете е вярно и затова трябва да им се опълчим.

И мариа-антоанета е мислела така, няколко месеца преди да я качат на гилотината.

Нека си припомним какво значи инвестиция: ..Инвестицията e дългосрочно влагане на парични средства или капитал за придобиване на финансови инструменти или други активи с цел да се постигнат печелившо възвръщане... Значи всички сме инвеститори,щом я плащаме.Полага ни се дял от печалбата-:)

те изнасят парите в чужбина и са все на загуба!

Цената на водата в София преди 15 години беше 50 стотинки. Днес вече е 2.4 лева. Софийска вода всяка година увеличава цената с аргумента, че се повишавало качеството на услугата. Софийска вода подписа през 1999 година, като в договора беше записано, че до 2010 година ще подмени изцяло водопроводната мрежа и над 80% канализационната мрежа в София. Днес нито водопроводната мрежа е подменена, нито канализационната. Нито пък качеството на услугата е повишено. Но цената е почти ПЕТ ПЪТИ по-висока. Яко, а!

Тоно така.Освен това цената на водата,която купуват водата от Язовир Искър е 4 стотинки.Освен това водата е гравитачна и няма помпи за изпопване.Къде отива тази огромна разлика в цените?И за толкова години видяхме файдата от концесията-нищо,само плащаме.

Ти и аз не сме видели. Ама шефовете в КЕВР, министерски съвет, столична община, кмет, министерство на енергетиката... те определено са видяли повишено качество на услугата/комисионната.

Докато не излезем да им начукаме празните канчета на тези уроди ще продължават да ни ограбват необезпокоявано! Не се наплюскаха тия мерзки мафиоти, наглостта им е безпределна, а целта им е унищожаване на българският народ!

точно така унищожават ни за да дойдат бежанците тука и да им направят държава защото те повече рреват за бежанците отколкото за българите и са по загрижени за тях

Водата - новата форма за разграбване на населението. За кой е тайна, че ВиК операторите са всъщност приватизирани от 'наши' хора фирми.

ВиК "дружеството" в нашият град е в ЛИКВИДАЦИЯ повече от 12 години!?!?? Нищо не е направено за подмяната на ВиК инсталацията,която е от етернитови тръби, които са силно канцерогенни?????На какво основание и защо трябва да плащаме след като през ден от ВиК копаят ями по трасето , слагат жаба БЕЗ да подменят спуканите тръби ????З А Щ О

вдигнаха минималната пенсия, а сега вдигат минималната заплата трябва това да се компесира с по-високи цени, нали така? Важното е раята да чувства хомота на шията си и да е завряна в калта, за да се чувстват политиците велики.

Нека всички парламентарно представени партии да поискат оставката на КЕВР и най-вече на пенсионера Иван Иванов.

Няма страшно , всичко ще се оправи при Борисов 4 ,5,и 6 , или ако се върнат БСП и ДПС !!!!

за олигофрени и рая? Да, преди 5 години утвърдиха този план. Но Да, преди 5 години този план беше разписан с включени инвестиции. Да, от 5 години цената нарстна 6 пъти. Но Да - къде са инвестициите? Защо тръбопроводите са на решето? Защо ние, трябва да платим тежката цена за тяхната подмяна? Защо 30 години не се правят ремонти, а се запушват дупки?

Нека всички протестиращи да покажат сметките си за вода и да ги сравнят с всички останали разходи.

да плащаш за вода колкото за парно и ток ли?

Знаеш ли, че 10 /десет/ литра питейна вода от чешмата ти струват около 2 /две/ СТОТИНКИ?! Няма друго нещо, което да е толкова евтино. Не се оставяйте да ви манипулират, хора!

Стив Ханкс- Приватизация, приватизация, приватизация, държавата е лош стопанин и не следва изобщо да се занимава със стопанска дейност. Нейната роля е само и единствено да събира данъците. Да, точно, защото регулациите в каквато и да е форма са нерегламетирано вмешателство на пазара и форма на експрориация на частна собственост.

Абе важното в Бантустана е цената на бананите да не се дига.

Много си прав! Всички знаем какво се случи преди 28 години, когато бананите бяха дефицитна стока и ги имаше само по Коледа и Нова Година. Стана революция! Затова вече имаме банани целогодишно. И няма бунтове!

са алчни продажници. Те не защитяват интересите ни. Моментално трябва да ги изхвърлим от топлите им доходоносни местенца.

Този изрод Иван Иванов и синодалните старци, както новото безмозъчно попълнение в КЕВР могат само да изпълняват тъпите инструкции на управляващите! Софийска вода е най-мафиотската структура след Топлофикация, ЧЕЗ и Булгаргаз! В НС групата на ГРОБ и Лъжепатриотите се е нагласила да граби и не й пука имат ли хартисалите на тази територия България люде пари за храна и лекарства! Всъщност, за лркарства няма да трябват, тъй като се приемат решения за по-бързото измиране на населението! Браво на Тиквата тулуп и шайката му! Единственото утешение е, че и те ще отидат там, където всички ние - в гроба!

Не си права за едно! "Единственото утешение е, че и те ще отидат там, където всички ние - в гроба!" Ние ще сме там преди тях! Това е целта им.