Убийство на младеж предизвика погроми в Полша

Масови безредици е имало в град Елк, Североизточна Полша, заради убийството на местен жител в новогодишната нощ.

Обратно в новината

Коментари - Убийство на младеж предизвика погроми в Полша | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"имигранти от Тунис, Алжир и Мароко, който са задържани" - коЙто??

Явно парите на ДИРа са арабски!! За това така им ближе задните части! А тези ,които го четата - са си простаци!

имигранти от Тунис, Алжир и Мароко, който са задържани в последствие във връзка със смъртта на момчето

Да ви разкажа за фашистките лозунги - има снимки и във фейсбук как са написали Fuck ISIS, Fuck Islam и други. А това далеч не е фашистко. Просто нашите медии ни контролират. Прочетох в няколко сайта новината - в нито един няма нищо казано за фашизъм

симо

Той /фашизмът /стана нещо друго след събитията в Украйна и десен сектор не бяха фашисти..

nai posle utrpaha nqkoi ot tiq skotove

нищо чудно случката да е работа на фашисти с цел да започне конфликт с мигранти,роми и други малцинства. всички знаем колко подло работят фашистите.

у нас се използват ромите ,вече и мигрантите,на вън мигранти и бежанци. пропагандизира се че за всичко са виновни те и така хем се чустваме ,ние,по-виши и по-благородни..хем правим каквото ни се иска и на края го преписваме на роми и мигранти.

Сам си пишеш и сам си отговаряш?! Мисля, че имаш нужда от посещение някъде при специалист.

почти толкова подло, като дойче веле, ек, меркел, оланд и обама. казвам почти, защото няма кой да достигне висините на подлостта на либерастите, които са за свобода и толерантност, а в същност вкараха народите в полицейски държави, тотално следене, страх, изнасилвания, терор и ограждения.

Разбирам наистина нуждаещите се от помощ, но те разбират ли ме? Когато аз съм си уредил дома и в него влезе недоброжелател, аз повече не го пускам вътре. Преценката е субективна, но моя. Няма човек който да ме упрекне че не го пускам в дома си. Сега аз съм съсобственик на тази държава а никой не ме пита искам ли да пускам "бежанците" Ако има опасност на пътя, приемат закон за пътищата, с което да ограничат бедите, сега има опасност с бежанците да влязат терорист. Вие ми отговорете как да постъпим...

ДА ....ТЕ СА МИРНИ И КРОТКИ ЦИГАНЕТА,АМА ЛОШИТЕ ФАШИСТИ ГИ ОБВИНЯВАТ НЕСПРАВЕДЛИВО НАЛИ ? ...КАТО СИ ТАКЪВ ЕВРОТОЛЕРАСТ СИ ГИ ВЕМИ У ВАС,НО КАТО ЗАКОЛЯТ ИЛИ ИЗНАСИЛЯТ ЖЕНА ТИ/ДЪЩЕРЯ ТИ,ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ПЕЕШ !

симо

Това ти го нашепват,,евроатлантическите ценности,, нали...

В Брюксел се самозабравиха с ръководенето на Европа. Демонстрират нагло държане и величие на гърба на народите. Докога???

ОЩЕ 1-2 СТРАНИ СЛЕД БРЕКЗИТ ДА СЕ ИЗНЕСАТ И БЪРЗО ЩЕ ИМ ПАДНЕ ГАРДАЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ОБЯСНЯВАТ КАК ЕС СЕ НУЖДАЕ ОТ КАРДИНАЛНИ РЕФОРМИ !

"скандирали нацистки лозунги". дайте пример, какво точно: нещо като: "евреите вън от Полша!". "Зиг Хайл". "Хитлер е нашето знаме!". "Вън руснаците от Полша!". "Ние сме третият райх!"...

Достатъчно е един да е написал "вън имигрантите от страната" и вече е нацистки, ти какво си мислиш.

Точно в Полша да има нацистки лозунги или тея араби много са ги ядосали, че да предпочитат Хитлер пред тях, или нещо ни лъжат тея новинари...

ПОМНИТЕ ЛИ ЕВРОПА ПРЕДИ 20 И ПОВЕЧЕ ГОДИНИ,С МНОГО ПО МАЛКО ЕМИГРАНТИ,С ПО ДОБЪР СТАНДАРТ.ХОРАТА СМЕНЯХА КОЛИТЕ СИ НА ПО 4-5 Г.СЕГА И ТАМ НЕ Е ТАКА,СТАНДАРТА НА ЖИВОТ НЕ СЕ Е КАЧИЛ, А НАПРОТИВ,ВСИЧКО Е ПО-ЗЛЕ,НАВСЯКЪДЕ Е ПЪЛНО С МАНГАЛИ,НАХАЛНИ,МЪРЗЕЛИВИ И ВЕЧНО ИСКАЩИ НЕЩО.ЩЕ ИМА И ДР.СТРАНИ КОИТО ЩЕ СЕ ОТДЕЛЯТ ОТ ЕС,И ТЕ ЩЕ СА ОТ ТИЯ С НАЙ ВИСОКИЯ СТАНДАРТ.ЕВРОПА НЕ Е СЪЩАТА,НО ПО ЛОШОТО Е ЧЕ НЕ Е ПО ДОБРА,А ВСИЧКО Е ПО ЗЛЕ И ЩЕ СЕ ВЛОШАВА ОЩЕ !

симо

Мдаааа, Америка победи и в тази игра.

Изгонване на всички араби и цигани от Европа ще разреши за една седмица проблема с атентатите и кражбите.

И ПОСЛЕ КАК МИСЛИШ АЛЧНАТА ЕВРОПА ЩЕ СИ РЕШИ ПРОБЛЕМА СЪС ЕФТИНАТА РАБОТНА РЪКА,???

А ти как мислиш, че араби и цигани ще ти работят ли ? Спасението е в Окончателното решение !!!

Добре, де. Доколкото си спомням уроците по география, Полша е през девет земи в десета от Тунис, Алжир и Мароко. На друг континент. Чий го търсят там тунизийци, алжирци и мароканци? Нали не са граждани на ЕС, като как така се разпореждат в Полша? Как получават право на пребиваване, да не говорим за работа? Само аз ли имам усещането, че Европа се управлява подмолно от хора от Азия и Африка?

...ТИ ОТ КЪДЕ ПАДНА,ОТ КОЙ СВЯТ ИДВАШ....БАСИ ВЪПРОСИТЕ ?

С европедалските ценности, човек може само да си избърше задника! Факт! Те превърнаха някога достойна организация и европейска мечта като Евросъюза, в манафския Гейсъюз! А столицата му Брюксел, се превърна в сборище на педали, лесбоси, извратеняци, мюслита, джихади джота и подлоги на тая мултиетническа кочина Краварника!!!

Да бе..... в Брюксел само педали а па тук само мАже....... на маса и чат пат под маса....

...ВРЕМЕ Е ЗА "ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА" И КРЪСТОНОСЕН ПОХОД !

опълчение е нашето спасение

Ето това е ПРЯКА демокрация..... а не като тук с "манифестации" и референдуми. ..... След 500 години ще го разберете....

Смърт на ислями мюслитатта! И смърт на европедласките толерасти от Гейсъюза, които ги пуснаха да убиват, изнасилват и грабят в християнска Европа!!!!!

КАКВО ТИ КАЗАХ АЗ ДА ПРАВИШ БЕ КОПЕЛЕ, ДЪРТО МАЛОУМНО!!! ...ДРОБА ЩЕ ТИ ИЗМЪКНААААААА!!!!

"...имигранти от Тунис, Алжир и Мароко, който са задържани в последствие във връзка със смъртта на момчето" ние ги приемаме те убиват на това трябва да се сложи край

заловиха ги защото са игранти а както е знае в полша ксенофобите са доста. дали имат вина е друго нещо,тепърва ще се разбере.да не съдим инстиктивно защото показва здравето и същоянието на психиката ни.

те не се никога виновни нося пояси от карамфили ....дърт европИдал си ти май а?

За много години, братя и сестри българи! Време е ДА БЪДЕМ ПОЛЯЦИ !! Защото е въпрос на оцеляване!!!

Мислех си, ако ние бехме едни поляци дали т.н. "политическа класа" щеше да смее да ни краде така брутално?

Прав си! Поляците знаят как се пази национално достойнство и в такива случаи са много солидарни. Не случайно промените в Европа започнаха точно от там.

И докога ще да търпим идиоти разни с бездънни джобове, с кратуни празни! Животът ни премина в кретения! На власт тук изреди се не една мастия!

свикнали сте в българия да убиват и да няма реакция, но в полша и в гърция например не е така много се изказвате против младежите, но не ви пука че има убит младеж а поантата е точно в това кой и защо убива в европа

у нас се убива всеки ден,я на улицата я в бар. ако убития бе ром,стеше да се кефиш сега.расист си,замисли се преди да пишеш тук.

изобщо не схващаш поантата

whatever

Предполагам като кажеш 'расист' си мислиш , че е обида или нещо лошо. В момента го причислявам към положителните качества, а твоята толерантност е по-деструктивна за нацията от 'расизма'... освен ако не си мангал или тарамбука де.

по добре расист отколкото ислямист

я ми кажете ,нашите пенсии и заплати на ислямистите ли ги дължим толкова високи ,или на управляващите ни еврейчета ,на които спасихме живота и угоявахме в последните 100 години ? помислете и разсъдете ,нещата никога не са такива,каквито се опитват да ни ги внушават !

Така е! Едното е причина, другото е следствие!

тия мързеливи младежи,като се напият и чупят магазините на хората.деца са ама до кога

закон против фашизма и расизма!!повече от никога е нужен този закон.

От кога реакцията срещу убийците в СОБСТВЕНАТА ти страна стана фашизъм? Ние трябва да вярваме на "независимите" медии, че имало лозунги и че били фашистки при тези обстоятелства и без да е цитиран НИТО един от "лозунгите"? Вие какво очаквате - да колите хората без съпротива? Както изколихте християни и язиди в Сирия? Хората са казали: един път стомна за вода, втори път стомна за вода, третия път се чупи. И вие така: един път Френска революция, втори път - Руска, третия път сте се заели с целия свят и съвсем леко ще ви приседне накрая.

фашистката ти душа не те оставя да мислиш трезво.

симо

Откакто евроатлантическите ценности заместиха националните ...

....статiята е написана отново ..."агресивни младежи "...."кафенето собственост на местен"....а бе пишете нещата с истинските им имена !

да не са били мирни ?!

...не не са били мирни !...били са от тези с браснатите главици и откровенно са си варшили работата според техните разбиранiя !...обаче на Eвропа взе да и идва малко много от толеращина...от самоубииствената политика на ислямизацiя и антихристянска политика !...да саздадени са благодатни условiя за поява и разцвет на краино десни групи,партии и движеня и много европеици ги подкрепят ..каде гласно..каде негласно !..това обаче е защитна реакцiя ..и да ти каja ..доста закасняла!..щетитe са нанесени и са mHого трудно поправими !..това е част от т.нареченiя "управляем хаос " !...не оправдавам н.нацистите...но ненавиждам орките и тяхната "култура" .Eвропа е в састояние на воина ! има нашествие на чужда и агресивна "култура" срещу ,която не може да се изправим с толерантност !...дали ще са нацистите ..дали ще са обикновените хора не занам,но ще има крав и то много !

за много истински българи това е пример как трябва да се спотяват българите против всичко що е мангалино .Чесно мангалините са спотени (поради липса на хора в пр-то мислещи за останлите българи )защото това е тяхната работа,единствен начин да си искарвт хляба - да крадът ,убиват и изнасилват. Но от това губи и бюджета на страната (повече произведена стока повече данаци)и това го знаем ние !!!! а тза алгарха е печалба - ще внася повече стока от чужди страни !!! или печели капиталиста - а народа по-голям става с всеки изминат ден

Поляците обичат свободата и истината.Не те търпят да ги тъпчат управниците и го показаха неведнъж!

Така, точно така братя поляци...! Не щеш ли ислямско говедо мира, НА ТИ СЕКИРА...!!!!!!

Фрау Меркел върна нацизма! Националистите са във възход в цяла Европа! Ех, фрау, фрау, и Хитлер не се е справил с това така бързо и успешно!

Мюсюлмани УБИЛИ христянско момче!!! УБИСТВОТО е престъпление! А полските младежи са си защитили държавата!!! Браво на поляците, така се наказва убиство! А ислияма трябва да се забрани, като фашизъм!!!

терористичен акт от страната на фашистите.чудо как не е имало жертви.собственика да съди фашистите и да му компенсират загубите за бизнеса му. слава бова фашистите са много малко.

Човече, едва 9.45 е, а ти си се натряскал като запорожки мужик. Какви фашисти те гонят, какви 5 лева.

Човече, не съм се натряскал, просто съм шомпел!

Правилно са постъпили !

Ако не друго то поне са единни, не като пут*овщината срещана из нашите ширини.

Значи В статията доколкото разбирам се набляга повече на нацистките лозунги,отколкото на убийството на момчето от тунизийци ,или каквито и да са там фесове.Доколкото схващам престъпление има от протестиращата страна ,а не от страна на мюслитата!

Разбира се, ти какво си очаквал? С нациските камъни (методите на гьобелс) по нациските глави.

The missed preposition Is "FOR"

Това североизточна Полша не беше ли източна Прусия.Толерантност хм- в София има толкова много "кебаби" че и с нергелета и НЛО /неиндентифицирани летящи субекти/..........

При тях няма БХК и за това могат да протестират ! Защо когато изказваш недоволството си в лозунги се нарича нациски , фашиски и т.н. , съвсем изтъпе Народа в ЕС , а искат раширение за да могат да притисккат и унижават повече хора !

Правописа?!Пише се в това изречение -нацистки, фашистки*.

БРАВО

"Агресивни хора" - хора, възмутени от едни или други безобразия, възникнали по вина на управляващата местна или евровърхушка. "Бежанци" - поток от хора, най-често от друго вероизповедание, пристигнали в коя да е европейска страна уж заради война в родината им, а по същество заради достъпните европейски социални фондове. "Нацистки лозунги" - призиви на агресивните хора (виж по-горе) към властите да осигурят и защитят тяхната сигурност в собствената им страна, за което те плащат данъци. "Толерантност" - мантра, използвана като укор към агресивните хора. Толерантността най-често може да се види приложена към различните по вяра, сексуална ориентация, начин на живот. Много рядко толерантност се проявява към общата маса народ на дадена страна, които имат традиционна вяра, сексуална ориентация и начин на живот. Толерантност към тях не се проявява дори и при плащането на данъци.

По същество вярно. Но се нуждае да се упрости с оглед "жанра" "коментар" и с оглед на средната интелигентност на коментиращите. Ако искаш да постигнеш "комуникация", демек "съобщение", демек и други да разберат, това, което разбираш ти.

детето ми, което е в трети клас, видя, че не си наясно как се пишат някои думи правилно! Като не си образован - има правописен речник! И не се опитвай да отклоняваш вниманието от речника. Браво на автора му.

Първо - местните крадци, а за по чисто - почваме от политиците. Да започвам ли поименно?

се казва погром? Какво е погром?

В КНДР нарушават човешките права.

Има едно нещо на което се чудя: Кога и ние ще започнем така!

Apollony

Има светлина в тунела....

Това е влака на хаоса, насилието и простотията, които предстои да залеят Европа, най-вече благодарение бездънната глупост на мнозинството евродебили, които кълват стръвно на бастуна на манипулаторите и без стръв.

да се бият или убиват циганите! Просто трябва да им се отрежат помощите и те сами ще се разкарат от България.Ето днес в пресата пише,че 13 годищна циганка от Сливен е родила.Те се развъждат като плъхове а ние им плащаме размножаването.

"плащаме им да се размножават", че като станат мнозинство да могат да ни изколят без зор.

Е глупости. Кой ще им работи тогава? Нали знаеш защо няма циганска държава? Защото в една държава все някой трябва да работи!

Браво на поляците. Спасението на Европа ще дойде точно от източно и централноевропейските държави.

Някой от тези, дето защитават арабите, виждал ли е арабин с мотика? А с мистрия или количка за вар? Всичките са търговци, дюнерджии и тарикати. Също както евреите.... А нашенци мислят да ги интегрират...

там проблема е, че неверниците от техна гледна точка немат никви права. и требва да има единна, интегрална, исламска европа под закона на шариата. СИЧКИ СЕ БОРИМЕ ЗА ЕДИННА ЕВРОПА.....ТАКА ДА СЕ КАЖЕ. А ПАПАТА СИ ИГРАЕ ИГРИЧКИ.

Само едно уточнение, евреите са араби - просто друго племе.