17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горките украинци,нестига че гладуват ами сега и военнен час!!

Не знам само дали ще го влачят на червата му или просто ще го разстрелят този "президент"... А може пък да избяга и той в Матушка Русь!

БГ джендъри, защо коментирате убити политици? ЦРУ ви предаде.

Нéма пáри за 60!!! Утре ще го намали на 48 часа!!!

Намали ги, за да бъде гласувано от върховната рада, защото партиите също имат амбиции към властта и не биха се съгласили изборите да бъдат отложени.

Идвай батка Махно скоро в Донбас!

Внукът на Чапаев скоро ще ви поздрави с Ана Картечанката.

Порношенко се разкри. Понеже популярността му е паднала твърде много, той е решил да проведе изборите във военна обстановка. Дори неговият учител - Хитлер не е постъпвал така. Накрая обаче Порношенко ще завърши така, както неговият учител.

Да пали свещ Порошенко за жив Путин. Умре ли Путин, Порошенко ще се срещне с лошави комуняги.

По добре да съкрати на 3 часа, на Русия не вярвам че повече от 3 часа и трябват да посети Киев и да уреди отношенията с населената на половина с руснаци Укра"j"на...

Ама Путин как провежда референдуми(на Крим) във обстановка на руска въоражена окупация....а??

Този за 5 години направи от Украйна зоопарк за диви животни! Ама така е, който се е хванал на хорото с ЕС и НАТО, добро не е видял ...

Шоколадиера е лъжец ,чака го военен съд в Ростов на Дон ! Няма измъкване за цялата бандитска шайка. Лъже хората,че Русия всеки момент щяла да нападне Украина,но няма кой да му се хване на лъжите освен нацистите бандеровци и хората на шукевич.

Имам един конкретен въпрос. Защо и е на Русия да напада Украйна, след като след това, ще и се наложи да храни и лекува 30-32 милиона психично болни хора?! Коя държава може да си позволи това?

Егати клоуна. Ще акам.... не само ще пишкам... аз май вече се нааках и се напишках.

Парасенко ДГД.

Ами САЩ как проведоха решението на Косовски парламент. В обстановка на вкарани от ЦРУ арабски и чеченски бандити наречени УЧК от шефа на ЦРУ Джорж Тенет, по баща албанец Тенети. Даже референдум не проведоха

Хахаха, ама нали беше подписал за 60. Лика-прилика с наш Тиквун...

Защо при преминаването на азовската флотилия на укрите, кораба за управление и буксира на 22 септември т.г. под Керченския мост нямаше такава дандания? Какво пречеше укрите да повторят дипломацията за преминаване под моста оттогава и сега за трите речни катерчета и буксира? И дали щеше да има сблъсък? Или дайте да приложим опита на Сакашвили от Южна Осетия 2008-ма г., та да отложим изборите.. Белким процентите на Потрошенко са понадигнат барем до 5, 01%.. А за трите руски ТЪРГОВСКИ кораба - арестувани от укрите в нарушение на договора между Украйна и Русия от 2003-та г. за Азовско море и Керченския пролив, Потрошенко що не обявява претенциите на Русия за връщането им за насилие.. Горката Хохлия и горкия Порошенко.. ЕС, САЩ забравиха, че е жертва. В Париж Тръмп дори и демонстративно не са ръкува с великия Потрошенко.. Я пак да си поиграем на жертва..

На оружие братя да защитим братска Украйна от путлерофашистите!!

при кака американския негър ще избяга.

Яко! Стегна ли мешката?

Явно, че няма пари за 60 дни : )))

крива ти пътечка.

Прасето се страхува от Коледари!!! Нищо, ще го гътнат на 31-я ден!!!

полета на ена атомна бомба е около минута-две.

ще защитим , но братска Русия за нарушаване на суверенните и граници !

Пие ли, но определено не е адекватен. Егото не прощава, ама ще го заковат да не смее да мръдне.

Смешник!

Целия майдан мина под надслова FUCK EUROPE, много умело водиш диверсия срещу Европа Демоне, от една страна скархте братски народи като Русия и Украйна и ги разпднехте сега разпадате и Европа, .....разни хора се цепят и делят в Европа, опитват се да скарат Европа с Русия, Европа с Европа, работа на демони всеки срещу ЕС е и срещу Русия и Украйна и срещу мира , другото са си дяволски неща

ТОЗИ СЕ ПРЕВЪРНА В ПРОБЛЕМ НА ТЕЗИ КОИТО ГО ИЗДИГНАХА !! РУСИЯ ОБВИНЯВА ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ ОСВЕН УКРАИНЦИТЕ И ЗАПАДА !! Само по себе си подобно отношение на Русия към ЗАПАДА показва категоричното НЕЖЕЛАНИЕ НЕМЦИТЕ И ФРАНСЕТАТА ДА СА ПОСРЕДНИЦИ В УРЕЖДАНЕ АН ОТНОШЕНИЯТА !! ТЕ ВЕЧЕ СА ОБВИНЯЕМИ ОТ МОСКВА! КАКВО ЗНАЧИ ТОВА?? ЗНАЧИ ЧЕ ГАЗ НЯМА ДА ИМА НИТО УКРАЙНА НИТО ЕВРОПА , пък за България да не говорим !! ГАЗ ЩЕ ИМАТ САМО ТУРЦИТЕ , КОИТО ВЕЧЕ СА СЪС ВТОРА ТРЪБА !! ПОЗНАЙТЕ КЪДЕ ОТИВАТ ИНВЕСТИТОРИТЕ?!

никъв пробелм не е, основно което беше целта е да има проблеми и в Европа и в Русия, и за това работеха тези уж про Русия, ама анти Европа, и тези про Европа но анти Русия....

Педро Пороченко изпълни целта си. Провокация в Керченския пролив. Обвиняване на Русия във всички възможни злини. Обявяване на военно положение. В следствие на това, отмяна на предстоящите президентски избори в Украйна, които Педро няма никакъв шанс да спечели. Вероятно, след това, ще търси поводи за продължаване на военното положение и за отлагане на президентските избори до безкрайност. Сигурно идеята му е внушена от американските му собственици.

всичко за е ба ха парасенко, щото никой не е длъжен да слуша престорения му плач за Крим. Да не са правили майдан. парасенко се опитва да привлече вниманието, ама на всеки му писна вече от скимтенето му.

Да не забравиш да викнеш Щерев и няколкото други , като тръгнеш, че и те голям мерак имат да мачкат руснаците. :))

След като видяха ,че няма да стане да си разделят Донбаска и Луганска области интервсът към Украйна рязко спадна! Сега Порошенко иска предоговаряне на достъпът до Азовско море! Или иначе казано да осигури безпроблемно влизане на американски кораби там! Гледах видеото в тубата.Много смешна провокация.За такива действия и явно неподчинение най нормално е да са на дъното!

още можеш да клекнеш, Порошенко, нали виждаш, че няма да стане така

Потрошенко не искат да го чуят в техния парламент, той за военно положение говори????............висял е като сопол пре4д залата и си е тръгнал като нааакан!:)))))

Крим не е руски и този конфликт Русия има цялата вина.

Нима вече превратаджиите не владеят парламента? Лошо им се пише тогава. Май ще се изнасят групово при Яйценюк. Но възмездието ще настигне всички предатели на род и родина, и на другия край на света няма да се спасят, ще си го получат по някакъв начин.

А ходи си го вземи като не е руски...и го носи на демократично място! Там са и Ню Мексико и Тихуана и Хавай...я тях ги питай чий са!

И селската пачавра майка ти

Хехехехех, просто ти се смея на акъла, явно историята не ти е от любимите предмети.

А Путин ползва парламента за тоалетна

Кажете драги путьовци как е дупедавец по русски???

Шоколадов клоун!!!

Щерефф, ти като провокатор на дирът , не знам кой обвиняваш, Но, искам да ти кая , че ако работата стане дебела, ще има Кервани от БЕЖАНЦИ, HO,..... този път не от Сирийци, а от Украинци !! И този път БГ-то няма как да се ОТКАЖЕ от приемането им , защото така ще Hаредят "Hачалниците"!! А това, въобще не е добре за страната провокаторе!!!;)))

"Щерев" е думата. а има и знак >>>>

Ма ти си забравил името си или...?

18 май 1944 г. Сталин депортира 185 000 кримски татари.Един от най-жестоките пристъпи на комунистическата ненавист към „вътрешния враг“ в СССР са бруталните репресии срещу българската общност .7 милиона в Русия казаха: Аз съм българин.Всички знаем от историята как Сталин методично създава т. нар „татарска“ нация, потъпквайки българската национална идентичност и преименувайки волжките българи в „татари“ (впрочем, по подобен начин бе създадена и „македонската“ нация, б. а.). С нарочен указ болшевишката власт заличава нашата националност в границите на СССР и напълно я изключва от последвалите преброявания. Преди това според резултатите от преброяването през 1897 г. българите на руска земя са били 1 300 000, а през 1926 г. – 1 500 000 души.