В Краков папата призова поляците да приемат мигранти

Папа Франциск призова вчера младите хора в Полша да окажат топъл прием на мигранти и бежанци, предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - В Краков папата призова поляците да приемат мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

напоследак си мисля много, дали папата не е мусюлманин *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само не е ясно как ще се чувстват мигрантите в страна със завиден икономически подем,където се работи много.Младо и старо е много религиозно,има гражданско общество...Трябва тутакси да се интегрират,иначе - аут.

Папата вече ще поздравява вярващите от балкончето си с: АЛЛАХ АКБАААААААААР

Евала на папата, евала на мамата

папата е в услуга на сатанистите-глобалисти, автори на новия световен ред. Надявам се поляците, които са силни католици, да са го разпознали и низвергнали.

Няма как да го разпознаят. Щото самите католици са ОТПАДНАЛИ от Църквата от ХІ век още /от Великата Схизма/. Нищо не става от еретици, освен да докарат исляма в Европа друго няма да сторят. Всъщност отиват към собствената си гибел.

Не пише как са реагирали поляците на този призив. Дали са го освиркали, дали са мълчали, дали са ръкопляскали?Ще ми се да са го освиркали, за да му покажат какви идиотщини говори,та дано осъзнае какъв предател на Европа е всъщност.

АЛО,ПАПАТА! ВЗЕМИ ГИ ВЪВ ВАТИКАНА,ДАЙ ЛИЧЕН ПРИМЕР,ДУХОВЕН ГЛАВА СИ ВСЕ ПАК!!!ИСКАМЕ ДА ВИДИМ ХРИСТИЯНИН В ДЕЙСТВИЕ!!!ИМАТЕ ПАРИ-ВЪВ ВАШАТА БАНКА ГИ ПЕРЕТЕ,ПРОЯВЕТЕ ПЪРВИ МИЛОСЪРДИЕ!!!

Охх този искам да го видя в бежански лагер да убеждава бежанците да не правят атентати в еврома. Ще го одерат жив и ще му нябият главата на кол.

Майтап :))). И папата е в играта. И ако схващам, върви опит да изтласкат бежанците от центъра на Европа по периферията. Ще видим, ако се засили натиска над източно европейските държави. Интересния момент е, че за да измъкнат поляците от соц блока използваха техния катоцилизъм, като избраха за папа поляк, след което се опитаха да го убият и да припишат действието на социализма. Сега ползват същия механизъм - папа да въздейства на поляци. Да се съгласят за нещо, което е тотално против техните житейски и финансови интереси. В замяна на НИЩО. Е това е далавера. Въпросът е, дали има балъци да кълват на гола кукички. Това все едно мисионер отива при диваци.

Каква грандиозна подмяна на понятията се случва в наши дни! Нашествениците наричат бежанци. Защитаващите се наричат екстремисти. От страдащите се иска състрадание към убийците. Войната се нарича модерно развитие. Терора и педерастията се наричат демокрация. Унищожаването на държави се нарича евро-атлантически ценности. И т.н. Не знам, дали убитите при атентатите и тяхните близки са католици или атеисти. Но оказва се, че тяхният живот не струва нищо. Един ден всички ще се изправим пред Големия съд. Папата също.

А капка състрадание към близките на убитите от джихадисти дали ще се намери в папското сърце?!

Състрадание към бежанци имат всички хора. НО!!! Проблемът е там ,че бежанци ги няма - има армия на млади, осигурени мъже, които се предислоцират в Европа. И тези хора нямат нищо общо с бежанци.

Проблемът е, че има бежанци и ислямистка армия, която ги използва за прикритие. Да не говороми пък, че има и такива, които използват ислямистката армия за прикритие.

Повечето идват от страни, в които няма никакво бедствие, така че те не са бежанци. Бежанците от Сирия отдавна свършиха - те или кротуват някъде из Европа, или ги застреляха на турско-сирийската граница. Бежанците от Сирия са капка в морето от ислямисти.

Афганистан и Пакистан се смятат от ООН за сигурни страни. А 90% е оттам.

Би било добре, ако той даде пример като отвори Ватикана за тези хора и ги пусне в покоите си. Обикновените хора нямат и хилядна от неговитв възможности, а той иска те да го направят. Популизмът в един момент се обръща срещу него, но той е избран до живот, така че не му пука.

someone

които няма състрадание му пожелавам, даже го проклевам - тои да се наложи да е бежанец, да моли за кора хляб и да не му дават в чужда страна.

Aбе глупако мен да не ме е посрещнал на времето някои с хляб и сол като тях.Kолко съм гладувал и съм спал по парковете докато пробия.Tова не са бежaнци, а терористи.щом е мюсулманин тои е терорист.

Баси тъпото парче манипулатор си. Много елементарна реклама. А децата ти да ги работят и мамят тройно от това, което правиш. А ти да седиш отстрани и всичко да гледаш. От къде ви подбират такива дебили в тая пропаганда.

САТАНИСТИТЕ ДАЛИ ХВАЩАТ?! НЕДЕЙ ДА СЕ ПЪНЕШ!!! ХОДЯ С КРЪСТЧЕ НА ШИЯТА! ПРИЕМИ БЕЖАНЦИ У ДОМА СИ,ПОСЛЕ ЕЛА И НИ СПОДЕЛИ КАК Я КАРАТЕ!!!

Какви бежанци бе глупако? Убийци, убийци са това. Що за гнусен сатанист си ти бе, човекоподобно? Дай пример, приеми първо ти в къщата си едно стадо маймуни, ама няма да го направиш само ще ръсиш пропаганда тук, дебил.

папата защо не ги приеме във ватикана,акъл много да не дава.

на папата започна да му хлопа дъската.

Е разбира се. За чуждите пришълци - дом, семейство, състрадание. За нас българите дето си скъсваме задниците от работа още глоби от европа. Никога състраданието и човечноста не е била водеща при запада. И сега ако емигрантския поток се подкрепя толкова много, то причината е друга.

ТОВА НЕ СА БЕЖАНЦИ , КОИТО БЯГАТ ЗА ДА НЕ ГИ УБИЯТ.ТОВА СА ИКОНОМИЧЕСКИ МИГРАНТИ , КОИТО ТЪРСЯТ ПО ЛЕК ЖИВОТ И ТАКИВА КОИТО СА ТРЪГНАЛИ ДА УБИВАТ НЕВИННИ ХОРА И ДА СЪЗДАВАТ ХАОС.АРАБИТЕ НЕ СА ХОРА РАБОТАРИ , А ЕДНА МЪРЗЕЛИВА ПАПЛАЧ.НЕ Е РЕДНО ДА ПРИБИРАШ ВЪЛК В КОШАРАТА.

Що не вземеш у твойта ватикана 5-6 хил таанета ( така за пример) ?

и събуйте гащите

NADIA

На мен пък ми е любопитно къде в Краков успяха да се съберат на едно място 600 000 души.

Много трогателно наистина, но всъщност не повече от 1-3% са мигранти или бежанци. Какво ли, казваше шефът на папата относно лъжата !?

Шефът на папата (с рогата) е много доволен от антихристиянските му лъжи и манипулации. В латинската азбука на всяка буква отговаря цифра. Като събереш, на латински, цифровите стойности на "Викариус веи деи", каквато е титлата на "папата", се получава 666.

Пропускате възможността да сте хората които защитиха еврейте в България през ВСВ, иначе и тогава е било много по-лесно да се движиш най-малко съпротивление.

'като хората - извинявам се за грешката, уж гледам.

Гледаш, душичко, ама не виждаш и затова пишеш и евреЙте. Обаче, щедро раздаваш акъли по пътя на най-малкото съпротивление. Вместо да вземеш първо да се ограмотиш, после да се образоваш, после да прочетеш, да помислиш...

гахахахаха, у ватикано що не настанят няколко хиляди?