Порезна рана в крака е най-вероятната причина за смъртта на водача, прегазил дете с камиона си

В ареста продължават да са бащата, чичото и дядото на убитото дете, останалите 4-ма, които са били първоначално задържани, са разпитани и след това освободени

Обратно в новината

Коментари - Порезна рана в крака е най-вероятната причина за смъртта на водача, прегазил дете с камиона си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ей сега ще се обърнем към Ердо да ни направи едни референдумчета из югоизтока и ще видите Родопи в България колкото укросвинете - Крим в Украйна.

Според закона дете до 12 годишна възраст не трябва да се оставя без надзор дори и в къщи.

Ако е бил нападнат няма да го порежат по крака . Явно е , че се е дернал на стъпалото, докато е слизал и виновни няма !!!

Нападателите мангали ли са?

Споко, отивайте да работите из вън територията, щото тука производителността на труда е ниска. Тъмнозелените така или иначе са избиратели на тулупите тъпите и туя с големите босове ДС-ари в парламента. В крайна сметка сте предупредени. До сега си затваряхте очите за наводнените села, взривените с газ села и 800-те села без жители. Въпрос на време е белите да се изгонят. Това искат посолствата, това и правят. има го на запис даже. После не питайте кат украинците - "ама нас защо"

Ако шофьора е бил ударен в главата с твърд предмет и е загубил съзнание,много ясно че няма как да спре кръвта,та дори да е от малкия му пръст.Тия цигани не са спряли да го удрят додето е изпаднал в безсъзнание и е спрял да мърда.

Защо след като се отклонява трафика от главните пътища през малките населени места,там няма временно поставена полиция да регулира скороста на движения и да заостря вниманието на шофьорите,както и на жителите на селото.И някой знае ли на колко места в България е създаден от пътните власти ,опасно натоварен трафик,защото утре може да стане подобна катастрофа в някое друго село с такъв временен необезопасен трафик.

Без помощи и детски при трето и следващи деца. На събрание на герб беше повдигнат въпрос за отговорност и ограничаване на циганския развъдник, организиран в държавата. Мазен противен тулуп, сега евродепутат, отговори, че повишаване на раждаемостта била приоритет на герб. Еми... Ето. По 5к евро на кастрирана циганка пак върши работа.

Само Ку Клукс Клан ще ги оправи наште цигани, ма ловците ни са мърди.

Нарича Клане, не рана, пребит до смърт жив човек и клан като прасе

Съжалих старшия комисар...... той на два петъка служба и не може да каже,че цигани изоставили дете без надзор са заклали 58 годишен човек...

Така действат нашите по-тъмнозелени събратя, а не чакат великото ни правосъдие да потупа по рамото убийците на пътя. Може всичко да е, но в това отношение им свалям шапка!

Правим се на слепи, глухи и неми и от години сме "разсеяни" за тоталното отсъствие на грижа от цигани за децата им. Може и да не е постоянно, но е системно, а това генерира все по-големи проблеми. Единственото решение е да се отнемат децата им, а на тези, които искат от тях да се помага и социализират учат и развиват, както и да отглеждат отнетите деца. Не може малолетни, алкохолици, нежелаещи да работят, наркомани да се оставят до деца, било то и техни. Норвежкото решение да се взимат децата на такива съвсем не е безпочвено.

Май вече въоръжени трябва да ходим...

време е и Българите да започнат да произнасят подобни присъди. Държавата пази избирателите си но те трябва да бъдат наказвани.

Слушайте и гледайте медиите. Никой журналист или официално лице няма да нарече това с думоте - брутално убийство.

Не само не казват и не говорят, че е брутално убийство, но и че са цигани, също не казват. Както коментаторките на художествената гимнастика оня ден - не смеят да кажат, че сульо и пульо взе медали, ама ги няма рускините - нито индивидуално, нито ансамбъл. Че ще ги попилеят всичките. Та и с новините така.

Има си причина да ги няма рускините и беларускините. Всячески света се опитва да обясни на руснаците, че най-лошото, което им се е случвало след Сталин, се нарича Владимир Путин ...

И на Митко му се е случило нещо лошо, падал на глава като малък.

няма ли ловджии....???

Така е няма читава правосъдна система - корупция, чадъри , игрички на власт и влияние, близки бизнес отношения с ОПГ-та и дребни и едри престъпници по малкие населени места , па и големите градове...Циганите почнаха да безчинстват щото са наясно че никой не иска да клати циганската барджа и по-добре да си затварят очите и от време на време да плащаме обезщетения в страстбург. А що е така, що циганските номера не минават във Франция, Великобритания итн? Ми щото там институциите си тежат на мястото и не могат да им извиват ръцете чужди институции и НПО-та на база корупция.

Който гласува за партии от досегашните, влизали във власт и допринесли за трагедиите в България и Изрдо и Българоубиец! Не избирайте никой от досегашните партии! Може би Възраждане, но доказване на обратното! Засега те са за България, останалите са нечии подлоги, но срещу България! Герберастите влачиха циганята отвред за да печелят избори!

Циганите безчинстват,убиват,крадат,изнасилват.Сороспиите ги защитават и оправдават.Дегенерати пазят дегенерати.

Българите ще работят, а гнусняците ще пият, ще празнуват и ще убиват!!!!!!!!! Ами гордейте се българи и да ви е честито!!!!!!! Свиквайте!!!!

Мръсна сган!

Порезна рана?!? Да не се окаже в последствие че сам се е порязал айде стига глупости кой знае колко пъти са го наръгали...

Пожелавам на всеки убиец и мръсен предател така скорострелно да получава присъдата си! Бесило за предателите!

Леле! Убийството и нещастен случай или произшествие са две различни престъпления и понеже на убийците тепърва им предстои да бъдат съдени в случая, ти направо им пожела все така да си продължава! Знаеш ли, че ако оставиш чанта или кофа на улицата, дори да е замалко и някой се спъне, удари си главата и умре на място се изкарваш сам убиец психопат заслужаващ смъртна присъда?

Бащата и майката трябва да бъдат осъдени доживотен за това че са си оставили детето без надзор.

А убийците на пътя да ги разпъваме м/ у 4 коня, а?

Да разбирасе ако са виновни.

Детето няма място на платното за движение на МПС. Шофьорът не е виновен, защото по логиката на роднините на детето, ако беше излязло пред влак, машиниста ли щеше да е виновен. То лека кола едвам спира, а с камион нещата са още по трудни.

Шофьорът е виновен, защото е карал с несъобразена скорост.

Според експертизата шофьорът е карал с разрешена скорост, това го обявиха сутринта по медиите бе, тапир! Твоето е като онзи, дето карал в замръзналото бавно, защото било хлъзгаво, полицаите отзад обаче бързали, изпързаляли се, ударили го отзад и го глобили, че карал с несъобразена скорост!

Ти шофьор ли си? Ако си ще знаеш, че всеки шофьор на пътя е с единия крак в затвора!!!!!!! Абе има и такива като кирето маречков, ама те са по– равни от другите!!!!!!!!!!

Беззаконието и разградената държава на мафиотите докара населението до саморазправа.

Беззаконието позволява на мангасарите да се саморазправят.

Когато няма правосъдие и държава, правосъдието идва от хората!

В случая правосъдието е дошло като ТИР. Жалко за загубения човешки живот. НО не можеш да оставиш 6 годишно да се скита по главен път и да очакваш колите да го заобикалят.

Явно е населено място, където се кара както с ниска скорост, така и с повишено внимание. Както и да го погледнеш- правосъдието е възтържествувало, защото утре шофьорът убиец можеше вашето дете да прегази. Нагледахме се на наглеци , съсипващи човешки животи без да получат и ден присъда за убийства.

а) чааве на пътя б) камион на пътя

Айде сега си представете, че не беше циганче, а българче... Та от марс се вижда, че ви липсват доводи, но пък расизмът е налице. При едно дело с подобни доводи сте капут!

Наскоро (преди няколко месеца) в едно друго село беше станал подобен инцидент, където шофьорът, възрастен човек с джип не успява да реагира навреме на излязло внезапно на пътя дете и си пое отговорността. Това не ти е пиян или дрогиран водач карал с 200 на градско! Ако не виждаш разликата е много зле за теб, защото после дори да те оправдаят, трябва да живееш с мисълта, че си убил дете докато си жив. А в правилника го има споменато много пъти да се внимава за внезапно излизащи на пътното платно деца, особено около училища и детски градини. Няма как да го предвидиш, особено, ако се спъне на тротоара, докато минава камиона и падне под гумите му. Никой не е застрахован от подобен инцидент и може само да се молим на Бог, да не се случва!

Но ако бяха българи нямаше да утепат шофьора.

Скрий се, мангалски трол ! КЪШ, оттука и отвсякъде !

Ако имаше правосъдие тия мангали с по десет присъди сега щяха да са по затворите, а не като изидивели маймуни на тумби да нападат хора по улиците.НЕ АДВОКАТСТВАЙ НА УБИЙЦИ!

Виновни за случилото се, са тези, които са оставили 6 годишно дете без надзор! В държавите, където има правосъдие, това се наказва с лишаване от родителски права, глоба и затвор!

Нека българските кметове да дойдат на обмяна на опит за мангали в Банско. От години мангал не може да видиш в града, камо ли в курортната зона. Стоят си в махалата и толкоз.

селцето през което е минавал трябва да се кара с 20, предполагам има и гърбици, т.е. ако гледаш тротоара ще забележиш деца и тн. И тоя човек как е щял да живее после, та дори и наистина да няма никаква вина, ако е говедо безчувствено - по-добре, че са го освиркали, а ако е съвестен човек ще го яде вината много по мъчително, та се тая. Идеята обаче не е лоша, за линча, представете си тоя дето утрепа Цветков, хващат го на улицата и ... или пък има с татус под окото, с полицайката, и двамата ... и тн и тн. А за тъмнозелените да кажа, когато отново развием провинцията, а не само София и три града, хората ще се завърнат и ще оправят съотношението, което сега е силно нарушено заради миграция и емиграция.

Демографската катастрофа не е в броя. Циганите все още са под 10-15%. Катастрофата е в това, че унищожавайки инфраструктурата, принуждават белите, дето искат болници, училища и нормална работа, да се тъпчат като говеда в столицата и тук-таме по някой град в провинцията. Мангалите изглеждат много, не защото са много, а защото белите бачкат. докато те се разхождат, крадат, обират, убиват и се самонастаняват. А да става това без проблеми се грижат американците. защото са с американски пари са НПО-та БХК и Анимус.

Бас държа че шофера на тира е карал с несъобразена скорост. Тея не признават правила и бичат през населени места със 70-80. Ако е карал нормално, можело да е предоврати произшествието.

И аь имам същите съмнения а че ако се беше стигнало до съд щеше да се измъкне тираджията е повечемот сигурно

Не не е.Мангалите са пуснали цигането да се разхожда като безпризорно куче и се метнало под камиона.НЕ АДВОКАТСТВАЙ НА УБИЙЦИ.

Дори да е карал с 40 ,ако му е пресекло на 5метра /както ми се случи на мен през 1974г / едва ли е можел да направи много ! Но все пак нито Вие ,нито аз сме били там и не знаем какво и как е станало ,за да го коментираме толкова "компетентно"!

Ех,,, та не дойде Хитлер да възобнови сапунените фабрики. Стези упавляващи боклуци ще се скрием, като народ...

И сега тези идиоти ще лежат в затвора за убийство ! Когато си малоумен нищо не може да ти помогне !

Цялата работа , че едно дете на 6 трябва да спи от 14 до 16.

На Запад на 6 ходят на училище даже от 5 то и тука родените по рано

Соросоидите-мангалолюбци веднага изпълзяха да адвокатстват на драгоценните си мангали убийци.

Като знам шоферите какви джигити са рука как няма спирачрн път и още повече как детето е мангал според българдките разбирания дали наистина не го е видял и като го е видял как е реагирал

Има спирачен път бе, идиот! Но е след инцидента, а не преди. Как изобщо може да ти хрумне, че някой психопат ще тръгне да гази 6 годишно дете нарочно? И да се предаде след това доброволно? Или ти би го сторил?

Долна сган са мангалите. Като бактерии се множат, мега нагли и нахални.

Как може шофьор на камион да няма оружие в себе си - нож, газов пистолет, истински пистолет, пачи крак.

Нали? Остана след като е сгазил детето, да отстреля бащата, дядото и чичото на детето и тогава щеше да стане герой!

пак номерца с 'лекарските' атрибути. ще го изкарат случайно, след като съвсем не желаейки да го убият са му срязали прасеца и са го пребили докато му е изтичала кръвта. гледайте само сеир. не закона, а прокурватурата и съдиите. и никакви ИК-та няма да ни оправят. и като се заговорихме за ИК-та, къде са НПО-тата като Анимус и БХК? Да си поговорим за насилието, за циганите....

Всеки ден минават по този път толкова е разбит че от 20 км на горе абсурд,просто детето е влязло под камюна.

Докога ще ги търпим тея туземци бе! Дай да се вдигаме и да изринем тая гнус! Правете м един-два града и да гният вътре!

За това Токера е винаги с мен и с патрон в цефта.

Дано мушката е изпилена...

ако знаеше шофьора да беше забил камиона направо в къщата с всичките мангали, поне да имаше за какво да умре.

Тогава нямаше да има кой да го трепе. Макар че не е сигурно - на репортажа показаха оградна стена, в която се е забивало МПС. Само беше малко напукана.

Е нали тука разни защитници на мангалите ми обясняваха и псуваха вчера как шофьорът карал с 200 и бутнал видиш ли детето. И 200 човека им обясняваме как 100 % мангасарите са били пияни и никой не е видял, че е било на улицата. Айде защитавайте ги още тия мръсни чернилки

Тази държава никога няма да се оправи докато циганите не станат българи а българите цигани, а за такива расисти като тоя над мен обществено полезен труд в циганските тоалетни.

Викаш, да започваме да крадем желязо, да изасилваме цигански бабички за последните 5лв. от пенсията им, да убиваме хора на тумби заради направена забележка и т.н, и т.н.?

Нищо не викам, аз пиша. Това за което пиша е огромната пропаст прокопана от предрасъдъци и расизъм. Циганите са на това дередже защото са изоставени в гетата си, за да се оправят сами и са виновни за всичко каквото се случва в тази държава. Гетата трябва да бъдат съборени, циганите трябва да живеят на равно с българите и българите на равно с циганите. Врата до врата. За да се случи това те трябва да бъдат образовани и да им бъде дадена работа, българите също трябва да бъдат образовани, как да се държат човешки и как да не бъдат расисти и най-вече всички трябва да бъдат образовани, така че да не бъдат функционално неграмотни.

Аз лично съм възмутен от това как правейки се антирасист показваш какъв расист си всъщност! Къде са изолирани в гета циганите бе? "Работят" си в чужбина и си купуват жилища навсякъде, където си искат. Не съм чул някъде да са отказали на циганин да му продадат апартамент? Дори този инцидент е на центъра на селото! Ти в кой век живееш, или ще ми кажеш, че няма българи в по-тежко положение?

456 по-надолу става 44 : Чуй ме, циганско копеле : ЦИГАНИТЕ са на това дередже защото са примитивни, дори не индивиди, а организми. Нищо не може да се направи от вас и за вас ! Мястото ви не е между ХОРАТА, това вече е повече от ясно !

Докажи, че родителите са били пияни и двамата! Дай да видим кръвните тестове. Явно нямаш собствени деца, че да знаеш, че няма как да проконтролираш всяка тяхна стъпка. А ако все пак го направиш, че очуваш задръстено идиотче, което не е в състояние да направи нищо, без мама да му разреши.

Скрий се, циганско копеле !

А къде пише че НЕ е карал с 200

Ами по телевизията обявиха, че не е бил с превишена скорост, но явно ти имаш друга информация.

И как са го разбрали.

Според информация от разследващите органи по спирачния път след инцидента, защото преди инцидента нямало спирачен път. Това го обясниха с факта, че явно е станало толкова бързо, че водача е нямал време за реакция, но последващите действия на водача са били изцяло по правилник, както обясниха. Спрял е и чакал за линейка и полиция и са отишли роднините, измъкнали са го от кабината и са го пребили на място, като един дори го е намушкал в крака, но тепърва щели да се установяват причините реално за смъртта, защото не е сигурно, че е починал от раната, това е само предположение въз основа на следите от изтеклата кръв, но може да умрял от ударите или друго, по време на побоя.

Не трийте, не МОДЕЛИРАЙТЕ реалността! МЕДИО!

ВСе пак добре , че не била порезна рана по главата и врата на шофьора, щото тогава лошо за този който го е резнал. А след време адвокатите ще докажат че се е порязъл сам като е искал да слезе от камиона.

Отново никъде в статията не се споменава, че са цигани. Браво, все така послушни, политкоректни...и продажни, разбира се.

ние сме българи искаш да ти показваме паспорта , даже сме и християни намоменти. . .

100% си платен драскач на някой от лагерите, провеждащ реалполитика на терен.

йеховисти и ангелоговорящи не сте християни.

Причината за смъртта на белия българин е безнаказаността на мангалите в цяла България. ДИР, няма да триеш, защото и на теб може да ти се падне лошият късмет да те нападне дебел, мазен, надрусан, пиян циганин, мултиплициран от още 20 подобни на него.

ще обяснят ли защо в Русия са номер едно по спинозно болни.. Виждам че тука сте се скрили

Глоба с кафето за идиотско тролене!