Коментари - Полша и Чехия се опълчват на ЕК за бежанците | Днес.dir.bg

Полша и Чехия се опълчват на ЕК за бежанците

Полша и Чехия реагираха отрицателно на решението на Европейската комисия да започне наказателна процедура срещу тях за неспазване на мигрантските квоти.

Обратно в новината

Коментари - Полша и Чехия се опълчват на ЕК за бежанците | Днес.dir.bg

Коментари

И пак да повторя. Защо тези така наречени бежанци не се изпращат в техните си близки по религия държави, които са богати - те не ги приемат. А САЩ? Италия е пълна с хранковци, дето не искат да работят. Италианците са бесни че дътжавата им плаща по 1050 евро на безделник бежанец. Защо ние да сме толерантни към бежанците. Съжалявам жените и децата, но млади и здрави мъже... Цялата тази ситуация събуди в мене тъмната страна...

Не за араби и негри в България.

Бе инициирана с цел да дестабилизира,отслаби и разбие ЕС!Що не бягат към другите арабски страни?Или в Америка?Нашите деди преди около век как са могли, а тия днес не могат? Използват ги за оръжие в една война,която бушува с пълна сила

проблема на света е свръхразмножаването в африка и южна азия-тие се онождат безконтролно и ни принуждават да им гледаме децата а ние нямаме деца щото нямаме пари а трябва да даваме за тях-това трябва да спре най-сетне -не сме им длъжни с нищо!

Не на Негрите в България! Не на Исляма в България! Нула толерантност по въпроса за имигранти негри и мюслита!

негри и араби има в неограничено количество, европа не може да даде убежище и на 0.001% от тях. а те искат всички в лондон и париж. обаче като дойдат тук пълнят затворите, правят поразии и изтикват бялото население вън от градовете. лондон вече е мюсулмански, кокнитата са се изселили при тая напаст. кой иска това да се случи с държавата му.

Западняците -американците да преустановят войната в Сирия- Всички нелегални да се върнат по държавите .Който работи да остане.

Който работел от имигрантите да остане? Ха, ми той ще докара поне 5 от фамилията си, и те по толкова. Ти как си с математиката, как си логиката? Гледай години напред, не само какво ще облечеш и ядеш днес.

Време е и България да се включи:))

те що не отиват в богатите арабски страни или в китай индия япония все европа им в ума тез пък ще ги разселват да не са краставици

Ситуацията е меко казано доста деликатна....от една страна имаме Европа,която откровено не иска Турция в ЕС,от друга Турция,която се натиска да членува не на база изпълнени критерий а на база "приемете ни или пускаме бежанците" и по средата сме ние...ние не искаме бежанци,но сме граница на ЕС и съседи с Турция...и без много много да искаме сме посредник между двете страни....изобще не му е леко на Бойко,защото съм сигурен че има натиск върху него и от Меркел и от Ердоган....той се явява нещо,като посредник м/у двете страни

мнението на народите в европа няма никакво значение за управниците само се чудят как да ни поробят и ислямизират вкарвайки насила терористи но ние къде да отидем ние сме бежанци в собствените си страни те ни се подиграват

Народите в Европа гласушат за политици като Меркел, Шулц, Макрон, Марк Рюте (Холандия), Шарл Мишел(Белгия). На всекиго е ясно какша политика ще водят те. Така че не може да се каже, че политиците не слушат изберателите си!

да се дадат на съд италия и гърция за държавен трафик на бежанци в огромен мащаб-италия ходи и ги събира до сами либийския бряг и после ги изсипва в европа -що за политика е това спрямо европа и после иска от другите държави да ги прибират -това е подсъдно -като иска да ги спасява да ги изсипва на либийския бряг -това е организирата политика за убийството на европа и всеки ден се спасяват по 5 6 000 души -това е повече отколкотно бяха през 2015 откъм гърция -всичко това е добре организирано и направлявано от дяволски сили-някои казват сорос

A нашият духач бойко ще вкарва фесовете в европейският съюз!:))))

Темата е налазена от платени, безмозъчни соросоиди и кандидат-джихадистки, ислямски помияри! Всеки умен и свободен човек подкрепя решението на Полша и Чехия!

ПО БРЮКСЕЛСКИ. ЩОМ НЕ СИ СЪГЛАСЕН - НАКАЗАНИЯ. такъв ЕС ,който е срещу нашите национални интереси - не ни трябва. Дружно ще го напуснем с песен на уста и с най-голяма радост.,че сме се отървали от това зло. По-добре бедни ,но свободни и достойни.

иии мъ нидейте тъй бе хора, дайте да помогнем на Германия и Франция да се разтоварят от бежанците

Членството в ЕС на тези държави трчбва незабавно да бъде замразено и те да бъдат лишени от право на глас в ЕК и на ниво ЕС! Ще видим тогава как ще реагират!

не се прави така... има санкции. Би следвало тези допълнения към вноската да отидат за засегнатите Италия и Гърция.

Как ще реагират? В Брюксел ще раздават безплатно памперси в централата на ЕК и ЕС, защото тогава на хората съвсем ще им кипне. То и в момента еврочиновниците са с ниско доверие и даже не могат да го скрият по социологическите проучвания. Просто всеки път като ги пуснат и замазват с глупости.

Ама като замразят членството, ще замразят и условията за бежанците, нали? :)

Не, НЕ,НЕНЕ,НЕ-НЕ-НЕНЕНЕНЕЕЕ! Едно нещо дори не ми е чудно - преди войната в Сирия, Дзверкелката пак канеше африканци и араби в германия, и турци също, но не и бели европейци. А некои помним и преди сирийската война, която започна 2011. И после се иляха с войната, и я проточиха нарочно на неколко пъти при положение, че нещата са ЯСНИ. И ето, войната е свършила, а Дзверкел иска още 'бежанци'. Нова война ли ше предизвикат нарочно, та да има 'бежанци' за Дзверкел????? Докога 'бежанци'? те не са 'бежанци'! ТЕ СА ИКОНОМИЧЕСКИ МИГРАНТИ, НА КОИТО Е ОБЕЩАНА ЕТНИЧЕСКА ЧИСТКА В ЕВРОПА, И ТЕ ГО ЗНАЯТ И ЗАТОВА ИДВАТ - ОБЕЩАНИ СА ИМ КЪЩИТЕ, КОЛИТЕ И БЕЛИТЕ ЖЕНИ НА ЕВРОПА! Затова идват само мъже мигранти! Докога етническа чистка, докога геноцид срещу белата раса????? Ние ако идеме така в Африка или Азия, кой ше ни даде къшите и жените на Африка и Азия????? Кой ше ни даде социални помощи и образование, 20 жени доведени и 50-60 деца на техни разноски?????? НА ОРЪЖИЕ СИЧКИ, ДА МАХНЕМЕ НАТРАПЕНИТЕ ОКУПАТОРИ, А ДЗВЕРКЕЛ НА ЧЕРЕШАТА С РАЗПРАН ГЗ!!!!!!!!!

браво рокси напълно си права трябва революция незабавна отчаяна и свещена

Типично по източно европейски! От гледна точка на източно европейците, всички мюсюлмани са варвари и дхихадисти.; не ги интересува че хората измират, децата им биват избивани пред очите им. Нека да седят под бомбите. Само да ви кажа, в очите на Западно европейците, източно европейците са варвари. Аз съм Българин, но живея от 10г в западна европа. Като погледна към България, виждам варвари, които по никакъв начин не са по добри от джихадистите. И като типичен източно европеец се чудя как западна европа допуска източно европейци в страната си. Заслужават да измрат под бомбите...

А кой плаща бомбите? Пак същите колониалисти, които до 50-те са рязали ръце в Конго. Колониалната система е в обратен ход - от колониите към метрополиите. Защо Полша, Чехия и Унгария трябва да съучастват в резултата от колониалната политика на страни като Франция, Великобритания, Белгия, Италия? А отгоре на всичко и в комплекса на германците?

Съгласен на 100%. За всичко са виновни САЩ. Единствената им цел е да си продават оръжието. Това е факт. И все пак, не може да оставиш да избиват децата на хората с бомби. Не е хуманно.

Да речем че от тези 160 хиляди всички са бежанци и трябва да бъдат спсени. Делът на децата и семействата е не повече от 10-15%. Това е фрапиращо ясно от всички снимки които показват на тези бежанци. Само че има разлика между това да спасяваш бежанци и това да ги заселваш из Европа. А относно това че не всички муслими са терористи - така е и родителите на тия дето сега убиват в З. Европа също не са били терористи. Няма да рискуваме живота на децата ни само защото такива морални комплексари като тебе са решили да се првят на хуманисти на чужд гръб!

Сметката ти е погрешна. Жертвите на войната в Сирия са 400 хилчди. Ако 15% са деца, това прави 60 000 деца. Това хубаво ли е? Трябва ли да пречим на хората да избягат? Трябва ли да умрат още 60 000 деца? Знам че не ти пука стига твоите деца да са на сигурно... но на мен ми пука. Колко европейци са загинали от атентати? 60? Назнам точно, но ако цената да спася 60000 мюслюлмански деца е да избият 60 европееца с атентати, мисля че си струва. Знам че няма как да ме разбереш и за теб съм трол...

Евала на тези държави! Адмирации към техните политици! По този въпрос а не само по него нашите политици заслужават кофа екскраменти.

Смели народи, ръководени от смели личности. Не търпяха руските простотии, не търпят и простотиите на американци и западняци. Само можем да им завиждаме и да се стремим да сме наполовина толкова смели. Но засега си имаме Тиква за Премиер и нищо не може да се направи.

Сега е времето българския народ с помоща на президента Радев да принуди Бойко Борисов да каже-НЕ на приема на джихадисти в България. Време е за натиск. Борисов се страхува от народа и президента.

Тиквун е една кукла на конци, Радев нищо не може да го принуди, защото от Тиквун не зависи нищо. Викат го в някое посолство, бият му два шамара и му казват какво да прави.

Той имитира ,че ,,уж,,се съобразява с народа,а в същото време подчинява се на комунистите и ,,царя,, и се мазни на запад.Нищо хубаво да не очакваме от управляващите

Бийте братя българи бийте по врага само така брюкселските плъхове ще разберат че с сбългарите не трябва да се ебават

Адвокатите парадираха напразно, ау съдът реши на теб да го даде, ще идвам във четвъртъка да го виждам, ей детенцето с меченцето в ръце. Виолета, Виолета, защо си вечно тъжна и намусена извънредно, а моля те кажи ми пак защо така си ти? Плачи, дете, баща ти е невинен.

за еврейския съюз България е умряла държава ,бб решава от името на своята и умрелите граждани . така ,че тия 160 000 от гърция и италия ще кацат със самолети на летището,което си търси собственика от султана . изглежда ,че "мъртвите "имат по -огромни проблеми от живите .

еми докато ББ е премиер той ще решава, ама за него гласуват по милион и повече избиратели....

ЕК да престане веднага с гнусната капиталистическа пропаганда! Не на еврогейския хобот, втъкнал се като мерзко-стържеща бичкия в нашите изстрадали слабини и души! И за най-малоумните протестъри с изпран от империалистите мозък е ясно, че жадната за власт соросоидна пасмина плаща милиони на антивишеградските елементи да унищожат Полша и Чехия! Чрез своите наказателни решения ЕК трови умовете ни, хвърля ни в дълбок ужас и неистов страх, кара ни да подивяваме, да полудяваме, откачаме и колабираме, изпаднали в поредния остър истерично-шизоиден пристъп. Сорос и ЕК в съюз със световната фармацевтична мафия ни превърнаха във вампирясали зомбита, пощръклели циклофреници, изпаднали в мании и натрапливи неврози, удавени в поредната дълбока масова психоза, от немислещи получовеци-полуговеда, за да пласират създадените в тайни лаборатории с помощта на Изънземните и Антихриста отровни антидеприсанти, психофармака и невролептика за милиарди!!! Тези медикаменти се изготвят от далаци на летящи индийски хлебарки, анусни хемероиди на опашати орангатуни или от изсъхналите изпражнения от гербаджийски соросоидни протестъри!!! Внушаването на вина към бежанците е част от плана за екстрадирането на всички трезвомислещи хорица извън Европа и Земята! Соросоидите и Новите Господари искат да се отърват от всички антиеврогейски интелигенти като ги разселят из Луната, Марс, Венера или на т.н. Планети от вида "Б"! Има сигнали, че ЕК кове коварно-соросоидни планове да бъдем изселени от империалистите и изстреляни с путиноидния космически кораб "Великий Октябрь" в тъмните дебри на Черна Космическа Дупка и върнати исторически назад в бруталното измерение на Мерзкото Средновековие! Нека да не допуснем това, съберем подписи и връчим петиция, ако ни изстрелват в друго историческо време, то поне да ни върнат при бай Тошо в комунизма, където живеехме добре, нямаше убийства, другарите не лъжеха, Партията и СССР се грижеха за нас и нямаше проституция и хомосексуализъм!

ЕК е еврейска сатанинска организация.

повече от вярно !дори съм убеден ,че ако хората знаеха само 50%от истината ,съюза няма да издържи и ТРИ денонощия .

АБСОЛЮТНО ВЯРНО !!! Лошото е, че повечето хора и понятие си нямат от този печален факт !

В Италия и Гърция има много мигранти поради георграфското им положение. То не може само плюсове да има от него. Десетки милиони туристи през лятото, сиести и т.н. Те биха ли прехвърлили по няколко милиона туристи на Чехия и Полша?

Понеже няма информация - в Италия има дела срещу кораби на Сорос, които ходят до Либия и докарват имигранти от цяла Африка в Италия. Освен това не се знае, че Берлускони, на който всички се смяха, имаше договор с Кадафи да не пуска никого към Европа. Всички искаха войни, всички държави имат военни части на чужди територии...Имигранти се докарват, защото това е бизнес, а в Германия ги искат за роби, затова не искат източноевропейци. Трябва да им плащат повече. Проблемът е това, че една част от богатите европейци, особено в Германия, искат роби за малки заплати. Вместо да ги е срам, обвиняват всички други, че не прибират излшните....

Япония е приела за 2016 година след сериозно отсяване само шест бежанци и двама от тия примати в последствие са арестувани за изнасилване и обир ...представете си какво е сега в Европа

Да ходят в СА мама им меркелска!!!

Първо, такова нещо като Европейски съюз не съществува!!! Повечето членки играят на единно законодателство, но реално изобщо не го прилагат и се интересуват от това само дотолкова доколкото могат да забият нокти в еврофондовете и да ги ограбят чрез поставени лица. От там нататък се действа избирателно, на принципа "тука има, тука нема". Иронията е, че елитните дъжави си затварят очите и приемат тази действителност в името на мнимото единство на псевдо съюза и за да пазят еврото от сриване защото в противен случай елитните държави ще се сринат. Така че, скъпи братя поляци, чехи, унгарци, българи и други такива от задния двор на ЕС мачкайте елита, мачкайте статуквото и приумиците на Германия и Франция и грабете с двете ръце от фондовете им, т.е. от средствата, които ви се полагат по природен път!

Не плюсове, а аплодисменти! Гняв Божи да бъде върху евроканибалите! Ще платят за всичко с лихвите. Няма такъв, който да е пил и да не си е платил.

Време е България да заплаши Юнкер че ще излезе от ЕС , ако я насилват да приеме незаконно пребиваващи в България !

Не е ли време да се сменя Юнкер , много се заигра с виновниците за тази криза ! България не трябва да приема пришълци !

дкми

Меркел да си ги прибира, и да не закачат останалите държави да поемат немска вина. Тя си им каза "вратите са отворени", и имаше предвид - "вратите" на Германия. Защо целият ЕС трябва да страда заради акъла на някаква изкуфяла бабка? А и самите бежанци искат в Германия.

ЕС е вреден за всяка свободна нация! Англичаните го проумяха първи, кои ще са следващите?

На такива новини винаги се слага по една умилителна снимка на плачещо малко дете. За да се засили ефекта. Обаче истината е друга. 90% от бежанците са млади прави и здрави мъже, минали военно обучение. Едва в 10% от случаите бежанците са жени или бежанците са семейни двойки с деца. В този ред на мисли, кажете моля, на този мъж от снимката с детенцето, къде му е жената? Аз ще ви кажа - мъжът тръгва, вземайки със себе си едно дете, което най-често е около 1-2-3 годинки. Останалите деца и майката остават у дома да защитават страната от джихадистите. А бащата го взема това дете, не защото му е мило и драго, а защото знае, че с такова дете шансът да го върнат обратно е нулев. Така че, жал ми е за детето много, но такива снимки не ни ги пробутвайте! Браво на Чехия, Унгария и Полша, които отказват да настаняват и издържат джихадисти, скрити зад образа на невинни детски личица. Браво на всички държавни Мъже с главно М, толкова различни от нашите политически мижитурки, удобно заголили задници във всички посоки на света!

Затова тези държави дръпнаха толкова много пред нас, защото имат управляващи, които не са дупедавци като нашите.

Нищо чудно детето изобщо да не е негово и да плаче, защото се страхува от чуждия човек, който го държи. Видя ли такава снимка, изпитвам желание да взема детенцето и да го възпитам като европеец, а родителят, който го използва, за да се уреди, да върна обратно откъдето е дошъл. Престъпление е да се използват малки деца за лично облагодетелстване, а много от тях точно това правят.

Като цяло съм съгласен, но по отношение на амбицията ти да възпиташ дете от такъв произход "като европеец" сериозно се заблуждаваш и подобно начинание е предварително осъдено да претърпи фиаско. Недей да мислиш, че малкото дете (дори и бебе) е като чиста дъска, на която можеш да напишеш, каквото си искаш. То си има вродена по генетичен път душевност, нрав, нагласи, темперамент, които никакво възпитание не може да промени и независимо от усилията ти рано или късно ще се проявят. Все едно да взимиш малко вълче и да се опитваш да го възпиташ като сърничка. Ясно е, че няма да стане - в един момент зверчето в него неизбежно ще се пробуди и ще си поиска своето...

Съгласна съм с теб "Истината", но честно казано дори не погледнах снимката. В началото се впечатлявах, сега вече не.

Когато се покаже такава снимка на малко дете, напр. убито или страдащо, човешкият мозък спира да разсъждава разумно и се активират емоционалните центрове. На това и разчитат пропагандистите. Човешка психология. В такива случаи човек става пасивен и е способен да възприеме всяка глупост, която му кажат, напр. че детето е убито от бомбардировките на когото си изберете. Между другото, такива деца трябва да бъдат прибирани автоматично в детски домове, отнемани от тези, които се представят за техни родители и да се дадат за осиновяване . Така поне ще има полза за държавата.

Хора с характер и мнение. Държави с позиция. Кога ще ги стигнем поляците..... Чекай,чекай малко.....че то румънците ни избегаха напред....

Не са като човеконенавистните боклуци и османски мивки от ГРОП.

Интересно се "живее" в ЕС - една баба си кани гости, но заповядва на всички комшии да настанят нейните гости у тях си, че и да поемат и разходите по нейните лични гости, че и ако не им харесва на комшиите и ги заплашва. Явно това ще да е "демокрацията" :) Идва ми на акъла и нещо друго - тъй като у нас си имаме доста мургави гости още от време оно не е ли време и ние да "поискаме" бабето да вземе на нейни разноски нашите мургави гости - тьй де - да даде личен пример дето се вика ;)

Ами да се опълчат и на хим-трейлите, ана не им стиска! А бургазлии и туристите да погледнат небето си за да разберат как изглеждат типичните хим-тайли (поздрав от Алианса послучай началото на туристическия сезон)!

Има държави, които отстояват интресите си и други, които са готови да се навеждат пред горестоящите независимо дали това уврежда техните интереси. България за съжаление е от вторите. България дотолкова няма идентичност, няма характер, дотолкова няма собствено мнение или собствена политика, че никой не я забелязва. Тръмп се среща с румънци, поляци, унгарци, вероятно чехи, но с българи не. Тръмп ще подпомогне страните с национални каузи. България национална кауза няма.

А парите на Европа приемат? Наглеци! Разберете приятели, тези нещастни хора бягат от бомбардировките на Путин и от неговото отроче, ИДИЛ- само в Сирия от путиновите бомбажи и убийствата на марионетките му ИДИЛ са загинали над 700 000 човека, и милиони напуснаха домовете си. Ние, като хуманисти, демократи и европейци трябва да проявим разбиране и милосърдие и да откликнем на това отгомно човешко страдание. Нека покажем а Путин че сме по силни от него, и тези хора единствено ще нинаправят по силни и демократични

Толкова ти е фалшив платения патос, че постигаш обратен ефект на 100%.

Не си десен. Ти си тролей, при това тъп.

Абе не знаех, че Путин бомбардира и в Афганистан, и в Либия, и в Пакистан, че и в половин Африка :) Щото те 95 процента от "гостите" са оттам :) Па я кат си "десен" - то ест красив и умен - поразрови се и научи кой къде бомрадира. Може и да ти "светне" нещо в красивата и умна главица ;)

Аре , стига с тоя " умилителна " снимка , дирници ! Въртите я от години ..... За сведение само в Унгария " клетите бежанци " са захвърлили 58000 деца на възраст от 0-7 години . Предполага се , че са ги взели от убитите родители за по-лесно преминаване на границите . Категорично налазващите Европа терористи, следва да се третират точно като такива . Колко хора трябва да загинат в атентати , за да се наситят на кръв хазарите от еврейския съюз?! БУЛекзит !

Вместо Ес да обърне внимание на държавите, където условията за живот карат хората да бягат, те ще наказват държави, които са се справили и са осигурили много добри условия за живот. Не е странно, немислимо е! Поляците не са наивни, за да забравят помощта от немците и шведите по време на кризата и имат какво да губят.

През това време националния предател-мутра ближе османските задници.

Коментари - Полша и Чехия се опълчват на ЕК за бежанците | Днес.dir.bg

Полша и Чехия се опълчват на ЕК за бежанците

Полша и Чехия реагираха отрицателно на решението на Европейската комисия да започне наказателна процедура срещу тях за неспазване на мигрантските квоти.

Обратно в новината

Коментари - Полша и Чехия се опълчват на ЕК за бежанците | Днес.dir.bg

Коментари

И пак да повторя. Защо тези така наречени бежанци не се изпращат в техните си близки по религия държави, които са богати - те не ги приемат. А САЩ? Италия е пълна с хранковци, дето не искат да работят. Италианците са бесни че дътжавата им плаща по 1050 евро на безделник бежанец. Защо ние да сме толерантни към бежанците. Съжалявам жените и децата, но млади и здрави мъже... Цялата тази ситуация събуди в мене тъмната страна...

Не за араби и негри в България.

Бе инициирана с цел да дестабилизира,отслаби и разбие ЕС!Що не бягат към другите арабски страни?Или в Америка?Нашите деди преди около век как са могли, а тия днес не могат? Използват ги за оръжие в една война,която бушува с пълна сила

проблема на света е свръхразмножаването в африка и южна азия-тие се онождат безконтролно и ни принуждават да им гледаме децата а ние нямаме деца щото нямаме пари а трябва да даваме за тях-това трябва да спре най-сетне -не сме им длъжни с нищо!

Не на Негрите в България! Не на Исляма в България! Нула толерантност по въпроса за имигранти негри и мюслита!

негри и араби има в неограничено количество, европа не може да даде убежище и на 0.001% от тях. а те искат всички в лондон и париж. обаче като дойдат тук пълнят затворите, правят поразии и изтикват бялото население вън от градовете. лондон вече е мюсулмански, кокнитата са се изселили при тая напаст. кой иска това да се случи с държавата му.

Западняците -американците да преустановят войната в Сирия- Всички нелегални да се върнат по държавите .Който работи да остане.

Който работел от имигрантите да остане? Ха, ми той ще докара поне 5 от фамилията си, и те по толкова. Ти как си с математиката, как си логиката? Гледай години напред, не само какво ще облечеш и ядеш днес.

Време е и България да се включи:))

те що не отиват в богатите арабски страни или в китай индия япония все европа им в ума тез пък ще ги разселват да не са краставици

Ситуацията е меко казано доста деликатна....от една страна имаме Европа,която откровено не иска Турция в ЕС,от друга Турция,която се натиска да членува не на база изпълнени критерий а на база "приемете ни или пускаме бежанците" и по средата сме ние...ние не искаме бежанци,но сме граница на ЕС и съседи с Турция...и без много много да искаме сме посредник между двете страни....изобще не му е леко на Бойко,защото съм сигурен че има натиск върху него и от Меркел и от Ердоган....той се явява нещо,като посредник м/у двете страни

мнението на народите в европа няма никакво значение за управниците само се чудят как да ни поробят и ислямизират вкарвайки насила терористи но ние къде да отидем ние сме бежанци в собствените си страни те ни се подиграват

Народите в Европа гласушат за политици като Меркел, Шулц, Макрон, Марк Рюте (Холандия), Шарл Мишел(Белгия). На всекиго е ясно какша политика ще водят те. Така че не може да се каже, че политиците не слушат изберателите си!

да се дадат на съд италия и гърция за държавен трафик на бежанци в огромен мащаб-италия ходи и ги събира до сами либийския бряг и после ги изсипва в европа -що за политика е това спрямо европа и после иска от другите държави да ги прибират -това е подсъдно -като иска да ги спасява да ги изсипва на либийския бряг -това е организирата политика за убийството на европа и всеки ден се спасяват по 5 6 000 души -това е повече отколкотно бяха през 2015 откъм гърция -всичко това е добре организирано и направлявано от дяволски сили-някои казват сорос

A нашият духач бойко ще вкарва фесовете в европейският съюз!:))))

Темата е налазена от платени, безмозъчни соросоиди и кандидат-джихадистки, ислямски помияри! Всеки умен и свободен човек подкрепя решението на Полша и Чехия!

ПО БРЮКСЕЛСКИ. ЩОМ НЕ СИ СЪГЛАСЕН - НАКАЗАНИЯ. такъв ЕС ,който е срещу нашите национални интереси - не ни трябва. Дружно ще го напуснем с песен на уста и с най-голяма радост.,че сме се отървали от това зло. По-добре бедни ,но свободни и достойни.

иии мъ нидейте тъй бе хора, дайте да помогнем на Германия и Франция да се разтоварят от бежанците

Членството в ЕС на тези държави трчбва незабавно да бъде замразено и те да бъдат лишени от право на глас в ЕК и на ниво ЕС! Ще видим тогава как ще реагират!

не се прави така... има санкции. Би следвало тези допълнения към вноската да отидат за засегнатите Италия и Гърция.

Как ще реагират? В Брюксел ще раздават безплатно памперси в централата на ЕК и ЕС, защото тогава на хората съвсем ще им кипне. То и в момента еврочиновниците са с ниско доверие и даже не могат да го скрият по социологическите проучвания. Просто всеки път като ги пуснат и замазват с глупости.

Ама като замразят членството, ще замразят и условията за бежанците, нали? :)

Не, НЕ,НЕНЕ,НЕ-НЕ-НЕНЕНЕНЕЕЕ! Едно нещо дори не ми е чудно - преди войната в Сирия, Дзверкелката пак канеше африканци и араби в германия, и турци също, но не и бели европейци. А некои помним и преди сирийската война, която започна 2011. И после се иляха с войната, и я проточиха нарочно на неколко пъти при положение, че нещата са ЯСНИ. И ето, войната е свършила, а Дзверкел иска още 'бежанци'. Нова война ли ше предизвикат нарочно, та да има 'бежанци' за Дзверкел????? Докога 'бежанци'? те не са 'бежанци'! ТЕ СА ИКОНОМИЧЕСКИ МИГРАНТИ, НА КОИТО Е ОБЕЩАНА ЕТНИЧЕСКА ЧИСТКА В ЕВРОПА, И ТЕ ГО ЗНАЯТ И ЗАТОВА ИДВАТ - ОБЕЩАНИ СА ИМ КЪЩИТЕ, КОЛИТЕ И БЕЛИТЕ ЖЕНИ НА ЕВРОПА! Затова идват само мъже мигранти! Докога етническа чистка, докога геноцид срещу белата раса????? Ние ако идеме така в Африка или Азия, кой ше ни даде къшите и жените на Африка и Азия????? Кой ше ни даде социални помощи и образование, 20 жени доведени и 50-60 деца на техни разноски?????? НА ОРЪЖИЕ СИЧКИ, ДА МАХНЕМЕ НАТРАПЕНИТЕ ОКУПАТОРИ, А ДЗВЕРКЕЛ НА ЧЕРЕШАТА С РАЗПРАН ГЗ!!!!!!!!!

браво рокси напълно си права трябва революция незабавна отчаяна и свещена

Типично по източно европейски! От гледна точка на източно европейците, всички мюсюлмани са варвари и дхихадисти.; не ги интересува че хората измират, децата им биват избивани пред очите им. Нека да седят под бомбите. Само да ви кажа, в очите на Западно европейците, източно европейците са варвари. Аз съм Българин, но живея от 10г в западна европа. Като погледна към България, виждам варвари, които по никакъв начин не са по добри от джихадистите. И като типичен източно европеец се чудя как западна европа допуска източно европейци в страната си. Заслужават да измрат под бомбите...

А кой плаща бомбите? Пак същите колониалисти, които до 50-те са рязали ръце в Конго. Колониалната система е в обратен ход - от колониите към метрополиите. Защо Полша, Чехия и Унгария трябва да съучастват в резултата от колониалната политика на страни като Франция, Великобритания, Белгия, Италия? А отгоре на всичко и в комплекса на германците?

Съгласен на 100%. За всичко са виновни САЩ. Единствената им цел е да си продават оръжието. Това е факт. И все пак, не може да оставиш да избиват децата на хората с бомби. Не е хуманно.

Да речем че от тези 160 хиляди всички са бежанци и трябва да бъдат спсени. Делът на децата и семействата е не повече от 10-15%. Това е фрапиращо ясно от всички снимки които показват на тези бежанци. Само че има разлика между това да спасяваш бежанци и това да ги заселваш из Европа. А относно това че не всички муслими са терористи - така е и родителите на тия дето сега убиват в З. Европа също не са били терористи. Няма да рискуваме живота на децата ни само защото такива морални комплексари като тебе са решили да се првят на хуманисти на чужд гръб!

Сметката ти е погрешна. Жертвите на войната в Сирия са 400 хилчди. Ако 15% са деца, това прави 60 000 деца. Това хубаво ли е? Трябва ли да пречим на хората да избягат? Трябва ли да умрат още 60 000 деца? Знам че не ти пука стига твоите деца да са на сигурно... но на мен ми пука. Колко европейци са загинали от атентати? 60? Назнам точно, но ако цената да спася 60000 мюслюлмански деца е да избият 60 европееца с атентати, мисля че си струва. Знам че няма как да ме разбереш и за теб съм трол...

Евала на тези държави! Адмирации към техните политици! По този въпрос а не само по него нашите политици заслужават кофа екскраменти.

Смели народи, ръководени от смели личности. Не търпяха руските простотии, не търпят и простотиите на американци и западняци. Само можем да им завиждаме и да се стремим да сме наполовина толкова смели. Но засега си имаме Тиква за Премиер и нищо не може да се направи.

Сега е времето българския народ с помоща на президента Радев да принуди Бойко Борисов да каже-НЕ на приема на джихадисти в България. Време е за натиск. Борисов се страхува от народа и президента.

Тиквун е една кукла на конци, Радев нищо не може да го принуди, защото от Тиквун не зависи нищо. Викат го в някое посолство, бият му два шамара и му казват какво да прави.

Той имитира ,че ,,уж,,се съобразява с народа,а в същото време подчинява се на комунистите и ,,царя,, и се мазни на запад.Нищо хубаво да не очакваме от управляващите

Бийте братя българи бийте по врага само така брюкселските плъхове ще разберат че с сбългарите не трябва да се ебават

Адвокатите парадираха напразно, ау съдът реши на теб да го даде, ще идвам във четвъртъка да го виждам, ей детенцето с меченцето в ръце. Виолета, Виолета, защо си вечно тъжна и намусена извънредно, а моля те кажи ми пак защо така си ти? Плачи, дете, баща ти е невинен.

за еврейския съюз България е умряла държава ,бб решава от името на своята и умрелите граждани . така ,че тия 160 000 от гърция и италия ще кацат със самолети на летището,което си търси собственика от султана . изглежда ,че "мъртвите "имат по -огромни проблеми от живите .

еми докато ББ е премиер той ще решава, ама за него гласуват по милион и повече избиратели....

ЕК да престане веднага с гнусната капиталистическа пропаганда! Не на еврогейския хобот, втъкнал се като мерзко-стържеща бичкия в нашите изстрадали слабини и души! И за най-малоумните протестъри с изпран от империалистите мозък е ясно, че жадната за власт соросоидна пасмина плаща милиони на антивишеградските елементи да унищожат Полша и Чехия! Чрез своите наказателни решения ЕК трови умовете ни, хвърля ни в дълбок ужас и неистов страх, кара ни да подивяваме, да полудяваме, откачаме и колабираме, изпаднали в поредния остър истерично-шизоиден пристъп. Сорос и ЕК в съюз със световната фармацевтична мафия ни превърнаха във вампирясали зомбита, пощръклели циклофреници, изпаднали в мании и натрапливи неврози, удавени в поредната дълбока масова психоза, от немислещи получовеци-полуговеда, за да пласират създадените в тайни лаборатории с помощта на Изънземните и Антихриста отровни антидеприсанти, психофармака и невролептика за милиарди!!! Тези медикаменти се изготвят от далаци на летящи индийски хлебарки, анусни хемероиди на опашати орангатуни или от изсъхналите изпражнения от гербаджийски соросоидни протестъри!!! Внушаването на вина към бежанците е част от плана за екстрадирането на всички трезвомислещи хорица извън Европа и Земята! Соросоидите и Новите Господари искат да се отърват от всички антиеврогейски интелигенти като ги разселят из Луната, Марс, Венера или на т.н. Планети от вида "Б"! Има сигнали, че ЕК кове коварно-соросоидни планове да бъдем изселени от империалистите и изстреляни с путиноидния космически кораб "Великий Октябрь" в тъмните дебри на Черна Космическа Дупка и върнати исторически назад в бруталното измерение на Мерзкото Средновековие! Нека да не допуснем това, съберем подписи и връчим петиция, ако ни изстрелват в друго историческо време, то поне да ни върнат при бай Тошо в комунизма, където живеехме добре, нямаше убийства, другарите не лъжеха, Партията и СССР се грижеха за нас и нямаше проституция и хомосексуализъм!

ЕК е еврейска сатанинска организация.

повече от вярно !дори съм убеден ,че ако хората знаеха само 50%от истината ,съюза няма да издържи и ТРИ денонощия .

АБСОЛЮТНО ВЯРНО !!! Лошото е, че повечето хора и понятие си нямат от този печален факт !

В Италия и Гърция има много мигранти поради георграфското им положение. То не може само плюсове да има от него. Десетки милиони туристи през лятото, сиести и т.н. Те биха ли прехвърлили по няколко милиона туристи на Чехия и Полша?

Понеже няма информация - в Италия има дела срещу кораби на Сорос, които ходят до Либия и докарват имигранти от цяла Африка в Италия. Освен това не се знае, че Берлускони, на който всички се смяха, имаше договор с Кадафи да не пуска никого към Европа. Всички искаха войни, всички държави имат военни части на чужди територии...Имигранти се докарват, защото това е бизнес, а в Германия ги искат за роби, затова не искат източноевропейци. Трябва да им плащат повече. Проблемът е това, че една част от богатите европейци, особено в Германия, искат роби за малки заплати. Вместо да ги е срам, обвиняват всички други, че не прибират излшните....

Япония е приела за 2016 година след сериозно отсяване само шест бежанци и двама от тия примати в последствие са арестувани за изнасилване и обир ...представете си какво е сега в Европа

Да ходят в СА мама им меркелска!!!

Първо, такова нещо като Европейски съюз не съществува!!! Повечето членки играят на единно законодателство, но реално изобщо не го прилагат и се интересуват от това само дотолкова доколкото могат да забият нокти в еврофондовете и да ги ограбят чрез поставени лица. От там нататък се действа избирателно, на принципа "тука има, тука нема". Иронията е, че елитните дъжави си затварят очите и приемат тази действителност в името на мнимото единство на псевдо съюза и за да пазят еврото от сриване защото в противен случай елитните държави ще се сринат. Така че, скъпи братя поляци, чехи, унгарци, българи и други такива от задния двор на ЕС мачкайте елита, мачкайте статуквото и приумиците на Германия и Франция и грабете с двете ръце от фондовете им, т.е. от средствата, които ви се полагат по природен път!

Не плюсове, а аплодисменти! Гняв Божи да бъде върху евроканибалите! Ще платят за всичко с лихвите. Няма такъв, който да е пил и да не си е платил.

Време е България да заплаши Юнкер че ще излезе от ЕС , ако я насилват да приеме незаконно пребиваващи в България !

Не е ли време да се сменя Юнкер , много се заигра с виновниците за тази криза ! България не трябва да приема пришълци !

дкми

Меркел да си ги прибира, и да не закачат останалите държави да поемат немска вина. Тя си им каза "вратите са отворени", и имаше предвид - "вратите" на Германия. Защо целият ЕС трябва да страда заради акъла на някаква изкуфяла бабка? А и самите бежанци искат в Германия.

ЕС е вреден за всяка свободна нация! Англичаните го проумяха първи, кои ще са следващите?

На такива новини винаги се слага по една умилителна снимка на плачещо малко дете. За да се засили ефекта. Обаче истината е друга. 90% от бежанците са млади прави и здрави мъже, минали военно обучение. Едва в 10% от случаите бежанците са жени или бежанците са семейни двойки с деца. В този ред на мисли, кажете моля, на този мъж от снимката с детенцето, къде му е жената? Аз ще ви кажа - мъжът тръгва, вземайки със себе си едно дете, което най-често е около 1-2-3 годинки. Останалите деца и майката остават у дома да защитават страната от джихадистите. А бащата го взема това дете, не защото му е мило и драго, а защото знае, че с такова дете шансът да го върнат обратно е нулев. Така че, жал ми е за детето много, но такива снимки не ни ги пробутвайте! Браво на Чехия, Унгария и Полша, които отказват да настаняват и издържат джихадисти, скрити зад образа на невинни детски личица. Браво на всички държавни Мъже с главно М, толкова различни от нашите политически мижитурки, удобно заголили задници във всички посоки на света!

Затова тези държави дръпнаха толкова много пред нас, защото имат управляващи, които не са дупедавци като нашите.

Нищо чудно детето изобщо да не е негово и да плаче, защото се страхува от чуждия човек, който го държи. Видя ли такава снимка, изпитвам желание да взема детенцето и да го възпитам като европеец, а родителят, който го използва, за да се уреди, да върна обратно откъдето е дошъл. Престъпление е да се използват малки деца за лично облагодетелстване, а много от тях точно това правят.

Като цяло съм съгласен, но по отношение на амбицията ти да възпиташ дете от такъв произход "като европеец" сериозно се заблуждаваш и подобно начинание е предварително осъдено да претърпи фиаско. Недей да мислиш, че малкото дете (дори и бебе) е като чиста дъска, на която можеш да напишеш, каквото си искаш. То си има вродена по генетичен път душевност, нрав, нагласи, темперамент, които никакво възпитание не може да промени и независимо от усилията ти рано или късно ще се проявят. Все едно да взимиш малко вълче и да се опитваш да го възпиташ като сърничка. Ясно е, че няма да стане - в един момент зверчето в него неизбежно ще се пробуди и ще си поиска своето...

Съгласна съм с теб "Истината", но честно казано дори не погледнах снимката. В началото се впечатлявах, сега вече не.

Когато се покаже такава снимка на малко дете, напр. убито или страдащо, човешкият мозък спира да разсъждава разумно и се активират емоционалните центрове. На това и разчитат пропагандистите. Човешка психология. В такива случаи човек става пасивен и е способен да възприеме всяка глупост, която му кажат, напр. че детето е убито от бомбардировките на когото си изберете. Между другото, такива деца трябва да бъдат прибирани автоматично в детски домове, отнемани от тези, които се представят за техни родители и да се дадат за осиновяване . Така поне ще има полза за държавата.

Хора с характер и мнение. Държави с позиция. Кога ще ги стигнем поляците..... Чекай,чекай малко.....че то румънците ни избегаха напред....

Не са като човеконенавистните боклуци и османски мивки от ГРОП.

Интересно се "живее" в ЕС - една баба си кани гости, но заповядва на всички комшии да настанят нейните гости у тях си, че и да поемат и разходите по нейните лични гости, че и ако не им харесва на комшиите и ги заплашва. Явно това ще да е "демокрацията" :) Идва ми на акъла и нещо друго - тъй като у нас си имаме доста мургави гости още от време оно не е ли време и ние да "поискаме" бабето да вземе на нейни разноски нашите мургави гости - тьй де - да даде личен пример дето се вика ;)

Ами да се опълчат и на хим-трейлите, ана не им стиска! А бургазлии и туристите да погледнат небето си за да разберат как изглеждат типичните хим-тайли (поздрав от Алианса послучай началото на туристическия сезон)!

Има държави, които отстояват интресите си и други, които са готови да се навеждат пред горестоящите независимо дали това уврежда техните интереси. България за съжаление е от вторите. България дотолкова няма идентичност, няма характер, дотолкова няма собствено мнение или собствена политика, че никой не я забелязва. Тръмп се среща с румънци, поляци, унгарци, вероятно чехи, но с българи не. Тръмп ще подпомогне страните с национални каузи. България национална кауза няма.

А парите на Европа приемат? Наглеци! Разберете приятели, тези нещастни хора бягат от бомбардировките на Путин и от неговото отроче, ИДИЛ- само в Сирия от путиновите бомбажи и убийствата на марионетките му ИДИЛ са загинали над 700 000 човека, и милиони напуснаха домовете си. Ние, като хуманисти, демократи и европейци трябва да проявим разбиране и милосърдие и да откликнем на това отгомно човешко страдание. Нека покажем а Путин че сме по силни от него, и тези хора единствено ще нинаправят по силни и демократични

Толкова ти е фалшив платения патос, че постигаш обратен ефект на 100%.

Не си десен. Ти си тролей, при това тъп.

Абе не знаех, че Путин бомбардира и в Афганистан, и в Либия, и в Пакистан, че и в половин Африка :) Щото те 95 процента от "гостите" са оттам :) Па я кат си "десен" - то ест красив и умен - поразрови се и научи кой къде бомрадира. Може и да ти "светне" нещо в красивата и умна главица ;)

Аре , стига с тоя " умилителна " снимка , дирници ! Въртите я от години ..... За сведение само в Унгария " клетите бежанци " са захвърлили 58000 деца на възраст от 0-7 години . Предполага се , че са ги взели от убитите родители за по-лесно преминаване на границите . Категорично налазващите Европа терористи, следва да се третират точно като такива . Колко хора трябва да загинат в атентати , за да се наситят на кръв хазарите от еврейския съюз?! БУЛекзит !

Вместо Ес да обърне внимание на държавите, където условията за живот карат хората да бягат, те ще наказват държави, които са се справили и са осигурили много добри условия за живот. Не е странно, немислимо е! Поляците не са наивни, за да забравят помощта от немците и шведите по време на кризата и имат какво да губят.

През това време националния предател-мутра ближе османските задници.