Спират временно снимането на порно в САЩ заради сифилис

Американската асоциация на продуцентите на порнофилми налага мораториум върху снимките след случай на сифилис, докато група привърженици на презервативите твърди, че болните актьори са много повече.

Обратно в новината

Коментари - Спират временно снимането на порно в САЩ заради сифилис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Pesho

Абе смеете се ама това е голям бизнес. В интернет порното е 8% от всичките файлове (като мегабайтове). В същото бреме порнот е 60% от всичкия трафик на мрежата. Значи е 7-8 пъти по-популярно от да речем вестниците или този дир бг. Та докато проверят всички артисти за сифилис, като изчакат най-малко 2 седмици загубите ще са огромни.

nai sadarzatelnata novina na DIR za tazi godina

А, не, само не с презерватив! Отиде му цялата убавиня.

Явно много долнопробни гейове и проститутки са започнали да ползват за порнофилмите. Кой зне дали не са ги взели от килиите на някой пандиз. А и сигурно и толкова им плащат. Тук ако отидеш да работиш за мутри едва ли може да очакваш добра заплата. Мутрите са свикнали само да взимат, но не и да плащат. Преди години, дори не си плащаха сметките като отидат в някой ресторант.

АКО СПРАТ И ПОРНОТО СЪС ХОМУСЕКСУАЛИСТИ - ЩЕ СЕ САМОУБИЯ. КОМУНДЕТА МРЪСНИ ЩЕ МИ СПИРАТ ГЕЙ ПОРНОТО!!!

Използуването на работно облекло и лични предпазни средства е задължително!

Такива са законите - да не съм ги мислил аз? Та - американците са лицемери - хем е забранено порното, хем имат асоциация, награди и какво ли не. Ама като става дума за пари...

Серия 3: В Хилсбъро, щат Орегон, човек няма право да вози кон на задната седалка на автомобила си. В Олбани, щат Ню Йорк, не е разрешено да се играе голф по улиците. В Траут Крик, щат Юта, аптекарите нямат право да продават барут като средство срещу главоболие. В Глендейл, щат Калифорния, е разрешено да се прожектират филми на ужаси само в понеделник, вторник и сряда. В Къркланд, щат Илийнос, пчелите нямат право да летят над селището или над някоя от улиците му. В Уилбър, щат Вашингтон, е забранено да се яздят кранти по улиците. В щата Тенеси има закон, който забранява на човек да шофира, докато спи. В Калифорния жените нямат право да шофират, ако са облечени в пеньоар. В Алабама е забранено човек да шофира бос или по пантофи. Във Вирджиния един закон от 1930 година гласи: Корупцията и рушветчийството са забранени за всички други освен за кандидатите. В Луизиана се смята за нарушение на закона човек да си прави гаргара на публично място. В Маями е забранено със закон да се дразни алигатор. * В Калифорния е забранено да се отскубват пера от живи гъски.

с алигатора ми е ясно. Подли гадинки са. Ама защо аптекарите да не продават барут. Палнеш си шашката и главоболието ти е минало for good, дето се вика на игилизки.

Серия 2: 1.Трябва да предупредите полицията преди да влезете в щата./закон в Илинойс/ 3.Незаконно е да давате уиски на кучето си./закон в Илинойс/ 4.На бръснарите им се забранява да слагат крем за бръснене по лицето на клиентите си с пръсти./закон в Илинойс/ 6.На мъжете е забранено да ловят риба,докато са седнали на еленови рога./Илинойс/ 8.На всички им е забранено да държат в къщата си миризливи кучета./Илинойс/ 10.Козите брадички са забранени,освен ако преди това не се плати съответната такса за разрешение да излизате така сред обществото. /Луизиана/ 12.Забранено е карането на колело без кормило./Луизиана/ 13.Само двама човека могат да вървят един до друг по тротоарите,при това трябва да са на поне метър един от друг./Луизиана/ 14.Нелегално е да си алкохолик./Луизиана/ 16.Слънцето е гарантирано със закон./Калифорния/ 17.Градските бани са против закона./Калифорния/ 18.На нито едно превозно средство не му е позволено да надвишава 60км/ч,ако няма шофьор който да го управлява/Калифорния/ 19.Детонацията на ядрено устройство извън рамките на градът се глобява с 500 долара./Калифорния/

Като човек, живял години над съседи, които отглеждаха кучето си на балкона, не го извеждаха и то акаше под прозореца ми, а и му варяха кокалите за ядене на котлон пак на балкона, много добре разбирам закона за миризливите кучета!

Тц тц, лоша работа. Ами сега ?!

Тц, тц, тц и кво ще гледаме сутринта с кафето :)))