Мародери грабят помощи в бедстващи турски райони

Най-малко 17 камиона на Турския Червен полумесец са били разграбени от мародери в Източна Турция, която бе засегната от разрушително земетресение, предаде АФП.

Обратно в новината

Коментари - Мародери грабят помощи в бедстващи турски райони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо ли, няма нито един коментар във връзка с наводненията в италия

И това ако е цивилизована държава...? Така са безчинствали някога и тук, в България, под формата на башибозук. Много е важно на какъв поробител си попаднал през робството. Защо не сме били под британско или австрийско робство, ами тия гаджали рязани и крадливи са ни оцапали историята!

Скоро минавали ли сте през Стражица?Та тя цяла България е ограбена от мародери-властници.

До "AZ"хаха кой мечтае за еропейския съюз бре ?????Ти имаш ли си представа ,че Турция е милиони години пред нас във всяко едно отношение ???За какво им е на тях ЕС хаха .Толкова се забавлявам с такива коментари в дира : )))

Да, да, виждаме ги. Както казват гърците "Отгоре кукла, отдолу панукла" или с други думи отвън всичко е ОК, а отвътре мирише.

Къде е едномилионната турска армия????? Как може да няма ред в държава с такава армия? Защо не са там да разпределят помощите и да следят за реда и да помагат?

... да разграбиш 17 ТИР-а е сравнително нищожно престъпление от това да ограбиш цяла държава като България и да оставиш хората в бедност и нищета с мизерни заплати, пенсии и без никаква перспектива.

Същите мародери като Емел Етем, изписала помощ за мним смерч (1 милион), щом е за кюрдите, може да са прибрали квото са могли турчолята, а понеже онези са кюрди-3 дена никакви спасители от чужбина-геноцид за тях, както за арменците 15-та година...

абе "изрод" - (тука се извинявам на изродите, защото мисля че има голяма част човещина в тях!) - т, ни, щожество неземно, къде пак се разпиля да търсиш "под вола - теле"? Aбе, юроде, ти капка мозък имаш ли? или си поредното мекотело - безгръбначно от "а..така" , "а..тука" , "а ...има", "а...нема".

Не се пали, ами си обърши оцапания гъ... Това срещу което пишете не е далеч от истината. Вашето злобно писание е доказателство за това...

Звучи като Сомалия.

Обикновена ориенталщина. За съжаление ни насадиха доста от нея и на нас по време на "присъствието" си за да могат сега някои еничерчета да ни критикуват за това.

за съжаление изроди има навсякъде за таково деяние законите са строги в тр надявам се да ги намерят всичките

"Бог забавя, но не забравя"

случайно ли всички коментирали са идиоти или само такива останахте?

Във всеки случай не сме тъпи фесове, не знам колко от вас останаха по циганските махали, ама скоро ще ви изметем.

Ти допълваш картинката, мазен...

и ти си барабар петко с мъ.., с идиотите...

Значи могат в точно този момент да осъществяват военни действия на територията на Ирак, дислоцирайки над 10000 души войска (с намерението да изпратят до 50000 войника!), а когато трябва да увардят животоспасяващите помощи за собствения си народ, не пускат и 10 войника да ги пазят! И това ми било цивилизована държава! Не им пука за собствените им хора, а само за военните си интереси мислят. Никакъв Европейски съюз за тях!

ГОРКИТЕ ХОРИЦА ТОВА Е НАЙ ЛОШОТО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ И ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА ПОМОГНАТ

Що ли при японците нямаше мародери? Даже носеха в полицията намерени в отломките пари - милиони йени...

Имаше ! За съжаление !

да, чужденци

И тази държава се мисли за европейска хахаха ! Сънуват ЕС и какво ли още ! Афроазиатска субкултура с ОГРОМЕН етнически проблем, грубо потъпкване на правата на кюрдите, размирици и тлееща война !