17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БТВ били съобщили, че разполагали с видео и било имало съучастник. Тези двамата на видеото са затворниците, които са гонили избягалия... Избягалия е със синя блуза . Някой да вижда човек със синя блуза на видеото?!?!

Вижте, явно е, че България е в състояние на свободно падане, че всички системи са в състояние на пълен разпад и изкуствено дишане, че е разграбена и тотално корумпирана ОТ ВЛАСТТА И ШАЙКАТА, КОЯТО КУКЛОВОДИ ОТ 30 години, ЕДНА ШЕПА ХОРА, които са си излъчени на времето от Москва, но са се поокопали добре и на Запад и по-точно сред някои "по-податливи" лица и кръгове на Запад със съответния манталитет! Ясно е и че всичко това стана съвсем умишлено и планомерно, да разбият държавата и държавността, съдебната система - най-вече чрез прокуратурата и главния прокурор, МВР и службите, ръководствата им... Че съвсем умишлено се настройват и конфронтират едни групи българи срещу други съвсем целенасочено и умишлено, за да се крепи и запази диктатурата на мафията и да остане безнаказана и не отговорна за престъпленията си, че имат интерес да подкрепят масовата престъпност, за да се скрият и потопят те и техните кражби, корупция и престъпления и зависимости в нея, да правят зрелищни акции срещу такива като Иванчева за да отчитат дейност (или онзи кмет, който бил взел 15 лева за градинка) и да отклоняват вниманието за себе си! Ето, днес гледам една овца, която пуснаха да обвинява майките с деца с увреждения, че били платени, че им били дадени милиони за протестите им/ Ами нали същите глупости, лъжи и простотии ги слущахме и за студентите, които протестираха срещи назначението на Пеевски - колко помия се изсипа срещу тях, а после всички в държавата признаха, че ... де факто протестиращите са били прави и дори самата шайка махна Пеевски след ден като шеф на ДАНС! АМи тя цялата картинка е пределно ясна - това са едни и същи хора, една група хора и капиите им навсякъде, а и те са все същите, защото България е малка държава и много народ се изнесе, за да не ги гледа тези и лъжите, глупостите и простотиите им, корупцията, кражбите и престъпленията им, манипулациите им! Всичко е пределно ясно!

Тези имат наглостта и ГЛУПОСТТА да изтъкват, че ... ЗАТВОРНИКЪТ ТОЗИ ПЪТ НЕ БИЛ ИЗБЯГАЛ ОТ ЗАТВОРА, А ОТ МАНДРА, КЪДЕТО ПАК ТЕ СА ГО ПРАТИЛИ ОТ ... ЗАТВОРА!?!?! И ... ЩЕЛИ ДА НАКАЖАТ ... ДРУГИТЕ ЗАТВОРНИЦИ, ЗАЩОТО Е СТАНАЛО ТОВА БЯГСТВО!?!?! А те дори са се опитали да спрат бягащият затворник!!! И това става, след като ЗАТВОРНИК ИЗБЯГА ОТ ПАРАДНИЯ ВХОД НА "НАЙ-ОХРАНЯВАНИЯ НИ ЗАТВОР" - Централния, и единственият, който се е опитсал да го задържи (всъщност двама) е ... чистачката!?!?! А преди време друг затворник направо си излезе през портала с ... КОЛАТА!!! Какво има повече да говорим, всичко е пределно ясно! Ясно е, че тези 30 години грабят България и разбиват държавата и държавността, мачкат, репресират и прогонват или унищожават всичко, всички хора, начело със свестните и по-будните, корумпират, репресират, конфронтират и страхуват! Впрочем да напомня, че на тези и на предците им ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И РЕЦИДИВИСТИТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ТЕХНИЯТ КОНТИНГЕНТ, ТЕХНИТЕ ХОРА, С КОИТО СЕ РОДЕЯТ! ВИНАГИ!

... а отклоняване от външен работен обект. Тея по-нагли могат ли да станат? Каквото и наименование да му измислят, как това променя факта, че има избягал затворник? Как това го прави по-малко опасен? И по малко навън, сред общетвото? И какви са тия други трима, които се опитали да го спрат, но за това ще бъдат наказани. Това са други затворници ли и защо ще ги наказват? защото са се опитали да го спрат ли? В това тяма никакъв смисъл, въобще кой хванат от пътя ги пише тия статии. Толкова абсурдни неща почнаха да се случват на куп. Чак невъзможно абсурдни и почвам да си мисля, че всичко е с политическа цел и е дирижирано.

Ама ти защо им се връзваш на простотиите на тези, бе! ТИ имаш цял прокурор, който публично говори за светещи като коледни елхи като най-голямото му и категорично доказателство, за да оправдае срамната сцена, която организираха за да сготвят една женица, след месеци 24 часа следене и подслушване от 100 човека полицаи и го изтъква като заслуга, говори ти, че кацнали на Луната с дизелов двигател, имаш главен прокурор и прокуратура, която арестува трима човека и ги държи сума ти време в ареста с обвинение за ... УБИЙСТВО на жив и здрав ... да кажем човек, на Пеевски, който в същото време дава интервюта и говори за оите убийци - забе;жи, обвинението не е дори за ОПИТ или ОРГАНИЗАЦИЯ И НАМЕРЕНИЯ за убийство, а направо за УБИЙСТВО, ... имаш премиер, Борисов, КОЙТО НА ВРЕМЕТО ЛАНСИРА И НАЛОЖИ точно Сотир Цацаров за главен прокурор, като - отлично си спомням точно - говореше, че не само Цацаров бил най-подходящият, НО ДОРИ И ЕДИНСТВЕНИЯТ В ЦЯЛА България, достоен и годен за този пост (а дотогава Цацаров бе ... СЪДИЯ, председател на НАЙ-НАКАЗВАНИЯ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД БЪЛГАРСКИ СЪД В ЦЯЛА България, тоест с най-много отменени присъди - само са замисли какво признание за НЕГОДНОСТТА НА ВСИЧКИ ПРОКУРОРИ И ЦЯЛАТА ПРОКУРАТУРА ДОТОГАВА СЪДЪРЖАТ ТЕЗИ ДУМИ - ПРИЗНАНИЯ на Борисов, които съм сигурен, че дори и той не е осъзнал - че от всички прокурори в България най-добър, и то единствен бил някой, който ... НЕ Е И НЕ Е БИЛ ПРОКУРОР!!!), та точно този Цацаров след това, когато Борисов обвини Доган, че е поръчал убийството му в Парламента, точно същият Цацаров веднага обяви публично, че Бзорисов говорел глупости един вид, и че нямало да се занимава с тези ГЛУПОСТИ! Имаш цял глваен прокурор и прокуратура, която заедно с маскирани полицаи НАПАДНА ЦЯЛА БАНКА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ, за да я фалира и обере Пеевски и тези зад тях... След всичко това има ли още нещо, което да те учуди изобщо от тези!

Осъден на 13 години затвор не бил охраняван !? Пълен абсурд !

В тази държава куче да вържеш, ще пригрезе синджира и ще избяга ! Само мама Цецка стои твърдо на своя пост !

Ако бяхме нормална държава отдавна трябваше да хвърчат оставки - бягат затворници, падат вертолети, социални бунтове на хора с увреждания............Нашите управници си живеят в един илюзорен свят, в който всичо цъфти, почти сме достигнали по стандарт държавите от Западна европа, икономически просперитет и пр . и пр...........

ама ти си сляп все едно? хвърчат оставки - ена зам министърка, преди това някъф друг, пред два месеца някъф трети. бате обаче възстанови предишните двама. ама не е като да няма оставки.. (а и не разбирам какво на теб ти помага това)

Само 1 гейбераст се е осмелил да пише под темата и то почти "неутрално": 1. 2018-06-22 08:40:09 питащ (нерегистриран) 2. 2018-06-22 08:54:31 Запознат (нерегистриран) Какво ще правим сега другари гейберасти? цвинокио не е ли пуснал някакви нови опорки? Или тихо ще се потопите под вода понеже е петък и се надявате хората да забравят до понеделник? Ами ако в събота изяга още някой и вземе че по погрешка убие някой виден гейбераст?... Предвиждам такъв хубав живот, че само ди викам: "ДАНО! ... ДАНО! ДАНО! ДАНО!... ДАНО! ДАНО! ДАНО! до всяко добро същество... "

бате ще го шитнат скоро. ама не защото има гербератги в този сайт или не, а защото е видно, че по повечето медии (контролирани от едни и същи хора последните години) манипулативно поднасят новините. Т.е явно кукловодите искат промяна. (глей как ме трият, също така)

Цялата ни държава е една пародия ! Сега очаквайте бившият минстър Цвъто да даде поредните пресконференция.

Та кой е луд да седи в затвор в бг?! Само бездомници и некадърници дето умират от глад за да ги хранят и да имат покрив над главата си. В този смисъл затворите в бг са вид социална институция за бедни...:)))

Те го издирвали, уж! Преди три дни даваха в новините едно момче, което отива за нещо в КАТ и там разбира, че от 2 години бил на национално издирване. Естествено това било грешка, но ме накара да се запитам, точно как е бил издирван?!? Понеже той не е знаел, че е издирван, съответно не се е и криел, което пък значи, че даже и у дома му не е бил потърсен. Та така ги издирват.

нали вкъщи си бил човекът, преди да го гръмнат? Самоназначил си домашен отпуск, рахат - никой не го притеснявал... макар че бил не само за национално, но и по границите, че и за международно издирване!

Пълен цирк в същото време срещаш по пътищата ББ да се разкарва като паша с четири коли всичките с включени сигнални полицейски лампи и ако не им направиш път може да те смажат. Това ли е Европа, такали ще настигнем Европа с този Цирк БУШ където народната пара се разходва възможно най-прозрачно, където повечето държавни служители ползват обществен или личен транспорт, а при нас на всеки персонална кола и още куп лапачки на наш гръб.

“Не бил избягал от затвора а от някакво си друго място” Аз си мислех че затворника си е затворник и се охранява постоянно независимо от местоположението му. Явно “богопомазаните “ не мислят така. Ако въобще се опитват да мислят. Смешна държава....

Затворници може и да бягат, но другаря Цветанов каза, че вотът на недоверие е неуместен, че коалицията е стабилна и че България под мъдрото ръководство на другаря Борисов уверено върви по светлия европейски път , а членството ни в ЕС и НАТО ни осигурява стабилност, устойчиво развитие, сигурност и светло бъдеще ! Да живее международното положение, скъпи другари и другарки !

Явно управляващите не вършат работа и за 5 ст. Време е да си ходят . Никои не ги иска дори и МВР.

Любовен триъгълник или осмоъгълник, абе от любов е избягал. Сега сигурно се крие в гората по дърветата, както се катери като катерица, няма какво друго да е, да пуснат горските да го търсят, по-голям шанс имат от милицията.

Цялата шайка за идиотско развитие е за съд, всичките до един начело с фюрера им. Тези имитатори ,измамници и криминални малоумници не знаят какво е закон, какво е правосъдие, какво е демокрация,какво е правова държава. Имитират ,че са за европейско развитие а всъщност са си отъпени малоумни уж комунисти но с обикновено криминално минало и поведение. само да са на власт и да могат да се обогатят,това е целта им. Лъжата и измамата са нормалното им състояние. Те не могат да са други, това са те.

"Заради случилото се обаче те ще бъдат наказани" Поредният абсурд!Ще наказват затворници,че не спря ли беглец,въпреки че това е работа на отговорника или персонала от затвора.Но тъй като те не можели да вършат тази работа никакви наказания?!

Както показва практиката, или няма да го открият, или ще го открият убит. А защо няма да го убият - ами той вече има брада, шапка, очила и др., всяко от тия неща го прави неоткриваем!!! Българските затвори - най-свободните в целия свят - или не влизаш, или си излизаш, когато си поискаш...

липсата на интелект сред управляващите и в правосъдната система лъсва със страшна сила...

Сигурно си е турил бомбе и вече органът немож га разпозна.

Изказване на Министъра на МВР Радев-- "И едното хубаво нещо е доверието в полицията. Всички вярват в полицията. Казват ми го кметовете. Те са избрани. Посоката е вярна. Трябва тази система да се промени. Сменяме хора отвътре. Работим на педали. И го виждам в очите на хората, че има такова усилие." Този човек веднага трябва да бъде сменен. Преди или след вота. Наложително е. ББ действай,часът е без пет. Ще ви завлече всичките. Сега отново немогат да хванат затворин,защото сигулна е с кепе. Боже,колко още ?

Ако криминалните малоумни и лъжливи мутри не бъдат отстранени от властта, през ден ще пускат срещу народа по един криминален тигър да го напада и разкъсва от засада. Обединили своите предателски усилия заедно с криминалните заключени престъпници и чужди българомразци срещу българските граждани , малоумниците се превръщат в изключително опасни за българската народност. Решението е оставка и съд. Всяко друго развитие е фатална грешка.

Избягалите затворници не се крият, защото полюцията или не може, или не иска да ги лови.

У нас, демоосирацията е достигнала до най високо ниво във всички области, циганите, престъпниците имат повече права, отколкото задължения, не е избягал този затворник, който не е поискал. На затворените престъпници се предлагат условия, за които много нормални българи могат само да мечтаят. Не ги пазят изобщо, пазачите им са дебили, каквито са и техните началници в министерството. Властта на мутрите осигурява чадъри над престъпниците и мафиотите.

Нарочно го е направил за да отмъсти на управляващите в момента на вота на недоверие. Не, че и затворите както държавата са разграден двор, ами по политически причини. А може и да ПР акция - да го хванат и справедливоста да възтържествува, ех колко радост!

всички бягат. за какво да стоят?!

В редакцията на ДИРБГ се крие!!! Там да го търсят!!!

Избягалият затворник ББ ,от затвора в Банкя е бил заловен заедно със съучастника си ЦЦ в един от многото апартаменти на ЦЦ . При обиска са били намерени стотици милиони долари в брой откраднати от престъпниците по време на властването им. ББ и ЦЦ са затворени в затвор с тежък режим .

Леле каква съдебна система. Явно тя хич не си върши работата. Цялото правосъдно министерство трябва да се измете и то начело с министъра. И нещо прави впечатление. За кражба и блудство -13години затвор. За убийство - 4 години дом. арест с право на предсрочно пускане. Закони.

тоА поне да беше взел пищофа на некой полюцай, щот' ся нема да има с какво да се самозастреля...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Добре че на времето не знаехте колко бягаха от затворите сега щяхте друга песен да пеете , ама едно време медиите пишеха това което кажеше първия - бай ви Тошо , т.е. само хубаво !

А ти от къде знаеш?

Стига сте ревали, бе! Важното е, че имахме европейско прецедателство! И нови магистрали!!

От КТБ хванаха ли ги ? И те са на свобода. Ще го хванат нали им вдигнаха парите на МО и МВР.

Това започва да ми прилича на рубриката "гол след гол".

Пускането на брада не е единственото, което може да го направи неразпознаваем. Ако има достъп до слънчеви очила и не се поколебае да ги използва шансовете да бъде открит стават само теоретични

каква е идеята на тези "новини". Такива неща са се случвали и ще се случват. И, едва ли ще има нов граф Монте Кристо!

Има една книга, нарича се рълковен речник - не е зле да я отвориш и да попрочетеш в нея каквото те интересува! Виж например значението на думата "новина".

поне,да я беше обрал,както правеха другарите на времето...

МВР най-вероятно е на крачка от залавянето му.Стига да не си е сменил дрехите и да е пуснал брада,камо ли мустаци. Успех на милиционерите!

Трябва да се реагира бързо, докато не е пуснал брада.

Късно е, брат ми, вече си е сложил качулка и се е скрил в дома си - тоест станал е неоткриваем, поне за 8 години напред за МВР!