Българи са заробилите 34 българи в Португалия

За нечовешка експлоатация на сънародници, португалски съд наложи мярка за неотклонение „задържане под стража“ на двама българи и „подписка“ на един.

Обратно в новината

Коментари - Българи са заробилите 34 българи в Португалия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко се трупа на гърба на тези, които "приватизираха" фабрики и заводи , унищожиха ТКЗС и обрекоха българите на просия и ангария заради безработицата. Те ще горят в АДА!!! И родата им ,която живее на чужд гръб.

loyola

Бе за ада -не знам. В монта те си почиват на Карибите и хич не им е зле.

Крадливата, ал4на папла4 се е настанила и навън! Но има целеви групи, които са неграмотни и неуки, така 4е да си понесат последствията!!

Българи са заробилите 34 българи в Португалия Моля Дира, поправете това безумно изречение!

Няма да те разберат за какво им говориш. Наверно са завършили висше в някой университет.

Да,виШо в нов български!хаха

Работил съм в Европа. На повечето места има общности от емигранти. Само българите нямат. От личен опит мога да споделя , че за няколко години работа на вън. Съм имал няколко неприятни случки , а те бяха от българи. Няма никакво чувство за националност и принадлежност. Всички останалио емигранти се крепят един друг, дори и албанците.

Интересното е, че масово българите в чужбина се оплакват от българите в чужбина. Това означава, че тези, които се оплакват не биха се оплаквали помежду си. Очевидно някои мътят водата. Опит за анализ: След Освобождението българският народ се формира като механичен сбор от преобладаващото българско население и периодично заселваните от Високата порта по земите ни през вековете чужди племена и народи. Например татари. Мюсюлмани /български и всякакви чужди/, подкрепящи турската власт. Тези хора няма как да са се интегрирали успешно в новата държава България, още повече, че вече не са били поставени априори в привилегировано положение. Недоволството и отмъщението на такива хора става потомствено. И сега често срещаме хора - гледаш го българин, говори български, живее и работи с нас, а е толкова различен, че чак се питаш как може да има такива българи? България все още не е решила своя Национален въпрос.

Съветвам те повече да не се пробваш да анализираш, защото нищо не разбираш. Проблемът се дължи на социализма и завистта още оттогава, че някой е отишъл и се е уредил в белия свят! Това се пренася и в днешно време с още по-голяма сила и тези, които заминават за чужбина, са твърдо решени да правят "сечено" на сънародниците си, белким не се издигнат още повече! Кви мусюлмани, кви подкрепящи турската власт, какво привилигеровано положение - проблемът има ясно и просто обяснение!!!

европата ни зароби всите, а тези се хванали за трима нещастника-тъпанара- използвачи.. за милион - няма закон за кокошка - няма прошка нали така, а?

На времето ,либийските сестри беха курви ,и ги оставиха на произвола,та едвам го оттърваха.

ВСИЧКО ДЕ ФЪРЧИ НЕ СЕ ЯДЕ БАТЕНКА...МНОГО ЗЯПАШ

Такова масово убийство на деца е без аналог в световната история. Може да съперничи с ядрените бомбардировки над Хирошима и Нагасаки. Почеркът е един.

Едно не са разбрали всички пишещи и четящи юзъри!!! И никога няма да го разберат-демек осъзнаят!!! А то е следното-Бачкат-демек работят де САМО ГЛУПАЦИТЕ бре!!!Всеки вид бачкане е ОБИДА за ЧОВЕШКОТО ДОСТОЙНСТВО бре!!!Под БАЧКАНЕ от еволюционна гледна точка се разбира всяка дейност свързана с изкарването на прехранана бре!!!Да си крадец измамник наркопласьор убиец и пр и пр е разбира се също БАЧКАНЕ бре!!!Смърт за БАЧКАНЕТО!!!пп-От работа се гърбавее а не се хубавее!!!Ха ха ха!!!ппп-Бачкат само тези които не умеят НИЩО ДРУГО бре!!!Буууухаха!!!

До Еволюция! Е сега всички бачкатори като ти прочетат утре сабахлем поста и идея си нямаш кви минуси ще ти нацъкат Щото истината ще ги заболи

Че освен в София, къде другаде в България се работи за 40 лв и повече дневно (неквалифициран труд)? Май на всеки 4 години трябва да арестуваме по тая логика 240 човека и да ги пратим за превъзпитание.

Дали са цигани, турци, и пр. за властите са с български паспорт и са българи, какво ще се интересуват португалци, германци или англичани? Българи са!

В България има българи,турци,арменци,цигани и др.Не се прави на улав.

Българи! Тук не става въпрос за произходът на прабаба му. Български паспорт- в България израсъл и учил и дори и войник е бил - българин е и е излезал от Бя!

Г-да/дамите списвачи, моля уточнете дали става въпрос за българи или за български граждани с небългарски произход (сещате се кои имам впредвид) - поне една снимка да бяхте публикували. С риск да ви омръзнем съвсем - държим да знаем какви са, за да можем да определим отношението си по случая. Разбираемо е, че ако са от оня леко мургав етнос, дето вашите кукловоди изполват заедно с вас за геноцид над народа ни - въобще не виждам с какво нахалство ще се търси съчувствие от нас. А самия факт, че няма снимка или имена ни насочва на подозрението, че са точно такива. От друга страна ако са и по народност българи или от някой от другите културни етноси в нашата родина, то няма да е зле да разберем и кои са "робовладелците" - най-малкото някой новобранец в МВР може и да се излъже да провери тукашните им връзки преди старите кучета да са ги предупредили срещу съответния подкуп. И за пореден път ви "поздравявам" за опита да приравните български гражданин с българин. Ако работехте за мен за такова поредно нещо заплатите ви за следващия месец щяха да са изравнени стази на събирачите на боклука, за да почувствате искрено и лично какво озаначава буквално да се внедрява и вменява "равентсво" без да се отчитат различията в резултатите.

Българи са! Това отговаря ли ти на въпроса.

Не. Снимки, линкове и имена отговарят на въпроса ми. Не отговори в стил аБХК.

Аз лично съм попадал точно на българи ( децата на комунделите ) и в Франция и в Германия. Използват силното си положение за да изкарат максимално от труда на сънародниците си. При немец примерно квартирата е 200 евро, при българин е 250 и си плащаш и режините, които при немеца не плащаш и т.н. Циганин зад граница с българи не се занимава-помагат си много за разлика от нас. Ето бъди сигурен че са българи !

Комундетата не ги имам за хора, камо ли за българи. Много лошо е да имаш работа с някой от техните промити мозъци. Не се учудвам хич на такова поведение. Провалиха народа в морално отношение тотално и винаги си показват рогата, когато си мислят, че не ги виждаме.

В Португалия храната е по-евтина от в България. Пилешкото и цвинското месо ги има за под 2 евро на килограм. Да не говорим, че има храна за центове.

Нали точно Бургас е "на 490 км северно от лисабон".

Има роби, но щастливи, за разлика от България, където робите на комуно капиталистите са нещастни.и най нископлатената работа където и да е по света е много по добре заплатена, отколкото в най бедната и мизерствуваща страна България, ограбена от комунистите!

Там , взимат за 10 ч 40лв , а аз тук в България взимам за 12 ч 17лв ,и били роби .....

коментарат ми бил "етнически"нетолерантен,затова изтрит...ок...ами,зщо братята "роми""не пристигат в лошото уса да бкрадат жица,или релси?ами тук,у наше сеуо се стреля на месо за кражба!и защо лошият чичко сам не им дава визи???ами нали още утре федералните затвори ще се претапчат!етнически "нетолерантни "ли били???оле,мамо!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ха ха , сложил ли си си табела на вратата или оградата с кръстосани пистолети и средното време за което реагира 911 в твоя район и скоростта на движение на куршума, и надпис отдолу ние не звъним на 911 да, в америка имат добро решение на проблема, с което спестяват пари на данъкоплатците и време на съдиите. има само изизскване трупът да е в къщата ти или 3 фута /един метър/ навътре в двора ти. полицаите идват гледат, ако сичко е ОК се извиняват, че не са спрели или заловили крадеца предварително/тяхна работа е, за която са взели заплати/ и той съществува, почистват труповете и заминават.

пирифектну!!! за това сам си в гаддното уса,за да си нямам баи "ром",така ли викахте???хахахахаха... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Що ни занимавате с цигански истории?

Бърза сметка показва, че за 22 работни дни тези роби изкарват 880 лв. месечно. Това е мечтана заработка за огромната част от БЪЛГАРИТЕ. Извод: 85% от работещите българи са роби.

Само една бърза корекция... 25 евро Х 22 дни = 550 ЕВРО Х 1.955лв = 1075лв. иначе всеки има право да си избира къде и как да работи и живее

От българин очаквай най-голямото зло. В чужбина той ти е враг номер 1! Имам дългогодишен опит зад граница и съм патил в началото, докато не разбрах тази истина.

пич, това са цигани!

Зашо ли не съм изненадан?

ли става това, не разбирам от езици.

Нали точно Бургас е "на 490 км северно от лисабон".

Защо в ада казана с българите никой не го пазел? Защото сами се топим един друг в катрана....

Щото си тъп

Аааъ, плувай си, плувай НЕ е риба!