Полша не подписа декларацията на лидерите на ЕС

След като останаха в пълна изолация, управляващите в Полша заявиха, че преизбирането на Доналд Туск поставя въпроси за единството на Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Полша не подписа декларацията на лидерите на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туск, Туск, колкото и да те обгрижват " батетата" ти ще имаш бъдеще на изгнанник, както онова белязано от Бог лице Горби и презрението на сънародниците си!

Голям праз!А изборът мина,нали?!

Путин им мъти водата

Та така! Излиза, че еврочиновниците, не се съобразяват и на йота с мнението и желанието на отделните страни! Та това не е съюз, а чист диктат!

Политбюро се избираха така, ама бяха по-скромни

Ако сегашната глобалиста олигархия остане на власт в Европа коренното население ще бъде изтласкано и претопено от прииждащите пълчища.

Поредното доказателство че "лидерите на ЕС" работят против народите на Европа. Поляците са едни от най-отявлените шовинисти и точно те отхвърлят поляка Туск!

до върховете .. в Европа .. можеш да стигнеш само ако си ..много много ...мазен ...или ...омазан

loyola

Тия поляци са голяма работа - първо направиха всичко възможно да скарат ЕС с Русия, сега се опитват да саботират ...

Всички държави ЕДИНОДУШНО приеха Туск! Това, че един се цепи от колектива е нормално. При демокрацията управлява мнозинството, а в Русия и Турция управляват диктатори.

Диктатурата ползува различни прийоми. Мекокитките от Брюксел имат свои похвати , но тяхната диктатура в никакъв случай не е по-малка.

африканче, недей да дрънкаш за демокрация, иди си в Африка да рабогиш за нея там

Де да беше африканче , а то е третоскоростниче отгледано на територията на ЕС под ценностното ръководство на демократичните олигофрени от Брюксел

Бе съмнява ме ВСИЧКИ! По скоро гласували са с "ЗА" доста от страните, но БЕЗДУШНО, под зоркият поглед на Меркел и Оланд!

Никой в България не иска предателя социалист Сергей Станишев , но това не пречи на европейските социалисти да го припознаят за лидер.

Това е доказателство как ще се пренебрегва мнението на отделните страни! А подлизурковци /дори и с фашистко минало/ винаги ще се намерят. Така ще бъде пренебрегнато и всяко наше - на държавата ни, желание което е различно от това на бащиците!

100% доказателство, че ЕС вече е банда нагли охранени чиновнически гъзове. Да мре вече това недоносче ЕС.

тази московска хунта

Идиот, поляците никак не симпатизират на Русия , но безкрайната простотия на брюкселските гъзове и това може да промени.

Като не ти харесва ЕС, бегай бързо в северна Корея, докато още приемат.

Бегам, ама не мога те стигна.......

Пълен абсурд! Олицетворение на това в което се превърна ЕС през последните години! Тези изроди не заслужават да определят бъдещето на континента и държавите членки. Разпада се усилва! Сега ще има изнудване и пазарлъци

Интересно,интересно,само допреди 10 години за демократичните медии поляците бяха "най-великите демократи,свободомислещи и прогресивни" от бившите соц.страни.Сега са "разрушители на ЕС,в пълна изолация,антидемократични" изобщо демоните на Европа!

Меркел и Оланд злоупотребиават,и експлоатират, с авторитета на Туск ,опитваики се да манипулират ВИСЕГРАДСКАТА 4ЕТВОРКА. В потавастиа ЕУ ,двамата са полити4ески УДАВНИЦИ. А ние сега кои сте целуваме в Брукссел....

Имах поляците за горди, независими и т.н. Как може да не подкрепиш своя човек? Абсурдно е. Това го правим само ние тук, дивите конекрадци, както ни нарече Чърчил. Но за Полша.... много е лошо, изложиха се.

Когато от ЕС подкрепят бандита Бойко ти би ли се кефил на такава подкрепа? Както и любовта им към Станишев и Кунева ? Надявам се сега да ти е по - лесно да разбереш очевадни неща.

Чети бе! Полша обвини Туск, че е проводник на германските интереси - предател демек. И издигна друг кандидат. Да е.б.а и "съюза" , Туск не е полска кандидатура! Като какъв е избран тогава! ЕС-Диктатура на брюкселските дебелогъзци. Да седнат на кривите краставици дано!

ЩО СЕ КАЗВА СЪЮЗ , А НЕ РАЙХ ???? ....

dsco@

Райх - се има предвид империя. Каква империя е ЕС? ЕС си е васално формирование.

В тоз наш Съюз нищо съюзено няма, кат гледам. Всеки дърпа, всеки влачи и никой не го е*е за "ближния".

Полското правителство се опитва да прехвърли вътрешно политическите си проблеми върхо ЕС . Това е все едно Бойко Борисов да стане председател на ЕС а Курнелия да гласува "ЗА".

Туск не е важен! Слава на Султан Доган! Слава!

Ми, аз пък си мислех, че Туск са го преизбрали за 30 месечен мандат - толкова. Пък сега изведнъж станаха 60 месеца (5 години). За колко е?

Ал

Мобилизират се всички ресурси за оцеляването на Меркел, Оланд и въобще за либералния модел на Сорос.

Само дето моделът е всичко друго, освен либерален.

Ал

А-а-а-а, недей тъй! Либерален е! ВЕрно само за по-равните сред равните е либерален. Другите трЕбе да спазваме законО.

FuckTheEU

Поляците се изпокараха кой е по-европеец от европейците и кой поляк ще лиже по-добре задника на вашингтон. Жалка работа.

в дюселдорф петима са били посечени с брадви ...търсят талибаните .

последно са 7 ранени, а терористът е босненска амуджа от последователите на педофила мохамед. но според куросмуците на сорос не било тероризъм защото амуджата била "психично болна", разбира се.....

тоя съюз вече замириса на загорял боб и ме кара да си спомням за али баба и 40 те бандити .

Номинацията на полското правителство ми напомня за Кристалина, предложена от Бойко за шеф на ООН без шансове за избиране.

"Не виждам как една страна може да бъде против това решение, когато всички други го подкрепят", каза френският президент Франсоа Оланд Ееееебахти и ДЕМОКРАЦИЯТА, ебах ти и Европата!!!

Ам'че то и клоуна Оланд го нещът в собствената му страна.

Наистина е нечувано председателят на Европейския съвет да бъде утвърден без съгласието на неговата собствена страна,от която е той,а израза в статията,че "Полша остана в пълна изолация по въпроса"е просто парадоксален....

Свободолюбивите народи на Чехия, Унгария и Словакия изоставиха Ярослав Качински и правителството му. Те гласуваха за Доналд Туск и той бе преизбран с 27 гласа срещу един (на Полша). Дипломатическото фиаско на днешните полски управляващи е пълно.

Целта на Качински и неговата партия "Право и справедливост" е да извадят Полша от Европейския съюз. Очаква се Качински да поиска провеждането на референдум през 2018 г. за излизането на Полша от ЕС.

Е той да поиска, но това ще им е краят на ПиС.

Не случайно на този ИЗМИСЛЕН "СЪЮЗ" така перфектно му отива името ГЕЙСКИ!!!!! И не случайно СВОБОДОЛЮБИВИТЕ НАРОДИ, като унгарския, чешкия, полския не мълчат а се съпротивляват, както и на СССР! А ние, КАКТО ВИНАГИ, сме най-верното помиярче на Батковците, както и при СССР, така и при ЕС! Лошото е, че СССР имаше нужда от СИЛНА БЪЛГАРИЯ, а ЕС - НЯМА НУЖДА ОТ ДЪРЖАВА и нация България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

и ди от

В Дира вече имаше няколко статии на тая тема и в нито една не се казва защо не го искат, освен че били "консервативни"... което е глупост. Някой от форума може ли да обясни?

полското правителство в момента е дясно и евроскептично. туск е привърженик на центриска партия и явен привърженик на ес полското правителство предложи евроскептик за председател на европейският съвет.- това е все едно да назначиш веган за главен готвач в шератон.

Каква е позицията му по мигранския въпрос? Солидарен ли е с Вишеградската четворка? Да не би това да е основната причина?

Какъв кеф, орките руски слуги на кремълския Саурон пак са гракнали в безсилна злоба. Само това стига на човек да оцени случилото се като нещо добро.

ДА НЕ ВЗЕМЕШ И ТИ КАТО ЕДИН АМЕРИКАНСКИ МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА ДА ИЗКРЕЩИШ УОУУУУ РУСКИТЕ ТАНКОВЕ ....... И ДА СКОЧИШ ОТ УПЛАХ ОТ 18 ЕТАЖ .

Полша, въпреки че е от Източна Европа има самочувствие. На бивша империя и на сегашна регионална сила. Хем католическа, хем славянска страна, с позиции и от двете страни. Със силна диаспора, вкл. в САЩ. През вековете са успявали да се опълчат и на изток, и на запад. С много страдания, с разгроми, но все са излизали победители, все са взимали реванш. Навремето те първи излязаха от съветската сфера на влияние. И сега също няма да търпят да ги считат за втора ръка хора, втора скорост и т.н. дойчепростотии.

Тези, които наистина се идентифицират с полското минало и достижения, в момента чакат всеки по-подходящ повод да протестират срещу ПиС.

комплексари...

показаха Борисов в Брюксел. Какво прави той там или са били стари кадри?

Защо изобщо си играят на представителност? Да назначават германци навсякъде и без това Брюксел работи единствено за швабите!

Сте червените гниди. Единствено напалм и кибрит решава проблема.

брато,Молотов.Ама,знаеш ли?Който гроб копае,сам пада в него.Проверено е във вековете!

ма туск е поляк, или ти не си разбрал?

Чакай ти орки руски слуги да разберат нещо. Тяхната работа е да грачат.

и не са го назначили а избрали с мнозинство 27 за, един против! нали комунягите много държите на вишегласието?

Нали ние им бяхме прототип.Нищо ново под слънцето!

Харесвах едновремешните поляци от историческите книги, както и едновремешните българи от историческите книги. Днешните не харесвам особено.

Малко са смелите, които смеят да се опълчат, не че Полша са останали в изолация.

Няма да пипате Доналд Туск!

ние в Полша наричаме партията ПиС паранойя и шизофрения

Действително лемингите така я наричат. Само че те са едни жалки същества без грам достойнство.

Ако не греша, Исус пък е бил изгонен от Назарет, така че случаят с Туск - с някои уговорки, не е прецедент :-)

трета Божа заповед: не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог!

Ти възропта ли срещу рок операта на Андрю Лойд Уебър - "Исус Христос Суперзвезда"?

ЕК ЦК на КПСС ЕС СССР Приликите между тези организации и институции стават, за съжаление, все по-фрапиращи. Всичките уж са избрани от народа и представляват народа, но всъщност си е една административно-бюрократична олигархия, която ни най-малко не се интересува от обикновените хора.

смехурко.

Нещо сте се насмели Дир-а, да Туск е преизбран за втори мандат, но той е с продължителност 2 г. и 6 месеца, а не 5 години!

:)

Каква "центристка" опозиция бре, пичове? Комуняга от класа, докопал се до властта след като Путин свали смаолета с полските правителство, президент, политици и генерали.