Коментари - Полша забранява на руски дипломати да пътуват извън столицата, Москва плаши с ответни мерки | Днес.dir.bg

Полша забранява на руски дипломати да пътуват извън столицата, Москва плаши с ответни мерки

Варшава предприема мерките заради хибридна война и очаквани саботажи по нареждане на Кремъл

Обратно в новината

Коментари - Полша забранява на руски дипломати да пътуват извън столицата, Москва плаши с ответни мерки | Днес.dir.bg

Коментари

Изтрещаяването на света, особено тия в еврогея и Сороспитеците, е в пълен подем. Все ми се чини, че човешките отпадъци населяващи въпросните географски ширини, са доооста по-тъпи от своите предци. Никога, никой не е навредил на Русия, така, както си е мислил и желал. Винаги са се случвали неща, които не са си мислили, че ще им се случат. Руският народ и руската душа са абстрактни понятия за всички останали и това го доказват минали и настоящи опити за какво ли не против Русия и руснаците. Никой не уплашил до сега руснаците заплашвайки ги с какво ли не. На разбираем език казано, за АБСОЛЮТНИ тъпанари и олигофрени, както и за АБСОЛЮТНИ евроатлантически сбърканяци, ИМАШ КРАВА - ПИЕШ МЛЯКО, НЯМАШ КРАВА - СМУЧЕШ ДЕДОВИЯ ЗА МЛЯКО. Това последното а баш актуално за евроатлантическите сбърканяци.

Пак си душил кюлотите на Митрофанова, поне да си папкал моцарелата и.

Крайно време е всичките руски "дипломати" да се върнат в раят на земята, да остане само един в брюксел и един европейски в москва...

Русия заема над 40% от територията на Европа. В тия над 40%, живеят около 78% от руснаците. Та за какъв "европейски" дипломат в Русия хортуваш простакесо еврогейска?

Ти затова ли лижеш на путаран задницата.

В това изречение не се пише раят , а рая. Мнение от неграмотен човек!

Една малка шайка от тарикати и хиени отново за пореден път ограби и обра парите на тъпата, безмозъчна, българска рая. Шайка , която знаеше накъде отиват нещата в световен мащаб. Сега парите на раята са на много сигурно място - в джобовете на шайката тарикати, спекуланти, богаташи, търгаши, олигарси и политици. Щото те всичките заедно са на хайдушкото хоро и са оплетени като свински черва. И всички тях ги болят чеповете( и чепките) за българските чалгапарапитеци. Те имат кеш в джобовете си, имат и построени бункери. А българските тъпи овце имат тухли, керемиди и бетон и нямат вече пари. Нямат и бункери, щото вместо да си купуват бункери, овцете купуваха апартаменти. Щели да стават собственици, да отдават копторите си под наем и да си пърдят на воля. Да, ама не - българските чалгапарапитеци са вече тотално занулени и вътре в мазните, дълбоки лайна. Сега и да гръмне имотния балон все тая - шайката тарикати в България си взеха своето. Мнозина от тях са вече по островите в Тихия океан, където няма да стигне радиацията и ще е безопасно за живеене. Другата част от шайката още не са си били камшика, ама денонощно имат на разположение приготвени частни, че и правителствени самолети, и при пръв сигнал за война и опасност и те ще си бият камшика. Пак по екзотичните острови. Част от БГ "елита" ще се скрие по луксозните си бункери и ще излезе на повърхността чак след 2, 3 или 5 години, след като са се уталожили нещата и ще може да се живее в новия следвоенен свят. А българската рая, българските чалгапарапитеци? Хахахахаха. На кой му дреме за тях - над 90 на сто ще изпукат в адски мъки и радиация. Е, драги български чалгапарапитеци, сега светна ли ви вече под каскетите защо вашите "лидери" и вождове ви спретнаха тази сегашната скъпотия и жестока спекула???

Българските безмозъчни и адски затъпели чалгапарапитеци още не са разбрали какво става и какво има да става за в бъдеше. Иде световна война САЩ-Русия(маскирана уж като НАТО-Русия). КОВИД-ПЛАНдемията беше само прелюдия и увертюра към тази война. Войната ще започне като конвенционална такава, а съвсем малко след това и като термоядрена с размяната на ядрени удари. Трудно е да се каже кой ще победи и ако победи на каква цена ще е. Сигурно е едно обаче - ще има милиарди загинали човешки същества. Българските затъпели чалгапарапитеци още отсега са приготвени като сухи съчки за огъня на войната. Ама всички БГ-чалгапарапитеци без абсолютно никакви изключения - и бедни, и богати, че и т.н. БГ "елит". Всичко заминава. На световните кукловоди въобще не им дреме за чалгапитеците в и без друго занулената територия България. Самата територия е важна единствено като(при)фронтова държава и театър на бъдещите военни действия. Първите, които ще го отнесат термоядрения са София, Пловдив, Варна и вероятно Бургас. Не случайно Мунчо Радев бие тревога от Будапеща и Швейцария - той не е прост, а и като бивш висш военен има поглед върху тези неща. Освен това разполага и с информация, с която никой БГ-чалгапарапитек не разполага и не знае. Всеки ден службите слагат на бюрото на Мунчо доклади за международното положение. Кое обаче е най-важното по време на една война? Най-важното е да оцелееш. Как? Като имаш къде да се скриеш, имаш запаси от храна и вода и най-важното - имаш КЕШ. Имаш пари в брой, не на кредитна карта или в биткойни. Къде е кеша на адски затъпелите безмозъчни БГ-чалгапитеци(99% от народопопулацията). Как къде - кеша е набутан и затворен в тухли, цигли и бетон. В апартаменти, бе. В коптори, за които БГ-чалгапитеците изляха всичкия си наличен кеш. Щото "инфлацията" щяла да им изяде спестяванията. Инфлация дето я няма - има зверска спекула. Изкуствено създадена спекула, образувана с цел да се съхрани имотния балон и да се оберат парите на тъпата българска рая.

Не разбрах, с какво плаши Москва, кви са тези ответни мерки?! Че то в Русия, ако пътуваш извън столицата, все едно си в "Ад" на Данте Алигиери.

Ти нито си бил в Русия, нито си чел "Ад"

Иначе на Киро и Лена простотията да изгонят наведнъж 70 остава ненадмината. И къде бяха доказателствата? Къде бяха българските съучастници? Какви бяха аферите, що вече не се говори по темата? На зализания лъжец му треперене джуката като лъжеш в ефир, даже съратниците му от ДБ си мълчаха и гледаха тъпо, а Иванов само се чудесен как да прелива от пусто в празно, че да го оправдае. Онази рогата марула любовницата му прати едно писмо до външно с нареждане незабавно да бъдат изгонени и толкова. Подобни простотии и в комунистическа България е нямало.

Джън,20 кАпейками!

Всичко върви по план друзя! Нема се плашите историята се повтаря. Пабеда!

Но този път ... не до Берлин , а през фашингтон .

С кво ма?

Средна заплата в Русия 900 евро, Средна заплата в украинская кочина 300 евро

Затова ли рашистите нападнаха. Явно много искат да смъкнат на 300.

Шлюхите маньосани тамън си оправиха икономиката и искат тотално да я утрепат. То бива лизане на ционистки трътки ма тия май са по-зле от нашите ибрици. Там упрвлява сина на Бжежински, за неграмотните сороси това е идеолога на страданието носено от Кравария по света. Тоя е оформил идеята за Пакс Американа като е бутнал в екстремната зона на неокон/неолиб фашизма. Синковеца не е по-назад. Както и отрока на Сорося. Та докато пак не са причина за Трета световна няма ги оставят тия. Слава дъ кокейн, Маккейн, Нюландейн, Байдъномикс и трепане до последният укрофашистанец. После мое се продължи с еврофашистите.

Тия пък нема некой през вековете където да не ги е е@ал , окупирал, изтрепал, завладял и унижил. Баш като нас българите. Сега ще бъде обаче без вазелин.

Панзбишковците са същите лайна и измекяри като хохлите и булгаропитеците. Да си поляк не е националност, а професия. За последните 800-1000 години де кой е минал заминал е шибал збишковците направо през гащите. Като започнеш с тевтонските рицари, после шведите, прусаците, руснаците и накрая 1939-1945г Хитко ги е занулил с минус 6 000 000. Сега тръгнали да чупят стойки на руската баба Меца. Смях.

Има малки и големи според влиянието но неща като това винаги са реципрочни.Предполагам са мислили предварително или поне се надявам.

Ега си Демокрацията по Полски ! Такива бяха Поляците във вечерта преди ВСВ , братя с Хитлер и после най - обидените ! Скоро ЕС ще се Разпадне и кво прайм ?

Тотално се осраха

Като сте толкоз ербап скъсвайте дипломатически отношения и си отзовавайте посланиците

проф. НАКО СТЕФАНОВ: ВСЕКИ ПЪТ ЩОМ ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА ТРЪГНЕ СРЕЩУ РУСИЯ ГУБИ ПОЗОРНО.

Ама верно ли Лилил Ивановва се била ебала преди сто години с едно щурче!? Какво сте се уклюмали ,я по весело го дайте.Поляк € Курва ,курва ало ало...

Къде са "доказателствата" за подривна дейност? Не зашитавам ничия страна- дейте фактите.

Тази русия изглежда все по-жалка и по-жалка. Цял свят и се подиграва, дори поляците заявиха, че ще пратят войски в Украйна и няма да позволят казаците да победят.

Много се забавлявам като кажат "ама тя Русия се бие с целия свят!" Да, точно като Хитлер. И за това има причина. Нацистка Германия и днешна Русия са абсолютно еднакви. И целия свят не търпи подобен цирей. И ще го изстиска до кръв.

Колективния З-д и Русия се бият в момента. Целият свят е нещо много по-голямо, а ако З-да се мисли за "целия свят", тежко и и горко на майката Земя и обитателите и.

Очевидно не познаваш историята, Хитлер също не е бил съвсем сам, но и тогава, а особено сега, Западът е огромна сила, и дори всичките партньори на Русия да се съберат, не могат да надвият икономиката и мощта на Западът. Просто демократичните държави по-бавно влизат на военни релси, ни веднъж започнат ли, няма спиране. Дупе да ви е яко.

Този ник нейм който си си избрал говори що за капут си.

Бахахах! Само така! И по една гривна с ток и дистанционно включване:)

АКО ИСКАТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ВТОРА ЧАСТ НА ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА НАМЕРЕТЕ В РУСКИЯ ИНТЕРНЕТ " 500 РОССИЙСКИХ ФАМИЛИЙ БОЛГАРО-ТАТАРСКОГО ПРОИЗХОЖДЕНИЯ" АЛФРЕД ХАСАНОВИЧ ХАЛИКОВ - ПОКОЙНИЯ ДИРЕКТОР НА НАЦИОНАЛНИЯ ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ НА ТАТАРСТАН. ИМА Я НА САЙТА РЕМЕЗОВИ.

орките скоро ще бъдат връщани в родните им блата хахахахахаххахаха

МА ГАРГИТЕ КЪЛВАТ ВСИЧКИ УКРОТЕЛЕСА. И ТО СЕГА

Полските мишки не случайно накрая винаги ядат бой.

И от двете страни; бият ги от запад и от изток.

Гледам ги Пълни мърши Нямат армия Нямат земеделие Нямат достъпно здравеопазване Самолети на хартия ПВО раздадено Храната отровна от Укрия Поляците даже я отхвърлиха Ма тия тука рупат на тройна цена Да пълнят джоба на ДС еничарите Всеки ден плюят и лаят Акъл никъв Образование нулево И едни евтини Безплатни направо Надрусани с фентанол Напушени с треворляк С разбити аналници Третополови малоумници Евроджендери Мечтаят някой да убие Путин Да смачка орките И пъшкат тука Крякат А са дъното на една КЛОАКА

Тва си го копирам. Изчерпал си темата. Евалата.

Кога ще го заприщим под домашен арест ?

За руските дипломати трябва да се направят резервати където да си ги отглеждаме а нашите дипломати в Русия да бъдат отзовани . Кремъл днес пак каза че е във война с Нато . Защо продължаваме да поддържаме отношения като сме във война ?

Ми организирайте се и я обявете тая война най накрая де? На гейпарад ли ше е, на гей сбирка в сатано масонската ложа ли ще е, на гей заседание на ПП/ДБ ли ще е, обявете я тая война бе.Защо чакате другите? Вие нали сте по силни от всякога- излезте с имената си и с лицата си и кажете "Ние геьовете сатанисти с имена... решихме и оябвяваме война на Русия". Що се криете за колективни институции- най вече държавни???

Всички държави са имали спорове и войни със съседните. Поляците от векове ги тресе пълна шезофрения по отношение на Русия. Никой не обича съседа си, но полската грандоманщина е върха.

Тоя път няма да има делене, а заличаване.

ДА. ТОЧНО ТАКА.

Един от първите атоми ще е в Полша. Лошо дърпат лъва за опашката !

Глупаци!!! Докога ще правите простотии бе тъпи полски мухльовци?! На евреите забраните ли, че не си спомням?!

днес не е 19 век, та да коленичим пред руското имперско държание. Поляците са си патили много повече от това държание от нас българите.

Но за сметка на това се гъзиш на американците. Без вазелин !

Социализъм, но вече диктаторски и с расизъм. Как от комунистчета станахте нацистчета без да се усетите.

Само да кажа, че съм педераст и черни чепове редовно разширява аналното ми отвърстие !

Нашето Черноморие е пълно с руски собственици на имоти. Ако се оплачат на Путин, че са дискриминирани и тормозени и Путин реши, че Черно море е руско ( като Азовско море) и реши да дойде да ги "освободи", както постъпи в Украйна, какво ще направите, като главнокомандващ на българската армия, генерал Радев? Ще наберете цветя и ще посрещнете, като освободители руската армия или ще поведете народа си срещу окупатора ? Бихте ли приели помощ от НАТО с хора и техника? Задавали ли сте си тези въпроси, генерал Радев ?

Зеленият чорап и червен боклук-в едно ще си забие красная розачка в купата!

Какво ще направиш - мажеш дупката и се нагъзваш както винаги !

Най- голямото наказание за рашките по света е да ги върнат в Русия. Травестита Митрофанова с вериги ше се окове, ако решат да я приберат

Руснака е или шпионин и доносник, или затворник. Други категории няма.

Двама педераси над мене си правят свободни съчинения и си се хилят като ... педераси.

Чакайте да се таврясам утре да видите какви ще ви ги накаканижа!!!

Кой ли знае как маломерният плашипутарник пиздин ботокса от бункера тропа гневно с крачета и маха с ръчички;)))

В момента довършва майка ти.

Пореден затвратник на ватата.

Поляците го завират четвъртит в гномската жопа на пиз дин;)))))

По ЕС разпоредби и други неща, е забранено ограничаване на движението. Води се тип взимане на заложници. А когато през твоята територия се доставят оръжия за врагове, най-нормалното нещо е да ги шпионират. Със сигурност и САЩ го правят там, но за тях няма мерки.

Тегаво ти е ,а вата?

Да се отнесеш към госта си според неговите обичаи е оказване на чест и знак на гостоприемство.

Само че, рюшняците го правеха и преди 24,02,2022, и си мислят, че ще ги търпят безкрайно. Ако дипломатите им се занимаваха с дипломатски деяния, а не със шпионажи и хибридки, нямаше да има такива мерки.

Ако са хора не може,ако са орки-може!!!

Ха ха, да не би в Полша да има про руски настроени поляци, които са готови да помагат на руснаците? Ти да видиш, да не се окаже, че поляците не са единни в мисленето си с правителството. :)

плашели с ответни мерки ... те 500 хиляди инвалиди сътвориха с глупоста си ама на нямаро дипломатите им да можели да обшкалят в европа .. еми не може ... на фашистка германия също не пускаха дипломати в великобритания .. свиквайте

Още не мога да повярвам че съм жив свидетел на разпада на Немският свят. Бисмарк-2024

Дзън,20 кАпейками...

Напишете в търсачката на Тубата думата ЛУГАНСК и ограничете да ви показва резултатите до 1 час Ще видите как гори летището в Луганск Незнам точно кво гори ама гори - ЯКО ! Кат на Сирни Заговезни

най-вероятно са нацелили склада с горивото за танковото настъпление към часов ЯР и сега ще настъпват пеша

Цирка в Полша е пълен :), предполагам там вече украйнските камиони са пълни с руско зърно. Доналд Туск срича на английски ама самочувствието е високо :), така са поляците.

цирка е пълен в путлерланд ама аре ... ти пак търси под вола теле в полша

Еврлиберастията страда от ПАРАНОИДНА ШИЗОФРЕНИЯ. Путин иска да ги убие...

Ответни мерки. ХАХАХА Кой нормален дипломат който е по работа в Москва ще иска да излезе от столицата? Че то само 50 км след табелата за Москва и Санкт Петебург е все едно си в Африка.

Ти ако не си излизал от селото си, не заблуждавай другите. Има Гугъл. А, в Африка има доста по-развити държави от България.

Къде избощо намесваш България, новината няма нищо общо с нас ХАХАХА

Наистина ли не разбра, че сравнението ти е неуместно? Къде ви намират такива?

е кат няма нищо общо що квичиш ве посерко? или се смяташ за голем анаЛЛизатор и голем фактор в политиката? мноо сте смешни тва соросопитеците! тъпи смешни и забавни в заблудата си че представлявате нещо. ама той едно време един англичанин е казал- кой са те тия, конокрадците от долнии дунав ли... ББААХАХА

Един провален художник от Австрия правеше така с един народ. После ги вкара в гета, после лагери и газови камери. Е, къде отидоха демократичните европейски ценности? Къде са човешките права? Ако не можеш да докажеш престъпление, как налагаш наказание? Руснаците няма да мълчат и подвият опашка. На къде отива светът, Боже?

Какво доживяхме? Ватник се загрижил за свободата и отнетите права, при това на непознати нему лица.

Отива към зануляване и рестарт, дано следващата цивилизация е по успешна

руската държава е дала зелена светлина за извършването на саботажи и в нашата държава. ------------ тукашната шумкарска мафия, която се храни от тръбата и от нефта, знае за това, което правят блядовете тук , но за разлика от полската държава, тукашната дс поощрявма това ! . ето заради това - българският народ държи нелегитимна мафхята вече 10 години ....и това няма да се промени !

Полша си плаче за денацификация, там ще е бързо защото народа е с Русия - бяха блокирали укропската граница, но политиците им са срещу тях като тук

Току що укро-фашистите са ударили с АТАКАМС летището в Луганск. Незнам какво точно гори и експлоадира на пожарът е просто ОГРОМЕН Гори се едно са е запалил самалъка на президент Радев

ще видим същото по отношение на кгб - кучката мутрофанова ... и изобщо по отношение на блядовете с "имотните паспорти" ????

Посиране е по голямо, ние направо Просто изгонихме 70 човека от посолството

И така до изборите за ЕП. След което, десницата започва да играе решаваща поря за ужас на либерастията!

Коментари - Полша забранява на руски дипломати да пътуват извън столицата, Москва плаши с ответни мерки | Днес.dir.bg

Полша забранява на руски дипломати да пътуват извън столицата, Москва плаши с ответни мерки

Варшава предприема мерките заради хибридна война и очаквани саботажи по нареждане на Кремъл

Обратно в новината

Коментари - Полша забранява на руски дипломати да пътуват извън столицата, Москва плаши с ответни мерки | Днес.dir.bg

Коментари

Изтрещаяването на света, особено тия в еврогея и Сороспитеците, е в пълен подем. Все ми се чини, че човешките отпадъци населяващи въпросните географски ширини, са доооста по-тъпи от своите предци. Никога, никой не е навредил на Русия, така, както си е мислил и желал. Винаги са се случвали неща, които не са си мислили, че ще им се случат. Руският народ и руската душа са абстрактни понятия за всички останали и това го доказват минали и настоящи опити за какво ли не против Русия и руснаците. Никой не уплашил до сега руснаците заплашвайки ги с какво ли не. На разбираем език казано, за АБСОЛЮТНИ тъпанари и олигофрени, както и за АБСОЛЮТНИ евроатлантически сбърканяци, ИМАШ КРАВА - ПИЕШ МЛЯКО, НЯМАШ КРАВА - СМУЧЕШ ДЕДОВИЯ ЗА МЛЯКО. Това последното а баш актуално за евроатлантическите сбърканяци.

Пак си душил кюлотите на Митрофанова, поне да си папкал моцарелата и.

Крайно време е всичките руски "дипломати" да се върнат в раят на земята, да остане само един в брюксел и един европейски в москва...

Русия заема над 40% от територията на Европа. В тия над 40%, живеят около 78% от руснаците. Та за какъв "европейски" дипломат в Русия хортуваш простакесо еврогейска?

Ти затова ли лижеш на путаран задницата.

В това изречение не се пише раят , а рая. Мнение от неграмотен човек!

Една малка шайка от тарикати и хиени отново за пореден път ограби и обра парите на тъпата, безмозъчна, българска рая. Шайка , която знаеше накъде отиват нещата в световен мащаб. Сега парите на раята са на много сигурно място - в джобовете на шайката тарикати, спекуланти, богаташи, търгаши, олигарси и политици. Щото те всичките заедно са на хайдушкото хоро и са оплетени като свински черва. И всички тях ги болят чеповете( и чепките) за българските чалгапарапитеци. Те имат кеш в джобовете си, имат и построени бункери. А българските тъпи овце имат тухли, керемиди и бетон и нямат вече пари. Нямат и бункери, щото вместо да си купуват бункери, овцете купуваха апартаменти. Щели да стават собственици, да отдават копторите си под наем и да си пърдят на воля. Да, ама не - българските чалгапарапитеци са вече тотално занулени и вътре в мазните, дълбоки лайна. Сега и да гръмне имотния балон все тая - шайката тарикати в България си взеха своето. Мнозина от тях са вече по островите в Тихия океан, където няма да стигне радиацията и ще е безопасно за живеене. Другата част от шайката още не са си били камшика, ама денонощно имат на разположение приготвени частни, че и правителствени самолети, и при пръв сигнал за война и опасност и те ще си бият камшика. Пак по екзотичните острови. Част от БГ "елита" ще се скрие по луксозните си бункери и ще излезе на повърхността чак след 2, 3 или 5 години, след като са се уталожили нещата и ще може да се живее в новия следвоенен свят. А българската рая, българските чалгапарапитеци? Хахахахаха. На кой му дреме за тях - над 90 на сто ще изпукат в адски мъки и радиация. Е, драги български чалгапарапитеци, сега светна ли ви вече под каскетите защо вашите "лидери" и вождове ви спретнаха тази сегашната скъпотия и жестока спекула???

Българските безмозъчни и адски затъпели чалгапарапитеци още не са разбрали какво става и какво има да става за в бъдеше. Иде световна война САЩ-Русия(маскирана уж като НАТО-Русия). КОВИД-ПЛАНдемията беше само прелюдия и увертюра към тази война. Войната ще започне като конвенционална такава, а съвсем малко след това и като термоядрена с размяната на ядрени удари. Трудно е да се каже кой ще победи и ако победи на каква цена ще е. Сигурно е едно обаче - ще има милиарди загинали човешки същества. Българските затъпели чалгапарапитеци още отсега са приготвени като сухи съчки за огъня на войната. Ама всички БГ-чалгапарапитеци без абсолютно никакви изключения - и бедни, и богати, че и т.н. БГ "елит". Всичко заминава. На световните кукловоди въобще не им дреме за чалгапитеците в и без друго занулената територия България. Самата територия е важна единствено като(при)фронтова държава и театър на бъдещите военни действия. Първите, които ще го отнесат термоядрения са София, Пловдив, Варна и вероятно Бургас. Не случайно Мунчо Радев бие тревога от Будапеща и Швейцария - той не е прост, а и като бивш висш военен има поглед върху тези неща. Освен това разполага и с информация, с която никой БГ-чалгапарапитек не разполага и не знае. Всеки ден службите слагат на бюрото на Мунчо доклади за международното положение. Кое обаче е най-важното по време на една война? Най-важното е да оцелееш. Как? Като имаш къде да се скриеш, имаш запаси от храна и вода и най-важното - имаш КЕШ. Имаш пари в брой, не на кредитна карта или в биткойни. Къде е кеша на адски затъпелите безмозъчни БГ-чалгапитеци(99% от народопопулацията). Как къде - кеша е набутан и затворен в тухли, цигли и бетон. В апартаменти, бе. В коптори, за които БГ-чалгапитеците изляха всичкия си наличен кеш. Щото "инфлацията" щяла да им изяде спестяванията. Инфлация дето я няма - има зверска спекула. Изкуствено създадена спекула, образувана с цел да се съхрани имотния балон и да се оберат парите на тъпата българска рая.

Не разбрах, с какво плаши Москва, кви са тези ответни мерки?! Че то в Русия, ако пътуваш извън столицата, все едно си в "Ад" на Данте Алигиери.

Ти нито си бил в Русия, нито си чел "Ад"

Иначе на Киро и Лена простотията да изгонят наведнъж 70 остава ненадмината. И къде бяха доказателствата? Къде бяха българските съучастници? Какви бяха аферите, що вече не се говори по темата? На зализания лъжец му треперене джуката като лъжеш в ефир, даже съратниците му от ДБ си мълчаха и гледаха тъпо, а Иванов само се чудесен как да прелива от пусто в празно, че да го оправдае. Онази рогата марула любовницата му прати едно писмо до външно с нареждане незабавно да бъдат изгонени и толкова. Подобни простотии и в комунистическа България е нямало.

Джън,20 кАпейками!

Всичко върви по план друзя! Нема се плашите историята се повтаря. Пабеда!

Но този път ... не до Берлин , а през фашингтон .

С кво ма?

Средна заплата в Русия 900 евро, Средна заплата в украинская кочина 300 евро

Затова ли рашистите нападнаха. Явно много искат да смъкнат на 300.

Шлюхите маньосани тамън си оправиха икономиката и искат тотално да я утрепат. То бива лизане на ционистки трътки ма тия май са по-зле от нашите ибрици. Там упрвлява сина на Бжежински, за неграмотните сороси това е идеолога на страданието носено от Кравария по света. Тоя е оформил идеята за Пакс Американа като е бутнал в екстремната зона на неокон/неолиб фашизма. Синковеца не е по-назад. Както и отрока на Сорося. Та докато пак не са причина за Трета световна няма ги оставят тия. Слава дъ кокейн, Маккейн, Нюландейн, Байдъномикс и трепане до последният укрофашистанец. После мое се продължи с еврофашистите.

Тия пък нема некой през вековете където да не ги е е@ал , окупирал, изтрепал, завладял и унижил. Баш като нас българите. Сега ще бъде обаче без вазелин.

Панзбишковците са същите лайна и измекяри като хохлите и булгаропитеците. Да си поляк не е националност, а професия. За последните 800-1000 години де кой е минал заминал е шибал збишковците направо през гащите. Като започнеш с тевтонските рицари, после шведите, прусаците, руснаците и накрая 1939-1945г Хитко ги е занулил с минус 6 000 000. Сега тръгнали да чупят стойки на руската баба Меца. Смях.

Има малки и големи според влиянието но неща като това винаги са реципрочни.Предполагам са мислили предварително или поне се надявам.

Ега си Демокрацията по Полски ! Такива бяха Поляците във вечерта преди ВСВ , братя с Хитлер и после най - обидените ! Скоро ЕС ще се Разпадне и кво прайм ?

Тотално се осраха

Като сте толкоз ербап скъсвайте дипломатически отношения и си отзовавайте посланиците

проф. НАКО СТЕФАНОВ: ВСЕКИ ПЪТ ЩОМ ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА ТРЪГНЕ СРЕЩУ РУСИЯ ГУБИ ПОЗОРНО.

Ама верно ли Лилил Ивановва се била ебала преди сто години с едно щурче!? Какво сте се уклюмали ,я по весело го дайте.Поляк € Курва ,курва ало ало...

Къде са "доказателствата" за подривна дейност? Не зашитавам ничия страна- дейте фактите.

Тази русия изглежда все по-жалка и по-жалка. Цял свят и се подиграва, дори поляците заявиха, че ще пратят войски в Украйна и няма да позволят казаците да победят.

Много се забавлявам като кажат "ама тя Русия се бие с целия свят!" Да, точно като Хитлер. И за това има причина. Нацистка Германия и днешна Русия са абсолютно еднакви. И целия свят не търпи подобен цирей. И ще го изстиска до кръв.

Колективния З-д и Русия се бият в момента. Целият свят е нещо много по-голямо, а ако З-да се мисли за "целия свят", тежко и и горко на майката Земя и обитателите и.

Очевидно не познаваш историята, Хитлер също не е бил съвсем сам, но и тогава, а особено сега, Западът е огромна сила, и дори всичките партньори на Русия да се съберат, не могат да надвият икономиката и мощта на Западът. Просто демократичните държави по-бавно влизат на военни релси, ни веднъж започнат ли, няма спиране. Дупе да ви е яко.

Този ник нейм който си си избрал говори що за капут си.

Бахахах! Само така! И по една гривна с ток и дистанционно включване:)

АКО ИСКАТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ВТОРА ЧАСТ НА ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА НАМЕРЕТЕ В РУСКИЯ ИНТЕРНЕТ " 500 РОССИЙСКИХ ФАМИЛИЙ БОЛГАРО-ТАТАРСКОГО ПРОИЗХОЖДЕНИЯ" АЛФРЕД ХАСАНОВИЧ ХАЛИКОВ - ПОКОЙНИЯ ДИРЕКТОР НА НАЦИОНАЛНИЯ ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ НА ТАТАРСТАН. ИМА Я НА САЙТА РЕМЕЗОВИ.

орките скоро ще бъдат връщани в родните им блата хахахахахаххахаха

МА ГАРГИТЕ КЪЛВАТ ВСИЧКИ УКРОТЕЛЕСА. И ТО СЕГА

Полските мишки не случайно накрая винаги ядат бой.

И от двете страни; бият ги от запад и от изток.

Гледам ги Пълни мърши Нямат армия Нямат земеделие Нямат достъпно здравеопазване Самолети на хартия ПВО раздадено Храната отровна от Укрия Поляците даже я отхвърлиха Ма тия тука рупат на тройна цена Да пълнят джоба на ДС еничарите Всеки ден плюят и лаят Акъл никъв Образование нулево И едни евтини Безплатни направо Надрусани с фентанол Напушени с треворляк С разбити аналници Третополови малоумници Евроджендери Мечтаят някой да убие Путин Да смачка орките И пъшкат тука Крякат А са дъното на една КЛОАКА

Тва си го копирам. Изчерпал си темата. Евалата.

Кога ще го заприщим под домашен арест ?

За руските дипломати трябва да се направят резервати където да си ги отглеждаме а нашите дипломати в Русия да бъдат отзовани . Кремъл днес пак каза че е във война с Нато . Защо продължаваме да поддържаме отношения като сме във война ?

Ми организирайте се и я обявете тая война най накрая де? На гейпарад ли ше е, на гей сбирка в сатано масонската ложа ли ще е, на гей заседание на ПП/ДБ ли ще е, обявете я тая война бе.Защо чакате другите? Вие нали сте по силни от всякога- излезте с имената си и с лицата си и кажете "Ние геьовете сатанисти с имена... решихме и оябвяваме война на Русия". Що се криете за колективни институции- най вече държавни???

Всички държави са имали спорове и войни със съседните. Поляците от векове ги тресе пълна шезофрения по отношение на Русия. Никой не обича съседа си, но полската грандоманщина е върха.

Тоя път няма да има делене, а заличаване.

ДА. ТОЧНО ТАКА.

Един от първите атоми ще е в Полша. Лошо дърпат лъва за опашката !

Глупаци!!! Докога ще правите простотии бе тъпи полски мухльовци?! На евреите забраните ли, че не си спомням?!

днес не е 19 век, та да коленичим пред руското имперско държание. Поляците са си патили много повече от това държание от нас българите.

Но за сметка на това се гъзиш на американците. Без вазелин !

Социализъм, но вече диктаторски и с расизъм. Как от комунистчета станахте нацистчета без да се усетите.

Само да кажа, че съм педераст и черни чепове редовно разширява аналното ми отвърстие !

Нашето Черноморие е пълно с руски собственици на имоти. Ако се оплачат на Путин, че са дискриминирани и тормозени и Путин реши, че Черно море е руско ( като Азовско море) и реши да дойде да ги "освободи", както постъпи в Украйна, какво ще направите, като главнокомандващ на българската армия, генерал Радев? Ще наберете цветя и ще посрещнете, като освободители руската армия или ще поведете народа си срещу окупатора ? Бихте ли приели помощ от НАТО с хора и техника? Задавали ли сте си тези въпроси, генерал Радев ?

Зеленият чорап и червен боклук-в едно ще си забие красная розачка в купата!

Какво ще направиш - мажеш дупката и се нагъзваш както винаги !

Най- голямото наказание за рашките по света е да ги върнат в Русия. Травестита Митрофанова с вериги ше се окове, ако решат да я приберат

Руснака е или шпионин и доносник, или затворник. Други категории няма.

Двама педераси над мене си правят свободни съчинения и си се хилят като ... педераси.

Чакайте да се таврясам утре да видите какви ще ви ги накаканижа!!!

Кой ли знае как маломерният плашипутарник пиздин ботокса от бункера тропа гневно с крачета и маха с ръчички;)))

В момента довършва майка ти.

Пореден затвратник на ватата.

Поляците го завират четвъртит в гномската жопа на пиз дин;)))))

По ЕС разпоредби и други неща, е забранено ограничаване на движението. Води се тип взимане на заложници. А когато през твоята територия се доставят оръжия за врагове, най-нормалното нещо е да ги шпионират. Със сигурност и САЩ го правят там, но за тях няма мерки.

Тегаво ти е ,а вата?

Да се отнесеш към госта си според неговите обичаи е оказване на чест и знак на гостоприемство.

Само че, рюшняците го правеха и преди 24,02,2022, и си мислят, че ще ги търпят безкрайно. Ако дипломатите им се занимаваха с дипломатски деяния, а не със шпионажи и хибридки, нямаше да има такива мерки.

Ако са хора не може,ако са орки-може!!!

Ха ха, да не би в Полша да има про руски настроени поляци, които са готови да помагат на руснаците? Ти да видиш, да не се окаже, че поляците не са единни в мисленето си с правителството. :)

плашели с ответни мерки ... те 500 хиляди инвалиди сътвориха с глупоста си ама на нямаро дипломатите им да можели да обшкалят в европа .. еми не може ... на фашистка германия също не пускаха дипломати в великобритания .. свиквайте

Още не мога да повярвам че съм жив свидетел на разпада на Немският свят. Бисмарк-2024

Дзън,20 кАпейками...

Напишете в търсачката на Тубата думата ЛУГАНСК и ограничете да ви показва резултатите до 1 час Ще видите как гори летището в Луганск Незнам точно кво гори ама гори - ЯКО ! Кат на Сирни Заговезни

най-вероятно са нацелили склада с горивото за танковото настъпление към часов ЯР и сега ще настъпват пеша

Цирка в Полша е пълен :), предполагам там вече украйнските камиони са пълни с руско зърно. Доналд Туск срича на английски ама самочувствието е високо :), така са поляците.

цирка е пълен в путлерланд ама аре ... ти пак търси под вола теле в полша

Еврлиберастията страда от ПАРАНОИДНА ШИЗОФРЕНИЯ. Путин иска да ги убие...

Ответни мерки. ХАХАХА Кой нормален дипломат който е по работа в Москва ще иска да излезе от столицата? Че то само 50 км след табелата за Москва и Санкт Петебург е все едно си в Африка.

Ти ако не си излизал от селото си, не заблуждавай другите. Има Гугъл. А, в Африка има доста по-развити държави от България.

Къде избощо намесваш България, новината няма нищо общо с нас ХАХАХА

Наистина ли не разбра, че сравнението ти е неуместно? Къде ви намират такива?

е кат няма нищо общо що квичиш ве посерко? или се смяташ за голем анаЛЛизатор и голем фактор в политиката? мноо сте смешни тва соросопитеците! тъпи смешни и забавни в заблудата си че представлявате нещо. ама той едно време един англичанин е казал- кой са те тия, конокрадците от долнии дунав ли... ББААХАХА

Един провален художник от Австрия правеше така с един народ. После ги вкара в гета, после лагери и газови камери. Е, къде отидоха демократичните европейски ценности? Къде са човешките права? Ако не можеш да докажеш престъпление, как налагаш наказание? Руснаците няма да мълчат и подвият опашка. На къде отива светът, Боже?

Какво доживяхме? Ватник се загрижил за свободата и отнетите права, при това на непознати нему лица.

Отива към зануляване и рестарт, дано следващата цивилизация е по успешна

руската държава е дала зелена светлина за извършването на саботажи и в нашата държава. ------------ тукашната шумкарска мафия, която се храни от тръбата и от нефта, знае за това, което правят блядовете тук , но за разлика от полската държава, тукашната дс поощрявма това ! . ето заради това - българският народ държи нелегитимна мафхята вече 10 години ....и това няма да се промени !

Полша си плаче за денацификация, там ще е бързо защото народа е с Русия - бяха блокирали укропската граница, но политиците им са срещу тях като тук

Току що укро-фашистите са ударили с АТАКАМС летището в Луганск. Незнам какво точно гори и експлоадира на пожарът е просто ОГРОМЕН Гори се едно са е запалил самалъка на президент Радев

ще видим същото по отношение на кгб - кучката мутрофанова ... и изобщо по отношение на блядовете с "имотните паспорти" ????

Посиране е по голямо, ние направо Просто изгонихме 70 човека от посолството

И така до изборите за ЕП. След което, десницата започва да играе решаваща поря за ужас на либерастията!