Шиндзо Абе в България: Максимален натиск спрямо Пхенян

Министър-председателят на Япония Шиндзо Абе заяви пред български медии, че е необходимо максимално да се засили натискът спрямо Северна Корея.

Обратно в новината

Коментари - Шиндзо Абе в България: Максимален натиск спрямо Пхенян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

северна корея не ме интересува само знам едно че едно време при баи тошо за него япония беше барометър как да се движи държавата българия , казвал е изпреварват ни технологично трябва да направим нещо , и всичко баталяса защото една птичка пролет неправи , тои беше сам в идеята си българия да се развива като япония но руските блядове казаха че ние сме силни там където трябва тоест разбираи ядрени ракети а народа мре от глад .......

ВИЖ КВИ ГЛУПОСТИ СИ ПИСАЛ БЕЙЙЙ? ПО ВРЕМЕТОНА БАЙ ТИ ТОШО КОЛКОТО И ДА ИМАШЕ ГАДНИ РАБОТИ НАРОДА НЕ МРЕШЕ КАТО МУХИ, ИМАШЕ РАБОТА И ЧАК ДА СЕ Е КАЗВАЛО ЧЕ ЯПОНИЯ БИЛА БАРОМЕТЪР ЗА БЪЛГАРИЯ ХЕХЕХЕ САМО ЛЪЖЕЦ КАТО ТЕБ МОЖЕ ДА ДЪРДОРИ! ЯПОНИЯ КОЛКОТО И ДА СЕ ФРЪЦКАТ СИ ОСТАВАТ КОЛОНИЯ КАТО НАС! КОЛОНИЯ КОЯТО НЯМА АРМИЯ И СА ОБЛЪЧЕНИ КАТО НАС АМА С РАДИАЦИЯ! СЕВЕРНА КОРЕЯ ТАКА ИМ ВРЪТНА НОМЕР ЧЕ САЩ И ЯПОНИЯ МЛЪКНАХА!

Ей сега ще се засилим да натискаме Пхенян. НИе със Северна Корея си нямаме общо. Към тях ангажименти нямаме, нито те към нас. КОй каквото им е обещавал, да ходи да си го изпълнява. САЩ и околните бяха поели ангажименти във връзка с отказа им да развиват ядрени програми. Не ги изпълниха и корейците отговориха със същото. Имат си вече оръжие, за да спасят държавата си от съдбата на Либия и Сирия. Не им харесва участта на Япония, която де факто е под американска окупация. И са си съвсем прави.

Баче Бойко е много вчепатлен от японския министър и обеща, че а се яви тоя Пехнян у България, а го е натиснал максимално.

Мисля че г-н Абе леко греши. Би трябвало да иска светът да накаже САЩ за модернизирането на ядрения си арсенал и най после да прекрати окупацията на Япония, която подобто на Европа е завладяна от САЩ територия от 1945-та насам.

С писателя Кобо Абе, много си приличат, да знаете. Да са живи и здрави, дано скоро подкараме някоя резачка на "Нисан" или нещо подобно, стига с великите зидове и други куче-марки. А срлушали ли сте една японска рок-група, която се прави на "Куйн", а солистът се напъва на японски да изпее "We are the champions"? Ще се изпонатаковате от смях, гарантирано е. Иначе са много сладки тия хора, точни, обрани, тактични, внимателни, възпитани, толерантни, хора на честта. Законът "Бушидо", не е шега работа и за всеки. Няма да чуете някой да нарича народа си електорални единици, популация и е-ге-не-та.

Бащицата ще реши проблема. Сигурен съм. Както каза Доналд Туск, с него не могат да се мерят дори и древните тракийските войни. Така че споко г-н Абе. Щом американците не могат да се справят, ние сме насреща.

Доколкото ми е известно японците са окупирали Корея и са извършили множество не особено цивилизовани деяния. Така че сега да не квичат като недоклани свине.Рано или късно ще трябва да плащат.

Първи на касата ще дойдат от Китай. Другарят Си ясно заяви, че ще приеме само публично извинение от най-високо ниво, а той не се отказва от думите си. Някой японец ще трябва да си направи това харакири.

Мамалигарите отидоха далеч пред нас с големите инвестиции в автомобилната индустрия, тъй като имат държавни мъже, които мислят как да задържат младите хора в своята държава, как да им осигурят работа и прехрана, как да повишат тяхната квалификация. Не изгониха РЕНО, както направиха нашите "управленци", а сега вече произвеждат и хеликоптери. Нашите управленци живееха и все още живеят с глупавите мисли, че селското стопанство /което унищожиха/ и с туризма ще решат големите проблеми на българската икономика. НЯМА РАЗВИТА ДЪРЖАВА В СВЕТА, БЕЗ ДОБРЕ СТРУКТУРИРАНА И ДЕЙСТВАЩА ИНДУСТРИЯ. Все още това не се разбира от нашите политици и от държавната власт и всички ние, обикновенните люде, сме потърпещите.

иди питаи каталунците , защо на всеки пети прозорец пише :ен вента нали лравят сеат

Точно така е. Но мутрите не могат да контролират сложни технологични производства и сложните хора за тях.

Абе Шиндзо, що не си премериш бекерелите?! Де, Фукушима, де!

Правителството посреща и разговаря със Шиндзо Абе,а червената генералска измет от разни промосковски военни съюзи разговаря със Северокорейски дипломати за международното положение!

Тези що са толкова мераклии корейчетата са си събудят гащите и..да останат само по гол гъз?

Шинзо абе -Борисов танцуваш със саби като самурай,а управляваш като мутра.В България ако робот беше министър прецедател няма ше да има КУРУПЦИЯ. Борисов -Абе Абе Абе.

Шинцо, малък си!Къде отидоха гордостта и честта на едновремешните самураи??? Две бомби ви стигнаха и се продадохте на тези с ядрените програми, станахте роби на Америка. Защо покровителите ви не си съкратят ядрената програма, да дадат пример, нали едно време от тях започна тази политика с атомния натиск и вие го знаете най добре.Ама не, Северна Корея, щото е малка и трябва да слушка.

Шиндзо, хайде пак да правим роботи в България, както преди 30 години. Асеа Браун Бовери ни завиждаха тогава. :) Пък е време и някоя хубава японска колица да сглобяваме тук, виж мамалигите колко далеч отидоха.

Не трябваше да идваш в България. Или си тръгнал на "Екзотична разходка". Отиди във Уошингтън, при ония дето Ви хвърлиха Бомбичките, Едната с името на МАЙКАТА "ЕНОЛА". Там ти е проблема Шугунецо...там, а не Тук. ----------- Дано да са ти дали Сливова, а не онзи Шербет дето го пиете и се напивате, като мъртви.

Точно така! От 01.04.2018 да се забрани износа на петрол, обогатен уран, ракетни технологии, микропроцесори и стоки с възможна двойна употреба от България за Северна Корея.

На Балканите сме кофти хорица!

ха ха ха, дира ги удари дамлата-надяваха се на позитивни коментари

55 коментара към 15:40 - една шепа малоумници.

Да, Шиндзо Абе дойде да говори с България и балтийските тигри за ядрената програма на Северна Корея! Защото тези държави имат ключова роля за световната политика спрямо КНДР и това е първото посещение след преизбирането му за премиер! Повярвах...почти! Медиите все повече дебилизират хората с тази безумна западна пропаганда!

и какво ще изнасят булгаропитеците за жапанките:при баи Tошо-електрокари, лагери,машиностроене, билдинг проекти, космически изследвания, кашкавал, сирене, каптагон, нефт , оръжие, даже сглобявахме коли, маратонки, швепс, маиките с три години маичинство, пенсионери на 55 години, секса доброволен без пари, а мен ма самоубиха

за ,да им ползуват японците метала ,защото им излизаше без пари!

Кой за тебе го Абе? Шиндзо, млъкни бе момче! Що го докарахте този повляк? Питайте в япония какво им е мнението за него... Предател и глупак - с две думи! Тръмп го нарече 'добър партньор', превода на български е между удобен и еФтин. Шиндзо иска да гърмим Северна Корея, но скоро не е ходил да поднася цветя на Хирошима или Нагасаки? Абе, дали и те са жертви на Корейският комунизъм по индиректен начин?

И какъв точно натиск ще наложи България срещу КНДР?

ще изпрати всичките си комуняги там..и вече С.Корея няма да има нужда от санкции....сама ще грохне

..чакаме извънземните при Чинията на Бузлуджа!

Японците сега са открили , че и ние си имаме Ким , който е по дебел , по глупав и по самовлюбен от корейския .'

Преди натиска, не трябва ли да се дадат гаранции на Северна Корея,че САЩ и васалите ѝ няма да решат един ден да изнесат демокрацията си там, както я изнесоха в Близкия изток.

Шопара Ким в България се подкрепя от третополовите лаборанти в драгалевци и петоколонните каскети на позитано .Те вият като приклещени кучки на течение и срещу коалицията на доброто на Бойко и Валерката!

Първо - Япония да благодари на САЩ за своята демократизация като изгради паметници в Хирошима и Нагазаки на Труман и американските летци! И второ да се откаже от претенциите си към Курилските осторови. Тогава тя ще стане демократична държава, а не от палячовци-самураи!

Шиндзо, Абе, е ако Пхнян те нитисне? Американски балончета да не ми припяват

Ето за това е дошъл този до България- демек не е амеранците които казват това ами японците. Той по- добре да натисне неговите американски господари да се научат на добро поведение и тогава всичко ще се уреди и нормализира. За парлама дори и да открият някакъв бизнес щом си постигнат целта ще го закрият. Познати истории.

БЕЛИЯ ЦВЯТ НА ЧЕРЕШИТЕ ВАЛИ НАД КЕНЕФА НА МУТРИТЕ И СЕ ДАВИ В СЪДЪРЖАНИЕТО МУ :))

тиквата ще играе сепуко със сабя за харахири :)

За какво си губи времето Шиндзо у нас? Нищо няма да киризи от България.

Е поне ще се посмае и ...посмее от сърце... И дано не му сервират кисело мляко,че ще/се чуди какво е ял в страната на киселото мляко....

офицерите и сержантите от запаса се срещнал с военни представители на Северна Корея и обсъдили борбата срещу световния империализъм ??? На този съюз банкянската мутра яко пълни гушата с народни пари, имат перфектна сграда в идеалния център на София, а прозападния "Атлантик" е на самоиздръжка ???

трябва да го настанят в централния затвор, щото са военни престъпници

Какви сме ние че да правем намеци на диктаторчето в Сев.Корея какво да прави?В какъв пореден филм ни вкарват?Защо Не отказахме Европредседателството,като сме бедни и слаби?Никой нямаше да ни съди,

По-голям тъпизъм не бях чел скоро! Типично за промити червени многознайковци!

А какво бе нещастник? Простата тиква ще се изцепи нещо по ад ес на ким и оня ще го прати да върви ва майната си, ей това ще стане, соросоиден тъпак!

Kalin

Факта че у нас за разлика от другите страни които посещава набляга на проблем като Корея а не за бизнес връзки и инвестиции говори сам по себе си как ги виждат японците нещата в България.

Ами така е, ти чак сега ли го разбра това? У нас няма нито бизнес, нито производство. Само болшевиците си мислят различно.

Абе, Шиндзо Абе Сан гледай си кварските радиоизотопи в супата и си трайкай!!!

Серена Корея оня ден за пореден път заяви,че ядрената и програма не заплашва никой,че я пази от агерсори. И само агресорите ще пострадат. Абе,да не сте глух? Ако ще играете ролята на камиказе проблемът си е ваш,а не наш. Съседи сте,а не можете да се разберете,като загърбите САЩ. Зарежете севевна Корея мисете за Китай,там имате там стари грехове.

Не съм чувал Северна Корея да е поемала някакви ангажименти за ядрено разоръжаване, които да спазва.

Не Япония субсидира ядрената програма а ....... кликата Клинтън, Буш, Сорос. Те отдавна имаха план за световна война и Клинтъница затова не спечели. ........ Нещо подобно е и Истанбулската конвенция.

Както е описано, не е ли това груба и арогантна намеса във външната политика на България? Не че не сме се надупили грозно на който поиска...

Аз Бойко не съм го виждал в друга поза освен когато се излежава предизборно в Правителствена болница.

Япония все пак има право щото е претърпяла такъв ужас през Втората Световна Война.Но спомена за този ужас е във друга посока а не към Северна Корея.

японците са вършили престъпления в корея и китай, за които ни е бедно въображението; моите познати от китай са единствените на земята, които искрено одобряват атомната бомбардировка

Има голям риск, за планетата, важно е да разбираш страните в конфликта а от всички западни страни ние и румънците най-добре можем да разберем една комунистическа държава, защото до скоро и ние бяхме такава.

ти наистина ли вярваш че азиатците се прекланят на капитализма? .

Не, но и те са хора и им се живее, според техните им разбирания. Ние според нашите. Живеем на една и съща планета. С една и съща атмосфера.

а от къде да сме сигурни че Япония не субсидира ядрената програма в северна Корея ?защото на нея и е забранено да провежда ядрени опити а желае да има модерни играчки.

от какъв зор ни е притрябвало посолство на сев. корея в софия?! веднага да се закрива и персонала да се праща обратно в азия

Да спешно трябва защите на България от злобна антинародна пропаганда. Закон за Защита на България. Този закон да предвиди и парични контрибуции които да отидат директно за развитието на Българските деца.

Ето го едно фашистче.

От какъв зор ? Нито имаме претенции към Корея, нито имаме вземане-даване с нея.

Другарят Шиндзо би трябвало да е наясно, че натискът води до обратен ефект...Налива вода в мелницата на Пхенян...

Япония е най-застрашена отново да стане жертва на ядрени удари, а се държат глупаво като ястреби. Ако има натиск, дали няма да се счупи нещо и някой да реши, че няма какво да губи?

За да има натиск върху нереза ким,новия Гешев -БойкоНепобедими трябва да ликвидира до крак дупедавците му от 5 колона в европейска България- о.з .фуражки,дс паразити,дръти номенкалтурни бастуни,опикани червени бабички и дебелогъзите,шумкарски внучета от шайките на лъжкинята-бкп/бсп с жандармерия,ловни роти,трета секция и блокади на яташки бърлоги! Да дрискат петолъчки като му чуят името,като през 1943!

от Вас групи, като банкянската мутра е един от тях, той е тяхно създание ???

Бойко първо трябва да почне от вас ,най долните третополови комуняги от драгалевската лаборатория на рада дълбоката!

Тия дето си изброил са ти началници-затова имаше 10.XI.,СДС и други димки за заблудени олигофрени като теб! Сега е демокрация,те са суперлигата,а ти си взимай хапчетата редовно ако можеш да си го позволиш!

Какъв закон трябва за да може държавата да се бори срещу себе си ?

Тогава Винету трябва да почне от себе си-,член на БКП,охранител на телесата на Т.Замжфиркьов Живков и напуснал органите на МВР,поради отказ да се деполитизира и пазещ партбилета до сърцето си,От др. Лиляна-партизанска внучка от семейството на АБФК,Цв.Цв-стажант на КДС с тате офицер в УБО возещ др.Шопов,Другарката Цецка(по кличка Цола Драгойчева)тоже член партии завършила РАБФАК,другарката Кмет-преподавателка по савецки език и так далее....

СТАНАТСЛЕД ВРЕМЕ ПИШМАН ДЕТО СА СЕ ЗАХВАНАЛИ С НАЗИ.БЕДНА ИМ Е ФАНТАЗИЯТА КАКВО ГИ ОЧАКВА.