Млад шофьор с порше кара по алеите в Южния парк

Снимки на млад шофьор с "Порше", който необезпокоявано се движи по алеите на Южния парк предизвика вълна от възмущение в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Млад шофьор с порше кара по алеите в Южния парк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коментари - близо 500! И на никой не му направи впечатление боклуците под пейката, на която пухкавелка със знамето на GB си седи като квачка на полог... току до кошчето. От общинската полиция да тръгнат и на ред - този с поршето 500 лв глоба, за хвърляне на боклуци 20 лв и така до довечера. Който не плаща - 15 дни обществено полезен труд... Като газиш в боклуци постоянно, вземаш че свикнеш накрая и ти стане и уютничко даже ...

МОЖЕ ДИ ДА МИ КАЖЕ НЯКОЙ КАКВО НАПРАВИ КАТ ПО ТОЗИ ВЪПРОС? ДАЛИ ИЗДИРИ НА КОГО Е МПС-ТО И КАКВА ЩЕ Е САНКЦИЯТА? ИНАЧЕ ВСИЧКО Е ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!

Всичко си пише ама някой трябва да чете. Обаче чукча е писател а не читател. "заснетите на снимките униформени са служители на Общинска полиция, които са съставили акт на нарушителя по Наредбата за организация на движението, приета от Столичния общински съвет. Според нея, при преминаване на пътно-превозно средство през парк глобата е от 50 до 500 лева."

ми то КАТ се занимава с шоферите бре уменчо .... за общинското нарушение добре ама има и други закони ....

Стига и вие с тази статия.Десет дена вече с нея ни занимавате.Това ли е най- важното днес в държавата ни.

ДА !

Скопете го и го изпратете жив и здрав.

Конфискация на мпсто докато не плати 10% от застрахователната му стойност по швакето.

Да попитам само разрешиха ли вече МПС-ата и в големите супермаркети?

по света няколко коли успешно са влезли през витрини и врати в барове, аптеки и магазини

у нас е разрешено за мотоциклети с малоумници !

Голяма работа. По пътищата ни всеки ден някой с лъскавата си кола отнема предимство, засича и претендира да има повече права от другите на пътя. Именно затова такива тикви правят катастрофите! Именно затова такива тикви излъчват главна тиква след псевдо-избори у нас. Така че, това въобще не е новина.

Много злобни хора има в този "Южен парк"! А къде да си го "кара" човекът "Поршето", ако не там?! Нали трябва повече хора да го забележат и да му се порадват! Нима не знаете, че дядовците на "Порше"-яздещите са спестили от залъците си, продали са каруците с конете бабараб, за да им ги купят пустите "Порше"-та! До там я докарахме, че всеки отворко "кара" каквото има и там където може и крещи, че в държавата цари безредие и наглост.

Човекът сутринта каза, че е бил по работа там, а пазачите са му вдигнали бариерата, за да не носи някакви инструменти на ръка. Айде стига врякали.

Нищо не струва. Е, вече може да го глобят 50лв., но то е щото стана медийна звезда.

Тук не става дума за нарушение на ЗДП, а за хулиганска проява - престъпление по наказателния кодекс. Полицаите явно са взели подкуп, тъй като нямат правомощия да го глобяват, трябвало е да вземат мерки за прекратяване на движението, задържане на колата и шофьора и т.п., а те са пили кафе с него. Отделен е въпроса, колко е умствения багаж на автора на статията, който не може да анализира случилото се, поне на ниво обикновен разум.

Ха така. От 50 до 500 лева глоба. А като сгази някое дете - 3 месеца условно.

Наглото лапе отзад го натиска с къси-дълги...

Верно нагло хлапе нестига че с това колело е влезло в парка а как притиска младежа сигурно и със звънеца му дрънка...

Общинските полицаи -които и да са те- са си взели подкупа-иначе трябваше да му скъсат книжката- ако има такава

Наглост и безнаказанност вървят ръка за ръка, държава няма, тук всичко е позволено на тези, дето е с поршета, беемвета и мерцедесите.

Сега от партията ще му пуснем още една обществена за пързалка, от новите заеми ще дам 200K да има за още едно Porche

Ех, "европеецо". Защо не опитате да се повозите в Германски парк така? И къде я видя тази, яката кола, дето трябва да се страхуваме от нея? Над 15 г. кола, от най-ниския клас модел 986. Не емогъл да си купи нова дачия, затова си е купил тази. Пък и парадира с това. . "ES ( нерегистриран ) 05.07.2016 00:42 . Жалкарите завиждат на пича за яката кола! "

Децата на комунистическите лидери се отличавали с относително ниско ниво на интелигентност и обикновено водели паразитен начин на живот. Прекарвали времето си по тенис кортове, ходели на лов, организирали купони и веселби. Обичали да манифестират наглост и простащина - генетично обусловени черти за партокрацията, децата на комунистическата върхушка често паркирали колите си на забранени места, например на спирки на градския транспорт. Породата си е порода - няма грешка...един път. Трето поколение партокрация.

Типичен селско помиярски манталитет - дегенератът който вместо мозък в кратуната си има съдържание на клозет решава да изпъкне с антиобществени прояви поради интелекта си на бавноразвиваща се маймуна. Ето затова милиони бягат от България - и занапред ще е така, докато тук не останат само боклуците.

100 ПРОЦЕНТОВ ЧИ...ДЖИЯС МАЛКИ ТОПЧИЦИ И МОЗЪК КОЙТО МОЖЕШ ДА ОТКРИЕШ САМО С ЯДРЕНО МАГНИТЕН РЕЗОНАНС НО ТРУДНО.В ШВЕЙЦАРИЯ ЩЕШЕ ДА МУ СТРУВА НЕ ПО МАЛКО ОТ1500-1600 ФРАНКА ЩЕШЕ ДА ГО ЗАБОЛИ А ТУКА 50 ЛВ.ХА ХА

Небрежно с кафето им е хвърлил 50лв и това е. Да му изсъхнат краката дано. Тия с малките пи*ки направо прекаляват вече...

Напълно сте прав. Поршето от снимките може да се купи на цената на нов Голф. Не бих се учудил, ако е на годините на собственика, все пак концепцията на модела е от 1992, а производството му е започнало през далечната 1996. Не му завиждам, просто не карам коли, който са били луксозни.....преди много, много години. По-важно е, че това л....й...о е застрашило децата, а реакцията на полицията е неадекватна.

Познавам доста нормални заможни хора. На никой от тях не би хрумнала подобна простотия. Младежът, просто, си е прост и невъзпитан. Очевидно е, че манталитетът му не надвишава милиционерския.

им идват много по-неприятни идеи само че си трайкат. Иначе браво на свободния човек! Така са правили аристократите с плебеите!

Не, драги. Така правят новобогаташите и парвенютата. А аристократ не си виждал и през крив макарон.

link

Не е обременен с това да си брои парите, няма зор да бърза за работа или да стои на автобусните спирки и да псува градския транспорт! Станете като него и готово! Да ама в Демокрацията въпреки че уж сте свободни никога нестава това. За това той е истински човек свободен!

Не е совбоден, а роб. Роб на тъпият си акъл - най-тежкото бреме от всички...

щом може всичко да прави значи не е роб. А това че на вас робовладелците са вкарали идеята че щом имаш коли, жени и и пари си роб то е за да не се надигате и бунтувате нали щот така казва християнството всички сме равни ама пред Господ.

Селянин. Аман от простотия.

просто е гъзар, истински човек. Тази кола е направена за да се показва. А в капитализма особенно в нашия български имаш ли пари можеш да си правиш каквото си искаш! Попитай се дали МВР ще го издири и общинската администрация и ще му лепне глоба? Отговора е не няма да го направи щото живеем в капитализъм "ПАРАТА Е ЦАРИЦА" така е написал един велик български писател преди ехеее 100 години, нищо не се е променило и до сега! Та тва е демокрацията хахаха!

Как бе, не гледате ли телевизия, човека си е носил бормашината, винтоверта и мистрията.... Кой Ви вярва, и на Вас НТВ? :)))

Е няма ли някой да се сети да направи данъчна ревизия на този Паляк или на родителите, които са отгледали тази твар ... Ако си е изкарал парите честно, няма да се замисля да прави такива неща ... Жалко е ...

Преди четири години гледах подобен случай в Параиж - млада арабеска, окичен с няколко килограма вериги, гривни и талисмани навлезе и паркира на една паркова алея в парк в Шерантон. Очевидно се беше объркал и дълбоко съжали ... Нямаше баба преминаваща покрай Поршето, която да не удари както може каквото може от колата. Една му откърти дясното огледало, при това негорото беше в колата ! На 20-та минута имаше полиция. На 40-та минута негрото беше с 500 евро глоба (-10% ако я плати в същия ден). Мисля, че повече нямаше да преминава през този квартал.

ДИР-чето, а именцето на тоя *айномет защо не го споменавате? Да знаем кого да благосляваме в... ъъъ... молитвите си.

Е това една от проявите на неолиберализма.В най-чистия си вид той значи,имаш ли пари ,правиш каквото си искаш,имаш ли пари лекуваш се качествено, ако нямаш -изхода е летален,имаш ли пари получаваш добро образование, нямаш ли ,оставаш недоучка,имаш ли пари живееш качествено , нямаш ли мъчиш се .,,имаш ли пари купуваш магистрати и политици и те подрипват под звуците на твоята музика ,имаш ли пари ,ти си недосегаем,законите не важат за теб

Това е синдромът "малка пишка". За да компенсират винаги разчитат на колата, я ще дадат мръсна газ с триене и свистене на гуми на сфетофар или завой, я ще си я покажат в парк или на друго забранено място...

Доял му се е сладолед на човека, какво искате? Пич е, бих го почерпил пакетче семки.

Алкохол, дрога...тест имало ли е?!

Просто е: Трябва да се направи така, че коли да не могат да влизат!

ами лесно е.парковете са затворени за коли.всички входове и изходи са с врати през които не могат да минат коли.краи.

какво странно има. тя колата като детска бе... я някой да провери педалите дали се натискат или въртят :))))

Добре де, нека разсъждаваме логично и непредубедено: Ако нарушителя в парка караше избушен Опел Кадет, новината нямаше да е новина. Във всеки парк влизат нарушители от време на време, а този с Поршето го показаха по телевизията-има написан акт за нарушението. Тоест, направил се е на отворен и си е получил заслуженото.

Много се съмнявам, че му е съставен акт за нарушението. Като го гледам на снимката, по-скоро сладко си говори с пазителите на реда:-(

Жалкарите завиждат на пича за яката кола!

Жалкарите не завиждат ами ги е страх та чак ги тресе.Като видят по тузарска кола и се охилват до ушите.Слугинажа им е отвратителен.

Трябва ли да ти пожелавам, детето ти да диша всички лайна излизащи от ауспуха на тоя, докато се разхожда в парка, за да се усетиш? Ако "не" - има надежда...

То е на газ. Тогава се отделя отделя въглероден диоксид, който е парников газ, и допринася за глобалното затопляне, но е напълно безвреден дори полезен за твоето дете!

Поредния комплексар, който тръгнал да се покаже.... Не му се ядосвайте, той само толкова си може....

какъв е този акт по наредба за организация на движението?! ЗАКОН ЗА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА (7) (Нова - ДВ, бр. 54 от 2010 г., изм. - ДВ, бр. 37 от 2015 г.) Забранено е преминаването и паркирането на пътни превозни средства в паркове, градини и детски площадки в населените места извън обозначените за това места. Освен, че е преминал, той е и паркирал в зелени площи както се вижда и от другите снимки. А ако са му проверили и останалите, подлежащи на проверка неща по закона... Глобите и наказанията са посочени в самия закон.

според мен, снимката е манипулирана ( 6-тицата от номера) но възможностите предвид цвета не са много хахаха

419 коментара, ехеий що злоба що нещо че некой минал по забранената пътека, Гео Милев добре е казал Нощта ражда из мъртва утроба вековната злоба на роба: своя пурпурен гняв - величав. Дълбоко сред мрак и мъгла.

Костоф отива в Дараглевци след като е бил при СтаниШеф

Спокойно Момчето просто се е объркало то живее в САЩ от малък , там всички улици са като парк ! А на входа на Южния парк няма никакви знаци за забрана за влизане с кола !

Той е ( нерегистриран ) 04.07.2016 16:34 Това е на Корнелия племеника.

За 50 лв. глоба що да не се поразходи.За такова нарушение би трябвало да му лепнат най малко 3 годинки ефективна.Този идиот застрашава живота на нашите деца.До кога родната полиция ще пази мутрите.Хайде стига вече или трябва да вземем властта в свои ръце.

Малко прекаляваш, не мислиш ли. Ако тоя олигофрен караше някоя щайга за 5000лв дори нямаше да го има в новините.

Може да е собственикът на южния парк или приятел/роднина на собственика. Т.е. или е милиционер или роднина, както се казваше в един филм. Останалите сме "навлеци" в тази чалга-дискотека наречена "демократична" България.

Репликата във филма е "Роднина, милиционер, роднина, милиционер..." Тя е във връзка с това, че главният герой (Тодор Колев) е изпечен мошеник, който, за да се укрие от милицията, беше откреднал една милиционерска униформа от едно химическо чистене и се правеше на милиционер и в тази си роля беше измислил как да припечелва за да се изхранва, докато се укрива - беше се представил на един дребен производител на джунджурии за проверяващ го от "органите" и го изнудваше, като даваше вид, че онзи може да се спаси с подкупи, т.е., ако му дава пари. Той пък взе, че тръна да го жени за дъщеря си и когато жената на дребния производител, която даваше рушветите, почна да му обяснява каква хубава сватба ще направят, за да му стане приятно (на "милиционера") му каза как ще подредят гостите: ще има поканени по равно от двете страни: от роднините и от "неговите хора" (на "милиционера"), т.е. "роднина, милиционер, роднина, милиционер..." Това е и каламбура всъщност: че мошеникът (уж-милиционерът) трябваше да се зарадва на уважението и възможността да покани толкова свои хора, колкото ще бъдат поканени и от страната на булката, ама това за него всъщност беше ужасно, защото той се криеше от милицията. А сега интерпретациите на този лаф са всякакви свободни съчинения. Играта на думи, каламбурът си го има, имаше си го и тогава, но нещата имат и друг смисъл

Опасен чар (1984) - Вече не се казва да построим кочина, вече се казва да реализираме кочина! - Куфарчето, ако обичате. - Това е портфейла ми. Икономията е майка на мизерията.

много тъп и неуместен преразказ