Кючеци и поп-фолк в Трън за Възкресение Христово

Кръшни кючеци, поп-фолк и много алкохол... така в Трън отбелязаха Възкресение Христово, отбелязва bTV.

Обратно в новината

Коментари - Кючеци и поп-фолк в Трън за Възкресение Христово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да бе да. Да ви видим патриоти колко сте българи, колко сте цигани и какво ще направите за българите.

електора-а-ат - е това е. Няма да се оправим ни-ко-га! Здрава ръка ни трява - в програмата на Боко се говори, че помощи ще има само за тези, на които децата ходят на училище. И как ще стане това, като учителите първи замазват отсъстващите, щото ще затворят училището. Новото правителство трябва ВЕДНАГА да провери на кого се дават инвалидни пенсии. Ами като е така - да дават на всички - че имали здрав българин.

то само в трън да е, ще цъфнем и ще вържем - чалгата буквално заля цялата държкава и ни удави в простотията си - в софия може ли накой да каже колко чалготеки има само в студенtцsки град - знае ли някой колко луксозни чалготеки има и кой им дава права на собствениците да се отварят тези гнусни чалготеки, чии интереси обслужват

защо няма контрол и кой пося и разви чалгата и простотията в бг - вече почти 30 години се" наслаждаваме" на чалги и фолк-певачки - това ли е новата демократична култура -полуголи мъже и жени тресат кючеците, а онези там горе се кефят и вдигат рамене - срам и позор - ако случайно е останал някой по-нормален по върховете, нека да се замисли как може да се премахне и изкорени тази противна чалга, която никога не е била приоритет на българина

Планът Ран-Ът

ха ха ха-велико-разсмяха ме.ми тя цялата държава вече 27 години се тресе от кючеци,тука за ,,15" мин в трън-де се е чуло и видяло.ходят уж вип персони по купони-забележете депутати ,бизнесмени ,миски,и т.н. тръскат кессии в ритъма на мазна чалга ,с едно ,,са,са".държава -цирк с палячовци-лошото е че теглим и се топим от всичките им номера.

да ги ръгаме с пари, Тато щеше да ги прати да копат в урановите мини и нямаше да има изтичане на уран във водите. Те това е.

ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА

"..Невежеството е новото нормално. Струва ли ви се, че в работата си се сблъсквате с все по-некомпетентни хора? Че колкото по-невеж е някой, толкова по-гласовит и напорист е? Че знанията и експертизата се ценят по-малко от всякога? Че в политиката, медиите, обществения живот, културата и пр. има все повече случайни хора, които не притежават необходимата компетентност, умения и качества? Имаме проблем, при това системен и глобален. ..Некомпетентността сама по себе си пречи на човек да я осъзнае. .."

Защо ни казвате, ние знаем ....цигания, заличаване на българските ценност, затриване на българския натод, това се очаква от политиците , продали се на циганите за гласове. Та смешно е като завалят статии колко велик харод сме българите...На Велик ден в един чжен град във Великобритания, само църквите бяха отворени, хората пееха и прослявяха Божия син, нито един магазин ,ресторант не бяха отворени , с изключение на локалните малки магазини, връщайки се от църква хората се поздравяваха...

Не се казва поп-фолк, а чалга. А стига с това замазване на ушите.

А акакъв е проблема? Свиквайте вече, че ромалите са мнозинство. Когато скачахте бясно по площада да ви приемат в Европа, не ви ли обясниха, че това ще доведе до такава интеграция на роми, че ще им плащате ток, социални и т.н., а те ще си играят кючек и вие нищо няма да може да направите? Сърбайте си попарата сега, европейци.

АБЕ СТИГА ГЛУПОСТИ...ГОЛЯМАТА РАБОТА.КОЯТО Е СТАНАЛА! Я СЕ ЗАМИСЛЕТЕ ВИЕ КАКВО СТЕ ПРАВИЛИ В ТОЗИ МОМЕНТ...НЕЗАВИСИМ ОТ МУЗИКАТА...ЕЙ,АМАН ОТ ГЛУПОСТИ...

точно по това време клецах такива като теб....

Много си толерантен ама сега играят на площада, а утре на гробовете ни ще играят ..... дано децата ми се махнат от тука!

Правоверната и Православната култура общо взето е едно и също нещо :))))

пак си се оспал...и паси се оср..л

Циганията в таз просташка форма трябва да се потиска от държавата и да се забрани направо като част от възпитанието, добрия вкус и против опростачването на нацията, което върви сега с голяма скорост.

Поп-фолка е музикален стил, като всеки друг. Ако има повод - защо да не слушаш. Има много добри изпълнители. Ние с мъжа ми сме любители на класическата и фюлмовата музика, много често танцуваме на песента от Прити Луман. Но слушаме с удовослтвие също Илия Загоров, Ивена, Роксана, Сашо Роман, Карлос, Луна и много други.

Вие сте прости

разцъкай и един доко доко, ще те грабне от ведънъж...

Бе Ванеса,бе Панчева като как не сбърка нито едно от имената на любимите си герои от поп фолка,но с такава увереност в правописа си писала за фЮлмовата музика и за филма Прити ЛУман! С удоволствие се съгласявам с един от коментарите,че си страшно тъпа и проста без извинение!

дано да измрат

такова обяснение: Кючеци имало, но били за малко, продължили "точно 15 минути", Кой е простият? За какво ни смятат Сами ли се самопотурчваме? Тове е смешно извинение - циганите. То не е извинение, а поощрение и небрежество!

възхищение :Кръшни кючеци!!!! Това е дори и похвално - извиха се кръшни ,вихрини хора! Аз бих писал - пошли, диви кючеци. Но и на български сватби се кълчат с кеф.

Биологичен боклук .... Нямам какво повече да кажа... Оплакват се от ниски доходи .. и 300 лв са ви много за това което ви е в тиквата..

Мангалите танцуват, Българите робуват....

За бъдещите висшисти от Планета може, а за народа от площада не може.

хора от трънчаните.За пословичната им тъпотия, алчност и просташко самочуствие има хиляди анекдоти.Били голями строители?

От трън та на глог.

Нека се замислят разни фенове на референдумите и т.нар "защитници на природата" в Република България как населението в община Трън ще гласува за развитието на добива на злато:-))).Над какви въроси ще мислят,разсъждават и т.н-)))) Повече от ясно е ,че рефердума не е "лъжица за всека уста".Ако се даде възможност на простия и неукия право да определя съдбата на малцинството образовани тежко и горко на държавата!!! А неуки,неосведомени и прости са б мнозинтсвото в България.Само им пусни малко стръв във вид на въпрос "искате ли 5 лева заплата на депутат и 50 стотинки субсидия на глас" и не 2.5 милиона ,ами 6 милиона ще излезат да глаусуват без да четат и разбират другите 3 или 4 въпроса от референдума:-)))

абем жърналя, а споделете коя е тази кючек-опганизираща къща бе? за един преател питам.. да не случи и той на тях.

Трън е просташко сборище от десетилетия! Сега излиза, защото са снимали циганите. Едно време немаше цигани, но оскотели пияници - с лопату да ги изриньеш!

Цялата страна се чалгализира. За съжаление.

Мангали и тъпаци, 70 години комунизьм успяха д анаправят това, което турското робство не успя за 500 години. И годините са 70 защото още си ни управляват комунистите, нищо че с апребоядисани.

Моля?! През годините на соца нямаше тъпата чалга и циганизация, и българите бяха с доста богата обща култура.

Нямаше??? На събора на нащо село, който е по малка Богородица, поети АБПФК четяха стихове. Това не е ли чалга?

Да бе да. Имаше Цеца, Меца и незнам какво си още (не ги разбирам). Тя чалгата да не е от вчера. Само дето не е била българска...

Трън се управлява от ГЕРБ. Не, че в някои общини БСП не е на власт също с цигански гласове. Общата болест на политическата класа - да обгрижва и толерира неработещи малцинства заради гласовете. По този показател са наравно с европейските си колеги-неолиберали.

От циганите какво да очаквате. Мен друго ме притеснява. Вече мнозинствоото от българите са същите. Слушат циганска музика и са страшно прости и тъпи. Единственото по което се отличават от циганите е по светлата кожа (поне за чст от тях). Българите напрактика се интегрират в циганското общество.

Затова България е една от малкото държави, в които циганите успешно съществуват.

И тая малка разлика постепенно изчезва. Докумнтирано е, че българите масово се мешат вече с циганите. И мъШкото, и женЦкото масово се клецат с цигани, и масово мешането не може да се спре, толкова е масово. С ушите сисъм чувала циганин да се фали как ебе руси българки и че нарочно ги подбира само руси. С очите си съм виждала бел рус българин да се жени за черна циганка. След много години по-късно срещнах циганката с децата й на улицата, руси циганета мръсни та мръсни. Не й се обадих....какво да й кажа? С очите си го виждам и не е от вчера. Не искам вече да казвам ,че съм българка. Масово ме наричат циганка. Открито си ме питат, а циганка ли си. И това обяснение вече не върви, че като си по-бел, та си бил българин.....щото с мешането, и руси цигани се появиха.

Лошото е, че на кадрите се виждат не само роми, ами доста българи, които въртят кючек на площада ... а за кмета на Трън няма кво да коментираме неотдавна той блъсна дете и заплашва родителите му да не го съдят, като за целта му помагаха местната полиция и прокуратурата - излез Бойко и си прибери версиите.

Типична герберска простотия до шия.....

Да се спрат помощите на тези, които трайно не искат да работят.

ДА СЕ ЧУДИШ ЗАЩО ЕДИН ЧОВЕК Е ПРОСТ Е ВСЕ ЕДНО ДА ПИТАШ ЗАЩО КОНЯТ Е НЕГРАМОТЕН !

Така е в Мутрочалгария - страната на безграничната простащина.

Циганите ежедневно дънят долнопробна циганска музика не само в Трън. Мургавите събратя са трън в очите на нормалните хора, но за управляващите са средство за домогване до властта.

Не виждам нищо нередно - важно е хората да се веселят, изборът на конкретния танц зависи изцяло от лините им предпочитания.

по-добре маанета, отколкото джаз? Простотията не се коментира !

Хаха, вие явно не можете да четете. Нима джазът е танц? Хаха

НА ПРОСТАКА СА СЪЩО ПРОСТАШКИ !

ПО ДИСКОТЕКИТЕ КАКВО СЕ ТАНЦУВА !? ЧАЛГА И КЮЧЕЦИ ! АМА НОЩНО ВРЕМЕ НЕ СЕ ВИЖДА, А? ТОВА Е ЖАЛКАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!!!

Още веднъж казвам по случай твоето писание!Тука става въпрос за опростачването и деградацията на нацията!Това е характерно за поколението от последните 10-15 години!Самото понятие "Дискотека" и танцуването в нея на кючеци показва АБСУРДЪТ И МАНТАЛИТЕТЪТ на това ново поколение!Дискотеките се появиха в България преди около 37-38 години и в тях НИКОГА не са се танцували кючеци!Падението на нацията ни е тотално!

Аз не виждам какво лошо има да слушаш чалга и да играеш кючек, музиката и танците не ни правят по- лоши хора !! Дирчовци се опитват да правят новина просто.

Не бе,не че има нещо лошо,но това показва деградацията и опростачването на нацията!Трябва да се спазва някакво благоприличие и де се зачитат и уважават традициите!Определена прослойка са привържениците на чалгата и кючеците и те не се славят с интелект,възпитание,образованост и ниво в обществото!От тях може да се очаква и да тоалират по трибуните и да го оправдават с тяхното удоволствие!Деградация на нацията!

Цялата сган от общината трябва да се измете. Само диви селяндури са и подсъдимия кмет Николов и зам кмета Цветислава Цветкова и секретаря Станислава Алексиева. Това са диви селяци, не може те да са центъра на културата

Интересно ако организират Виенски бал какво ще стане.

А стига бе,че кой в Трън ще знае стъпките на балните танци?Тези цървули знаят само да се чупят в кръста и да си въртят задниците!

Именно!

На рубладжийските оргии на копринка и бузлуджа разпищолени ,червени бабички и фатмаци,метат гюбеци и казачоци,с колорадски ленти до пъпа,червени байряци и икони на Путин и палят знамето на организациите ,които ги хрантутят на аванта- Нато и ЕУ!

Ко?!? Ко?!? Ко речи? :

А бе калъф,и ти ли кльопаш на аванта от "Нато и ЕУ"!?Хайде дано си останеш с тази аванта дето ти я пускат те и да се чувстваш добре олигофрен смотан!Комунягите може и да не са стока и това е факт,но поне имат правилна ориентация и правилно са против Нато и ЕС,които не дават,а само смучат,пък и тези пари,които квотно са били отчислени от ЕС,ти кярлък от тях нямаш реален!От тях зоба един файтон хора,а ти надуваш кавала и само плещиш простотии!А от Нато единствено и само загуби за България има,но ти си много тъп,за да го разбереш това!

Или на русофилските сборища на Копринка по 20К парцала се събират!

Циганина си е циганин , вари го пречи го на цървул мирише..

Освен кючекчии и чикиджии!

Истинският празник е в сърцето и всеки би трябвало да има свободата да го отбележи според собствените си желания и разбирания.

У уста им се по....ем би казала баба ми на тия де ману намираю. На Трън и други градове от западните райони никой не обръща внимание а сега изведнъж им завидеха че се веселът хората. Да слушат каквото искат. Хубаво е че има хора в този град и са почели празника. Между другото при комунягите този празник беше забранен.

Аман от селски цървули,като тебе!Ти явно не можеш да схванеш смисъла на статията и все пак какъв е този празник!Това,че местното население е с цървулски манталитет е пословично за Трънчани,но дали кючеците са станали национален танц за трънчани не зная!Явно за тези селтици няма нищо свято!

Ти май не правиш разлика между местни трънчани и цигани. Ако трябва да бъда точен трънчани са с няколко нива над теб и циганите надошли от други краища на страната.

kirchevo

Айде стига се правете на големи Вярващи, че като гледам всички се сещат за вярата само на ВЕЛИКДЕН. Лицемерна паплач.

Няма лошо, просто на българина му идва отвътре да играе кючеци и да фърля гьобеци.