Добрев: Изпълнява ли Йончева поръчка на чужди служби?

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев контраатакува Елена Йончева и я попита дали изпълнява поръчка на бизнесмени и дори на чужди служби по линия на енергетиката.

Обратно в новината

Коментари - Добрев: Изпълнява ли Йончева поръчка на чужди служби? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

-то на снимката, третополовото недоразумение дава определения като изтрещял. Явно много го боли, че му издърпват килимчето. Лапаницата спира. И такива агенти му се привиждат - пищи, само да не го закачат. Че както е тръгнал ловът по софийските улици - има-няма всеки ден някой е отстрелян - и екземплярите стават все по-елитни

на чии служби си изпълнявал поръчките, когато си твърдял, че в шелфа на българското Черноморие има нефт и газ? Виж първо себе си!!!

ЕДНИ ГИ ЛОВЯТ ПО БЕЛИ ГАЩИ И С КАФЯВОТО ОТЗАД.... ДРУГИ ГИ ОТСТРЕЛВАТ .........ВРЕМЕ Е ЗА РАЗПРАТА ГОСПОДА УПРАВНИЦИ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ ЛЮБИМИ .....

ЛИЦЕТО НА КУРВАЛЛЪКА В ПОЛИТИКАТА -ДЕЛЯН ДОБРЕВ, ТОМА БИКОВ, АНТОН ТОДОРОВ И КЛИКАТА...ОЧИТЕ ИМ НА ГЪЗА.НАХАЛНИ , КРАДЛИВИ И ГНУСНИ ГЕРБЕРИ

БОДРЯШКАТА БОДРОСТ И ПРОПАГАНДА НА ОСРАЛИЯТ СЕ ДЕЛЯН СА ВЪЗМУТИТЕЛНИ И ОТВРАТИТЕЛНИ. НО НЕ Е САМО В ХАСКОВО И НЕ Е САМО ТОЙ. И ВИЖТЕ ГИ КАК ДЕЙСТВАТ. НАПАДЕНИЕ, ЛЪЖИ И НАДВИКВАНЕ.

ОПИТИТЕНА ДОБРЕВ И КЛИКАТА МУ ДА НАДВИКАТ ВСИЧКИ С ИЗТЪРКАНИ ЛОЗУНГИ И СХЕМИ ЗА СТАБИЛНОСТ И НОРМАЛНОСТ ПРЕДИЗВИКВАТ УСМИВКИ И МЕДИЦИНСКИ ИНТЕРЕС.КАКВА НАГЛОСТ. НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА СЕ РАЗТРЕВОЖИМ,ЧЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ТОЛКОВА ВРЕМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ГЛУПОСТТА И ПРОСТАЩИНАТА.БЕЗМОЗЪЧНИЯТ ТРЪСТ НА УПРАВЛЕНИЕТО НИ ЗАВЛЕЧЕ НА ДЪНОТО. ТАРИКАТИ. ГЛЕДАТ САМО СЕБЕ СИ И РОДНИНИТЕ СИ И СЕ ОПИТВАТ ДА ПРЕКАРАТ ДРУГИТЕ, А ВСЪЩНОСТ ПРЕКАРВАТ САМИ СЕБЕ СИ. МИСЛЯ,ЧЕ Е СВЪРШЕНО С ДЕЛЯН ДОБРЕВ. КОЙ ВЕЧЕ МУ ВЯРВА,А?

Чуждите служби се интересуват точно и само от тебе!!!

За takiva ,kato Добрев народа е казал Хем насран,хем голям!Нали подаде оставка,чудеше се в коя да я сипеш,но пишман другарчета,като Биков,и оня дето размахва компромати,дето само той знае каксе е сдобил тях,и гичете,като дявола евангелие,те навиха да останеш.Трябваше да послуаш Тиквун ида се измъкнеш по търлици.Пазкриха ти мошенничествата във велията предоставен ти от гърбавите олигофрени,и ти даде заден.Сега ми говориш ,аабе така е ,ама не е точно така,плитически номера,да не кажа курвенски.Лъжата е на мода в България и ти и гърбавите уроди сте лицето на тази отврат.

жалък си полетическо лике

Госпожи и господа журналисти и отговорни редактори в Дир.бг, нали основен принцип в журналистиката е принципа на равнопоставеността?!Е, в тази връзка да попитам, не следваше ли да има и втори въпрос под този на Добрев, например "Йончева, има ли Схема в община Хасково за източване на средства, с помоща на роднините на Добрев"?! Ето, още един път доказахте, на кой служите, на чия хранилка сте, толкова сте жалки в напъните си да се сложите на ГЕРБ, очаквам сакралното Ви"Борисов ОТСЕЧЕ"

Абе, нагло,герберско копеле, изпълнява или не,поръчка Йончева, баща и може и Сталин да е, не е важно, КАЖИ, ТИ изработил ли си тази схема за гушкане на кинти, работи ли схемата, ти, родителите ти и роднините ти облагодетелствувани ли са или да!?Това кажи, мръснико, не задавай въпроса "А вие защо биете негрите?"

Майка рускиня, баща Ченге От ДС Изгонена от Ирак за фалшифи репортажи, забрана з влизане в Украйна Правеше се на приятелка на серГей Накратко пълен боклук

Не и знам биографията и не ме интересува особенно, но малко ли бивши агенти на дс са на много по-отговорни постове от нея, даже в днешни времена ,а си ги пърпиме,нали?

Този превяъртя не може да се примири ,че няма как да назначиш цял дриим тиим хора защото са приятели и роднини и после да разправяш за принципи и честност. За капак напуска и се връща в парламента пълен цирк.

си надраскал, веднага личи що за нещастник си.

да бате марсиянските служби леке такова

Те питат Добрев за корупционна схема, а той сменя темата и няма желание да отговори!

Делянчо,млади обръснати Ясер Арафатчо!Най-добрия начин да изчистиш доброто си име е да седнеш на полиграфа.Е не буквално на него де!Само дето още при първите сериозни въпроси от сорта на "Корумпиран ли сте?" инсталацията най-вероятно ще гръмне.

Защо толкова внимание се отделя на този от снимката ? Няма нужда да се обяснява,на светлинни години е от Йончева по умствен багаж.Ясно е в какво е добър , теле под вола ли си търси или какво ?

Що бе,нека др.Йончева отговори,какви ще й стане на такава тигрица,че сте подскочили сакън да си мълчи ,нека говори,защо и правите чадър?То даже е прекалено съмнително толкова тролове в нейна защита по въпроси които обществото трябва да знае,от което сме всички.

С огромен интерес изчетох днешната статия в афера за този господин и май наистина няма резон да му отговаря на въпросите ,всичко е ясно

Гей се бута за защита на корупционните си интереси!

Пак да попитам в прав текст (а не заобиколно както пита ДД) - някога др. Йончева имала ли е вземане-даване със съветски или руски спец-служби? Умишлено не конкретизирамдали с КГБ, ГРУ, спецназ и т.н., въпреки че имам известни подозрения. Дали някога е имала контакт с руски или съветски спецслужби. И ако отговора е да, да каже защо. Не искам да каже кои са точно (може да е подписала декларация за конфиденциалност и с това да се оправдава) Нека да помислим малко. Дъщеря на партиен номенклатурчик отива да следва в СССР. След това по незнайни начини запова да има достъп до обекти, където много малко руски или съветски граждани могат да имат достъп. За чужденци да не говорим. как така ти, простия журналист ще си осигуриш достъп до специална база в Чечня, че и ще вземеш интервю от самия Джохар Дудаев. Всеки, който поне веднаж е по=сетил СССР знае какви страховити рестрикции има за какъвто и да е достъп до където и да е. А ти идваш от майна си райна и хоп - в центъра на събитията. Това просто няма как да стане без участието на съветските спец-служби. Аз не искам да кажа нищо лошо - може да е била любовница на шефа на спец-службите ( после с епреориентира към Станишката). Може да е била "момиче на повикване" (тогава можеше да мине за момиче, сега може да бъде само баба на повикване). Но да каже. Ще я разберем. И може пък и да й простим някои неща. Но да си каже. А ако се установи че лъже публично да бъде уличена в лъжа. Насред НС, с табелка "лъжкиня". таман ще си бъдат лика-прилика с Курнела.

Леночка вече каза" не,не, и не" ,не била агентка или секретен сътрудник!Е щом казва,как да " не " й повярваш!Много улики сочат към нея за много неща,обаче " не" ,как тъй!Не била със сътрудници на КТБ в избата,а с архитекти,с тази подробност ,че не е била само веднъж и не само с архитекти!Е как ще е била ,та тя и в сградата на Цветан Василев "не "е била,по време на предизборната кампания в Хасково!А навремето сомалийските пирати са я "посрещнали "с черен Мерцедес и завели в бърлогата си да ги интервюира,щото "много " харна,как така ще я отвличат,точно нея,такива " добри" хора!

Ах горканчо !!! Потънали в дългове !?!?!? Живи да ги ожалиш !!! Ама той последен сиромах бил !?!?!? Днес да не е първи април !?!?

Много сериозна мисия е поставила БСП-Нинова на електората си...Явно сериозно Деян Дорев е разконспирирал някой техни ЗАБЕЖКА ,че толкова злост изляха по него,каквато не съм забелязала да отправят към друг освен към Борисов . Човек да се смее ли или да плаче ?

Много сериозна мисия е поставила БСП-Нинова на електората си...Явно сериозно Деян Дорев е разконспирирал някой техни ЗАБЕЖКА ,че толкова злост изляха по него,каквато не съм забелязала да отправят към друг освен към Борисов . Човек за се смее ли или да плаче

Това момче да замълчи малко ! Измъкна се, простиха му, какво иска повече ?

ТОЗИ ИСКА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ! НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ!

Да се арестува шпионката! Всички сте шпиони бе дръндьо!

Добре, да допуснем че г-жа Йончева изнася данни, които са верни. Но защо тогава да не допуснем че и ДД изнася факти, които са верни. Аза имам един простичък въпрос дъм др. Йончева. Някога, по някакъв повод била ли е във връзка с руски или съветски спец-служби. Нищо повече (за да не се оправдава че не може да каже защото е подписала декларация за конфиденциалност). И ако е била, в полза на кого е работила (То зе знае че е работила в полза на Русия или СССР), но все пак да каже. И ако се установи че лъже да бъде наречена пужблично "лъжкиня". Може и сама да си признае - признат грях половин грях.

То не е твоя работа.

Напротив, моя е. Аз не искам в НС да има агенти на вражеска държава насочила ракетите си към България. Във всяка нормална държава такива ги изхвърлят

Защо изместваш темата. Агент на ЦРУ,КГБ ,и т.н няма значение кой е казва : Бащата на Делян добрев строи завод за палети,вместо от банката както е нормално,взема кредит от фирмата на зет му,която фирма получава обществени поръчки за милиони левове. Делянчо да каже вярно ли е това или не?Ако каже нищо от това не ех вярно,тогава има право да зададе въпросът кой е източника на лъжата.

Въобще не я изметсвам. Искам ИСТИНАТА. Цялата истина. Не само за ДД или ББ, или ЦЦ, но и за др. Йончева. Това искам. И като стана въпрос за заводи, дайте пак да видим далаверите на Курнела. След като става дума за хора от ГЕРБ, нека да изясним нещата и в БСП. Защото някак си не е морално един престъпник да нарича друг човек престъпник. Нека първо в БСП да обяснят за престъпниците в своите редове, пък тогава да бъдат морални съдници на този, или онзи. Иначе не става.

На момченцето му изгоряха бушоните май.Енергетик бил,дришльото.

Делянчо!народа е казал-"с мечка дренки не се ядат"и "с гол гъз на таралеж не сядай"Йончева те отнесе като "куцо пиле домат"ма ти си толкова безнадежно тъпч,че не схващаш!!!

Нова година - умря от глад и студ мой приятел на село. Играли сме от малки. Бяха му спрели ток и вода, пенсия 50 лв. Изпратих му колет с храна и вино, бил се разплакал. Но освен алкохол, организмът му не приемал друго. Това е. Смърт на демокрацията, свобода на народа.

Делянчо го познавам лично! И това което се разкрива за него е само върха на сладоледа Делта. Предупреждавах го най-приятелски, но алчността и чувството за безнаказаност го подведе.....

Беше симпатичен и едва говореше когато изгря на политическия небосклон. Пак си личеше наглостта в него но се страхуваше, срамуваше..... все още!!!! СЕГА Е ЕДИН ДЕБЕЛ НАГЪЛ ЕКЗЕМПЛЯР СЪС СЕНКИ ПОД ОЧИТЕ!!! .........прилича на другата некомпетентна дебелана от ГРОБ.

Щом Делянчо е наемател/ и явно е с нерешен жилищен проблем/, мога да му предложа една селска къща с течащ покрив, където ще го пусна да живее безплатно,само и само за да може да се "стабилизира" и да си върне кредитите.Хем няма да се излагаме по време на т.нар.Европредседателство,че Председател на Парламентарна Комисия няма къде да живее,хем и той да глътне малко въздух от облекчение.Аман от демагогия !

Той бил "фиксиран", понеже трябвало да дава обяснения какво прави докато бил министър, депутат и пр. Е, кого друг да фиксират хората, че да отговори той? Умопомрачително смешно поведение, а може би и изискващо консултация с психолог. Самофиксацията и манията да вярваш, че си недосегаем, недължащ обяснения за каквото и да било, че и красавец неотразим, е тревожен симптом. Както и неспособността да прецениш този факт. Неспособен да се погледне отстрани в позата си на седящ и обясняващ колко са привлечени околните от него. Дали наистина си въобразява, че е красавец или са го посъветвали тъпо - ти се дръж като инфантил и така ще те оставят намира, понеже ще вдигнат ръце поради обезсмисленост на всякакъв диалог.

Тъкмо щях да му повярвам и като му видях съветника-помияр,ми мина вярата.Махни се,стига си се лигавил по тв

Трябва май да се прегледа! Самофиксирал се в своята "красота" човечец, дето, вместо да отговаря на сериозни въпроси за едни милиони, разправя колко е красив и неустоим, поради което не трябвало да дава никакви обяснения на никого. Като се напишело името му, излизали снимки на някого си и това значело, че този някой го фиксира. Първо - това значи, че той е фиксирал другия. Второ - откъде накъде няма да бъде "фиксиран", ако трябва да отговаря за далавери. Да го оставят "нефиксиран" ли - щото не ще да отговаря на въпросите, на които всеки държавен служител трябва да отговаря? Или щото е извънземен и може да прави всичко без да дължи

От целия спор днес разбрах, че Добрев е един изключителен калтак!

Живее под наем,ама кой му го плаща?Не земе да и даде някой заем ами и задава въпроси?

рускинче. Очевидное, че има задача с персонални нападки да елиминира способните хора на ГЕРБ. Само че и е много слабичко вратлето за тази работа.

Къде пък видя способнит хора от ГЕРБ? Всъщност, да, има такива. Само че са способни само м лъжите и кражбите!!!

Тоя път Борисов ще хвърля оставка заради този. Всички лекета в Правителствата ни досега са набутвани от американското посолство.

Никакво чувство за мярка. Не стига, че е осран до ушите и толкова компрометиран и продължава да наглее. Би трябвало да притихне, да забравим зулумите му, той се пъчи и излага.

За какво да се излага в случая?Задава конкретни въпроси за конкретни неща на г- жата другарка Йончева,вие да не сте й адвокати,че завоалирате или според вас Добрев няма право да запита?Очакваме отговори от скритата лимонка,ще бъде забавно!

Покойния бизнесмен от В.Търново който е бил дясната ръка на Цветанов получил обществени поръчки за 50 милиона,дясната ръка на Добрев и той получил поръчки за 50 милиона,да разбираме ли ,че във всяка област човека на ГЕРБ получава за 50 милиона поръчки.А за тези който обичат математиката следната задача-,, хикс ,,области по 50 милиона =,,игрек,, и ако всички поръчки са,, зет ,, милиона колко са в касата на ГЕРБ.

Докато не надуете цифрите няма да я бъде?Само, че сега темата е за подвизите на Ленчето,е нека си каже дупетатката какво що,какво толкова има!

ВЕРЕН СИН НА ПЛЕМЕТО!

делянчо мама кой ви вярва на вас гербаджиите,всички от герп сте изпечени лъжци и мошенници

миииммм на козяк...То има ли друга?????И явно сте в немилост,като гледа човек какви ги пишат ,,оттатък,,.

Кой беше този ботоксов малоумник?! Асковлийчето от което пропищяха всички нормални бизнесмени от региона и всички кадърни хора кандидатстващи за обществена и държавна служба! Отидете в Хасково и говорете с нормалните хора - те ще ви кажат истината!

Мнозинството от коментаторите- червени бабички. Защитават червената бабичка йончева, а тя лъже, лъже също като лъжливата си партия и лъжливия си господар от масква.

Всички сте навързани като свински черва и крадете колкото ви душа сака, но когато някой от вас почне да краде повече от другият започвате да си плюете в пазвите и да си изкарвате кирливите долни гащи. после искате да гласуваме за вас! е аз няма да гласувам за никой от вас......

Деляне, вириш уши след масово организираната поръчкова подкрепа при първото ти отстрелване, но не лягай на това ушенце, че ще останеш без глава.

А той изпълнява ли нечии поръчки , след като писаха в медии, че спирането на "Белене" от него 3 дни преди да изтече официалния договор, е причина Русия да ни осъди за близо милиард? Ако не беше го спрял, излиза че нямаше да плащаме - да не говорим, че ако е вярно май партията му работи в полза на руските интереси, а?

Абе мизерства наш Дебелянчо 2... Също като Дебелянчо 1... Дайте да им съберем пари, потънали са в лой и заеми, живеят под наем, хазаина (Тиква) ще ги изгони...

Може да се насерем, но нема да се изложим!