Полското правителство оцеля след скандала с тайните записи

Правителството на премиера Доналд Туск получи вот на доверие от полския парламент, поискан заради скандала с тайните записи.

Обратно в новината

Коментари - Полското правителство оцеля след скандала с тайните записи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радослав Шикорски заявил, че на Поляците им писнало да д.ухат на америка. За сега това е само в частен разговор. Вота на доверие обаче подсказва че и на други маи им е писнало от американската взаимност. Дали не е време американците да си приберат арогантните политици и да спрат НПО-атаките? Все пак Европа не е Латинска Америка.

Всички съюзи със САЩ са под съмнение. Те са съжзи между "кърлеж" и някой друг ... Ти щя си траеш и ще ме носиш от една страна; Аз ще те смуча колкото мога и ако ми писне ще си отида, нямаш право да се чешеш, нямаш право да ме буташ, нямаш право да ме скубеш.... имаш право да ми доведеш друг донор ... от другата страна.

Човек би трябвало да има аспирин в главата си вместо мозък ако дори предположи, че Русия би записала и ПРЕДАЛА материал, в който Полски външен министър плюе САЩ систематично и напоително...а всъщност си казва истината човека, и именно поради тази причина вотът е бил успешен за управяващите... малко нанагорно им дойде и на поляците "вълните демокрация" идещи от през-океана

Това е демокрация в действие, изобщо не им е много - веднага искат вот на доверие за да управляват легитимно. Обратно в България - записи, скандали и никаква отговорност.

В криминалистиката има един сакрален въпрос "КОЙ ИМА ИНТЕРЕС?" Записи с нелицеприятни коментари наскоро имаше още.... Украйна с държавният секретар на САЩ, в Литва, а сега и в Полша. Някой вижда ли вече общото - Всички тези страни играят активна и ключова роля по въпроса с Украинската криза, а на върха в Кремъл седи един КГБ-ист и казват, че бивши КГБ-исти няма и си такъв за цял живот - също като в мафията. Едва ли ще научим, но си мисля, че само Путин има ресурсите, хората и изкривеният мозък за да клати цели държави за личният си интерес, макар че, наш Станишко не прави ли същото..

Шило

"Германското разузнаване подслушвало и предавало данни на АНС". Това е съседно заглавие, а от материалът е видно, че това не е засягало немски граждани. Подслушват всички, всеки се мъчи да дърпа конците, да държи в зависимост. По тази причина на зададеният от Вас въпрос отговорите са много. Но има и още много въпроси, които са засегнати от съдържанието на разговорите, на които се дължи отговор. А тези въпроси са зададени от политик с открито антируско настроение.

Колега криминалист,я кажи какъв го търсят в Украйна,Литва,Полша и България краставите евреи от най-демократичната държава в света...Зависимост на полската банка от фалирала Америка ли прочетох или така ми се стори

Нито в България нито в някоя от другите, посочени от теб страни съм виждал крастави евреи, но смятам, че най-вероятно лекуват крастата си. Този факт няма нищо общо с въпроса кой има интерес от послушването и публикуването на разговорите на полския министър. Очевидния отговор е Путин и неговата Русия. Всъщност само преди година инещо и тук се завихри същото, след загърбването на някой енергийни проекти с руско участие от правителството на ГЕРБ.

И ХОП - скачаме на съседната тема за НСА и немското разузнаване. Там коментарът Ви е пак толкова на място, само с подмяна на главните действащи лица.

да-а-а. желязна логика! не са важни истините ,които обсъждат висше поставени лица, а това че някой ги изкарал на показ. и за съвременните "демократи" априори този някой е виновен, кгбист, комунист, и т.н. какво пък, глупака си е глупак.

Защо си мислиш,че в света има само КГБ?? А на въпроса,КОЙ ИМА ИНТЕРЕС??,не питай само себе си!!

Кaк дa не те нaрекa мухльо ? Точно преди ден форумец писa, че Меркел е 100%, зaщото поляците я зaхaпaх, че си мълчи зa Укрaйнa, щото не искa дa си рaзвaля отношениятa с Русия. Виж в нетa рaзвитието нa укрaинскaтa кризa!