Коментари - Портних е под чертата във Варна, възелът ще се разплете на самия финал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Пеnа,мозък е това да го измисли.Напълно подкрепям.

И нека второто българско ВЪЗРАЖДАНЕ започне от Варна !

Охххх малииии. Тиквоча не случайно вчера кафявата му чутура ощи по кафява стана. ОПГ ГРОБ Неделя губи балотажа. Нищо,чи Бибиткуту с Жипката ши мъкни бюлетини от Костинброд и всички с осново образование ши гласуват за примитива. Най-простите гласуват за Простия. Матряла поне ши са преброи.

Гражданите за европейско развитие от Максуда и Каменар и този път бурно подкрепиха гроб на "референдума" във Варна! Много кебапчета, много нещо!

Някой реши. че може да жертва един шивач, за да заглади съмненията за цялата страна. Човекът започна да се държи така, все едно животът му зависи от победите на изборите, а може и да е прав!

Русе е с вас Варна! Пратете по дяволите Портних! Брат за Брата! Давай Коце мачкай! Ти можеш!

Варна е загубена кауза за Коцетата. Победата е за Портних. Е, може да се наложи да изчака една седмица, но мачът е свирен!

1.Всички да излязат и да Гласуват на Балотажите !!! Много е ВАЖНО да Гласуваме ! .... 2.Левите Задължително трябва и ще Подкрепят Десните кандидати на Балотажа срещу ГЕРБ ... Десните трябва да подкрепят Левите на Балотажа !!! Само така Всички ние ще поставим началото на Нормалността и Възстановяването След ГЕРБ . Гласувайте и Успех на България и всички нас !

В Гърция бяха вече избрали правителство...А, нашите топ пишман цикове, още броят

Най-доброто е, че ГЕП е базапелационен победител в изборите, а хубавата вест е, че окончателно ще разсипят държавата и ще ни заробят с още 2млрд. следващата година. Така след 4 години управление дано и останалите наши сънародници, изпаднали в анабиоза се събудят и отидат да гласуват, за да изметем шайката от вопиющи невежи и фрапантни глупаци - ГЕП. Но най-добрата новина е , че дотогава простотията вероятно така ще се е окопала, че само избори няма да са достатъчни. Призив - на балотажа всички да отидем за гъби и да оставим Зиганите да ни довършат.

Единствено в Русе БСП водят, като русенец съм шокиран! Но знаете ли, радвам се! ГРОБ се оляха, за 8 години разсипаха града! Обгазявания всяка вечер, не се диша, все едно се върнахме 30 години назад. Даже Нинова като идва се обърка и вика че сме северозападна България... смятайте колко мразим ГРОБ в Русе! Писна ни да измират хора на пътя Русе-Бяла! Долу ГРОБ!

Този наглец избяга от всички предизборни дебати. На балотажа ще гласувам против него.

Коцето Forever

Наместват Варна май.... Мечтата ми е балотаж Портних - Костадинов.

Хайде сега, Наркованчо - по трасето на безумния булевард, от който прибрахте толкова мангизи, първо: да си вземеш сбогом с бившето булче и после - право в любимата ти Хайфа - да си пийнеш и смръкнеш. както ти си знаеш, и да си намериш някоя еврейка. Нали им имаш голям мерак! Ние тук ще се оправим и без теб!

Браво на Ямбол и на Добрич!

Браво Коце, мачкай!!! (тимаджиите решават във Варна)

Минаваме директно под управлението на ББ. ББ ще е кмет на Варна, а Портних само про-форма. След като реши да прави Варна село разбра, че сгреши. Варна става приоритет и ще се наливат пари. Няма как да сменят Портних и загубят. Портних ще бъде статист. Първо ТИМ си свиха опашката, сега и Портниха. Бе да се налее малко и във Варна, че съвсем ни загробиха тука. Иначе, не ми допада стила на ГЕРБ, но човек трябва да е реалист.

У нас в Русе гербаджиите се оляха! 8 години разсипаха града! Обгазявания всеки ден! Ремонти на ремонтите, кеят развалиха (той си беше развален), бойко 10 години лъга че ще строи магистрала, сега мост взе да обещава, не съм фен на БСП, НО съм щастлив че бихме шамар на ГРОБ.

що а идиот трябва да си, за да гласуваш за такъв боклук?!

Герб отива в боклука

pompai

DIR ,при тези резултати 2-ия тур е решен и стига сте ревали.

Такъв гордиев възел се разсича само с меч!

Радващо е, че ГЕРБ продължава да е първа политическа сила. Така има гаранция за продължаване на позитивните промени в България

Не че Дир.бг е нещо представително, но почти всички в него плюят по гърбавите, а те са на път отново да спечелят на повечето места! Някой, Шъ ли ми го обясни?! А този Потник,....жал ми е за Варна

Във Варна Портних не заслужава победата. Градът е в ужасно състояние. Дано Костадинов спечели. Купуват се масово гласове.