Коментари - От България Макрон нападна Полша | Днес.dir.bg

От България Макрон нападна Полша

Полша днес не е страната, която очертава посоката, по която се развива Европа и която придава смисъл на този проект.

Обратно в новината

Коментари - От България Макрон нападна Полша | Днес.dir.bg

Коментари

"...Полша днес не е страната, която очертава посоката..." Вземи, мама, да се ограмотиш! Щото, Полша, мама, мисли реално, и не й пука за Вашите, мама. Простотии, дето ни набутвате, покрай, Парле ву Франсе-то на ББ - богопомазаний бойко! Анадънмооо, мама, Макрончоооо!

САЩ изтърват Германия като подчинена и работят Полша да я замести като лидер в Европа, дето няма да стане. Хабят си барута, пък и те не са вече най, най. Полша е върл противник на Русия и се перчи ли перчи като паленце.

Е, след като очевидно започваме да приемаме заповеди вече И от французи(да да, именно ФРАНЦУЗИ...!), за началствата от Метрополията изобщо пък няма и нужда да споменавам разбира се, какво следва, утре кой ще дойде да нарежда, някой грък примерно...??

Френски Едипе, и ти си си е... мамата!

Полша е троянското конче на УСА в Европа! Най фашизираните страни в ес сега са полша и украйна!

на практика пак меркел ще решава спора

симо

Полша е Америчкия гвоздей в сърцето на ЕС...особено с отявлената си и маниакална русофобия.Явно започва отдръпване на,,старата,,европа от америчкия диктат и нейното осъзнаване.Пак идва ,,време разделно,, за нас и като гледам,,елита,,възпитан в ЮЗУ, ,пак сме на губещата страна.

Голям союз, голямо нещо.

що бе чакаме да се разпадне клозета .Пак на опашката.ко на праим нема вечни съюзи и вечни неща.Нема смисъл да продължаваме да си държим като не се понасяме .Все некога ще се разпаде другарю.

Никой отникъде няма да излиза, другарю Станков. Пий си хапчетата и кротувай.

На поляците тези номера не им минават. Първи излязоха от СИВ, първи ще излязат и от ЕС. А ние последни. Но има време ...

Това е подла инсинуация, в стила на точно такива, като френския макарон или друг Путин! Полша, Унгария и други държави от Централна Европа държат на преобразуване на съюза в реален такъв, а не на разпадането му!

stan_posta@

Ами и ние държахме и даже още държим, ама ЕС все повече затъва ! С години не могат да вземат елементарни решения, не могат да защитят собствените си граждани ! И богатите страни експлоатират жестоко по-бедните страни. Това ли е "але меншен верден брюдерс" !? Страшни братя сме с германците и французите, няма що !

Кой пита българския народ иска ли НАТО? РЕФЕРЕНДУМ!

не ми хареса това че макрон нападна полша от наша територия

ДА ! Това не е в периторията на добрата политика, и особено , че става от Варна. А ние трябва да УВАЖАВАМЕ поляците за това , което сториха точно там векове назад....

Не случайно го прави у нас. Французите ни имат за мижитурки, знаят че ни треперят гащите, когато само ЗАМАХНАТ... да си зачесат бретона. Затова, освен че продължават да ни лъжат за целите на Полша (че целяла да разрушава съюза отвътре и тем подобни), лъжат ни че била в изолация от някакви "всички", което е абсурд. Напротив - страни като Полша целят преобразуването на този съюз, подчинен основно на интересите на Германия и Франция, в съюз на равнопоставен - поне политически, като за начало - източен и западен Евросъюз.

и да знаете едно този ида доиде тука щего врътнат така че ще забрави къде са поляците !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

всичко е ясно дуда и качински имат топки а ние имаме п..................!!!!!!!!!!!за това е

Макаронът е дошъл да поподстриже булгарските балъци демокради. Малки заплати получавали БГ шофьори в Париж - едва 2500 € на месец!

Видимо същите соросоидни похвати, които се ширят по западаните лъжливи медии прилага и любимецът и наместник на Ротшилд във Франция и сега: - Когато полският президент и правителство мразят Русия - те са големи приятели и демократи... "споделят" ценности ... ... мед и пепел от рози .... - Когато се защитават от колониалните поплъзновения на ротшилдовци, натрапвани чрез Шмеркел и Макаронофф - тогава той полският президент е сам и говори от свое име ... страната ще бъде наказана (не заслужавали това ама ще бъдат наказани!) .... ако, че го е избирал полският народ ... той полският народ трябва да се научи, че вече не са самостоятелна държава, а третокласно (ние сме четвъртокласно) васално образувание, което за сега има непокорен генерал-губернатор, а населението е малоценно и задачата му е да бъде тор на полето на висшите арийски и френски народи, които лично ще прислужват на глобалните крале ... - РАЗРИВЪТ МЕЖДУ БИВШИТЕ СОЦ. СТРАНИ (ВИШЕГРАДСКАТА ЧЕТВОРКА) И ПОЛУРАЗЛОЖЕНИЯ БЮРОКРАТИЧЕН БРЮКСЕЛ Е ОЧЕИЗВАДЕН !!! СИВ ВКАРА ВОЙСКИ В ЧЕХИЯ, УНГАРИЯ И ПОЛША ПРЕЗ 50-ТЕ И 60-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК, А ЕС И ФАЩ ВКАРВАТ ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ И НАТУ СЕГА - КОЕТО Е ЕДНО И СЪЩО !!! ХОДИ СИ В КЪЩИ НАДУТО РОТШИЛДОВО ФРАНСЕ ! ТУК НЕ СИ ДОБРЕ ДОШЪЛ !

Само дето от цялата тирада срещу Полша не разбрах какво толкова е прегрешила?!

Позволява си да има собствено мнение. Представяте ли си !? В ЕС някой си позволява да има собствени интереси и да не се съгласява с измъдреното от Юнкер, Меркел и стоящите зад тях кукловоди ! Нахалство отвсякъде !

Значи когат поляците рипат срещу Русия, са демократи, прогресивни, скъсали с комунизма, европейци, пример за подражание и т. н. и пр. и пр. Когато обаче искат са защитят своите интереси и да говорят така, че да се съобразяват с тях, както в случая с емигрантите, те са ретрогради, не-европейци, паразити на еврофондовете и следва да им се треснат едни процедури, да се оплюят и порицаят публично. Мдааа, къде се увътрихме, драги сънародници? И защо някои, като Полша и Унгария, могат, а ние се гордеем с разутите си гащи???

А според мен, когато поляците рипат срещу Русия, макар и да не одобрявам, си е тяхна далавера. Когато обаче защитават своите интереси срещу мигрантите, те са истински европейци и пример за цяла Европа! За съжаление наш'те умници нито се противопоставят на ислямо-джихадистката инвазия, нито са престанали да рипат срещу нашата Освободителка Русия!

Когато поляците разбиват турките при Виена планират заедно с австрийци и унгарци да пренесът военните действия на Балканите.Плановете им са осуетени от франсетата които нападат австрийците .Турките и франсетата са имали план за общи действия с цел завладяване на Европа.Омразните за франките немци е трябвало да бъдат смачкани от две страни като в менгеме.Макарон е тук може да отиде при Ердоган да събира съюзници срещу фашистите вместо да си губи времето с Боко и Радев.

Франция на Бурбоните близо през два века, като съперник на Австрия на Хабсбургите, съвсем нормално е била най-верен съюзник на Османската империя в Европа. Днес Франция (спокойно можем да кажем - традиционно, но този път заедно с Германия) отново защитава интересите на настъпващите "троянски (чети: арабски) коне" на нашия континент.

аве рубашките изведнъж мн. заобичаха Полша хаха по команда от Кремъл.. хаха ... откога бе, свиркаджии? накъдето задуха вятъра...

А ЗА ГОРДИТЕ ФРАНЦУЗИ ОТ КВАБЕК КОИТО ПЪШКАТ ПОД ИГОТО НА КРАЛИЦАТА, МАЛКИЯ МАКАРОНЕ НЕ СМЕЕ ДА КАЖЕ НИЩО :)))

Поляците ни намразиха люто, не че преди се топяха от любов към нас, през 1983 след случката на площада Свети Петър в Рим. Дали след тази визита чувствата им няма да бъдат реанимирани отново ?

Абе КАТ гледам поляците по морето нищо такова не долавям а пък русите паночки са тооолкова сгодни женици.

Хахаха. Този какши ги говори. В Полша в момента има най-много чуждестранни инвестиции от цяла източна Европа/40 млн. пазар/. Страната усвоява много добре еврофондовете. Правителстовто им е фанатици тип Атака, даже по-зле, но са на правилния път като цяло. Да си гледа тъпата превърната в циганско гето Франция и да взима пример само от Полша.

MAKРОН, полити4ескиат ЕВНУХ,с комплекс за контрол на ИЗТОКА,имитациа на НАПОЛЕОН. БГ не е АЛЖИР .

ПОЛЯЦИТЕ , ПОНЕ СА С БЕЛИ СЛАВЯНИ :))

да за ралика от тези 17 дето приеха и маи сега ще и връчат билетите за топлите страни !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Искам да сме малка, но изключително дисциплинирана и модерна нация, да произвеждаме такава продукция, която да се продава навсякъде по света, да е символ за качество, държавата ни да лъщи, от-до, инстититуциите да са институции, да има силна тайна полиция, минимално ниво на престъпността. Парковете да са ни паркове, пътищата-пътища, да цари ред и разбирателство. Никаква корупция, сила държавна власт, подкрепяна и обичана от народа. А за доказателство- по улиците усмихнати, любезни граждани.

А толкова малко е нужно, за да го постигнем ! Само да ни оставят и да не ни се месят !

ромите да ги облекат в ливреи и да ги кастрират!

не си познал?????наколко мои познати вече неизкат в франция заради това което е там и гонаричат пълен бърдак !!!!!!!!!!!!!черни навсякъде мизеря в предградията мръсотия тези чакат само на помощи и нищо несе прави да се ограничи популацията на скакалците от близкият изток !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Моля!! Да не би да сме дошли в България за да настройваме България и Полша една срещу друга!??!?! Да не би после да излезе в френската преса че не Макрон а Бъглария ги е говорила тези простотии

може и така колега ???!

Франсетата не разбират, че ако искат толкова африканци и араби и сега могат да отидат в съответните страни и да възприемат тяхната култура, обичай включващи педофилия, незачитане на човешките права и т.н. Т.е. не е нужно, цяла европа да бъде залята с тази култура и прилежащите хора, за това че някой изпитва оргазъм от идеята да има всичките възможни раси на едно място. България трябва да си спомни, французите на коя страна са били, близките 200-300 години, какво са сторили за териториалната ни цялост и с какво биха допринесли. Освен това да не се правят толкова на велики, те са поколение на екплоататори, които са откраднали негри и са ги развъждали като добитъци, ползвали са ги като роби. Т.е. това е нацията, това е държавата която ще ни дава пример? Ние сме бедни, но сме бедни защото други държави се възползват от ниското ниво на чест у нашите управници. Конкретно французите искат да ни продават оръжие, което ние да изпалащаме и като не можем, да изкупят държавата. Толкова е просто и чак ме е срам когато видя поредният заем, който ни води към гибелта!

България и Франция са толкова "зле" в ЕС, че се напълниха с поляци и руснаци!

Да и там ночно е проблемът , че искат да са още по-добре за наша сметка- Цианетата ни ги изпроводиха обратно , сага е ред и нас да ни изритат ''европринципно''.

Забавното е------че сте общо две моми гербаджийки, а пишете и триете БЯСНО!:)))) ...цецо със сух суджук ли ви плаща, или с личния си?:)))))

01.05.2017 "Седмица преди балотажа Макрон обяви в интервю за BBC, че Европейският съюз трябва да се реформира или ще се изправи пред заплахата от Фрекзит." Така че имайте едно наум какви са му мотивите;)

Тоя някаква колониална политика ли се е довлякъл да разпространява тук- европринципна и евроценностна.

Пишеш глупости България, никога не е била колония на Франция! Ние си защитаваме нашите ценности и на нас сега ни е добре да сме част от ЕС!

Никога не е късно , та и за това Макарон Спагетов се е заем с въпроса.Баба Меркел вече има известни успехи в тази посока.

sulio@mailinator.com

Ако са ти дали по малко от 5 лв за тази гениална глупост, значи си се прекарал.

Това са им наследствени навиците на бившите колониални държави, отнасят се с всички други както с техните бивши колонии.

''Полша, обратно, е страна която върви срещу европейските интереси'' Спагет , зависи кой ги дефинира тия интереси , ако аз ги дефинирах в началото успешно можеха да застанат , както Германия , така също и Франция. Не се усещаш за някои неща и се изпускаш , а памперс за политика още не е измислен и ти избива на крачола.

От много перчене накрая Полша винаги свършва зле: по-бедна, окупирана и с милиони жертви! Българите сме по-умни от това!

Nikolai Vasilev

поредният идиот !!!!!!1и какво трябва на направят те ?????да се огъзат на мароканци и т,п, скакалци и прилепи ?????да да ама не и си го набии в кратуната проста

Оно си ни личи , да ти кажем.

Общ пазар по ваш проект ,от което вие ставате по-богати ,а ние по-бедни ...Макрон ,няма да стане ...

От изравняването на заплатите в ЕС България няма да стане по-бедна, напротив!

хубавото в полша е че се смени европеиското дупедавно правителство на такова с интерес на защита католиците от тази напаст марокански скакалци !!!!!!!!!!!!!и за това е воят до небесата че баба и макарон са казали а дуда и качински саго преместили веднага в другият крачол!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Проблемите на Полша са си техни проблеми, Макрон е в България, за да преговаря с нас, за неща които са свързани с френско-българските отношения!

Nikolai Vasilev

у нас?????????????? за какво ????за това че трябва да сме в зоната на здрача ???????или да ни продаде старите си корита на цена на нови !!!!!!!!!!!!!!!!!!млъкни смешник !!!!!!!!!!!!!!1

Поляците винаги са били наши братя - преди и сега. Да ги напада от България е най-малкото непознаване на историята.

Не ставай смешен с тези инсинуации, с поляците никога не сме защитавали общи интереси! Не бъркай България с Украйна!

Не се учудвам на незнанието. Поляци и унгарци са първите притекли се на помощ на България и воювали срещу Османската империя. Няма да споменавам за всички други икономически връзки, туризъм и т.н.

Нито от Франция, нито от Германия, а още по малко от Англия някога сме видели нещо добро. Жалко е да гледам как първите ни мъже верноподанически се кланят. Но колкото и да се кланят и превиват не мога да накарат народа да заобича европейските си господари.

Първите ни мъже си спазват интелигентно протокола и си преговарят, за да защитят българските интереси!

да не си разгради държавата ,както го направиха нашите БЕЗРОДНИЦИ,как си позволява??????

"Създаде се общ пазар, за да се подобри състоянието, заяви Макрон." Ето къде е истинската същност на ЕС. "Общ пазар"..обърнете внимание...не Общи ценности, общества или общи производителни мощности а Общ пазар....целта е достъп до пазарите и нищо друго. Аз само ще добавя че целта е достъп да пазарите на глупавите - източна европа. И това е целта и за Украйна. Нещата да им продаваш неща...искат те на теб да продават!

Общият пазар е важна част от развитието на Европа, както общият пазар на ОНД! А факта че страните са влезли в ЕС, означава и че са приели общи ценности!

Всеки който отстоява национални интереси и не застава плътно зад интересите на Германия и Франция в недоклатения Европейски съюз , нарушава ''европринципите''

Обиждаш ЕС?! Защо си мислиш, че ОНД е по-добре?!

Не са ме натикали насила в ОНД , ако бяха щях да взема отношение.

Къде отиваме? В Библията се казва: "И [северният цар = Русия от втората половина на ХIХ век (Даниил 11:27)] ще се върне в своята земя с голямо богатство [1945] и ще насочи сърцето си срещу светия договор [враждебност към християните]. И ще действа [висока активност на международната сцена] и ще се върне в своята земя [1991-1993. Разпадането на Съветския съюз и Варшавския договор. Руски войски се завърнаха в страната си]. В определеното време ще се върне [разпадането на Европейския съюз и НАТО. Много страни от бившия Източен блок ще се върнат в зоната на влияние на Русия]." (Даниил 11:28,29а)

на търкалета. Русия си е една кочина и такава ще си остане. Последния бастион в който вкарваше интриги - Балканските страни остана в миналото. Мир на Балканите може да има и ще има без Русия !

О, неразумни юроде, поради защо се срамиш да се наречеш българин?!?!?!(простете, че не е точен цитата) Кой си ти, че я сънуваш тази Русия, CCCР ли сънуваш, че "тогава бехме по-добре" или още сме на вълна- ние сме окупирани от османците, чакаме другата империя да ни освободи, че пак да пробва да ни глътне, айде стига, ебати хората сте. Запада-изтока-юга-бля-бля. Аз често съм привърженик на запада, ама от моята си, частна, гледна точка, просто там се живее по добре(личен опит си имам). Ама, да сме наясно, за да сме ЩАСТЛИВИ, тук, в България, трябва да си я обикнем обратно държавата, да си я изтупаме, да живеем нормално, а икономическия подемък би дошъл след това, много сложен е светът днес, при всички случаи.

ами инма да се изтупва един булгарски закон ,че голяма дупка...

Този е еврейска подлога !

да този е насветлинни години от това което поляците са направили !!!!!!!!!!!!!1 1 неискат мароканци и т.п. за интеграция !!!!!!!!! 2 номера с съда нема да мине и да си лаят и да квичат все тая !!!!! 3 тези реформи са за дасе наврат всички в еврозоната и тогава за всички голем ама голем к........................... 4 макрон си мисли че тука пасеме трева и спим по дърветата ама ще удари на камък !!!!!!!!!! 5 да се пробва у чехите да ги вкара в зоната на здрача ама маи ще го то пиздят както подобава !!!!!!!!!!!!!!!11

ти с минуса си си го заври на място дето слънце не огрява !!!!!!!!10 год , живея в полшa !!!!!!!!!!!!!1

Коментари - От България Макрон нападна Полша | Днес.dir.bg

От България Макрон нападна Полша

Полша днес не е страната, която очертава посоката, по която се развива Европа и която придава смисъл на този проект.

Обратно в новината

Коментари - От България Макрон нападна Полша | Днес.dir.bg

Коментари

"...Полша днес не е страната, която очертава посоката..." Вземи, мама, да се ограмотиш! Щото, Полша, мама, мисли реално, и не й пука за Вашите, мама. Простотии, дето ни набутвате, покрай, Парле ву Франсе-то на ББ - богопомазаний бойко! Анадънмооо, мама, Макрончоооо!

САЩ изтърват Германия като подчинена и работят Полша да я замести като лидер в Европа, дето няма да стане. Хабят си барута, пък и те не са вече най, най. Полша е върл противник на Русия и се перчи ли перчи като паленце.

Е, след като очевидно започваме да приемаме заповеди вече И от французи(да да, именно ФРАНЦУЗИ...!), за началствата от Метрополията изобщо пък няма и нужда да споменавам разбира се, какво следва, утре кой ще дойде да нарежда, някой грък примерно...??

Френски Едипе, и ти си си е... мамата!

Полша е троянското конче на УСА в Европа! Най фашизираните страни в ес сега са полша и украйна!

на практика пак меркел ще решава спора

симо

Полша е Америчкия гвоздей в сърцето на ЕС...особено с отявлената си и маниакална русофобия.Явно започва отдръпване на,,старата,,европа от америчкия диктат и нейното осъзнаване.Пак идва ,,време разделно,, за нас и като гледам,,елита,,възпитан в ЮЗУ, ,пак сме на губещата страна.

Голям союз, голямо нещо.

що бе чакаме да се разпадне клозета .Пак на опашката.ко на праим нема вечни съюзи и вечни неща.Нема смисъл да продължаваме да си държим като не се понасяме .Все некога ще се разпаде другарю.

Никой отникъде няма да излиза, другарю Станков. Пий си хапчетата и кротувай.

На поляците тези номера не им минават. Първи излязоха от СИВ, първи ще излязат и от ЕС. А ние последни. Но има време ...

Това е подла инсинуация, в стила на точно такива, като френския макарон или друг Путин! Полша, Унгария и други държави от Централна Европа държат на преобразуване на съюза в реален такъв, а не на разпадането му!

stan_posta@

Ами и ние държахме и даже още държим, ама ЕС все повече затъва ! С години не могат да вземат елементарни решения, не могат да защитят собствените си граждани ! И богатите страни експлоатират жестоко по-бедните страни. Това ли е "але меншен верден брюдерс" !? Страшни братя сме с германците и французите, няма що !

Кой пита българския народ иска ли НАТО? РЕФЕРЕНДУМ!

не ми хареса това че макрон нападна полша от наша територия

ДА ! Това не е в периторията на добрата политика, и особено , че става от Варна. А ние трябва да УВАЖАВАМЕ поляците за това , което сториха точно там векове назад....

Не случайно го прави у нас. Французите ни имат за мижитурки, знаят че ни треперят гащите, когато само ЗАМАХНАТ... да си зачесат бретона. Затова, освен че продължават да ни лъжат за целите на Полша (че целяла да разрушава съюза отвътре и тем подобни), лъжат ни че била в изолация от някакви "всички", което е абсурд. Напротив - страни като Полша целят преобразуването на този съюз, подчинен основно на интересите на Германия и Франция, в съюз на равнопоставен - поне политически, като за начало - източен и западен Евросъюз.

и да знаете едно този ида доиде тука щего врътнат така че ще забрави къде са поляците !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

всичко е ясно дуда и качински имат топки а ние имаме п..................!!!!!!!!!!!за това е

Макаронът е дошъл да поподстриже булгарските балъци демокради. Малки заплати получавали БГ шофьори в Париж - едва 2500 € на месец!

Видимо същите соросоидни похвати, които се ширят по западаните лъжливи медии прилага и любимецът и наместник на Ротшилд във Франция и сега: - Когато полският президент и правителство мразят Русия - те са големи приятели и демократи... "споделят" ценности ... ... мед и пепел от рози .... - Когато се защитават от колониалните поплъзновения на ротшилдовци, натрапвани чрез Шмеркел и Макаронофф - тогава той полският президент е сам и говори от свое име ... страната ще бъде наказана (не заслужавали това ама ще бъдат наказани!) .... ако, че го е избирал полският народ ... той полският народ трябва да се научи, че вече не са самостоятелна държава, а третокласно (ние сме четвъртокласно) васално образувание, което за сега има непокорен генерал-губернатор, а населението е малоценно и задачата му е да бъде тор на полето на висшите арийски и френски народи, които лично ще прислужват на глобалните крале ... - РАЗРИВЪТ МЕЖДУ БИВШИТЕ СОЦ. СТРАНИ (ВИШЕГРАДСКАТА ЧЕТВОРКА) И ПОЛУРАЗЛОЖЕНИЯ БЮРОКРАТИЧЕН БРЮКСЕЛ Е ОЧЕИЗВАДЕН !!! СИВ ВКАРА ВОЙСКИ В ЧЕХИЯ, УНГАРИЯ И ПОЛША ПРЕЗ 50-ТЕ И 60-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК, А ЕС И ФАЩ ВКАРВАТ ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ И НАТУ СЕГА - КОЕТО Е ЕДНО И СЪЩО !!! ХОДИ СИ В КЪЩИ НАДУТО РОТШИЛДОВО ФРАНСЕ ! ТУК НЕ СИ ДОБРЕ ДОШЪЛ !

Само дето от цялата тирада срещу Полша не разбрах какво толкова е прегрешила?!

Позволява си да има собствено мнение. Представяте ли си !? В ЕС някой си позволява да има собствени интереси и да не се съгласява с измъдреното от Юнкер, Меркел и стоящите зад тях кукловоди ! Нахалство отвсякъде !

Значи когат поляците рипат срещу Русия, са демократи, прогресивни, скъсали с комунизма, европейци, пример за подражание и т. н. и пр. и пр. Когато обаче искат са защитят своите интереси и да говорят така, че да се съобразяват с тях, както в случая с емигрантите, те са ретрогради, не-европейци, паразити на еврофондовете и следва да им се треснат едни процедури, да се оплюят и порицаят публично. Мдааа, къде се увътрихме, драги сънародници? И защо някои, като Полша и Унгария, могат, а ние се гордеем с разутите си гащи???

А според мен, когато поляците рипат срещу Русия, макар и да не одобрявам, си е тяхна далавера. Когато обаче защитават своите интереси срещу мигрантите, те са истински европейци и пример за цяла Европа! За съжаление наш'те умници нито се противопоставят на ислямо-джихадистката инвазия, нито са престанали да рипат срещу нашата Освободителка Русия!

Когато поляците разбиват турките при Виена планират заедно с австрийци и унгарци да пренесът военните действия на Балканите.Плановете им са осуетени от франсетата които нападат австрийците .Турките и франсетата са имали план за общи действия с цел завладяване на Европа.Омразните за франките немци е трябвало да бъдат смачкани от две страни като в менгеме.Макарон е тук може да отиде при Ердоган да събира съюзници срещу фашистите вместо да си губи времето с Боко и Радев.

Франция на Бурбоните близо през два века, като съперник на Австрия на Хабсбургите, съвсем нормално е била най-верен съюзник на Османската империя в Европа. Днес Франция (спокойно можем да кажем - традиционно, но този път заедно с Германия) отново защитава интересите на настъпващите "троянски (чети: арабски) коне" на нашия континент.

аве рубашките изведнъж мн. заобичаха Полша хаха по команда от Кремъл.. хаха ... откога бе, свиркаджии? накъдето задуха вятъра...

А ЗА ГОРДИТЕ ФРАНЦУЗИ ОТ КВАБЕК КОИТО ПЪШКАТ ПОД ИГОТО НА КРАЛИЦАТА, МАЛКИЯ МАКАРОНЕ НЕ СМЕЕ ДА КАЖЕ НИЩО :)))

Поляците ни намразиха люто, не че преди се топяха от любов към нас, през 1983 след случката на площада Свети Петър в Рим. Дали след тази визита чувствата им няма да бъдат реанимирани отново ?

Абе КАТ гледам поляците по морето нищо такова не долавям а пък русите паночки са тооолкова сгодни женици.

Хахаха. Този какши ги говори. В Полша в момента има най-много чуждестранни инвестиции от цяла източна Европа/40 млн. пазар/. Страната усвоява много добре еврофондовете. Правителстовто им е фанатици тип Атака, даже по-зле, но са на правилния път като цяло. Да си гледа тъпата превърната в циганско гето Франция и да взима пример само от Полша.

MAKРОН, полити4ескиат ЕВНУХ,с комплекс за контрол на ИЗТОКА,имитациа на НАПОЛЕОН. БГ не е АЛЖИР .

ПОЛЯЦИТЕ , ПОНЕ СА С БЕЛИ СЛАВЯНИ :))

да за ралика от тези 17 дето приеха и маи сега ще и връчат билетите за топлите страни !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Искам да сме малка, но изключително дисциплинирана и модерна нация, да произвеждаме такава продукция, която да се продава навсякъде по света, да е символ за качество, държавата ни да лъщи, от-до, инстититуциите да са институции, да има силна тайна полиция, минимално ниво на престъпността. Парковете да са ни паркове, пътищата-пътища, да цари ред и разбирателство. Никаква корупция, сила държавна власт, подкрепяна и обичана от народа. А за доказателство- по улиците усмихнати, любезни граждани.

А толкова малко е нужно, за да го постигнем ! Само да ни оставят и да не ни се месят !

ромите да ги облекат в ливреи и да ги кастрират!

не си познал?????наколко мои познати вече неизкат в франция заради това което е там и гонаричат пълен бърдак !!!!!!!!!!!!!черни навсякъде мизеря в предградията мръсотия тези чакат само на помощи и нищо несе прави да се ограничи популацията на скакалците от близкият изток !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Моля!! Да не би да сме дошли в България за да настройваме България и Полша една срещу друга!??!?! Да не би после да излезе в френската преса че не Макрон а Бъглария ги е говорила тези простотии

може и така колега ???!

Франсетата не разбират, че ако искат толкова африканци и араби и сега могат да отидат в съответните страни и да възприемат тяхната култура, обичай включващи педофилия, незачитане на човешките права и т.н. Т.е. не е нужно, цяла европа да бъде залята с тази култура и прилежащите хора, за това че някой изпитва оргазъм от идеята да има всичките възможни раси на едно място. България трябва да си спомни, французите на коя страна са били, близките 200-300 години, какво са сторили за териториалната ни цялост и с какво биха допринесли. Освен това да не се правят толкова на велики, те са поколение на екплоататори, които са откраднали негри и са ги развъждали като добитъци, ползвали са ги като роби. Т.е. това е нацията, това е държавата която ще ни дава пример? Ние сме бедни, но сме бедни защото други държави се възползват от ниското ниво на чест у нашите управници. Конкретно французите искат да ни продават оръжие, което ние да изпалащаме и като не можем, да изкупят държавата. Толкова е просто и чак ме е срам когато видя поредният заем, който ни води към гибелта!

България и Франция са толкова "зле" в ЕС, че се напълниха с поляци и руснаци!

Да и там ночно е проблемът , че искат да са още по-добре за наша сметка- Цианетата ни ги изпроводиха обратно , сага е ред и нас да ни изритат ''европринципно''.

Забавното е------че сте общо две моми гербаджийки, а пишете и триете БЯСНО!:)))) ...цецо със сух суджук ли ви плаща, или с личния си?:)))))

01.05.2017 "Седмица преди балотажа Макрон обяви в интервю за BBC, че Европейският съюз трябва да се реформира или ще се изправи пред заплахата от Фрекзит." Така че имайте едно наум какви са му мотивите;)

Тоя някаква колониална политика ли се е довлякъл да разпространява тук- европринципна и евроценностна.

Пишеш глупости България, никога не е била колония на Франция! Ние си защитаваме нашите ценности и на нас сега ни е добре да сме част от ЕС!

Никога не е късно , та и за това Макарон Спагетов се е заем с въпроса.Баба Меркел вече има известни успехи в тази посока.

sulio@mailinator.com

Ако са ти дали по малко от 5 лв за тази гениална глупост, значи си се прекарал.

Това са им наследствени навиците на бившите колониални държави, отнасят се с всички други както с техните бивши колонии.

''Полша, обратно, е страна която върви срещу европейските интереси'' Спагет , зависи кой ги дефинира тия интереси , ако аз ги дефинирах в началото успешно можеха да застанат , както Германия , така също и Франция. Не се усещаш за някои неща и се изпускаш , а памперс за политика още не е измислен и ти избива на крачола.

От много перчене накрая Полша винаги свършва зле: по-бедна, окупирана и с милиони жертви! Българите сме по-умни от това!

Nikolai Vasilev

поредният идиот !!!!!!1и какво трябва на направят те ?????да се огъзат на мароканци и т,п, скакалци и прилепи ?????да да ама не и си го набии в кратуната проста

Оно си ни личи , да ти кажем.

Общ пазар по ваш проект ,от което вие ставате по-богати ,а ние по-бедни ...Макрон ,няма да стане ...

От изравняването на заплатите в ЕС България няма да стане по-бедна, напротив!

хубавото в полша е че се смени европеиското дупедавно правителство на такова с интерес на защита католиците от тази напаст марокански скакалци !!!!!!!!!!!!!и за това е воят до небесата че баба и макарон са казали а дуда и качински саго преместили веднага в другият крачол!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Проблемите на Полша са си техни проблеми, Макрон е в България, за да преговаря с нас, за неща които са свързани с френско-българските отношения!

Nikolai Vasilev

у нас?????????????? за какво ????за това че трябва да сме в зоната на здрача ???????или да ни продаде старите си корита на цена на нови !!!!!!!!!!!!!!!!!!млъкни смешник !!!!!!!!!!!!!!1

Поляците винаги са били наши братя - преди и сега. Да ги напада от България е най-малкото непознаване на историята.

Не ставай смешен с тези инсинуации, с поляците никога не сме защитавали общи интереси! Не бъркай България с Украйна!

Не се учудвам на незнанието. Поляци и унгарци са първите притекли се на помощ на България и воювали срещу Османската империя. Няма да споменавам за всички други икономически връзки, туризъм и т.н.

Нито от Франция, нито от Германия, а още по малко от Англия някога сме видели нещо добро. Жалко е да гледам как първите ни мъже верноподанически се кланят. Но колкото и да се кланят и превиват не мога да накарат народа да заобича европейските си господари.

Първите ни мъже си спазват интелигентно протокола и си преговарят, за да защитят българските интереси!

да не си разгради държавата ,както го направиха нашите БЕЗРОДНИЦИ,как си позволява??????

"Създаде се общ пазар, за да се подобри състоянието, заяви Макрон." Ето къде е истинската същност на ЕС. "Общ пазар"..обърнете внимание...не Общи ценности, общества или общи производителни мощности а Общ пазар....целта е достъп до пазарите и нищо друго. Аз само ще добавя че целта е достъп да пазарите на глупавите - източна европа. И това е целта и за Украйна. Нещата да им продаваш неща...искат те на теб да продават!

Общият пазар е важна част от развитието на Европа, както общият пазар на ОНД! А факта че страните са влезли в ЕС, означава и че са приели общи ценности!

Всеки който отстоява национални интереси и не застава плътно зад интересите на Германия и Франция в недоклатения Европейски съюз , нарушава ''европринципите''

Обиждаш ЕС?! Защо си мислиш, че ОНД е по-добре?!

Не са ме натикали насила в ОНД , ако бяха щях да взема отношение.

Къде отиваме? В Библията се казва: "И [северният цар = Русия от втората половина на ХIХ век (Даниил 11:27)] ще се върне в своята земя с голямо богатство [1945] и ще насочи сърцето си срещу светия договор [враждебност към християните]. И ще действа [висока активност на международната сцена] и ще се върне в своята земя [1991-1993. Разпадането на Съветския съюз и Варшавския договор. Руски войски се завърнаха в страната си]. В определеното време ще се върне [разпадането на Европейския съюз и НАТО. Много страни от бившия Източен блок ще се върнат в зоната на влияние на Русия]." (Даниил 11:28,29а)

на търкалета. Русия си е една кочина и такава ще си остане. Последния бастион в който вкарваше интриги - Балканските страни остана в миналото. Мир на Балканите може да има и ще има без Русия !

О, неразумни юроде, поради защо се срамиш да се наречеш българин?!?!?!(простете, че не е точен цитата) Кой си ти, че я сънуваш тази Русия, CCCР ли сънуваш, че "тогава бехме по-добре" или още сме на вълна- ние сме окупирани от османците, чакаме другата империя да ни освободи, че пак да пробва да ни глътне, айде стига, ебати хората сте. Запада-изтока-юга-бля-бля. Аз често съм привърженик на запада, ама от моята си, частна, гледна точка, просто там се живее по добре(личен опит си имам). Ама, да сме наясно, за да сме ЩАСТЛИВИ, тук, в България, трябва да си я обикнем обратно държавата, да си я изтупаме, да живеем нормално, а икономическия подемък би дошъл след това, много сложен е светът днес, при всички случаи.

ами инма да се изтупва един булгарски закон ,че голяма дупка...

Този е еврейска подлога !

да този е насветлинни години от това което поляците са направили !!!!!!!!!!!!!1 1 неискат мароканци и т.п. за интеграция !!!!!!!!! 2 номера с съда нема да мине и да си лаят и да квичат все тая !!!!! 3 тези реформи са за дасе наврат всички в еврозоната и тогава за всички голем ама голем к........................... 4 макрон си мисли че тука пасеме трева и спим по дърветата ама ще удари на камък !!!!!!!!!! 5 да се пробва у чехите да ги вкара в зоната на здрача ама маи ще го то пиздят както подобава !!!!!!!!!!!!!!!11

ти с минуса си си го заври на място дето слънце не огрява !!!!!!!!10 год , живея в полшa !!!!!!!!!!!!!1