Полският посланик във Франция: Ще влезем в конфликта, ако Украйна не успее да се защити

От посолството обявиха, че думите на дипломата са изтълкувани грешно и извадени от контекста

Обратно в новината

Коментари - Полският посланик във Франция: Ще влезем в конфликта, ако Украйна не успее да се защити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само това чакат Русия и Германия ! И много бързо ще си приключат !

Ебати самоубийците.И Банкянската мутра разсъждава по тоя начин.

ми вие сте си влезли в конфликта - 10-12 000 ранени и убити полски доброволци

Абе безумнико, ако полша влезе във война трябва и америка да влезе и значи обричаш света на гибел. Какво става с тоя свят бе? Света е изкукал и върви към атомния ужас. Безумци!

Искаш да кажеш полски терористи. Въоръжени бандити нахлули на руска територия. Това си е класически тероризтм.

Джендърите само да не забравят, че в момента в Усрайна е Специална операция, демек нещо като гражаданска вътрешна война за русия. и там се пази инфраструктура и хора, щото всичко ще си остане в Русия после, апри Вас ще си бъде война, демек, мачкай всичко наред както правиха краварите в Ирак, Либия, Сирия и Виетнам най веча.

ПИПО

Влезте какво чакате само че, там при вас рускоговорещи няма и нещата ще свършат много бързо. Долни хора са поляците.

8 години обучават и въоръжават украина, от две години наливат пари и оръжие, европата си даде всичко, 54 държави са в чуждестранния леегион и накрая ако русия победи - нато трябва да го разпуснат, защото не става за нищо

Като в Мариупол ли?

Ако Полша нападне първа Русия, тогава не трябва никой да влиза във войната. НАТО е чисто отбранителен пакт, но шляхтите може да се надяват, че са много важни за да ги оставят да загубят.

се моли НАТО никогас да не влиза...

Ооо, влезте, влезте, та за ПОРЕДЕН път да гризнете дръвцето и после дълго да си гризете и ноктите!... Не си научи урока по история тая полска шляхта.

Дарт Сидиъс харесва това!

Ще летят САРМАТи скоро…

Поляците са най-гнусното племе след укрите. Пълно е с нацисти и фашисти. Този човекоподобен екземпляр дали не си помисли, че Русия и с полската сволач ще воюва с танкове и артилерия. Тази война ще свърши за час. И Русия ще стане съсед на Германия.

Както сам посочва в мемоарите си Бисмарк, най-голямата измет в Европа са поляците и украинците... Е, думите му се потвърждават. Нищо ново.

тос по-малкия син на пани Кавалска

да бе -погрешна разбрали медиите- тия поляци съвсем са изтрещяли.

Много хубаво изказване. Предупреждава останаличе членки на НАТО и ЕС да си скатават парцалите и какво им готви Полша. Щото при опит за нападение от страна на Полша срещу Русия, отговорът ще е терминален.

загубени в превода... така става, когато посланиците не знаят официалния език на държавата, в която са "изпратени"...

нато нали е отбранителен съюз бе? Къде да влиза? А ако страна от нато нападне друга страна то нато ще се меси ли на нейна страна? Как стоят там нещата? А оон как ще се представи в такъв случай?

В Мариупол има чисто нов жилищен КОМПЛЕКС. Я ми подскажи, колко такива построиха САЩ в Ирак или Либия?

Ясно на къде отиват работите

Днес се навършват 20 години от нападението на ФАЩ над суверен Ирак-едно от най-големите престъпления срещу човечеството и най-големия акт на тероризъм от единствената държава-терорист в света ФАЩ. Избити над 3 млн. цивилни жени, деца и старци от които над 500 000 деца. ФАЩ е сатанистка държава.

Жалко е когато подобни личности се оказват посланици. Това, че Украйна няма да може да се защити е сигурно. Казвам го не аз, а военните експерти. Въпросът е какво следва от това. Ако слушаме налудничавите слова на посланика, следва включване на Полша в конфликта, а това означава и на цялата организация НАТО плюс САЩ. Какво следва от това? Следва Трета световна война, при това ядрена. За подобни глупости изобщо не трябва да се мисли. Това което трябва да се случи е да се спре наливането на оръжия в Украйна; конфликта да се прекрати и да започнат преговори. За тия неща говорят и Доналд Тръмп и Румен Радев и Виктор Орбан. Правилно говорят и това е изхода!

Коя мечка бе пич, тази дето не може да преджапа Бахмут повече от половин година ли. Еб@ти и фантастиката.

Не че съм казал нещо ново ама тоя свят се е побъркал и по зле ще става.

Да влезеш между шамарите винаги е лесно, проблем е ИЗЛИЗАНЕТО..... Хем трудно, хем болезнено, ама на пшеките явно им харесва да ядат бой... този път може да им е за последно.

и поляците са нагли като украинците - сами си търсят белята.

Лека полека се подготвя населението за началото на трета световна. Ще видите , че нас ще натиснат да пращаме войска , защото няма как, ще трябва да водиме чужди войни.

Пишмандемократите са подготвили световна война. Бях убеден, че като дойдоха на власт, ще направят война някъде по света, но не предполагах че ще успеят да разпалят свртовна война. В последния месец, започнаха да се дървят на Китай, заплашиха "наркокартелите" в Мексико с военна операция, защото Мексио официално изяви желание да влезе в БРИКС, изадоха заповед за арест на Путин, с което минимизираха възможността за всякакви мирни преговори за конфликта в Украина. Сега идва това "случайно" изявление на Полша. Правят всичко възможно да подпалят целия свят.

Ами иди да го кажеш това на Путин. Да си събере паплачта и да се измете от Украйна и Крим. Кво прави там?

Полякът иска да каже, че най-прекия път от Москва до Берлин минава през Полша.... ама франсетата не го разбрали.

абе бай Хой,това което трябва да се случи е Путя да си върне обратно орките в Сибир и никога да не се показват повече из цивилизования свят.Това го разбират всички,с изключение на простите български русофилистиици като тебе,бай Хой

Решат ли поляците да влизат в този конфликт, член пети не действа. Страшното е, че такива сценарии предричаше покойният Жириновски. Да не излезе накрая цялата война игра на ЦРУ и ГРУ за рестарт на Европа, въвличайки ЕС в конфликта и в последствие създаване на нов ред в Европа с по- малко държави, но с по-големи територии.

подляците няма да влязат за да воюват с руснаците , а ще заграбят западните покрайнини, въобще не им дреме за укронацистите. После ще ги последват румънците и унгарците, може и Беларус да се включи и бандеристан ще изчезне завинаги.

Браво ! Трябваше да го направят още миналата година. България подкрепя Полша.

Айде кажи на Путин да прекрати конфликта. То е много лесно да хвърляш лозунги...

Саддам Хюсеин и партията Баас използваха насилие, убийства, изтезания, екзекуции, произволни арести, незаконно задържане, насилствено изчезване и различни форми на репресии, за да контролират населението [Насочване, 1.1.1, 1.7]. Кюрдите са били систематично преследвани. Военната кампания Ал-Анфал срещу Кюрдистан в Северен Ирак между 1986 и 1989 г. е квалифицирана от някои европейски страни като геноцид. Смята се, че 182 000 кюрди са били депортирани, убити, изчезнали в кампании за обезлюдяване в кюрдските райони, проведени от партията Баас. Особено известен инцидент беше, когато северното кюрдско село Халабджа беше обгазено с отрова през 1988 г., убивайки 5 000 и ранявайки 10 000 иракски кюрди, заподозрени в нелоялност към режима [Ситуация със сигурността 2019 г., Приложение I; Насочване, 1.7]. При бившия режим на Баас, кюрдите Файли също бяха изправени пред систематична маргинализация и целенасочена дискриминация от страна на държавата. Приблизително 300 000 кюрди Fayli са били депортирани в Иран от баасисткия режим [Targeting, 3.4.12; вижте също профила Fayli Kurds]. Хората, които се придържат към бахайската вяра, са били особено потиснати от режима на партията Баас от началото на 70-те години. По това време ООН съобщи, че религията е забранена, собствеността на бахаите е конфискувана и членовете на общността в крайна сметка са изправени пред затвор или екзекуция [Насочване, 3.4.9; вижте също профила Baha’i]. След първата война в Персийския залив, на юг, до 200 000 шиитски блатисти араби бяха убити между март и октомври 1991 г. и блатистите зони между Ефрат и Тигър бяха пресушени, за да се премахнат укритията за много шиити по време и след въстанието [Ситуация със сигурността 2019 г. , 1.1.1]. Saddam Khyusein i partiyata Baas izpolzvakha nasilie, ubiĭstva, iztezaniya, ekzekutsii, proizvolni aresti, nezakonno zadŭrzhane, nasilstveno izchezvane i razlichni formi na represii, za da kontrolirat naselenieto [Nasochvane, 1.1.1, 1.7]. https://euaa.europa.eu/country-guidance-iraq-2021/crimes-committed-during-regime-saddam-hussein

Само ,че ние българите нямаме намарение да се бием за вашите интереси !А този дали знае истарията на страната си ?!?

Елате, елате...тогаз ще видите вече кво е то война а не СВО... Руснаците няма да ви пазят както сега тяхните си македонци... Вас гламави шляхти ще ви пуснат по пълната програма... И пак ще ревете и чакате помощ от Михаля...както през 39

най-прекият път за руслямските орди е през Сибир и после може и през Антарктика хи-хи-хи-хиии А за Берлин много им миришат валенките на пияните алкаши хи-хи-хи-хиииииии

Ами продължаваяте да гласувате за войнолюбците ,готови да затрият България ...

Най-суверен е Ирак :Д Управляван от талибани и брадати чичковци, които с военни милиции държат народа покорен и си налагат извратените религиозни учения. Това, ако е суверен, значи тук е свободията на свободиите :)

Да почнат да се бият с Мексико,ще стане весело. Тексас, Калифорния, Аризона и Ню Йорк ще пламнат

Всичко живо бжебем я. Тевтонските крусейдъри отново на конете.

Вие пък какво се радвате?! У нас няма читаво скривалище за противоядрена защита, освен едно, но там нямате шанс да влезете. При една ядрена война радиоактивното заразяване ще ви достигне със сигурност. А онези в противоядреното скривалище ще се ядат едни други, понеже нито ще има какво да ядат, нито кой да им го отгледа. Радиоктивното заразяване, руско, американско, френско или британско, все едно, не прави разлика, а трепе наред.

Да, ама 99% от гражданите на ЕС безвизово ще изчезнат за САЩ, а ние ке си чакаме за виза докато руснаците стигнат Лондона. С този бавен поход дето са го предприели и изравняват всичко със земята гаранция, че Лондон е техен след 15 години.

...ами отивай на фронта в подкрепа на украинските нацисти ,какво чакаш ...

малоумните поляци винаги са страдали от тежък самоубийствен синдром... много им се мре и затова кой къде ги хване ги спуква от бой