Коментари - Поредна агресия: Ученички се сбиха пред столичен мол (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На това в САЩ му викат "комеди голд". А сега как ще накажат побойничките заради насилието над жени?

Планът на кукловодите върви с пълна сила.

Пикли се биха пред столичен мол !

я кажи как го наричат в майка ти раша?

Нищо не се вижда на това видео бе какво сте го замазали все едно глави се режат. Сдърпали се 2 лапета и акде национална новина

Електоратът на ДБ.

Децата приличат на нас възрастните. Ние ги възпитаваме.

На това дебело и грозно прасе, ще я намеря и ще я размажа, с думи, не с шамари. Не че и с шамари не мога да я размажа. Гадно, гнусно същество и гадни, гнусни лайненца покрай тях. Боже, такива ли човекоподобни растат, от тези ли чакаме да станат хора. Нямам дуим. Който иска да се наслади, в цитирания сайт ги има видеата.

Деца са ни, не са ничий електорат все още. 30 и повече години възпитаваме с мутри, с мутреси, с пачки, с Ауди-та и БеЕмВе-та, с телефони, с анцузи и маратонки ... кофти работа Ние сме си виновни, не са партиите. Ние сме си такива.

Исках да кажа ако съм майка на битото момиче.

Те пълк постоянно гледат под лупа за някое детско сдръпване и веднага по медиите. Някаква патология е това

Да бе. все някой друг ни е виновен само да не сме ние някой друг ни възитава децата, а ние блеем?

Абе тоя мол що не го затворят??? И без това е пошъл...да се затрие

Както обикновено при такива случаи, първо казвам, че дотук не е трябвало да се стига - това мисля, че е повече от очевадно! Въпросът е защо се е стигнало дотук? Не ми се гледа видео с качество под това дори на СевдаТВ, но някакви реални поражения имаше ли?

сега разбрахте ли защо талибаните ги държат вкъщи?

Един да накажат с изключване от всички училища в България и да не може да си завърши образованието и ще се спрат,но на либералите не им отърва.те се стремят да расте калпаво поколение

Жалка картина....къде останаха безгрижните игри. Както винаги съм коментирал трабва незабавни мерки срещу насилието,кардинални!

Тук за наказание са и подстрекателие, както и тези, дето снимат клипа, не само побойничките. И никой не посяга да ги раздели, сеирджии..

Според мен те са по-виновни. Чувате ли една как крещи "Давай"...

Как да посегнат да стане масов бой

Имам син във въпросния клас Причината за сбиването е момче със заможни родители Толкова ли свършиха богатите родители, или просто децата вече от малки се ориентират в живота? Плаша се колко комерсиални са станали децата и как от малки си търсят заможни момченца На времето в тийнейджърските години се интересувахме от музика, купони, ваканции Сега се интересуват само как да докопат паралията, няма вече детсвто само търсят момчето с парите

Ей с тая политика и с тая Русия се оляхте. Аз не плюя САЩ, просто лафчето е американско. Каквито и да са имат големи хумористи.

Това ако се било пред Парадайз, режем го на дръвнико.

И кво сина ти няма пари ( щото ти нямаш) и никой не му обръща внимание. Ами то нещата са свързани. Умните хора имат пари, защото понеже са умни знаят как да си ги изкарат. А на умните хора децата им са умни, щото акъла се предава по генетичен път. Та така женските гледат не само парите но и добрите гени, които обикновенно вървят ръка за ръка. А твоят син нито акъл нито пари, язък.

Това са избирателите на Боко Тиквата и Славчо Учиндолеца.

Ами какво да искат след като една тлъста необразована Мутра беше премиер цели 12 години.

Съвсем нормално ежедневие. Едно време си беше абсолютно същото, само дето нямахте телефони за да снимаме и социални мрежи, за да ги качваме тези неща на показност. Не виждам нищо сензационно в това видео, нито в участниците в него.

Ами какво възпитание и култура след като една тлъста необразована Мутра беше премиер цели 12 години.

Стига глупости. Това са съвсем нормални неща , които ги е имало цял живот, а участниците в това видео са хора, които ще водят другите хора, след тях в живота.

Филчо, много кофти гени бе мой човек....майка ти и бащати да не са били брат и сестра

Не знам за кое точно време говориш, но аз завърших средно 90те съученичките ми задължително ходеха с батковци с коли. Жената е научена още от люлката, че ще хване принца. Буквално отпреди да разбира думите. Принцът в реалността е пичът с кинтите.

Да. Пуках главите от бой на такива остроумници като тебе, понякога им избивах и зъбчетата.

Гадните копелдаци не са на училище,а се шляят и бият по моловете. Ама имало я ковид,я грип само и само да не си завършат нормално първия срок. Еба ти и образованието и държавата!

Такива неща се случваха и преди 30 години, когато аз бях в училище. Тогава обаче нямаше инстаграм и не сте видели.

Мда, Милчо, ти ли си, бе? Колко пъти ти пръснах тиквата, а? 8 ли бяха, докато се научи да мълчиш като говориш с мен, а? Или 9?

Изродки! Ха някой такъв парцал да посегне на дъщерите ми, ще хвърчи перушина после, момичета били, море . .

Докато ти си мислиш,че си възпитаваш детето, то слуша музика за феминизъм, boss girl, чете информация как мъжете не стават за нишо и гледа порно с трансджендъри. Излизат и пият, правят секс на 13 а ти още си мисли, че е примерното дете. Ае не ми се правете на разсеяни, че не знаете за какво става въпрос.

Навремето пукаше глави, сега чатиш от будката на охрана на строеж, нали така сополко?

И много правилно!

ама момчетата... никой не го правеше на някъв особен проблем... нямаше спукани далаци и спешно отделение де... женските не правеха такива неща га бях млад... (45+ съм)

Е не мое ли по-кратко. Две патки се скубаха пред мола. Фърча перушина....

Виновната ученичка да бъде изключена от всички държавни училища! Без условия! Снимката на виновната ученичка да бъде поставена във всяко едно държавно училище с описание на деянието! Снимката на виновната ученичка да бъде качена в сайта на полицията с описание на деянието! Само жестоки мерки ще прекратят тези грозни сцени!

Трай бе педал.Много си смел пред компа. Ела пред мола да ти натроша кокалите

Не, това са анти-Бойковците, точно като Славчо и компания. Децата на селяците, които унищожиха града ми.

Момичетата са изключително злобни и даже бих казала зли и това въобще не е нововъзникнало явление. И в края на 90-те беше така. Нямам спомен момчета да са участвали в сбиване или да са ме тормозили момчета, но момичетата бяха ужас.

От тестостерона в саламите ще да е? На бас, че са мата космата всички до една.

Ти беше толкова грознс че всички момчета бегахме от тебе...като ли да те тормози. Ти ни тормозеше с присъствието си

Боя е най лесния начин, да покажеш превъзходство пред някого, когато не можеш по трудния. Когато нямаш нищо на раменете, ползваш ръцете

изгражда !

Ами нещо друго да са видяли по телевизията ? Само стрелба и бой. Американска им работа.