Помощник-държавен секретар хвърли оставка заради отношението на Тръмп към протестите

Мери Тейлър беше най-младият помощник на държавния секретар на САЩ в ресора, както и първата чернокожа жена, заела този пост

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добре е направила. У без това наглата мангалка не е за този пост.

Г-жа Америка е свалила гащите и черните я онождат както си искат. Тръмп прояви голяма слабост като не изпрати армията да смаже бунта на черните диваци.

Ало Америка не озапти черните я чака съдбата на ЮАР и Зимбабве, които от процъфтяващи страни, създадени и управлявани от белите хора се превърнаха в черни клоаки след като негрите взеха властта.

Ауууу, голяма красавица, бай Дончо се е лишил от един секс идол...

това да не е на обама малката щерка?

А че зъби ,ама че венци!!!!!!!!

Тръмп подхожда много меко към " протестиращите" .

"Мери Тейлър беше единодушно одобрена от Сената за зам.-държавен секретар и стана най-младият помощник на държавния секретар на САЩ в ресора, както и първата чернокожа жена, заела този пост". При това положение единственият вариант тази да е дискриминирана е ако са я назначили по политическа целесъобразност на указания пост, като същевременно са я излъгали, че има друга причина да го заеме.

Америка отдавна не е това, което останалият свят си мисли че е. Нашето поколение видя разпада на Съветския съюз, може да видим и разпада на САЩ.... Вече има сценарии, при които в Щатите се оформят три основни зони - европейска - в североизточната част, латино-испанска в южната и азиатско-китайска по тихоокеанското крайбрежие :)

Аз съм за Уругвай, Парагвай - страни за бели хора. Аз съм бял, та затова.

Мерито на тази крехка възраст е професионален политик. Това е същото, като професионална kypва. Да се прави разлика с професионалните проститутки, които на практика са вид търговци, общо взето честни - каквото ти предлагат, това и получаваш, на съответната цена. Професионалната kypва ще те замъкне в някой бордей, а там ще те чакат трима яки негри, да те оберат. Същото са и професионалните политици. Мерито в момента е на лов за бъдещи клиенти-избиратели. По-точно - жертви. Които утре да гласуват за нея, а после да се чудят какви са тия яки негри в стаята?!

Тъкмо един тунеядец / тунеядка / по-малко на американската държавна хранилка . Там държавната хранилка също си има лимит.

а аз се чудех защо Тръмп реве,реве...

тази и подобните й щяха да хвърлят кокосови орехи и банани от палмите, ако не бяха ги докарали в щатите преди време, но сега хвърля оставки, видиш ли. наистина интересно, на какво ще мяза тази страна, ако само за месец остане само с BLM наглеците... п.п. сто процента е сигурно, че израстването й до този пост се дължи само на привилегии, които е имала по пътя си до тук и сто процента е изместила някой способен не-афро човек. и претенциозната й оставка е също с цел за бъдещи още привилегии!

Защо не отидат да живят свободно в Конго, Боцвана, Сомалия и други прекрасни африкански държави, ами се занимават да се мъчат да живят с белите си поробители?

Отидоха. Създадоха Либерия и поробиха местните негри. Либерия е робовладелска държава и досега. Буквално днес - 2020.

Тази тъмно кафява мокамба може би си мисли, че ще направи революция с оставката си? Да взема пример от герберите- квото каже шефът - те са абсолютно съгласни и ходят по радиа и телевизии да разпространяват думите на вожда.

Не. Просто си вдига цената. Наближават избори, революции, това-онова...

О горката нейните основни ценности и убеждения били погазени от свободата на словото! Защото президента говори против "мирните" "протестиращи", като онази която арестуваха вчера за хвърляне на коктейли молотов върху полицейски коли при "мирен протест". Страната на най-лудите и простите.

Случайно ли не, тази година са избори, а администрацията се сменя с новия президент. Тази просто залага, че Тръмп ще изгуби и търси известност и място в новата администрация.

Каква е разликата между расист и турист? Отговор :5 дена

Помощник държавен секретар се пише без тиренце (дефис)!!! Между съществително и прилагателно НЕ СЕ СЛАГА! Помощник-секретар се пише така!!!

Видях я. Тръмп да почерпи!

Като изключим венците тип "пръхтящ кон" булката си я бива.

Къде ще я търсиш у тъмното да те питам? :-)

Randall_Zwinge

Нема търси църното. Ше търси розавото.

Вярно, определено става за чукане.

Тръмп си знае работата. А какво ще стане когато на останалите им писне от тези протестиращи.

Голям праз, черноработници колкото щеш.

Лошото е .че има и бели на протестите.Света не върви на добре.

тия негри и особено негърките, не схванаха ли накрая че назначенията им са колкото "за цвят"?

А на Тръмп за какво беше... триумф на американската байганювщина ли?

Няма да липсва на никого.

И таз реши да се облажи с малко слава :) !

Въйййййййййййй...

Да си ходи в Африка. Хем ще имат пари и работа, истинските американци... тия негри гледат само да излъжат и ограбят американците, както оня- Флойд, дето искал да плаща с фалшиви пари. Да бега обратно към Африка.

Тръмп ей сега ще си го премести...

и в сащ имало манги

Много комплексирана общност...

За няма и 200 години робство... Вие сте били 500+ под робство, смятай как изглеждате вие в очите на другите!

Не сме били под робство, а сме работили и търгували с тъпите рязани читаци , защото освен да секат с ятагана не са умеели нищо друго. Както и сега.

Трай бе, смрадлив помак! Когато мръднеш от интелектуалното ниво на червей, тогава се обаждай. Сега марш на тютюна, че нанай маро.

Ето един промит и изгладен лепилар на 16г готов и обучен! Не сме били, вика, под робство... Бъдещето на България е в техните ръце.

И вашият ред идва ... трай булка за хубост, е казал народът...

защо си изправят косите тия афромарсианки ?

Поради същата причина поради която евромарсианките ги боядисват и къдрят.

Айде в Анадола

Аз съм български гражданин. В Анадола ходят такива като теб. Даже отатък Анадола стигат чак. Нещо по същество ще кажеш ли маймуно малоумна?

трети март, Кара... как ти беше името!

не е за това . за да приличат на caucasian . по същата причина си дигат косата назад, за да изглежда челото по голямо . по тази причина и половината им певци и актьори са избелени (например Скалата) . процедурата се казва bleaching и свен че е в много големи размери е и опасна

I don't give a shit.