Тийнейджърки върнаха загубен портфейл с 1400 лв.

В навечерието на Великден деца спасиха празника на едно семейство. Седмокласнички откриха портфейл с 1400 лева и го върнаха на собственичката му в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Тийнейджърки върнаха загубен портфейл с 1400 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двете моми ... вървели по пътека между блоковете, когато на пътя им изскочил портфейл, пълен с пари... Хе-хе-хе изсмял се портфейлът те дори не ме забелязаха. Излъгал се портфейлът, момите били наблюдателни и веднага го гепили. После го занесли в полицията.... И приказката свърши! Лека нощ, деца!

Ами по-добре турчин отколкото великденски християнин - демек пълен лицемер. И някак смехотворно звучи, горния лицемер да чете морал... Ма е изгубена кауза да обясняваш на пълен имбецил какво лошо има в това.

Как изскачат портфейлите, бе дир-ници? Не ви ли е срам колко сте неграмотни?! А редактори с поне средно образование нямате ли?

Тийнейджърки върнаха загубен портфейл с 1400 лв. Човек като прочете такива новини, отново му идва вярата в доброто.

Браво на децата

Бойко, ти ли си бе атеист червен!

А Винету кога ще върне няколкото милиарда евро дето гепи с Цв.Цв. & компания!

Цитат: "Вървели по пътека между блоковете, когато на пътя им изскочил портфейл, пълен с пари." Хи Хи Хи

Хубаво е че има добри и честни хора в това общество. Те са носители на Божията светлина.

Страшна глупост са направили. А великденските християни се оляха с лицемерието си.

Българската Църква също да награди тези деца. Тази благодетел трябва силно да се рекламира, за да спечели все повече поддръжници сред подрастващите.

И федерацията по шах мат и багмингтон да ги награди също

И Дружеството на любителите на песнопойнит ептици по долното поречие на Амазонка. България е обречене именно заради загубата на ценностите в ценностната си система. Невъзпитанието на подрастващите след 11.10.1989 вече дава своите трънливи плодове. Тези невъзпитани пораснали невъзпитават второ поколение деца. После се чудим, защо стават престрелки след катастрофи по улиците. Ще стават.

Това ми бяха последните пари за празниците, отпуснати от държавата! Защото вече отпускат по толкова на всеки не само нуждаещ се, а и желаещ. И тъкмо се присегнах да си го взема, изведнъж се събудих и гледам - краката ми отвити, а на масата - една омачкана двадесетолевка......

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!БРАВО НА ТЕЗИ МОМИЧЕТА!ТЕЗИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРИЕТИ ЗА ПОЛИЦАЙКИ,АКО ЖЕЛАЯТ! ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ИМ ДАВА!!!

Христос Воскресе ! Мислех си , че такива хора вече не съществуват и се радвам ,че не е така .Гспод здраве да им дава .

Значи всепак още има добри деца!

Нма да разберете,ама да си го кажа:после се страда ЦЯЛ ЖИВОТ.ама на чужд гръб и сто тояги са малко.ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ.

Като български, този сайт можеше поне да честити църковния празник на българите.

Като чета коментарите - срам ме хваща, какви хора са останали в България! Единствения възможен коментар тук е: " Браво на децата и браво на родителите, че са ги възпитали така"!

Тези не са останали в България. Тези изпълняват задачи пишейки от Русия.

Е, ако не си тръгнал определено нещо да купуваш каква е идеята да мъкнеш всеки ден толкова пари? Почти навсякъде може да се плаща с карта вече, с повече от 100-150лв кеш не ми е случвало скоро да се разкарвам.

Гламчовци! Това, що ганджа е....

Ех, добре, че не го е намерил някой депутат...

и дано не са убиват децата ни по празниците и по пътища! от имотия или от недоедене. Дано на родители им!

Не знам. Като бях студент намерих 10 лв. в библиотеката и ги дадох на дежурната. Това беше глупаво, защото тя очевидно нямаше как да ги върне на притежателя им. Наскоро, в автобуса видях на пода 10 лв., които някой току-що беше изтървал и ги прибрах. Това е гадно, защото можех да попитам чии са.

каго ученик пипах една в киното. беши много страшно! обачи загубих си часовника. лошо! казах болен одих до града и купих подобен. обачи вечи немах пари сабрани за УПА..тва е нещо руско за фото.. та тъй. струваше си. сажалявам другаре но нема се ощи по красиво и валнуващо от жените.. ако са трезви!

ма ако та питат де ти е часовника.. тва у 5 клас не тъй е и да имаш фото на жина си у гроб и да радват ти деца майчини са че с друга си легаш. платено разбира се и от държава вдовишки не само от ....брат. вече и кражби на ренти. не кото имам по двор и градина. щото пиша у дир. виновен и осъден. оти ни можи да приеме противоречиви си факти. майната му. по интересно ми е жината и колежката и за кой кадър от общината бият ся? че май и областен руса. чудя са оти жените ни са бият са за мен. а иначе са вазползват. ако не можи да бегам. овреме. кат ни драг си на хората ..тъй си е. одиш у дирника.

некой научил тез деца на себеуважение. че даром само дявола дава. подкрепете ги.. не с пари кеш а с образование. бъдете държава.

Браво на децата, направо се разтреперих, поне има човечност останала...

за мен бият са две им госпожи поне. ни очаквал такова на тез ми години... дали и жината като пукна..ща бие се с друга ..за друг кат мен? или ша са бият за нея? ..... по темата..ако некой ми варне парите бих му дал половината. ако не са служебни. ако са такива..според платата ми. ............. некога на един пил човек полегнал децата докраха портвейл изтърван. некога..не стигаше храната и мислили - помагат. пробраха му портвейла у джоба и му оставиха вода. ся..имат храна. че и портвейли за губене. де не вращат им. нищо че не пият и пушат. странното е че много обичат децата и ги глезят!.. но надали шъ стават шевове на юнеско..или на ооне то поне.

нека има неква категоризация.. по килограми по пиене по брой деца със висше образование....поне по нощи де не спала е жена ми --и аз съ нея ..да става експерт у съда..у работно време и да храни си детето. можи ли тъй така да мачат хората и да ги побъркват? да ги ползват кат парцали? за некви декари хилядо и сгради за милиони по програми вместо бараки за ученици. имайте малко срам и уважение към към строители на училище. пияндето каза ми че щели са продават го на некви. от катар.. ктб май живо е. то туй само да беши у живота ми. или поне да липсаше сензурката паметлива за съгрешения ми.. ма кат не станах овчарче или поне готвач.. тъй ша е.

Нямаш уважение към читателите, нито към себе си. Умишлено ги затрудняваш и знаеш, че няма да дочетат, камо ли да разберат нещо.

Да ви имам новините "хибридни" .

Два пъти съм си загубвала портфейла, в големи магазини ... и двата пъти си го получавах с всичко налично, тази година си загубих скъп телефон на ски писта в Австрия ... и пак ми го върнаха. Дъщеря ми също няколко пъти намира загубени телефони и всеки път ги връщаме ... така, че аз вярвам в доброто и го практикувам!!! Браво на децата ... и дано да им се връща добрината!!!

Еми, да бе, ама аз веднъж си изгубих телефона в един малък град, тип село, и никой не си направи труда да ми го върне.

е ви на и трета... чела недочела. обачи я аресвам. има убав дирник.

Ако аз намеря три депутатски заплатки - около 15 000 лева - няма да ги върна - за тях това са дребна сума !!!

пет за профсъюз. иначи си просто крадльо.

А помните ли преди 20 години един прост дядка- железничар намери милиони покрай релсите- пари, копито явно не са придобити с честен труд , а са от наркотици или тъмни сделки, и ги върна това говедо. После му подариха един ръчен часовник. Как може да бъде толкова прост тоя дядка. Поне с половината пари един православен храм да беше построил, а другата да беше дал на сиропиталища или болници. Много прост човек. Върна парите на мафиотите. Пълен тъпанар.

Затова има и ще има бедни хора. Като не може да съобразява и да разпознае злото, и като не може даде път на Доброто - е редно да остане беден, да няма власт да прави по-големи бели.

Само че...Милиони по онова време = хиляди в наше време. Чак храм нямаше да може да построи, но можеше да помага на хората с чисто сърце.

пак коментираме без да знаем.бяха в МАРКИ.и не източни.за какво тропаш по клавиатурата?

" Спестили пари за празника".... Само 1400 лева за Празника . За ядене, пиене, агнета, дреболии, карантии, яйца, ракии, вина, водки,,цигари, музика, танци, ресторанти.... Та с 1400 лева някои хора щяха да се хранят скромно, но щяха да преживеят половин година бе! Ясно ми е какви са собствениците, на препълнения портфейл, които така лесно го губят! Децата не е трябвало да им ги връщат, а да си купят по един велосипед! те тия що за празника са "спестили" 1400 лева са спестили от закуски също така за вила в Гърция, джип за 100 бона или триетажна кооперация, силикон или ботокс в жучките. Знаем ги ние такива, парите им са спестени от родителите на тези деца!

Без да мислим веднага зявиждаме...Не се ли замисли поне за малко, че празника може да не е такъв какъвто е само това в твойта глава.....жената може дълго да ги е събирала за нещо хубаво или пък лошо(дано не е така)......Браво на децата!

Всеки човек САМ е отговорен за доходите си. Никой НЕ Е дръжен да ти даде. Работи. Спестявай. Имай. Не гледай в чуждата купичка. Няма да ти подхвърлят кокалче.

аз само разход сам... е немам борчове..жилище си имам и за други дори..никанени. сметките платени са ми. доколкото требе и друг с права и застрояване да плати.. даржа некав минус за туй. разхода е важен и не си САМ! крадльо.

Прав си, приходите от всяко естество са заслужени. Като си ги намериш на пътя също са заслужени, човек може да си ги харчи със здраве.

Добре, че поне собственичката им е дала 100 лева. За много повече върнати пари, собствениците дават по-малка награда.

могла е жината. да не сардят и се. понекога парите ни требат ни за нас лично. но борча винаги остава.

Кво се правите на мноо морални и честни тука веее. Хехехе....ама вътрешно ви изяжда,че не сте били на мястото на глупачките тийнейджърки, сигурно и вие щяхте да сте изкушени като мене да ги прилапате кинтите за лична употреба, но нямате куража да си го признаете. Ето затова обществото ни е сбъркано, защото е бъкано с фалшиви преструващи се ментета като вас. Пак ще си го кажа, много тъпа постъпка от страна на пиклите. Цикъла може вече и да им е дошъл, но акъра надали скоро ще им дойде.

Лесно дошли, лесно отишли. С тези пари няма да станеш по-богат, но с постъпката си ще станеш по-беден. И шестица от тотото да удариш, пак ще ги пропилееш. Както казва един самороден гений от северозападнала България, "на шашав човек пари му не трЕбват".

честити празник, компетентни всички, налE?!

Има надежда! Да сте живи и здрави момичета, късмета да не ви напуска никога!!!

Респект към децата! И към родителите им че са ги възпитала така. По Великден стават И чудеса:)

стават чудеса!

Никога, ама никога не бих ги върнал. Щях да ги похарча за каквото и да е.

Дребна и бедна душа сте. И сигурно така и ще си заминете от този свят.

А ти да не се надяваш да литнеш в небесата като майка Тереза, кой знае колко злини тежат и на твоята съвест, но нямаш куража да си признаеш.

браво момичета - да сте живи и здрави