Полша не откри части от руска ракета след нарушаването на въздушното ѝ пространство

При претърсването не е открито нищо, което би могло да застраши сигурността на местните жители

Обратно в новината

Коментари - Полша не откри части от руска ракета след нарушаването на въздушното ѝ пространство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо няма и инфо по въпроса полските войници дали са намерили части от НАТО-вска или пък от украинскаракета. Така е правилното - въпросът да се разгледа цялостно, а не по евроатлантически. Медиите защо премълчават за 2/3 от вероятностите в конкретния случай?

ВСИЧКИ РАЗБРАХА ЗА УНИЖЕНОТО НАТО, СЕГА ПО ДОБРЕ ДА СИ МЪЛЧАТ

Полската армия има претенции че е авангарда на НАТО, но предполага че ракетата е руска. Ами ако е американска?

арменска е

Почти позна, приятел. С малко уточнение - произведена в РСМ, по албански лиценз с рециклирани тагаринчени части :)

Тъй, тъй, разбрахме. Не били компютри, компоти били!

За предполагаема ракета оврещяха орталъка, а когато укронацистите ги удариха с истинска ракета с разрушения и жертви, тогава си затраяха като бити хюмнета. Евала посраНАТО, евала евроатлантически ценности.

НЛО е било уа :)

Как немаше един трактор да целне, че да я видим каква е :)

Нема начин да е от нашите, те бяха повредени ...

ято гарги или съветска заблудена ракета изтреляна от Окрайна на радарите и пълен блокаж на НАТО

Това май е като " тука има, тука нема". Май си измислят за да има за какво да крякат. "Гейове, сър".

Интересно че казват "полското въздушно пространство" а не НАТО :) Патриота в отпуска ли е бил, че не я "прихванал"?

Толкова ли немаше един трактор от ссср да намерите и да квичите пред медиите като настъпени

Как ще откриете, като не сте търсили а сте отворили шише с водка и ...

Ако бяха пуснали да търсяг някоя от моите полякини от Златните, веднага щяха да я открият и да я опознаят устно и с език.

че най-податливите на анални удоволствия общности членуват в нато. Колкото по-дълго членуваш в нато толкова по-голям цолаж на халката!

Дейба идиотите им, дейба!!!

Имаше ли горкото Нату глава или нямаше глава?

Ами да им пратят сега една истинска ракета руснаците че да не са капо полските шлюхи! Така де да не се оплакват напразно

Ракетата е американска и за това НЕ казват нищо Ако кажат че е американска щ е се изложат много -

Дано не е пак дефектирала укро противовъздушна ракета че ще затрием света заради някакъв си дефект.

Нещо прелетя, но натовското ПВО не можа да го засече и то си отиде хахахахаха

"Полски военнослужещи завършиха днес следобед наземното претърсване на района, в който вчера полското въздушно пространство беше нарушено от ракета, за която се предполага, че е руска... Близо 500 военнослужещи от Силите за териториална отбрана са участвали в претърсването в източната част на Любелското воеводство и че не се планират по-нататъшни действия. При претърсването не е открито нищо, което би могло да застраши сигурността на местните жители, се казва в съобщението." Абе тия нормални ли са? Прекаленото психическо натоварване може да им докара куп проблеми на работното място ...

Редно е сега МВнР на Русия да викне полския посланик и да му нашока яко репата. Винаги има нужда!

Най-големите курви сред славяните...Поляците !!! Предатели на заколение......защото за саксите си остават "втора ръка" хора...

Полша не откри части от руска ракета - но пък орева орталъка !!! Което и бе целта на мероприятието !!!

500 военнослужещи от Силите за териториална отбрана са участвали в претърсването ------------ И колко псувни са отнесли шефовете им. Искам да кажа, че и в Полша има нормални хора.... Иначе руската армия май верно се е изгъбаркала с НАТуТО. Като са толкова ербап , що не свалиха обекта? п.с. Иска ми се следващия път подобно НЛО може да прелети през цяла Европа до Лондон, да направи кръгче и да се върне обратно за удари по Бандера.

Пич, ти даваш ли си сметка, че сме в НАТО? Ако Русия нападне Полша, с теб отиваме да се бием с руснаците. Ако видя, че опитваш да дезертираш или да минеш на руска страна, ще съм длъжен да ти изкарам откос през главата. Но няма да го направя, ще те разполовя и ще те гледам как се гърчиш!

отиваш да духаш супата, с руснаците му мерак да се бие, въздухар!

И с какво ще го пуснеш този откос, диванен посерко? Ако те викнат във войската, най-много да ти дадат да миеш с четка за зъби походните тоалетни.

Да не стане обратното ??

Отиваш ти ние не.

Отлична идея. Пращаме Дупесян Пичлеевски, Кокорко и Бишорко, Ицето Удавника и Генерала наш от Дееба плюс Боци с биооръжието Деса. Путин се предава и моли за милост, Зелето реве защото няма какво да краде а България влиза в Шенген по земя за ужас на Австрия и веднага дарява на Евросъюза 200 000 мигранти. Това е в крато историята за 2024г.

Когато украинската ракета утрепа двама селянина в Полша, поляците пак претърсваха. Но чак след месец намериха друга ракета в полето. Нито са я засекли, нито са я видели. Даже не знаеха кога е паднала. Време им трябва на поляците - месец, два.

От УКРАИНА с любов.

Стига бе, хайде търсете по добре. Ако не намерите под вола теле продължите и на година.

;-)

надушването не върши работа нали

Gugnelid

Лоша работа, не са търсили достатъчно добре! Колко търсиха доказателства, че ракетата, убила двамата полски работници, е руска? И пак се издъниха...

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може.------ https://do.my/xbio