Коментари - Полските „Леопард“-и са вече в Украйна. Словакия се колебае за МиГ-овете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Писна ми от тия нагли украински блядове

Кой беше ти бе?

Селянининоо

Там ще са ами къдеда са прочете за руските шашпанцери с корабно оръдие на които сега цял свят им се се смее с на зил двигател от модел 1954 год,до там ли в докара бвзаналоговата сбирщина от пандизчий и алкохолици,ако на украинци по рано им бяха. Дали модерни оръжия отдавна щяха да разгромят цялата им групировка същи както край Киев през миналият март

Евроамериканските джендъри не разбраха че русия е непобедима единственият начин русия да я няма това е най-напред света да изчезне то е толкоз просто и логично не може най-мощната ядрена държава да бъде победена нито от един склерозирал старец нито от някаква си лайнер

На мястото на Путин без да се замислям веднага изпращам подарък по един Сармат за всяка столица помагаща на украинския фашизъм

Достатъчни са 2 Сармат-а, един от Атлантически и един от Тихия океани по главния център за вземане на решения. Тогава всички военолюбци от Европа начело с Урсуза ще коленичат пред Путин и света ще си отдъхне. Ще стане много по хубав само с една държава по малко.

Абе нали спряха руските ТV я ка жете само музикантите ли се бият или има руска армия?????

Украйна няма да съществува ще има велика русия . След Украйна идва ред на полската измет и словенските мърша

2036 година..Новина ,,Тази сутрин Русия изтреля 36 ракети.Русия привършват ракетите,,

Лично аз съм убеден,че конкретно за тази война са виновни , както участващите с объркани хора нарочени за войници , така и онези неподправени мръсници за които стотиците хиляди живота са затрити, защото искат да правят печалби с принадена стойност! Парадоксалното е,че пишещите тук си въобразяват,че ще бъдат само наблюдатели. Г- да и дами колеги и т.н., това е грешка! Не им вярвайте! В противен случай ще се молите за участта на децата си зависеща единствено и само от измамници, изнудвачи, обикновени и необикновени крадци Вие обаче искате да ви показват поТВ и да плямпотете Слава украина,..... слава на Руссия.... Пичове, вземете се в ръце и започваме да блъскаме по кратуните не само кибиците! Иначе ще продължават да правят момичетата модели- т.е. проститутки, а момчетата- куриери на белото......

Истина е това което казваш ама има ли кой да те чуе

Тия поляци направо ме побъркаха! Бях слушал за батальон войници, но за БАТАЛЬОН ТАНКОВЕ за пръв път чувам. Явно гордите полски панове имат батальони, роти, полкове и цели армии танкове. Полски глупости! Както винаги! По-точно полски простотии!

С 4 танка Леопард много яко са се подсилили украинците. Останалите до 36 на лято. Самолети от САЩ след 1-2 години, а шофьорите на самолетите на двуседмичен курс в САЩ. Браво!

Руснаците имат особен рефлекс когато немски танкове газят руската земя. Очаквам скоро горящи леопарди.

Ама моля ти се.... Папагал, зад тия танкове стои цялата западн машина, тоя за умрели руски рефлекси ми говори. Тия орки не могат вече 8 месеца да превземат град с размер на Видин, щяли да спечелят войната. Аре освестете се и стига глупости

Явно ще трябва да раздадат и мотиките на руснаците, че с тия леопарди лошо...

Ама ние и видяхме как първите два танка ги "пробваха" в разкаляния укрочернозем.. По пътя към Бахмут.. Та явно и те са изчаквали да додат тез 10.. Ако са успели храбрите укри да ги извлекат от калта де.. Да си направят поне 2/3 банальон..

А оркските МТЛБ-та с монтираните корабни оръдия видя ли? :))) Mad Max ряпа да яде!

Незнам Mad Max, но зачатка ли това чудо ще има голяма сеч

Глупости. Как 10 танка ги направиха батальон. Един батальон е от три роти. Една рота е от минимум три взвода. Един взвод е от минимум три отделения. По натовските стандарти батальон е от 300 до 1200 души. 10 танка леопард 40 души. Абе проверете преди да пишете. Тези които не разбират ще си помислят, че че е цяла армия.

Танков батальон и мотострелкови батальон са различни неща бе, алоуу, безказармените!

който дава оръжие да се убиват хора...убиваопърво себе си...и умира по напред...корнела да си бие един камшик в дебелия задник..ако не й харесва...може и кривой рог..бананов,не чернигов...за суми немам думи...накрая че копаем ров..край лвов...

Да им прикрепят по едно бяло знаменце и в конвой към курската дъга.

Това което ще видиш през Април/Май ще прилича повече на Пустинна Буря ;) (че може и да я засенчи)

Вервай си

Пустиня буря друг път, вагнеровци само се усмихнаха като чуха за тях

Щерев леопарди пантери ако ще ягуари да изпратят танкист за 6месеца не се става а нямали въздушна подкрепа и обучена пехота танка се превръща в ковчег за екипажа.

ще..ще.ще.. ха ха ха

сега са с полски екипажи, иначе са пратили тръктористи да се обучават

Дано пешките в Украйна и Русия се осъзнаят, за какво ги използват и изпратят на фронта тези, които разпалиха и поддържат тази абсолютно безумна и безсмислена война!

Няма как да стане тази работа, без да са се осъзнали пешките в САЩ, УК и ЕС. Така че има време.

Е сега вече руснаците го закъсаха яко.

Пращайте още танкове и самолети, че хора умират в Украйна, а сега с това оръжие, вече никой няма да имура и ще настане мир. На никого не му е ясно как даваш всякакви оръжия и амуниции, като за това се оправдаваш с умирането на хора в Украйна. А с това оръжие какво ще правят - нали отива да убива хора в Украйна.

Тоочно така. Като умрат орките ща спрат да умират хората. Амин.

леопарди...събирайте групи от бг мангали и ги пращайте в укрия да вадят хляб от вторично желязо..

А украинци ще им дадете ли?

И какво като леопарди една ръчна граната лимонка веригата скъсана и екипажа трябва да излезе вън всичко приключва.

Ще скъсаш верига на танк с ръчна граната???? Добре, че не каза, че ще идеш с един чук и шат-пат, късаш я. Ебати папагалите сте, сериозно!

И това няма да помогне на НАТО, които продължават да ядат бой от Вагнер.

То мани майтапа, ама частната компания си дъни добре.

ще наблюдаваме героични руски орки как нападат Леопард с лопати.ха.ха

Нещо не чувам за Джавелин оръжието чудо а Химарсите тероризират мирното население

И под тази статия слушаме инфантилни "мисли" и заклинания - без да са наясно с бойната мощ на тези бронирани машини, техния брой, обучеността на екипажа, подкрепата от други бронирани машини, артилерия, пехота и авиация, нашият путист вече е готов да ги види като "скрап". Това са почти бленуванията като "освобождението" на Украйна за 3 дни (аха, за Украйна бяха 3 седмици, но за Киев 3 дни), "референдумите", удържането на Киев, Харков и Херсон. Трудно се издържа да се четат подобни глупости...

абе лайньо, стига с тая опорка на сороските драскачи за 3-те дена. Кое не е ясно за леопардите? Питай турците защо не се возят из северна Сирия с тях? Защото кюрдите ги праскат с РПГ-та от 1980г! Българско производство!

Моля, нищо не се разбира - функционална неграмотност?! "Свободно! Поправи се!"

Не чети бре, друже, просто си пиши опорките - центовете пак ще дрънкат :)

Ще има желязо за възстановяване на Турция

Е икво и тези танкове ще са на скрап боклуците ли пращате

В Украйна няма вече кой да воюва. Следващата стъпка на Запада е изпращането на жива сила. В Русия също е трагично положението. Всичко би свършило много бързо, ако на фронта отидат военолюбивите политици.

1 милиона плюса, малко хора осъзнават казаното от вас.

Това си е доста рисков ход - дори и да са издръжливи в бой тия машини - ще дадат на руските части ценна информация как и дали могат да се поразят от Корнет и други противотанкови оръжия. И дори да има “зор” с възпирането им - вероятно ще се усъвършенстват самите оръжия и тактиката - сами по себе си Леопардите няма да обърнат хода на войната.

Жалко е да си поляк.

Напротив! Истинска привилегия е да си поляк - служиш на САЩ! Това е чест!

Артьомовск!! Само така може да се нарече този град със статут на Артьомовск - Герой, а хората, които го освобождават от нечестието на Бандера, са Герои на Русия.

Мисля, че още миналата седмица руснаците показаха пленен Леопард с полски екипаж. Така е не знам каква новина е тази.

преди да ги бяха доставили, преди повече от 3 седмици

Което ще дойде да рече, че неофициалните доставки са изпреварили официалните. И че танковете се доставят заедно с екипажите. То и с другите доставки е така де.

Оказа се снимка на закъсал танк от немско учение през 2017-та

Скоро да отидат всички за скрап!! Долу украина и колективният запад!! Смърт на фашизма и либерализма!!

скоро на скрап!

Съвсем скоро!

Според мен, ще изчезнат безследно като мит и ще се появяват чат-пат, като Призрака на Киев след всяко по-яко смръкване! Полския Леопард ще влезе в Червената книга на изчезналите джендър видове!

Колко "поетично", та чак "театрално" инфантилно!

Тия 30-40 танка толкова реклама им удариха - че сакън сега да покажат 2-3 разбити от тях (което е неизбежно колкото и да ги бива - войната на прощава) - направо ще разбият всички илюзии за това wunderwaffe :-).

Мили Асане ниа сми дубре Другата ниделя пак сми канини на свадба! Яз чи одя, ма брато ти нящу са КОЛЕБАЕ

В гр.Часов яр Украйна след вчерашният ракетен удар ,горят танкове и складове дали това са тези танкове ,скоро ще се разбере.

Ади бе, докага ще ги чакаме. Сагата с 10-те танка.... Една година ни я въртите! Кога ще ни доставите предплатените самолети, че България не може да защитава небето си ве?! Жалкари с жалкари, дрънкащи лъжи, сащ и подчинен колективен запад с продажни политици!

В мрежата се появиха видеозаписи, показващи, че въоръжените сили на Украйна привличат тийнейджъри за участие във военни действия на територията на Украйна. Това се доказва не само от по-ранни доказателства, че призовки се раздават дори на непълнолетни, но и от видеозаписи, заснети от самите тийнейджъри, на които се вижда, че последните участват активно на първа линия, използвайки артилерия за удари, пишат чуждестранните медии.

Полша-хиената на Европа,Нитлер,правилно ги думкаше

То първите вече изгоряха, та спешно трябват още.....

Ако по-рано се предполагаше, че руските подводници се намират предимно във водите на Черно и Средиземно море, се оказа, че подводниците вече напълно изучават подходите към американския бряг, като същевременно остават незабелязани, пишат чужди агенции. „Атомните подводници се разполагат край бреговете на Съединените щати, в Средиземно море и другаде по периферията на Европа“, каза Майкъл Питърсън, директор на Руския институт за морски изследвания към Военноморския колеж на САЩ, предупреждавайки, че подобно разполагане „отразява разполагането на подводници (в Световния океан) в стила на съветската Студена война“, съобщава Newsweek. Съединените щати са особено разтревожени от факта, че е трудно да се проследят руските атомни подводници, в резултат на което в случай на въоръжен конфликт ще бъде изключително трудно или дори невъзможно да се предвиди ударът, въпреки че по-рано в Съединените щати беше заявено, че с точност до няколко километра знаят местата за разполагане на руските атомни подводници и владеят маршрутите на тяхното движение. Превод: БЛИЦ

Абе дано си остане само дрънкане на оръжие, ама ако нещата се посерат, тогава знаенето на местоположението с точност до няколко километра ще свърши работа на Хамериканците точно колкото ланския сняг.

вижте кой роман е един от най популярните в РФ по време на СВО ! «Ле́то в пионе́рском га́лстуке» (ЛВПГ) — роман, написанный в соавторстве Еленой Малисовой и Катериной Сильвановой. Книга посвящена отношениям двух юношей — пионера Юры и Володи, которые встретились в пионерском лагере летом 1986 года........... ======================================= „Лято с пионерска вратовръзка“ ( ЛГТБ ) е роман , написан в съавторство от Елена Малисова и Катерина Силванова. Книгата е посветена на връзката на двама млади мъже - пионерът Юра и Володя, които се срещат в пионерски лагер през лятото на 1986 г. Двадесет години по-късно музикантът Юра Конев се връща на мястото, където някога е бил пионерският лагер Ласточка, и си спомня лятото на 1986 г., прекарано там, и любовта си към съветника , студента на МГИМО Владимир Давидов. Юра и Володя заедно поставиха пиесата и в същото време между тях възникна силно приятелство, което постепенно прерасна в тийнейджърска любов. По време на сюжета на книгата Володя не приема своята хомосексуална ориентация , периодично настоявайки за прекратяване на връзката и обяснявайки това с факта, че се опитва да "подведе Юра" и вътрешна хомофобия . В края на лагерната смяна младите мъже заравят нещо като „ капсула на времето “ под върбата, като се съгласяват да я изкопаят след десет години. . След раздялата Юра и Володя продължават да общуват по кореспонденция известно време, но след известно време губят връзка помежду си. През 2006 г., след като намери капсулата, Юра научава от писмото на Володя, че не е успял да "спечели" ориентацията си и все още обича Юра. Първоначално публикуван във Ficbook.net , романът е публикуван от Popcorn Books през 2021 г. До края на май 2022 г. книгата е продала над 200 000 копия, без електронните продажби , до края на октомври тиражът е над 250 000 копия . Романът заема второ място в списъка на най-популярните книги сред руснаците за първата половина на 2022 г., съставен от Руския книжен съюз , продажбите на книгата възлизат на около 50 милиона рубли . В края на август 2022 г. излезе продължение - „ За какво мълчи лястовичката “ , в който събитията се развиват 20 години след историята, която се развива в „Лято с пионерска връзка“ .

Непременно ще я прочета тази книга, и ще я подаря на Христо Иванов

Полша все още използва злоти,а не евро.

Ако бяха вече с евро, да са влезли в Украйна!

Ще играят "лопатите" по танковете :)

Тук таме по едно пране :)

Миналата седмица изпратили 4 броя и понеже няма резервни части сега изпратили 10 за части така ли да се разбира.

+++

https://news-front.info/2023/03/09/rossijskie-voennosluzhashhie-na-doneckom-napravlenii-likvidirovali-bolee-135-ukrainskih-boevikov/ те тия Леопарди скоро ще се превърнат в цифри в оперативните сводки Миг-овете също