Полша предупреди за нарастване на миграционния наплив по границата с Беларус

Властите отново подозират намесата на Минск, строят ограда и при Калининград

Обратно в новината

Коментари - Полша предупреди за нарастване на миграционния наплив по границата с Беларус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То същото трябва да се каже и за Турция към нас.

И как са се оказали в Беларус?Лукашенкио ли ги произвежда?ха-ха-ха.

Най-добре е да издигнем отново желязната завеса . През нея никой не преминава ...... жив !

И после казвайте , че ЕС не се държи като СИВ и НАТО като Варшавският договор !

Полски помиари, нали мама Меркел казваше че всички са добре дошли в ЕС. Англичаните също посрещат всички с "отворени обятия" освен ако не са от БГ. Беларус ако иска ще ги спира, ако иска няма. Ако не ви кефи можете да им плащане милиарди евро на Беларус да ги държи там както правите със сатрапа ердоган.

Що не щат в Русия тия мигранти? И нашите Копейчета не щат в Русия. Всички бягат от Русия.

Шляхтата лъже

Розови безказармени задници като твоя ще ги шибат тунгусите в Сибир

Че кой си ти бе мурзил да казваш на поляците какво могат и какво трябва да правят. Меркел беше германски канцлер и няма никакво отношение към Полша. Кой, какво бил казал си е негова работа. Кой ще влиза или няма си решават поляците.

Дори африканските емигранти бягат към Беларус и Русия. Никой не ще в прогнилия ЕС.

Соросоидите пак лъжат.Нокой не иска да бяга от Беларус и Раша.Там е толкова хубаво,че на човек не му се тръгва.

Немците издигат лозунги да си върнат Силезия и Източна Прусия от Полша Бившето ГДР иска отделяне от ФРГ, защото обединението е станало без никакъв държавен акт и западняците са ги окрали и обезглавили

Кой го казва?

Глиги

Тези, с промитите анусални мозъци.

Много ми е любопитно как малоумник разбра какво иска покойник. Визирам бившето ГДР.

Да дивакаш мекия на копейкин...

Тъпунгер

И 10 метрова ограда да издигнат ползата от нея няма да е голяма. Европа е във война, която е с предизвестен край.Не говоря за украинската война, а за бежанската война, която ще доведе до края на западната цивилизация.

Той и путкин би избягал на Запад, но ще му нашокат ланчето.

Баси колко мъдро и достолепно звучи. Край на цивилизация.. Освен европейците да се преселят в Близкия Изток и да съхранят живилизацията.

Така ли изглеждат и нашите граничари, като тези от снимката!?!

Абе рептил, къде ги четеш тези искания? Това някаква сводка на Митрофанова ли е? Ела в Германия и ще видиш, че живота си върви нормално. Всичко работи, дори липсва работна ръка. А колкото и невероятно да звучи - не са на студено и имат топла вода, дори и по селата. А как е в руските села без канализация? Откъде ви намери Митрофанова такива дебили?

Къде се дяна? Да не се е дематериализирал?

На тия ХАЗАРИ все Русия им е виновна .Забравиха ,че Сталин ги запази като народ иначе щяха да бъдат изтрити като народ .Нокакво очакваш от изкустено създадени чифути

просто всички хора искат да живеят нормално в лошие ЕС!!!! Полската граница, финландската, гръцката, българската, италианската, испанската, са все европейски граници страдащи от мигрантски набези!!! Иначе от Мека на цивилизацията Русия и Беларус, ама кой ли ще иска да си тръгне от този неземен рай?!!!!

ГДР си искат берлинската стена и отново да станат част от соца!!!! Даже сигурно фабриката за трабанти потягат отново .... Еййй, Аман от малоумници ...

А защо държави от тоя "добър" ЕС участват в "демократични" воини на места които нямат нищо общо с тях, като Сирия, Ирак, Либия и т.н, предизвикват въпросните кризи с мигранти и после някой друг да го отнася? Не си спомням Беларус да са участвали във "умиротворяването" на Афганистан. Що те да страдат от мигрантите? А ние от сирийците?

Всеки пикае на прекрасния (Бело)руски Рай и пали гуменките за загнилия скапан шовинистичен империалистически Запад. Някакво дежаву ме е обхванало....

В последните 15 години в България действат няколко руски женски клуба с цел набиране на евробалъци с цел брак и пребазирането им в Европа. Рускините са съгласни дори и в България да живеят, но да се махнат от Могучая. Нямам идея защо е така. Явно не ги вълнуват ни руските, ни славянските ценности.

Днес в Херсон е имало печено полско и германско на войници в отпуска, отишли на екскурзия в Украйна с танковете си. Та нищо чудно сега да отвличат вниманието. Имало вълна от десет имигранти...

Отмъщават си за петте хиляди резервисти станали на руско печено рагу, в котела на ВСУ в Павловка.

Russian Field задава два въпроса - за подкрепата за решение на Путин да започне нова офанзива срещу Киев и за евентуални мирни преговори за прекратяването на войната. В началото на войната повечето руснаци одобряваха решението на Кремъл, каквото и да е то. В средата на лятото делът на тези, които биха подкрепили мирно разрешаване, беше около 1/4 (23%), а за ескалация бяха 25%. Към края на септември делът на „партията на мира“ е нараснал до 27%, докато делът на „партията на войната” е намалял до 16%.

Абе ако знаеш как "работи" пневматиката на мужика като се напие и падне под масата или след като е работил 9 часа на - 20 градуса, ще ти стане ясно защо идват. Да не говорим че мъжете умират рано от тези условия. Изобщо, в Русия даже и 30 годишните мъже са с около два процента по-малко от жените. В Сибир е още по-зле. А с дръпнатите очи и дишат на 25 години. В гена им е, трудно за оправяне. Сега Путин дето като Мара се сетила да се побара, прави програма за увеличаване на раждаемостта отчитайки тези прости факти. Но той си е малко със неговата си "реалност" на хахо, откакто излезе превъзпитан от бункера.

Никой на никого не отмъщава. Просто война. И то между професионални войници, поне в Херсон. Но все пак поляците не може да кажат че днес са умрели 100 във войната в която "не участвали". Та трябва да лъжат и мажат.

Всичко ми е ясно, но не разбирам само, защо все бягат към ЕС, а не към Русия и Беларус. Много тъпи тез бежанци, бре!

Това са само 43% от запитаните. Останалите 57% им е все тая. Това означава, че малко страдат и трябва още санкции. Много важно е да се спре приема на всякакви руснаци в западните страни. Туристи или емигранти. Да седят в русия и като им писне да мизертват да се вдигнат на революция и да махнат путлер от власт. А не както е в момента да ползват облагите като живеят на запад и да пращат пари и да подпомагат икономиката на путлер. Всякакви парични потоци към путлер трябва да бъдат прекъснати!

Тм мймунските им номера не минават.

Ти за канализацията по руските села недей се притеснява, ами вземи и виж в сопствената си купанка. София уж европейска столица, а колко от кварталите на София нямат канализация!!!. Включително част от най-престижните!!!!

На месо ,да се връщат и си остават в беларус. Там е рая на земята с един бог лукашенко