Наводнения удавиха Полша и Чехия

Хиляди домакинства са без ток и газ в Полша и Чехия заради проливните дъждове, които предизвикаха огромни наводнения през почивните дни.

Обратно в новината

Коментари - Наводнения удавиха Полша и Чехия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

BOG DA PAZI BYLGARIQ!!! HORA, MOLETE SE!!!!

Трябва спешно да спасим всички полякини от 17 до 36 г. и да ги настаним в специални палаткови лагери, да ги посещаваме, издържаме и обгрижваме, така да се каже. Един вид, да приложим братските грижи на практика. Тъй, де! И да не им казваме, когато наводненията отшумят.....

Нищо не е вечно! Нашата цивилизация избягва да говори за смъртта, сякаш тя не съществува! Винаги има светло бъдеще, добрите побеждават, героите спасяват света, човешкия гений се справя със всичко! Индианците казват, че осъзнаването на смъртта прави живота по-смислен и хубав - знаеш, че времето ти е кратко и цениш всеки миг! Ние обаче трупаме вещи, градим империи, грабим се едни-други и хоп - станало време да се мре! Навсякъде е пълно с новини за нещастия, катастрофи, пожари - сякаш нещо особено е станало, сякаш това не е част от живота!

КАВО СТАВА НАПОСЛЕДЬК,ТО ВСЕ Е БИЛО НАВОДНЕНИЯ И КАТАКЛИЗМИ,НО ЧАК ТОЛКОА?ДАНО ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ВЯРНОТВАРДЕНИЕТО ЗА СВЬРШИ СЯТ НА 12.12.2012.СЕГА СМЕ В ЕРАТА НА ВОДОЛЕЯ,КАТО ПРИРОДА ТЯ Е 12 ГОДИНИ,КОЛКОТО СА МЕСЕЦИТЕ В ГОДИНАТА.еРАТА НА ВОДОЛЕЯ СИМВОЛИЗИРА НАВОДЕНЕНИЯ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ БУРИ ПОРОИ ВЕЛИЧИЕ И ПАДЕНИЕ В ПОЛИТИКАТА...И Т.Н.СЛЕД ТОВА ПРЕА 2012 12 МЕСЕЦ ЗАПОЧВА ЕРАТА НА РИБИТЕ,ПАК 12 ГОДИНИ ЦИКЛИЧНОСТ,НО РИБИТЕ МЬЛЧАТ,ДА НЕ БИ ДА МЛЬКНЕМ ЗАВИНАГИ,А!?