Новият полски президент поиска оставката на кабинета

Новоизбраният полски президент Анджей Дуда смята, че кредитът на доверие на полското правителство и на управляващата партия Гражданска платформа е изчерпан.

Обратно в новината

Коментари - Новият полски президент поиска оставката на кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във всички източноевропейски държави управляват бившите комсомолци или техните дечица. И докато е така, ще става по-лошо.

Ами така е - не вършиш работа - хайде аут. А у нас - колкото повече гафове правиш, толкова са по-добър - поне според Тиквата. Впрочем някой знае ли какво стана с присъдата на ЦвЦв - трябваше да е издадена преди повече от месец, ама нещо ВКС мълчат като комунист на разпит? Бахмааму, и тук се "прославихме" - в нормалните държави съдът произнася присъдата веднага след приключване на засединето, а тук чакаме повече от два месеца - и нищо...бахти сматаната "правосъдна" система...

Всички източноевропейски държави са еднакво манипулируеми. Във всичките идеално работи въпросният сценарий с подслушани разговори, публикувани записи, искания за оставка. Единствено в България политиците ни са темерути от класа и не им пука какво публикуват за тях (всичките политици, от всички партии). Съответно големите играчи - САЩ и сие и Русия използват едни и същи методи. Нищо ново. Въпросът ми е защо нашите и други политици не си мерят приказките без значение дали са на публично място или в спалнята с любовницата/любовника. Занимаваш ли се с политика, няма празно - политик си на риболов, в кенефа, под душа и дори когато ти духат. Извинявам се за неприличните изрази. Ама то и политиците ни никак не са прилични, нали :)

''Поляци - САЩ: 10 024 711 (2006)'' Което значи, че всеки 32-ри американец е от полски произход !!! Та може да се каже, че не САЩ влияят на Полша, а Полша влияе на САЩ! Поляците в САЩ са на всички нива на властта . САМО РУСИЯ ИМА ИНТЕРЕС ДА ВСЯВА РАЗДОРИ В ПОЛША И СТО ПРОЦЕНТА РУСНАЦИТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА Я ДЕСТАБИЛИЗИРАТ , ЧРЕЗ ПОДКУПЕНИ МЕКЕРЕТА.

Защо ми слагате минуси?! Вземете се образовайте малко, копейкаджийчета!

Кремъл прави постановките с подслуванията , за да разцепи държави и ЕС. Така беше в България, Македония и сега Полша.

Подслушвания - това е дейността на САЩ. Подслушва собствени граждане, ръководители на суверенни държави, свои партньори. Но там ти не квичиш на умряло за "разцепвания"

Мани,мани... искат и оставката на гл. прокурор,че случаят се забавил цяла година.

Същите боклуци как и в България!

Е и преди Полша сме, ще каже банкянският наглец, когото го записаха няколко пъти да плещи такива простотии, за които, ако беше в Румъния, отдавна, заедно с другият наглец, Спестовният физкултурник, да са отдавна в затвора! Но хората имат прокурори, не мекотели като нашите.....

Чакаме да дойде на работа гербаджийската баданарка, следяща да няма неправилни коментарии....

е една голяма сцена, а ние сме актьорите в него." Колко е бил проницателен автора стотици години назад, не мислите ли? Диригента УСА, другите свирят първа, втора и трета цигулка. И тук- там по някой тъпан , като нас.

И тези са америк-банда от фашисти!!

Само у нас, като появяват записи, се разследва единствено как са изтекли, без да се подават оставки и без оттегляне от политиката на съответните провинили се......

е сигурно.. Че Вселената е безкрайна, и че ако господарите на света си се приберат в тяхната си държава, света ще стане по-мирен и хубав. За второто не съм съвсем сигурна.

сега " да изскочи" нещо и от Германия и Франция и цирка ще е пълен. Макар, че "парен-каша духа" wink :). Ама на нас това ни стига- хляб и зрелища. Ха-ха.

Изумително е как американците създават еуфория за това как поляци, украинци,прибалтийци се страхуват от Руска агресия и сякаш малко им трябва да рипнат и да стане войната.Това е основното им психологическо оръжие!Но ето прокрадва се реалното настроение.Мислите ли,че поляците просто така ще тръгнат умират?В крайна сметка,кой ще се бие за сащ?Май само подмолните игри им остават.

че не. Все пак са останали живи хора, които продаваха нивеа и газови котлони и палатки у нас и да си признаем бяха по-добре. Румънците пък продаваха кристал и сервизи. Ние пък, бяхме прочути в Румъния с "Има ли БТ-картонат?"и плащаха с вестници. Не помните ли? те това и сто години да минат ще си стои и в Полша и в Румъния и в България. И една Бг. поговорка:" КрИво дЪрво се изправя, крив човек не се изправя":)

А бе червенодупести тролчета, не разбрахте ли вече, че Бойко всеки ден да има избори винаги ще ви бие бе? Хората виждат какво се прави в държавата, какво се провеше и при вашите работодатели от кабинета Орешарски- кабинета на Дилян Пеевски и Дуган. При вашия кабинет нищо не ставаше в държавата освен да се руши създаденото от ГЕРБ и да се заграби спечеленото и това което бяха оставили неограбено преди Юли 2009г. Всичките пари от ЕС бяха спряни. Контрабандата се увеличи главоломно. Народа обедня и се побърка от проблеми и бедност. Правил Бойко пътища! Да, нима е лошо? Орешарски какво построи. Откри магистрала направена от ГЕРБ. И се биеше в гърдите магарето, сякаш той я е направил. Не случайно партийката ви отива на умирачка. Вече се изпокарахте и помежду си. Цирк като в ЦСКА. Но нали и той е тяхно отроче. Докато ГЕРБ ГО ИМА ВИНАГИ ТЕ ЩЕ СА ПЪРВИ, ДОКАТО НЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ПО ЧЕСТЕН И РАБОТЕЩ ПРЕМИЕР И ПРАВИТЕЛСТВО! А вие продължавайте да си плямпате тук!

Остава само да добавиш "И един мармот завива шоколада в станиол" :)))

Konstantin

Той мармота ви е увил в станиол мозъците на всички...То затова на власт са все едни и същи...И после ревете що под станиола немало благини...

Абе, нали уж ГЕРБ подписаха декларация, че няма да ползват тролове?

кой не прави фелацио е червен.

Браво ! Това е истина ! Борисов е на точното място и в във време на последните издихания на ,,реформилата,, се БКП....

Лъснаха единствено два типа задници и то български - такива, които за същото нещо не подават оставки - справка Пожарникъринът и онези на чокундурите русофили, чиито тролове са малко по-надолу във форума. Инак Шикорски е един доста стойностен човек, за разлика от посочените български задници.

че е достоен, щом казва каквото мисли. Последното изречение беше по-скоро "Казвам ти дъще-сещай се снахо".

E..айде сега.На Боко цялото му правителствво американофили,а пак русофилите ви виновни!Само им прочети биографийките -един няма завършил в Москва....

още преди година американците са знаели за тези записи-100%. Точно пък преди година започна сагата Украйна и поляците бяха първи пушки да я подкрепят и врещят, че Русия е заплаха за тях и "давайте веднага да се въоръжаваме". И кво стана сега, лъснаха задници.

,, В изтеклите информации има и лични данни на ч0 агенти на разузнаването. .,,??? защо бе??? ние си ги ,,изваждаме,, открито!!!

абе няма ли проблеми за решаване в българия, ч постоянно решавате проблрмите на други страни и естествено на ромите?

взе пак нпкои управляващи в Полша се осъзнават за разлика от нашите.

Скандалния коментар на Шикорски е, че силният съюз със САЩ не струва и дори е вреден, тъй като създава измамно чувство за сигурност. Външният министър нарича страната си роб на САЩ и сравнява това взаимоотношение с орална любов. Шикорски предупреждава, че това положение ще скара поляците с Германия и Русия. Ние сме идиоти, пълни идиоти. Проблемът на Полша е, че сме с ниско самочувствие, казва той. Ха ха аха! След поляците, най-големите роби на САЩ в Европа са българите. Кога да чакаме истината и за нашето робство?

Изтеклите записи явно са и с псувните, затова са си дали оставките. Виж нашичкият каза, че в записите МУ няма псувнята и си седи "достойно", ние още по "достойно" си го избираме. Или пък ни ГО избират. Абе кучи син, ама наш.

Нямаше и псувни даже така разпространени по нашите ширини, беше нещо от сорта, че "какво от това като правили свирки на американците, файда от това нямало". Между другото доста поучителни записи за нашите комсомолски, партийни и сикаджийски деятели дето ни управляват.

Що не се учат от нас.... У нас се казва..записите са незаконни,АЗ незаконни работи не обсъждам.ТОЧКА.

извадени от контекста....

Този Сикорски ми стана симпатичен, когато преди година каза, че поляците са едни обикновени свиркаджии на американците...

А Росен кога ще поиска оставка на Боце Пидала за десетките му компромати?

Много пестелива новина! Защо не казхте поне акцента на скандалните мнения: Висши полски политици си говорят помежду си колко е прецакана Полша като е роб на САЩ! Това е скандала! В индианската демокрация, когато казваш истина, която не е удиобна на вожда, това не е истина. Същото е и в България. Направиха ни фронтова държава, президента ни е лакей в американското посолство, карата ни да подкрепяме терористи в Близкия изток, но ние такъв скандал няма никога да направим, нали??!?!

а не 'приятел и брат' на путлеристан.

само идиот може да е съгласен да бъде роб!

защо не правиш фелацио на путлер

Слагай чалмата робе!

Едва след 1 година си подават оставките??!! Та у нас някои политици трябваше да си ги подадат преди повече от 20 години!