Коментари - Поръчан от властите доклад: Лондонската полиция е расистка, женомразка и хомофобска | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поръчан от озлобени стари чанти доклад е направил исканите изводи - че остатъчните бели мъже в полицията са проблемът на Вселената и всичко останало?

Като се има предвид с какво се сблъскват лондонската полиция не е чудно.

Дали е в сила и обратното твърдение: Управляващите в Лондон са черни расисти, мъжемразци и хомофили. Между другото преди години думата ХОМОФОБ означаваше човек, който мрази останалите хора. Защо смениха значението и. Можеха да си измислят своя дума, например ПЕДОФОБ.

Полицията била расистка? Кой го е стъкмил това "независимо проучване"? Политическата коректност надминава всякакви граници вече. Точно обратното е, не са достатъчно расистки, статистиката показва, че 2те топ престъпления в страната са изнасилване и ръгане с нож. Познайте мажоритарния процент на извършители от коя представителна извадка на зоопарка е. Точно така, цветнокожи. Има до момента множество случаи, в които полицията умишлено си е затваряла очите, при изнасилване и тормоз, извършени от цветнокожи, за да не се създаде впечатление, че ги арестуват на расистка основа... в какъв свят живеем, боже господи. Да те е страх да кажеш истината, защото ще излезеш расист и не полит коректен. Европа успешно се превърна в един кенеф на изметта и деградиралите примати, идващи от африка и Изтока. Най-лошото е, че нямат опитомяване тези

ма разбира се... що за тъпотии?! Тея нямат ли за какво друго да харчат парите на данъкоплатците...

Няма такова нещо. Полицайте са много разбрани и точни. Като живеех в Лондон, учатвах в сбиване и трябваше да се намеси полиция. Любезни, изслушват и абсолютно профеионално се държаха. Не като тукашните нерваци и комплексари.

Комунистическата глобалистка пропаганда… Първо в САЩ , после и в други градове… “Defund the police”, “BLM”, “orange man”!

На албиона са си дебили и дегенерати, познавам ги отлично.

Като, човек, живял преди там, мога да кажа, че полицията им е супер адекватна и си вършат работата. Когато ги заговориш, винаги ще откликнат. Освен това го няма това това тарикатско чувство като в някои наши полицаи.

Това е защото си "човек", а не жена или дете... По дефиниция, впечатлението ти не е релевантно по темата.

И като жена съм получавала супер адекватно отношение. Не искам да си представям подобен доклад за нашите разпасани тюфлеци.

". . . като човек. . ." - добре, ама като LGBT?

Едва ли проблема е LGBT, а пъстрите нации с всякакви оръжия, които не зачитат законите и хората.

Xa xa.Коментара за хартията е уместен.Защо се ползва Бяла знаете ли? За да се вижда мръсотията с тъмно кафяв цвят.Всеки цвят отразява нещо и има символика. Така ,че не се чудете че хората били расисти. Самата дума буквално се използва за да се определи идентичност,разновидност и т.н Много учени,професори са го доказали научно,на някои им бяха отнети титлите и постиженията за наказание. Това е нещо напълно нормално и характерно в човешката природа. Въпреки че еврейските философи,международни организации,правителства и обществен ред ни налагат други ценности и ги изопачават. Защо никой не пише за правата на мъжете след като смъртните случаи и дискриминацията са във пъти повече при силния пол? Много просто..Ще толерираме по слабите,децата. Животните се дресират най добре от ранна възраст,докато са малки.. А тези които са по силни и опасни представляват опасност за обществения ред и управляващите.. Друг пример.Защо много държави нямат армии вече или имат някакви мижави поделения? Какво са НАТО,Европейския съюз,Световната банка и т.н? Чии интереси обслужват? Мислете и надявам се повечето ще намерят верния отговор! А за расизмът в Метрополитън ,Бритиш полийс някой учудва ли се,съмнява ли се?

Защо ни занимавате с лондонската полиция? Напишете нещо за нашата, родната милиция. Направете едно проучване и вие и се поогледайте и за корупция. Ако позволите да запитам има ли осъден полицай за побойщата по площадите? Защото в тази статия се говори за осъдени полицаи, не наказани каквата е практиката в Б-я.

Еми то жените и децата в слуачая Родъръм не получили подкрепа от полицията именно защото я било страх да не я изкрат расистка.

Поредната woke тъпотия предполагам. 100% мъжете са много по-често жертви от жените както навсякъде по света.

Добре де, нали българите и румънците бяха най големите варвари, които им бяха натрапвани от ЕС, които им пречеха на прогреса и от които искаха непременно да се избавят?

Там са само гюве и педофили, как няма да мразят жени и хора

Да си преименуват държавиата на Клоунистан.

Не знаех, че има полиция, която да не е така.

И какво е това жълто-синеещото за фон? Пак ли подсъзнателна обработка...

Патрулка глупако !!!!!!!!

Не е патрулка!

Ако беше излязъл от селото си щеше да знаеш , че във Великобритания полицейските автомобили изглеждат така . Ама то цял ден на парцуца не става ….. иска си и акъл !

Според абсолютно всички проучвания над 80% от жените не разкриват насилието извършено срещу тях. Но пък ще се радвам да ми дадеш статистика къде броя на изнасилените мъже е поне равен на броя на изнасилените жени.

За няколкото глупави коментаторчета. Според лондонската полиция е вие като чужденци сте същия боклук като останалите. Ако си спомняте защо всъщност великобритания напусна европейския съюз-ми те поляци румънци и българи ни взеха работните места. Нищо че сега за същите тия работни места няма кандидати англичани. Точно като вас разни неонацисти от най-различни държави не се сещат, че според хитлер само и единствено германските арийци са истинската раса. Пък всички останали трябва да отидат под ножа.

И за пореден път някои хора не харесват фактите:)))))

Никой не обича да му идват в дома, да му взимат работата, да го крадат, да плюят, хвърлят и да не спазват правилата. Империите затова са били империи, защото те са свикнали само да взимат, бед да са ти длъжни с нищо. 60 години след отмяната на робоството ,все още има елити и нации, които си живеят по старому и никога няма да приемат, че ти имаш права като тях. Иначе, абсолютно ги разбирам. По същия начин в София и големите градове в България се случи това, което става в Лондон, Париж и т .н. Пришълците вместо да възприемат градската култура, носят доста различни порядки, които не се харесват на местните. Затова и не се харесваме.

Личи ти, че не си мърдал от панелката. В европейска индия каквато е остров британия в момента, мангалите са със статут на свещени маймуни. Не можеш да ги пипнеш за нищо, държат се с белите така сякаш те са господарите и дефакто е така. Особено с белите от източна европа. За тях ти си им длъжен защото си бял и ако се оплачеш от поведението им си расист. Черните пък стоят по-ниско от белите и тях директно си ги обиждат защото кафявият расизъм не е расизъм, а право. И те така.

Държа да отблеажа , че първо си исторически неграмотен , а второ си и глупавичък

Дори доклада им е секситстки и расистки, след като делят в него хората на жени-мъже (къде са 30+ пола) и по раса. Освен това има контра на налагано.

Нека направят същото проучване у нас. Страхувам се за резултатите.

Интересно ми е кое НПО е направило "независимото" проучване

"жените и децата не получават защитата която заслужават". А къде са мъжете, или те получават достатъчна защита, или мъжете са мъже и могат и без нея? По статистика мъжете има по-голяма вероятност да станат обекти на насилие и смърт от жените и децата. Майната ви на доклада и всичко

В България, а и по света май същото, убитите мъже на година са почти 3 пъти повече от убитите жени.

Това ваше твърдение според коя по-точно статистика е?

Полицията и доколкото аз съм имала вземане даване с нея никога не са се отнасяли зле с мен.

Кмета Садик Хан да вземе мерки.

изтрепаха рибата

тая "мацка" от снимката ли е авторката? Ми то си и личи!

Математиката се оказа расистка, хомофобска и женомразска, че какво остава за полицията. :-) Дори хартията за принтер е расистка, защото е бяла! :-)

Официалните документи в uk се печатат на фина амбалажна хартия съвсем не бяла.

за да може да си избършеш ...

Щом не ги печат на тоалетна хартия официалните документи пак добре! Викаш финната амбалажна хартия не е бяла и расистка?

То че е бяла едно на ръка,но в Англия всичката хартия е руска! У френско тоже