Поредица от изчезнали хора - някои открити живи, други не, а за трети все още не знаем нищо

За по-малко от месец в медийния фокус попаднаха най-малко 10 случая на хора в неизвестност

Обратно в новината

Коментари - Поредица от изчезнали хора - някои открити живи, други не, а за трети все още не знаем нищо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някоя журналистка се е залюбила с гадже я от криминален отдел на МВР, я от прокуратура, и вади новинш от различни следствия на гаджето да изкара някой лев. И това ще отмине.

а дали не са донори на органи?!

депресията е много опасно състояние и най-коварното, е че не осъзнаваш че го имаш. лекува се със спорт и ходене в планината . в крайните фази се иска специалист и може и да трябват хапове

"Извършителят беше установен и задържан за 72 часа" - Струва ми се, че се получава разминаване в обичайното значение на глагола "установявам" и значението според професионалния жаргон на МВР. В ежедневната реч "извършителят беше установен" означава "беше установено кой точно е извършителят". В езика на полицейските сводки "извършителят беше установен" означава "извършителят беше открит, намерен /и съответно задържан/. Да се надяваме ли, че от МВР ще се коригират? Може, ако започнат да учат български.

Преди много години,когат Асфалт паша все още не беше станал паша,а Цвъки Асансьора все още нямаше собствен асансьор, СИК-аджийската кланница в кв.Орландовци работеше на пълна пара. И знаете ли защо?

Трите кифли, дето се крили в една къща заслужават да ги нажулят добре с каиш по гъза, че да не могат да си седнат - дано им държи влага известно време. Преди да направят новата глупост !

Големият проблем е, че роднините премълчават много от обстоятелствата около изчезването на близките си. Първите часове са изключително важни, а те мотаят полицията и плачат по социалните мрежи. възмутително е поведение на майката на Мартин от гр.Пловдив. Голям шум в соц.мрежи, а накрая се оказа, че се е скарала с детето и той се укрил нарочно и не си вдигал телефона. И в полицията не искал да ходи. Жалко, че заради такива случаи се разпиляват силите и потъват други, истински случаи.

толкова различни съдби , един знаменател - " изчезнали хора " ! Има нещо гнило в България ...

Със сигурност на този коментар не му е тук мястото, но понеже на статията за белите хакери няма коментари, а аз просто не мога да се стърпя, ще пиша тук. Първо да уточня, че плюс всичко друго съм и бивш системен, както и параноичка по рождение май. :) Самата аз никога не съм й разбирала особено много от секюрити, както и никога не съм била хакер, макар че "приятели" са се опитвали да ме забъркват, но аз понеже съм си била лошо момиче навремето (и слава богу!), за разлика от мамини синчета и щерки, нямам комплекс за избиване, че съм смотана - освен това винаги, основателно или не, адски много съм уважавала закона. Не знам у националния по киберсигурност кви хакерите има - дано да не са толкова тъпи като Кристиянка НАП-аджийката, но засега имам една много сериозна забележка - защо тренерът им си е изтъпанчил муцуната, прлюс име, фамилия и т.н. публично (освен ако снимката е монтаж, а имената са псевдоним). Да бъде така добър да не прави същата глупост и с хората си - не трябва да е публично достъпна инфо кои са тези хора, защото така ги излагаш на риск - най-малкото могат да ги отвлекат, да им посегнат и прочие, ако те наистина са добри! Иначе наистина е похвално, че имаме отбори по киберсигурност. Дано да не са толкова некадърни, като прехвалените БГ прогърмистчета, дето са си гола вода, но с огромно самочувствие!

Ех, какви готини гангбанг правехме с тебе навремето, славни времена !

Толкова малоумни коментари скоро не бях чел. Идиот до идиота майно льо - един не вярвал, друг се радва, трети се подиграва, четвърти дрънка простотии за наказания свише...колко много болни хорица има...само напълно деградирал дегенерат може да се радва....

Ти, явно някакъв свръхЕнтелектОалец, чий го крепиш тука, да запитам по народному ?

Извънземните ги отвличат и си правят експерименти с тях.

а тези отвлечени от европата и от америката на които им викат "емигранти" и които са стотици хиляди? за тях кой ще отговаря? тях защо държавата не ги търси за да си ги прибере? нали е май-Родина? или не е? изгони ги и ги забрави! защо така, а? що з амйака е това? какво липсва на Територията "българия"? има и климат и земя и вода!но, няма собствено управление! има окупационни власти, които се занимават с отвличане на хора и ограбване на богатствата на земята! това ли е демокрацията и? затова ли скачаха шебеците със сини знамена? имаме ли държава или това е само територия с неясни и непризнати от европата и америката граници????????

Ей, червен шебек, къде виждаш в България демокрация? Тъмно червен комунизъм имаме с тоя келяв пРезидент прорушняшки и червените боклуци в управлението!

С неговия комунизъм. Нали си 30 и нещо години "демокрация", пак ли бай Тошо ти виновен ? Или май Путин беше ?

Ако бяха ги чипирали с ваксината,сега лесно щяха да ги открият.

На всеки, който има за роднини от аудиторията на пишещите във форума би му се искало изчезне вдън земя

защо наричате всички тези случаи "изчезнали"... Налице е едно убийство...няколко души с ментални отклонения...Сашко и студентът-намерени... Според мен засега единствено Ива може да се счита "изчезнала"...Защо ли си мисля,че под "изчезнали" следва да се разбират хора, за които няма данни къде са и не са намерени / за съжаление/ Незивисимо от всичко, дано повече да няма такива инциденти...

Защо ли си мисля,че под "изчезнали" следва да се разбират хора, за които няма данни къде са и не са намерени.....Ами сигурно защото това е определението за "изчезнал" дървен философе,

Какво целите с тази статия ? Ужас!

Знаеш ли... Само въпросът ти е отговор на това какво целят. Преди години бях на една командировка в САЩ. Живеех в служебна квартира в един тамошен затворен комплекс. Всъщност там живееха хора от всякакви националности - китайци, мексиканци, индийци, европейци, американци... Абсолютен микс от хора. Една вечер, тъкмо се бях прибрал от работа и на вратата се позвъня. Отварям и един човек, който ми беше съсед, засичал съм го на асансьора, но не познавам ми каза "Липсва дете". Моля те да помогнеш. Аз му казах, че съм тук от 2 седмици и не познавам района, но ще дойда. Когато излязох в двора на комплекса там имаше стотици хора, готови да оставят дома и семейството си, за да търсят детето. Същото беше и в съседните комплекси и квартали. Половин час по-късно хиляди вече обхождаха района от мястото където детето беше изчезнало а полицията от няколко мили навътре към мястото където забелязано за последно. Късно през нощта - около 3 и половина го откриха. Като в тоя половин час вече е направен списък на участниците, за да се знае кой трябва да се върне, кой ще се оправдава пред работодателя си що се е успал и т.н. Мен лично на следващия ден ме питаха защо съм дошъл като не съм спал. Та така аз се запознах със код Амбър или Amber code - може да потърсиш какво е това. По този начин поне 2/3 от възрастните на поне 100 мили от мястото където някой, особено дете е изчезнал ще започнат да се оглеждат за него. И всякакви случаи на загубили се, заблудили се , отнесли се обикновено се намират в рамките на 24 часа. Ако обаче са жертва на престъпление нещата стават по-трудно, защото е почти невероятно жертвата да бъде оставена да се разхожда сред другите хора. И така полицията 24 часа по-късно вече работи по въпроса за престъпление, а не загубване. И сега въпросът ми към теб е за какво се казват тия неща? Ами за да може такива като тебе да почнат да се оглеждат малко от малко. Защото американците може и да ги плюем колко са комерсиални и меркантилни, но когато стане дума за изчезнал, особено дете са изключително самоорганизирани и безкористни. Бизнеса си е бизнес, но когато имат проблем като общество са организирани и единни. А ти колко хора видя да се включат в издирванията при нас? Тия на които това им е работата, няколко роднини и приятели, няколко ловци и няколко доброволеца?! Имаме още много да изразяваме като общество и като личности. Защото в момента сме вълци единаци специалисти по всичко с ефективност близка до нулата. Това е голата истина. Да боли, но имаме още доста попара да изсърбаме докато ги стигнем американците...

Аз също живея в САЩ и имам подобна история. Веднъж 5 годишната ми дъщеря изчезна пред очите ми в градинката, докато караше колело. Аз я търсих безуспешно 5-7 минути и званнах на 911, давайки точно описание на детето и с какво е облечено. След 2-3 минути дойдоха две полицейски коли, влязоха в тревата на градинката парво при мене и моментално претърсиха околността. Почти веднага пристигнаха още четири-пет коли и обрадиха целия периметър, говорейки си по радиостанциите. Аз тръгнах заедно с един от служителите и отново обходихме навсякъде, питайки различни минувачи, които също започнаха да се оглеждат. След още пет минути шефът на полицейския отряд, който се състоеше от двадесетина души, се обади по радиостанцията и каза, че са открили дъщеря ми на съседната детска площадка, където по-рано я бях завел, намираща се на около половин километър. Камък ми падна от сърцето! А полицаите, доволни от щастлививата развръзка, ми я върнаха, без да поискат нищо!

Не хвали толкова САЩ. Прочети малко за серийните убийци и полови маниаци там. Същото е в Австралия и Германия. Русия и Украйна не зная дали все още водят класация за първенци на глава от населението на серийни убийци. Похвално с този код Амбъд, но сред търсещите понякога са и истинските престъпници.

защото българите са грешници и го отнасят децата им, ако ходеха на църква по често щяха да го знаят.... ще мрем докато си научим урока, като не още 33г и финито след 1400г.... на вслената изобщо няма да й липсваме...

500 години робство. Единственото, което ни позволява да се запазим са езикът и вярата. Те изчезват сега, както и ние. Само сляп не може да го види.

Извънземни?

Егати загубеняците. Вместо да се изгубят заедно, те се губят един по един. И трябва да ги търсим по отделно. Вместо да си седят в стадото хукнали поединично...

Защо са най-много покрай Варна…?

Висийиокатен маркетинг за чипиране. Изграждане на мнение около проблем, социален и тревожен, и логично заключение след време, че чипирането може да е разешение.

Най вероятно на ваксините се обърква нещо GPS сигнала и праща хората на грешни места и локации. Нано паразитираният им мозък е в шок и не може да се ориентира и влиза в режим за ремонт и хората започват буквално просто да вървят в една поскока докато не умрат. Виждал съм близки и познати и даже във V-box има клипчета само трябва да се потърсят. Аз им казах да не се ваксинират с чиповете на Гейтс ама те се ваксинираха.

След като тя го унижи публично :)))

това ти е най важното глупендер

Новини за изчезнали хора,да не ги премахват се толкова бързо! Ако са умрели ще сте първи! Аман!

Чети бе смешник,даже не знаеш ,за какво пишеш! Тотал щета.пази боже,от такива .как си се родил,тооолкова прост.

Някой от вас,прочете ли цялата информация? Или реши,че е по голям от всеки? Като ви дразни не участвайте!

Смешник не си играй със съдбите на хора! Почеши си дупенцето ,докато не четеш книги а ,нещо на което да се искаш.боклук!

А може ли една статистика по години и месеци: Колко регистрирани обаждания за изчезнали лица има. Още веднъж: РЕГИСТРИРАНИ (демек записани нейде из компютри и хартии). Не питам за мен. Питам за един приятел. Иска да знае какъв е бил процента по месеци и години. Да си направи графика искал. Казва,че не вЕрвал на мисирките много...

Добър човек си! Не останаха,браво да сте живи и здрав ! И човек!

Руснаците са виновни. Така ни наредиха да пишем

Разбирам идиотската ти ирония да оправдаеш убийци и фашисти, но не е на място в скучая.

да обичаш укро назита ,ама Бандера те очаква

истината е че е много страшно да изчезне близък човек, който не го е преживял няма право да говори ....

Стига сте хейтвали вече или ,както ви е модерно да го сричате! Ако нямаше социалните ви мрежи,нямаше и да разберете,но ако на вас ви изчезне,даже компота от мазето ще оревете всички социални .......откраднаха ми...! Изчезнали са хора ,хора,хора,като вас! Дали ще ви потърси някой? Ние не бихме.пасете!

Този "бизнес" с "резервни части" вече е толкова сладък и вкусен, че е станал вече международен!

За някои случаи е точно така. Нямам предвид последните случаи. Други изчезнали са убити . Полиция и прокуратура знаят добре това но не могат да докажат нищо.

Дамаджаната “ Пълен Провал”!

В България има Сериен Убиец ?

Да не ги мобилизират за нуждите на наркомана от Киев????

Българите да спрат дрогата, да намалят пиенето, да ограничат контактите с крими-контингента и с клошариата, да не ровят постоянно в телефоня и в компа, и да си намерят работа.

Работа за бог да прости?

В полицията да отворят щат за няколко врачки и индиански следотърсачи, очевидно не могат да се справят.

са вече смляни на наденици, за да има Боко Канибала какво да плюска.

Народът е изтрещял тотално. Спасявайте се поединично, ограмотявайте се, учете. Иначе ще трябва пак да протестирате срещу заплащане или ще трябва да си продавате гласовете.

За изчезналите следва да се знае дали са ваксани и то с коя вакса....Има връзка и ще има .

Ето това вече е качествен материал. Наблегнете на такива, пресейте троловете, спрете да триете неудобни коментари и ще имате успех!

На кой му пука за тва, важно е кинти да вървът, а от трафика на хора са си бая кинти.

Без Борисов ще е така. Свиквайте, променкаджии.