Поредна лека победа за Тръмп: "Байдън, ти си уволнен, разкарай се!"

Наближава прочутият Супервторник - 5 март, когато едновременно гласуват 15 щата

Обратно в новината

Коментари - Поредна лека победа за Тръмп: "Байдън, ти си уволнен, разкарай се!" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер. Ще гласувам за Тръмп

"Много хора казват, че чернокожите ме харесват, защото са страдали толкова много и са били дискриминирани и ме възприемат като някой, който е дискриминиран”….Зависи дали си расист или не.Виждам че някой са паднали в капана.

Че има несправедливи съдебни проблеми а не само съдебни.Някой изкривява какво иска да каже.Ясно че всеки може да го тълкува както си иска но тук се правят внушения че Тръмп и чернокожите са престъпници и то от хора които го обвиняват в расизъм.

Тръмп е луд за връзване, но е в пъти по-добър вариант от Бай Гъъъ...н. В исторически план - няма случай, в който кандидат на Демократите два пъти поред да е печелил избори. Два поредни мандата при тях са се случвали само когато президентът по някаква причина отпада по време на първия мандат, след което го замества вицето. Ако Бай Гъъъ...н бъде преизбран, това ще е прецедент в историята им. При Републиканците статистиката е съвсем различна.

тоя е американски вариант на подлогите от ДС в България ... черепа, цветан цветанов и т.н. интересно дали тъпанарите с червени вратове са толкова тъпи да го изберат за президент още веднъж.

Жълтопаветниците треперят при мисълта че Тръмп може да спечели

Няма значка, и магаре да ви сложим и то ще може да ви бъде прецедент след деменцията.

Победата на тръмп е над републиканец във вътрешните им надпревари . А Байдан какво да каже освен че Икономиката на Сащ от изравнена с Китайската по Тръмп сега е с 10 трилиона напред . Безработицата е рекордно ниска . Инфлацията е под 3 % а стоковата им борса е в невиждан възход . Проста математика за да може и простите копейки да разберат .

Гласуващите за Тръмп са копейки?!?

Анално за ТръмпитУ !!! КУРшум за Тръмплера !!!

Правилния избор е Тръмп

lu4ka

Лека победа за Тръмп, лека победа за Русия, лек дефолт за ФАЩ , лек фалит за еврогейския…

ЦИРК с един Клоун с оранжева коса ….

идвай Тръмпи,че сороспиите ще съсипят света.

За нас не е ли по-важно в Европа да се сменят - те са по-правоверни от Байдън :-)

Лека победа? Тя е с исторически резултат - двоен, - рекорд за този щат и то срещу губернатора па макар и бивш.

щк смаже блядавете , и няма да е като меката китка - бай дъното ! . америка грейт ъгейн ...а това не може да стане, ако блядавете не бъдат навряни там, където им е мястото !

Е нали Демензията щеше да ги смачка, пък рижавият беше на заплата от "Мацква"?

Тръмп ще спре войната в Украйна , затова кликата в САЩ го мрази ! Целта и е Русия и ЕС да се изтощат взаимно и икономиката им да се занули ! После пазара е техен !

Според разбиранията на гнусната руслямска педерация и "цар" путан "велики", Войната в Украйна може да спре, единствено след като Украйна престане да съществува като държава. А след това още няколко държави в Европа. Тоест, връщане на човешката цивилизация с 80 години назад...

А според Байдън войната вече е свършила - така му е казал Митеран ония ден

Лично аз не съм оптимист че това ще стане толкова просто. Но това което е сигурно е че ще се отнесе с тези които го преследваха по същия начин както те към него и от това ги е много страх. Сега няма да мисли за още един мандат и ще уволни бая народец.

КОЙ ще гласува в България/Европа за кандидат-президент, който рекламира неговите маратонки по време на предизборна кампания??? И е осъден, съден, предизвикал щурма на Капитолия?

Всички около мене ще гласуваме за Тръмп! При Тръмп: 1. Въпреки цялото пищене започна строежа на стената с Мексико, както беше обещал 2. Безработицата намаля рекордно 3. Прибра войничетата от всички безмислени войни 4. Показа среден на китайчугите, които с евтин робски труд искаха да завземат света ….и още много

луди американци обичат Тръмп, но той ще направи пакт с Путин за наша сметка. И затова руските копейки му се радват... Долни, нещастни и продажни Юди!

Тагаренко, напълно си прав - за твоя и на останалите сглобкажии сметка ще е...

харесващи моск.джудже /доказан убиец и комплексар с маия за величие/ са за психиатрия и затвора.

Пич, според твоята логика всички в САЩ са “копейки” - хахахха!!!

а добре де, кой гласува за тази пача хейли??? Очеизвадно е, че тази няма нищо общо с републиканците, а е овца на демонократите.. ама те хамериканците не се. славят с голям интелект

Тази полуиндийка Хейли е републиканец, само формално, тя е човек на глобалистите. По всички важни въпроси е на мнението на демократите. Ще стои там и ще се бори с Тръмп, докато ѝ кажат, също както Украйна ще се бие до последния украинец.

Допуснъл съм грешка, не била полуиндийка, а 100%.

Не и следя изявите, ноа чак пък да е скрит демократ - била е 2 пъти губернатор на Ю.Каролина и Тръмп я назначи за представител в ООН

Ключовата дума е "била".

Може... не споря... просто изказвам съмнение

Именно. Много са такива. Не случайно Тръмп си уволни целия екип. Накрая на мандата му се оказаха много предатели, начело с "най-верните му хора". В момента искат оставката на председателката на Републиканската партия. В страната има голямо разделение на традиционалисти-изолационисти и неолиберали-глобалисти. Сред републиканците има доста от вторите, докато демократите са бетон, затова битката ще е епична, с неизвестен край. До преди Тръмп, в щатите на практика имаше нещо като една партия с две фракции - републиканци и демократи, сменяха се за пред хората, но сега глобалистите отидоха твърде далеч и се самозабравиха. Естествено се появи реакция на това.

Има един много хубав български роман и филм - "Време разделно". Така е сега в САЩ, особено видно - в Тексас, независимо, че нашите медии мълчат като .........

Има логика в това което казваш, като гледам какви двупартийни закони минаха в Сената

И аз съм слушал различни мнения и анализи, това засега ми изглежда най-логично, но ще видим :)

Тази Хейли е странна - всички анализатори казваха, че ако загуби в родния си щат трябва да се оттегли, но тя продължава....

Проститутката, на която плащаш, също е малко вероятно да се облече и да си тръгне, преди да си приключил с нея...

слушат внимателно какво говори Тръмп!! Глупавите слушат какво другите говорят за Тръмп!

Гришо!

Мачкай Дончо, наритай деменцията

Тръмп да "нарита" демокрацията е оксиморон. Именно Тръмп иска честно гласуване без машини и след проверка на личността, каквато в много щати няма. Иска мъртви и неродени да не могат да гласуват. И ако стопирането на Нелегалната миграция е "наритванена демокрацията", здраве му кажи. Болшевиките на Байдън "наритват демокрацията", маскирани зад "правата на човека" и нелегалните мигранти.

и пак прочети, какво написал човека

Комунистите сте много смешни: хем Байдън бил стар, глупав, удобен, хем сте върло против него.

Той е удобен, но за тези, които реално командват парада. Соросите сте смешни, щом смятате, че американските президенти реално решават политиката на страната...