Помпейо: Русия ще се намесва в изборите в САЩ и през 2050 г.

Москва е правила такива опити още от 1974 г., каза американският държавен секретар

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хахахахаха. Баба Помпейо врачката познавате ли я?

Хем се намесили. Хем Помпей на власт, хем недоволен от намесата.

Само САЩ има право да се меси и диктува на целия свят как да се живее.Понеже са много морални и миролюбиви.

Коментарите са излишни, Доктор специалист си требе,

ИДИОТИЯТА ИМ е - ПАГОЛОГИЧНА !!!

дъртата гидурия, та тебе няма да те има вече на земята....ще си в казана!

За 2050 може и да е прав. Тогава Китай ще управлява САЩ а Русия като традиционен съюзник ще се бърка малко или много.

Senator1

Бих желал да известя предварително господин ПОМПЕЙО, че ако Доналд Тръмп се откаже, то веднага ще се застъпим за Дуейн Джонсън, кечиста.СИЛЕН МЪЖАГА! Не е артист, а искрен човек. Казвам това, за да се избегне някакво недоразумение кой кого защитава и поддържа.Ние от България имаме това право, иначе ако го нямахме, нямаше да има нито Independant Day ни Конституция на САЩ, нито пък САЩ.

Чакайте бре, дотогава нали ще е фалирала Русията. Ще има само 404.

През 2050 сащ няма да съществува!!!

Помпейо, независимо от гръмкото си име, е най тъпият и непохватен американски държавен секретар и прави добра компания на президента си Тръмп. Това твърдение е толково нелепо и унизително за САЩ, че трябва незабавно да го отстренят от поста му. Интересно защо САЩ не могат да се месят в изборите на Русия, а Русия може? Такова безсилие и некадърност никога не е имало в администрацията на САЩ и това ще ги затрие съвсем скоро. Този процес вече започна и до 10години САЩ ще станат една второразрядна страна .

Лошо при Русия, а сега още по лошо, бардак май и.

Сега вече разбрах защо дори и Ким не го иска този на преговорите.

В училище ни учеха помпейо---кат Русия няма втора на света, преди 30 години всичко имаше, бебета бол, а сега старци болни, Христос Воскресе от мен, до мен е от бб. Окрадоха му всичко и пак бб та бб. Няма да се развежда е я, яйцата ни останаха, няма с кого да се чукнем. Живи и здрави до 26 май, а до 2050 я камилата я камиларе, ще сме в отвъдното

Ами вамесвейте се и вие в руските избор Ама то при вас излиза така: Намесваме се и ак Путин президидент ..... намесата ви е калпава - с шест ветра прът куче из бъзе не можете да изгоните... Токива дте едни, нидоправени....

комични и забавни .дали знаят ,че вече светът е в 21 век ?

дишам му прахта...

Палячоооооо

Ами те са се намесвали и то открито....Елцин е субсидиран с над 50млн долара за неговата предизборна кампания от ФАЩ...и това ако не е намеса.....

Този не може ли да се банне от всякакви новини! Органически неприятен е...

Абе Пимпейчо ФАЩ ще го има ли тогава....я камилата я камиларя.......или Вие нямата такава поговорка... то и Рим бе хилядолетен ама глей ко стана.

маккартизъм, то нема да е само Гьобелс! Трябват им руските полета и Сибир за суровини а ората за роби!

Дали ще ч има скапаната ви планета с отвратителните ви интриги?

На кой му трябват, защото едни ги притежават отдавна, и не са руснаци?

Тромпета, Помпата и цялата им администрация, са уникално тъпи говеда!

Така и никъде не казват краварите, как по-точно Русия им се меси в изборите! Гласове ли купува? Водка и сальодка ли раздава на цветнокожите? Какъв и е келипира и от вмешатлствата, и какво се изразяват?

ДИР защо ни занимава с глупости? Подобни простотии са предназначени за западноевропейските и американските зомбита, ако и там все още някой им вярва.

И през 2100 година, американците ще се чудят как завземат богатствата на Русия и ще повтарят същите глупости, понеже нови не могат да измислят ! Американска му работа....

че не са вечни !

Забрави да включи най-опасната държава България. Който се хване с нея пропада и губи изборите. Делфина от Норвегия ще ви се струва детска играчка. :))))))))))))) Между другото заради този делфин се очаква да падне правителството в Норвегия.

Ние и света очакваме до 2050 година да ви няма вече.

ГЛУПАК!!!!! През 2050год САЩ няма да съществува като държава!

Малоумна политика от малоумници за малоумници.

изборите във всички държави са скучни ,фалшиви и лесно предвидими .аз напълно одобрявам всякакви външни намеси във всички държави .това може да е нещо много положително .в пълен синхрон с глобализацията ,нали ?

Те да се пазят от американците. Ако американци им се намесят в изборите яко ще загазят.

Г-н Помпейо се е напомпал в пряк и преносен смисъл... Няма да е жив до 2050 г., за да си види "прогнозата"...

Лежи на тая кълка вуно хахахахахахахах

От 50 години русофилски телета като тебе предричат че Америка ще изчезне, ама са си още тука и са още номер едно. Не ги мисли. През 2050 любимата ти Русия ще е станала провиция на Китай.

Брее много руски близачи тука, бе! Напрво мирише на водка и спарени ватенки. Помпейо го каза това да затвори устата на опозицията. Тръмп и администрацията му отричат всякаква значима външна намеса в изборите. Демократите (откачените социалисти в Америка) още пищят че изборите са били нагласени от Русия, защото им дойде МНОГО голям шок че Хилари загуби. И отказват да приемат реалноста. Който наистина следи политиката от там знае че Тръмп е един от малкото, който са против провокации, особено военни, в други държави. Обаче изборите наближават, икономиката е в много добра форма и Демократите освен да раздуват "Руската намеса", друго не им остава. Просто за няма какво друго да го атакуват. Иииии като добавиш медията, която е 99% либерална и мрази Тръмп, ще има да четем за нагласени избори всеки ден до края на следващия му мандат.

Този плаши за да получи пари и преднина.

Я им треснете още от сега санкциите. Явно трябва да си пълен дебил, за да работиш за Белия дом...

Руснаците винаги са виновни, също и извънземните, които им помагат :) А ние сме лоботомирани и вярваме на всичко, което ни казвате.

Chefo77

Голям страх, мамка му. Имам чувството, че тези трябва да живеят със страх, за да съществуват изобщо. То не беше че от СССР ще ги отровят, то не беше че Бин Ладен ще трепе поименно, то какво ли не беше. Не съм фен на Русия, ама малко смешни стават...

На тоя баща му да не е ходил при Баба Ванга та всичко знае !

"...че ще продължат през 2050 година".... То тогава няма да има Русия..ха.ха.ха

tonk11

Сигурно е прав Пею. Ама трябва да се радва щото руснаците квото и да правят, не се мешат като тях в изборите - демократичва война против тиранине и послушко за президент.

та са намеси и на предишните и чичо Тръмп ги прави луди калинки... каааааааааа-лин-къ ,каааааааааа-лин-къ мая

Хахах най големите мошеници които се бъркат и манипулират избори в др държави по света са американците! Какво реват? Руснаците не правят нещо по различно и е далеч от мащабите на намеса на цру по света!!

Ника ме кефи обаче

Ще бъде Северен Китай