Порой отнесе ”Албена” и Балчик

Проливен дъжд наводни хотели и събори дървета в курорта "Албена". В Балчик след стихията зейнаха еднометрови ями по улиците.

Обратно в новината

Коментари - Порой отнесе ”Албена” и Балчик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дупките не са последствие от дъжда, а от почти липсващ асфалт при предишно асфалтиране на улиците и поради факта, че още зимните ями от неопесъчаването не са затворени. Не може да сложиш 3 мм асфалт, разбит при това и да очакваш, че и при нормален дъжд ще издържи. Браво кмете- вече съвсем не е град, а стана кочина на село екс хубавото градче.

Музея се отводнява с кофи а за хотелите и търговския център се грижи гражданска защита ???

природата е по-силна от човек много сме грешни страдат невинни хора

Hе съм www а "свикването" . Aз мисля, че има и такива: орали,копали строили тук и там където " кефне" . E и като дойде пороя ако нямяа здрава оcнова -повлича всичко! A как ще е здрава -ако не е законна? Aми и една къртица си "прави сметката" как и къде да копае а там-един BOG знае какво е.... Cпомни си свлачището във Bарна преди 10-тина години- пропаднаха сума я м и и незаконни "килери"...

да продължава та трупат хотел до хотел...това природно явление е нещо номално и се нарича ерозия,за нещастие на повечето ''псевдо"бизнесмени тя не може да се корумпира,покупи или заплаши

Кух си като бидон!!! Албена е единственият курорт, в който ново строителство НЯМА !!! Хотелите са съшите, от бай Тошово време, само са реновирани.

Американците са виновни!

Ами да, виновни са, разбира се! Не сте ли гледали "Неудобната истина" на Ал Гор?

Ти да не ходиш пеш?

Сериозна работа, не е шега играта с природата. Залесяване му е майката, колкото се може повече гори, горички и храсти по всичките голи баири из страната, за да държат почвата и да регулират тези поройни валежи, че нещо много зачестиха резките промени и свлачищата ... И да се строят честно и почтено пътищата, разбира се, не както сега ги правят - малко чакъл, отгоре малко асфалт, и един дъжд го отнася ... У нас вече трябват пътища като в Германия - яка подложка, бетонови плочи, трамбоване, с канавки и отводнителни системи, за да не ни "изненадва" толкова неприятно всеки дъжд! Иначе е приятно - лятна буря освежава пейзажа, ама да няма отнесени настилки и наводнени къщи, че скъпичко излиза после разчистването на последиците.

Прав си Аврора!Трябва да се залесяват повече дрьвчета ,ане да се режат ,за да построят поредната сграда на някого си и поредният хотел.Природата не прощава на лакомията ,то е сьщо като когато се изцапаш и искаш да се измиеш.То е сьщото както организма се стреме да изхвьрли чуждото тяло.

Те дупките не се дължат само на дъжда..... !A, www ,ако обича ,да обясни какво има предвид с коментара си?

мошениците и природата не ги обича.....

Tова не е "поличба".... ще дойде още повече.... просто т р я б в а да се свиква. A дано и хората се позамислят и ако и който трябва да поправи живота си, докато сме живи -можем! Dано не страдат бедните и невинните.... а виновни има винаги!!! Aко не за едно то за друго....