Поставиха под попечителство милиардерката Лилиан Бетанкур

Лилиан Бетанкур, наследничка на основателя на козметичната империя "Л'Ореал" (L'Orеal), която има третото по големина състояние във Франция, ще бъде поставена под попечителство.

Обратно в новината

Коментари - Поставиха под попечителство милиардерката Лилиан Бетанкур | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво става с вас? къде ми е коментара? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

бях много притеснен за госпожата ама вече сте спя спокоен

Мале-ей, ако Л'Ореала го фалират, с ква боя ке си вапцам мустако?

Е това е жената се разболяла и наследниците веднага я взимат да и помагат . Ако бе у нас щяха да я пратят я на къра я в НС акъл да давакато бай Симо или 50 г дементен младеж Бойко дето си има пълем букет старчески болести

Да си прегвърля парите и фабриките в БГ. Тук няма да има никакви проблеми!

НАД МУТРИТЕ Е ДОБРА!!!!!!

Остава сега да седна да я мисля и нея ...

Това не трябва ли да е в раздел дир.бг лайф?

много си тъп ти, следя ти постовете от известно време

След като съм тъп, защо ми следиш постовете? Смятай, ако аз съм тъп и имам последовател, този последовател, колкоо по умен от мен е...

Непукист ,много си прав. Но поради липса на други новини за зомбиране на плебейите, тя се мъдри в "политика"

интересно. От една страна весникът твърди за корлрупция свързана с л Ореал, а от друга публикува медицинска анамнеза на председателката на фирмата. дОКОЛКОТО МИ Е ИЗВЕСТНО мОНД Е ВЕСНИК КЛОНЯЩ КЪМ ДЕСНИЦАТА.

Тва да имаш милиарди и да се разболееш от нелечима болест, дори на тези години просто е съдба.

Те я я попечавам, ако не знаете. Баба-баба, ама милионерка. Па и добре мирише с "Л`Ореал"-ът. Не кат вас на лук и вкиснато. И че си я попечавам докле мое.

Ми у нас тия милионерите де, не им беше лесно. Първо учиха политикономия, после ходиха на стаж в западни банки да се изпедепцат, после поеха тежестта на куфарчетата , след това създадоха приватизационната мъгла, отляха основите и....човек може и да изкука след толкова мъка...И после току виж, катурнал някоя непослушна банка.

ха ха ха ,много оригинално! :))))))))))))))))

Не бе, не че нещо... Измъчиха ги тия кадри... Но нЕма как, кадры решают все......

Журналя и български медии, какво ни занимавате със семейни скандали - саги? По-добре питайте Борис Велчев и сие кога народът български ще сложи попечителство над нашите милионери?

Тази статия за милиардери нещо ми съвпада с годишнината другата седмица от разстрела на Кюлев,нали и той е бил милиардер.Така,че материала си е съвсем на място.А и възпоминания се правят в България няколко дни по-рано,както е в случая.

:))))))))))))))))

хората се борят за наследството си