Коментари - Поредна гонка с нелегални мигранти, бус е самокатастрофирал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е, украинските фашисти действат в България.

Украинския боклук да бъде изпратен на концерт на,,Вагнер,,

Всеки ден тълпи от стотици нелегални престъпници от Азия и Африка нахлуват в България. Никой не ги спира на границата с Турция! И никой не говори как да бъдат спряни на самата граница. Това е държавата на Бойко и Ахмед Доган - управлява се от Анкара.

Г-н Президент Разградихте дьржавата ,едни емигранти с армията Не може да спрете .....

Sm3hurk0

Вече някой спира ли изобщо при подаден сигнал за проверка от полицията ? .., питам за един приятел пък и да знам да не се изложа, ако случайно иска да ме спрат... ..Трябва да ги накараме да си заработят парите, като им се спретне малко екшън :)))

украинци затова ли дойдоха тук, при нас?

Абе в Гърция дават ефективно по 10г, а тук условно....

Ихааа, украта бая е захлебила 24*1000 или 1500 евро си е парá.

Егати разградения двор

Мангалити туркуробци спуснати от ФАЩ дет управляват България умишлено убиват българи вечи 33 лета.

те скоро ще почнат имотни измами . да не се чудиш че преди 2 месеца си си продал апартамента без да знаеш и че нямаш сестра

И за това, но не само...

Оплаквате ли се или се хвалите? Или само ни съобщавате за сведение, за да ни не и скучно само със Световното? Ми затова сте там, трябва да ги спрете! Все едно да се пуска постоянна сводка, че всички ученици са звойкари на матурата, без никакви мерки и последствия за никого! Така не става, господа!!! Писна ни! Не стига, че вече нямаме пари и всъщност ние живеем като емигранти и подгонени кучета в страната си, ами и ни се репчите с някакви стоп-палки за настъпена лента или "неправомерноЍ" заобикаляне на разбитите ви пътища и дупки, докато край вас профучават тежки мозила или мотори...... С нас ли ще си избивате комплексите? Вие ли ни плащатге постоянните ремонти и щети? Така. Хайде сега всеки да си седне на д-то и да си върши това, за което е назначен! И без мрънкания, ако обичате. Като помощ ще ви кажем първо да запушите тежките пробойни по границата - и физически, и иначе, като закопчаете някои от колегите си, които "без да искат" и "безплатно" си затварят очите пред цели бусове, каращи със 160-200 км/ч край вас навътре в страната. Защото, както сте чули вече, това го знаят и в Нидерландия, и в Швеция, и в Австрия. И другите го знаят, просто им е неудобно да ви изложат съвсем.

прозвучи тъпо ама да идва боце на власт и да се уговори с ердоган да спират мигантите, че тея на фигуранта - и предишните и сегашните, за нищо не стават

Лентите с шипове! Ало обучените, хвърляйте лентите с шипове!

Надбавките за нашите възрастни хора отиват за маймуните, дето ще лежат в лагерите на топло и ще ги хранят за наша сметка. Куршум в челата и в канавката за храна на чакалите. Ебах им майката!

Бре ние държава ли сме или някаква долнопробна територия, дето всякаква измет си минава безпрепятствено? А на всичкото отгоре се водим и външна граница на ЕС! Интересно, как така стана, че от уж нулева мигрантска вълна сега всички си минават през наша територия?

Глупости,това е бил руснак!

Благодарение на хората, които Брадавицата от Президентството слага начело в МВР вече 2 години - гонките с тъмно кафеви субекти по улиците на България, стана ежедневие. Нямат страх, нямат спирачки - газят полицаи, осмиват, убиват. Да се молим да не убият някое невинно дете в тия кинаджийски изпълнения... И след ежедневните примери - сутрин, обед и вечер - Бра от Президентството помилва секретаря на МВР... Очевидно Радко Пиратко иска още от същото за българите! С такива военни като него - да не дава Господ да стигаме до война! Явно са отминали дните на славната ни царска армия, със славни генерали - героите от Одрин, Дойран, Цариброд, Тутракан, Видин....

Цялата ни държава такава.

Не може да е украинец. Сигурен съм, че е българин с фалшива украинска лична карта.. Както откраднатите украински номера на джипа, при обира на инкасото. Укрите не правят такива работи, те са добри, доблестни и герои.

Укрите вместо да се бият за държавата си са пратили жените на Слънчака фор фри, а те заработват с престъпления. И не ме разбирайте погрешно. Руснаците са лайненца, а Путин е торба с лайна. Но това не оправда безобразия та на братовчедите им укри.

Мигранти има щото Гърция ги спря със стена. Бойко няма никакво отношение .

За нас Шенген на уйов ден

Как така няма ранени или убити тъпи куки некадърни?

И ко викахте? При Бойко било най-зле, нямало накъде по-зле.... Хаха-хаха!!! Няма да се сърдите на проф. Иво Христов - той беше снизходителен с 80те %

Няма Ковид и хлебарките запълзяха към Западна Европа. А там ги чака един голям, четвъртит. Кенефите и кофите за боклук са изцяло техни.

Шофьорчето да се екстрадира и на фронта. Пък ако се върне, жив и здрав да гради нова Украйна.

България създава работни места на каналджиите от цял свят.

ами така се прави - самокатастрофирал! не било трудно!

Пак ли ревете за този неграмотен педелвайс. Какво толкова ви харесва в него - тъп, грозен и нагъл мутрак.

Кога министъра на отбраната ще даде заповед за струпване на армия и доброволци по цялата граница?Нужно е миниране по цялата дължина!

Това е Промяната. Араби и африканци влизат когато поискат ,сякаш България е публичен дом .

Пак идете да вдигате юмруци с Радев и Хаджилегенов на Жълтите павета! Я вижте колко е хубаво стана, каква хубава промяна настъпи навсякъде... Искахте юмручна демокрация - получихте я. Много е хубаво, а?

Шенген, а :) Че то ние сме като река..

Укри, руслямци... Все едно долно племенце.

Aх само каква "промяна" ни докараха Мунчо, Кирчо и Кокорчо, както и техните избиратели...

Безсмислена работа.И като ги хванат на Българдка територия кво ще ги правят запада не ги иска значи остават тука.Тези трябва да бъдат изтласквани около оградата ако изобщо има такава както паляците срещу Беларус.

Тролим, а? Севда е развързала кесията, май? Ще има за водка и пица, а?

Пускайте ги мигрантите спокойно да преминават. Не ги плашете с проверки, защото стават по-големи золуми. Направете им конвой до западните граници. Нека шенген да се оправя с тях. Ние не сме шенген. Ние сме в ЕС, а както знаем ЕС е "свободно движение на ХОРА, стоки, капитали".

Е, защото Брадавицата от Президентството и Кики Шизофренията - се оказаха големи стратези, а? То да беше кур да им го набием, пък то акъл

В България откакто ГЕРБ не са на власт, няма държава. Има разграден двор. Вие си ги избрахте!

Не, тролче платено, това е в следствие на 12 годишната кражба на Тиквоний Тъпи.

Сега мили мои тролове, защитници на укро-фашистите в Киев, ще почуствате на гърба си "тоягите" които ще получите не само вие, но и целия български народ от набезите на . . .украинската мафия ! ДА ВИ Е ЧЕСТИТО !

Трол

Най-сетне настъпи промяната, вече ми е спокойно!

Бате, сметай колко минават незабелязани, що всеки ден пускат по един за парлама и отчитане да дейност

В България, откакто Бойко Борисов не е на власт, няма държава. Има разграден двор. Вие си ги избрахте!

Ако не си защитиш границата от мигранти днес утре ти самият ЩЕ бъдеш мигрант

Руската мафия ни докара до тука, сага украйнската може пък да ни извади.