Не съм казвал, че Златев и Пеевски са лоши, заяви премиерът

Не мога да соча с пръст Делян Пеевски и Валентин Златев, че са лоши, заяви премиерът по повод спряната обществена поръчка за АМ "Хемус".

Обратно в новината

Коментари - Не съм казвал, че Златев и Пеевски са лоши, заяви премиерът | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав е Бойко. Сега остава да каже, че поръчките са били възложени от Сидеров, Орешарски и Станишев, а може и от Путин.

Да се разбира- Златев и Пеевски са добри

Колкото по на юг толкова по близо до анадола.

Когато фалира държавата,а това предстои скоро,направете си я тая тиква президент на тъпанарите

Как ще са лоши ,сакън. Не думай такива думи, пепел ти на устата. Те са най-умните бизнесмени в България. Те помагат за просперитета на България и българите. Те са нашата пътеводна светлина. Те са пример за младото поколение, пардон за това което е останало в България.Те не са зависими от никого, както и ти г-н премиер, нали?

Крачка напред, две назад...

Как ще го кажеш като и двамата са ти началници.

Не съм казвал, че Златев и Пеевски са лоши, заяви премиерът Добри са.Особено на килограми Пеевски е перфектен.

разбира се , че не са лоши, Сидеров е лошият!

Всички тези са от едно котило което разпределя благата по най-брутален начин. Това правителство, както ивсички предишни, е правителство на мафията, крадат безцеремонно, поръчват си разстрели безкруполно и лижат задниците на западните политици, защото реално те управляват държавата чрез нашите малоумници! Ако беше нещо друго - до сега да бяхме сред благоденстващите държави и народи, а тези изверги вече 25г. крадат и безчинстват и докараха народа до мизерия и пълна липса на държава и държавност!

Всичко е вярно с изключение на едно. Началниците им на тези тримцата не са на запад, а на североизток.

Това означава, че са добри.

Абе тоя има ли достойнство за пет стотинки? Как може вчера да твърди едно, а днес- точно обратното!Всъщност много пъти и много хора са го казвали- виновни са тия, които все още му вярват и които го избраха. Не че комунягите са цвете за мирисане, и те си подложиха задника- избраха цв.цв. за председател на комисията. Пълни продажници и проститутки. Затова тиквата ще царува и ще ни управлява като племе. Такъв едноличен авторитарен строй нямаше и при Тато.

...добре говори, ама, "по делата, ще ги познаете"!! ха дано!! ;))

... оТ БРЮКСЕЛ ОБЯВЯВАТ ОТМЯНАТА НА МОНИТОРИНГА НАД БЪЛГАРИЯ СЛЕД РЕШАВАЩ РЕЙД НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ ПРОТИВ КОРУПЦИЯТА.... ОТЧЕТЕНО Е ДОСТИГАНЕ НА СТАТУСА НА РУМЪНИЯ В ТАЗИ СФЕРА... ОСОБЕНО С УСПЕШНО ПРИКЛЮЧИЛОТО ДЕЛО С ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА НА БИВШИЯ ПРЕМИЕР БОЙКО БОРИСОВ.... ХОРА, АЗ ГО ВЯРВАМ!

лошиииии, та чак отвратително гнусни! Така да знаеш, премиерино!

НАЛИ ЩЯХМЕ ДА ИЗПРЕВАРВАМЕ РУКМЪНИЯ ВЕ? ОКАЗА СЕ, ЧЕ ТЯ НИ Е ИЗПРЕВАРИЛА ОЩЕ ОВЕЧЕ! ОТГОВОРИ БЕ, АВСТРАЛОПИТЕК!

ЩО ГИ СПРЯ ТОГАВА? ЗНАЧИ СА ДОБРИ, А? МАФИОТ, ХОДИ СИ, ДА НЕ ТЕ ПОГНЕМ! ЩЕ ЛЕЖИТЕ ВСИЧКИ, СКОРО СЕ ЗАДАВА - ОТ БРЮКСЕЛ ЩЕ ВИ ГО СПРЕТНАТ! СНИШИЛ СИ СЕ ДА МИНЕ БУРЯТА, АМА НАЛИ СЕ СЕЩАШ ЖИВКОВ КАТО СЕ СНИШИ, ДАЛИ СЕ ОТЪРВА?

Златеви се готвят да заграбят имоти за милиони в Правец link

Много те е страх,бе, тикво!

Ами защо не го кажеш? Те са лоши,много ,много лоши... Посочи с пръст лошите,провери как са си печелили огромните финансови ресурси чрез измама,манипулиране на обществените поръчки,крадене на народни пари, създаване на картел на горивата,служене на собствен и чужд интерес,но никога на българския. Посочи ги с пръст ,тези ,лошите и така се разграничи от тях. Изчистете всички офшорни купувачи и участници във всички свързани с българската икономика договори .

единия ти е татко,другия детето.като огледални образи се въртят около теб,БЕГАЙ

Сторят камиони и багери с надписи Водстрой и ГП Груп северното околовръстно, та се късат! Иначе ги бил спрял - спрял, ама на кукуво лято!

Златни са ти тез двамцата, докато снасят!

Кога е казал нещо и после не се е отметнал.

Тиквата реши да удари воените и полицаите и се уплаши, удари златев и пеевски и пак се уплаши, само лошият материал не може да го изплаши до кога?

А кой е казал ,че НЕ си казал? ЕЕЕЕЙ,...не разбран народ бре ,все обратното ''ЧУВА''?

Абе за глупаци ли ни взимате? Румънците вкарват в затвора политици прегрешили от преди 10 години, а у нас не сме имали бюро? Да вземем по едно бюро и да ви го счупим в главите прости.

ЩОМ КАТО ЗЛАТЕВ И ПЕЕВСКИ НЕ СА ЛОШИ,ДА ГИ НАПРАВИМ СВЕТЦИ!!! САМО МИ ОБЯСНИ,КАК СА СТАНАЛИ МИЛИОНЕРИ,КАТО ВСИЧКИ ЖИВЕЕХМЕ ПОД ЕДИН СТРОЙ-СОЦ-КОМУНИЗЪМ???

Не съм казъл че златев и пеевски са лоши.Сега пред кого се оправдаваш?А бе човече ти връзка с главния си имаш ли?В държавата е хаос.Кой те крепи тебе не ми е ясно,но явно ще си на поста до пълното затриване на тази държава.Това ли решеха меркел и обонго?

"Премиерът най-вероятно има предвид отдела за митническо разузнаване и разследване, който бе създаден към митниците миналата година........" "Премиера" изобщо няма нищо предвид и не знае даже къде се намира това лАйно!

Абе, май еврейчетата не са се съгласили да го пазят бате бойко. Щом почва да се извинява публично на Пеевски и Златев...

не съм пърдял, на гроба, на, дедо тошо, на луканоф, и на нат 200 борчета, заяви примера, бокича от "арена долна грешница", баба тодорка

напредък: до скоро твърдеше, че не ги познаваш:-) Играете заедно карти. Крадете едни народни пари, но не се познавате :-)))

Ма как ще си казвал, сладък. Нали сте първи дружки :)) Можеше поне от кумова срама да скалъпиш нещо, ама явно си доста тъп.

Какви ''хора'' ни управляват?

Кажете ми кой ще ни уважава нас ,като сме си избрали такъв да ни ръководи.КОЙ.Всичко е безвъзвратно загубено ,никога вече не можем да постигнем това ,което сме постигнали даже през тоталитаризма.Това ли е ДЕМОКРАЦИЯТА?Навсякъде крадливи мутри.

"такава ни е ДЕМОКРАЦИЯТА " !!! Ама как скачахте преди 25 години ,като изоглавени маймуни от "Орлов мост" та чак до "Плиска" и ревахте: -"Времето е НАШЕеееее..." !!!

Вярно, че скачахме, но Доган и ДС извикаха царя с бодигарда си за да спрат Костов да спечели втори мандат и успяха да сменят истинските десни с тези мутри.

как ще са лоши бе господин премиер?! Никой не си е и помислял такова нещо за тия небесни херувими!

Абе тиквьо, ти въибще от мъжки пол ли , вземи пример от румънската прокурорка. Теб те е страх да посочиш, камо ли да се опълчиш на мафията . Ми кандидатирай се за детска учителка . От 2007 до 2015 лукойл няма отчетена печалба и внесен данък, а владее 10 процента от икономиката с бизнес, който е само печеливш. Тиквьо е управлявал от 5 от тези осем години. Откактот 2002 г Боко стана от борец в борец срещу престъпността , Пеевски при него стана държавата , а държавата прислуга на бизнеса му .

Пред кинтите ,нищо не важи , особено в Бе-ГЕТО-то на Европа. ''ПАРАТА ЕвАВА И ФУКАРАТА'',...а в Бг е пълно с , ФУКАРИТЕТНИ ЦИГАНИЗИРАНИ ПОЛИТИЧЕСКИ МУТРИ .

Предполагаемите килъри на Пеевски се оказали японски китоловци въоръжени с харпуни...

Златев и Пеевски размахаха пръст на Борисов и той веднага започна да им лиже мазните г*зове!!!!!

в свой стил Борисов обърна лопатата да се изпече хлебчето от двете страни.

парата клати феса, както казват хората...

хайде ся ГЕРБ по нищоне се различават от другите партии. ГРАЖДАНИ ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ. Така се развива европейски че все повече започваме да си спомняме за онова време преди 1989г.

Ми смее ли да каже? Той Бойко е ербап само на приказки - громял мафията, настъпвал олигарсите. Ама засегне ли интереса на някой олигарх наистина и се посира от шубе да не му катурнат стола.

Не помни бе, не помни! Като малък са го били много по главата и не помни.

Приятелите и спонсорите на са лоши хора !

също:-)

Абе боко малко ли са ''съмненията'' на хората за мутренското ти управление ама ти все по дебел ставаш за да държиш задника си на властовия стол. Съмненията около теб и кабинета ти са бол за корупция, кражби, лъгане и манипулиране ама не се мърдате от властта защото ще загубите авантата на чужд гръб,