Коментари - Полша и Германия екстрадират руски дипломати | Днес.dir.bg

Коментари - Полша и Германия екстрадират руски дипломати | Днес.dir.bg

Коментари

и днешна новина, има и други новини, освен за дипломати и пожара, в този текст фигурира изказване на г-жа Меркел, така че дано благоволите да го оставите, ако не - без значение. "Федеральное ведомство по судоходству и гидрографии Германии (BSH) выдало разрешение на строительство трубопровода Северный поток 2. Об этом заявили в пресс-службе ведомства. BSH выдало 27 марта уведомление о разрешении строительства газопровода Северный поток 2 в исключительной экономической зоне в Балтийском море, говорится в сообщении. Отмечается, что в ведомстве не видят помех для удовлетворения запроса о прокладке Северного потока 2 по морскому дну на отрезке протяжённостью 31 км. В январе в Германии выдали разрешение на строительство газопровода в территориальных водах. Канцлер ФРГ Ангела Меркель отметила, что Северный поток 2 не несёт угроз.

Браво на малоумните еурогейци, солидарно си подписват смъртната присъда, това може само да се приветства, ние май, сме единствените, които няма да гоним руски дипломати!

да започнат война. като през 1999 година.

Никой ли не прави а аналогия със събитията от преди ВСВ? И защо някои са във такъв малоумен възторг от това?

Ама после като дойде пак Червената армия победоносно да забучи знамето над Райхстага да няма сърдити-мърдити ! Нали така ?

Ужас! Фашизма се завръща!

Германия и Полша експулсират руски дипломати, а не екстрадират. Научете най-накрая термините.

в целия си блясък.

КОЯ ОТ ИЗБРОЕНИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ Е НАШ КРАВАРНИК ??

Неграмотници, вие правите ли разлика между екстрадиране и експулсиране?

Какви ги надробихте заедно с Тереза Змей...Надделя истерията на две озлобени жениЦИ с отлетяла младост.

Младостта им си отишла, а глупостта им не ще да си ходи. Мъка.....

Румен Петков го е казал перфектно: Тишината в спалнята ражда безумия!

Джендърите се ,,развихрят,, .иеиеиееее....

Мина много време от Втората световна война. Всички ,които живеят в Европа не я помнят. Идва новата война и ще бъде жестоко, защото Русия и Китай ще са заедно срещу всички тези негармотни извратеняци. Четете колко години преди да започне войната е била същата обстановка. Този път няма да съществува Европа, защото тя отдавна е населена от други националности

Това теб не те ли притеснява? На Луната ли живееш? Недостоверно изглежда пророкуването ти, като от болен човек.

Искат да станат мизерни като аланглетата. БВП от ЦЪРЪУ 7 РУСИЯ $4,000,000,000,000 2017 EST. 8 INDONESIA $3,243,000,000,000 2017 EST. 9 BRAZIL $3,219,000,000,000 2017 EST. 10 UNITED KINGDOM $2,880,000,000,000 2017 EST.

Това беше преди десет години! Днес БВП на Южна Корея 1 450 000 000 000! Русия и диша праха с 1 200 000 000 000? Гола вода, Корея няма нефт, няма газ, територия 170 пъти по-малка от Русия!

Стига с този БВП бе овчи, изродите се стягат за война, а той ни занимава с глупости !

против неизгонването на всички русски дипломати

1000000 рубл.за 1 картошка-очакваите скоро по русските сергии

Доларът е застрашен , Китай, Индия, Русия , Корея, Бразилия , Аржентина ,......кофти за САЩ . Много отдавна , тези страни искат заличаване на долара !

Защо тогава не си продадат книжата по американския дълг, които държат? Да се освободят от доларовите наличности в централните си банки и ще постигнат целта си, ако е такава, каквато казваш.

Ама то не били дипломати, а спецагенти. Добре, че е Баебиш да ни го каже директно..

За САЩ отговорът е ясен. Освен реципрочни действия очаквам и финансова активност от страна на Русия в подкрепа на петролните фючърси на Китай в петроюани, стартът на които беше даден днес. За останалите ще следим, но няма да им се размине.

Ако търсиш печалба не залагай на тези финансови инструменти.

Мултикулти идиотите така и не успяха да разберат, че с подобни "мерки" нищо друго не постигат, освен да сплотяват руския народ..... А у нас, хайде ако може, следващата Българска Държава да я градим без софийски еничари, става ли, благодаря предварително!

Не става, пич. Децата ти са в София или в чужбина. На село останахте пенсиите. Нямате перспектива. По-добре си изчистете селото от боклука и не го хвърляйте зад гробищата.

Защо по времето на СОЦА , в България нямаше бежанци ?

Кой ти каза, че е нямало? Имаше гърци, палестинци, разни африканци. Само че това ставаше по партийна линия.

Какви ги дрънкаш бе- имаше студенти- ама ти от къде да знаеш- пишете идиотщини.

Мир на праха им на всички загинали в Кемерово и съболезнования на семействата им. А тези от 17-те държави ГОСПОД ДА ГИ УБИЕ!!!

Господ вече се насити в Камерово

Не се подигравай с всевишния и жертвите в Кемерово. Да не постигне и твоето семейство.

Камерово-Кармата не прощава на убийците в Сирия. Ще има и още много.

защо запада не прояви малко сдържаност в такъв тежък за хората ден, звучи ми много драстично и нетактично

Ами тази некадърница Меркел говори толкова глупаво колкото тоя от Чам Курия. Погледни и дрешката.

А Μеркел кога ще я качат на някоя ракета и я за Луната, я за Марс. По нейн избор.

Хайде, ако може, следващата Българска Държава да я градим без участието на софийски еничари, става ли, благодаря предварително!

Тръм и Меркел ли ще подпалят 3-та СВ ?

Бъркаш- третата ще я подпали Столтенберг- това ви го казах много отдавна. Столтенберг е толкова ненормален колкото и Трумп- а Трумп вярва че е Труман.

Бесовете са огромни. Е, като ги изгонят та какво от това? Гонят руснаците, водят икономическа война, обявяват им ембарго, "арестуват им капиталите в своите банки (което не се ли нарича пладнешки обир?), но бяха с отворени обятия към капиталите им, както и към руските учени от специфични руски високи технологии, най-вече военни и ядрени. Западът играе "вабанк". Крайно време е руснаците да са си взели поука и научили урока па макар и по трудния начин, нищо че гамените с бели якички беснеят. И ако тази война не ги убие(!), то те наистина ще излязат много по-силни от войната. Това се отнася и до двете страни. Що се отнася до България, дано греша, но тя ми се струва, че е вече "кауза пердута", без значение кой от гигантите ще загуби.

Руснаците имат умен лидер, който не го гони ни климакс, ни деменция, ни истерия. И това европейските и американски импотентни бюрократи не могат да му простят. Затова се държат като говеда.

темата на разговорите е била, че ги изхвърлят :)

Някой съвсем "демократично" оглупяха! Както е казал Бисмарк: "Глупостта е божи дар, но не бива прекаляваме с него".

Сега очаквам баба Ви Мей да скочи от Tower Bridge, и ксички да я последват!

Полша не може да вземе самостоятелно никакво решение, защото това са най-долните проститутки сред славянството и правят каквото им наредят от Фашистка Америка! За Германия даже не трябва да говорим. Те са още под окупация по договорите от след ВСВ, но аз питам ...Статута на Източна Германия, какъв е в момента!?? ..и те ли попаднаха под американска окупация!??

Ти и това ако не знаеш що щеш в тази тема?

От САЩ са изгонени: 48 руски дипломати. 12 руски представителя в ООН. Закрито е консулството в Сиатъл. Канада гони 4 руснака Украйна гони 13 руснака. Франция гони 4 руснака. Германия гони 4 руснака. Чехия гони 3 руснака. Италия гони 2 руснака. Дания гони 2 руснака. Холандия гони 2 руснака. Латвия гони 2 руснака. Литва гони 3 руснака и забранява на 44 да влизат в страната. Естония гони руското военно аташе. Полша гони 4 руснака. Дотук 104 фуражки стягат чемоданите.

И 200 дженджъри правят същото в Русия....

Чичо, какво е джендър?

Същата бройка шпиони на следващият ден ще си тръгне за съответната страна, само не ми става ясно как и кога Украйна стана член на ЕС та всички я пишете?

САЩ и Канада също не са в ЕС. Не ЕС, а демократичния свят се противопоставя на това варварско нападение.

Сега Русия трябва да изгони вскички западни фондове, действащи там,защорто почрти всички те са шпионски,както ида изгони съорветното количество дипломати.Това е толкова гнусна история,и то възоснова на лъжите на дъртофелата от Англия!!!

Отливът на капитали от Русия и без това е огромен.

Мисля, че Путин даже няма да си го премести от левия в десния (или обратно). Даже и гаргите им се смеят на брюкселските зелки и пишман краварите.

Наказанието на Запада и техните блюдолизци за разгромяващата победа на Путин на президентските избори. Просто не си дават сметка, че с този си ход правят Русия по-силна и по-обединена. Четете какво е казала баба Ванга.

Кого е победил Путин?

гоним руски дипломати ,а най-кресливите и продажни българи с руско самосъзнание.Да поживеят малко в "матушка" Россия и дано оживеят.Щото едно време в СССР българи-интербригадисти,политически дейци на БКП,антифашисти бяха поизбити от Сталин,пратени по затвори и лагери,в Гулаг.Дори иГошо Тарабата помагал да се разчисти от неудобните за него,даже не се е помъчил да ги спаси.

Пълен тюрлю-гювеч е в чутурите шорошоидни...

От миналата година доматите!!!! в Русия са по евтини и по-качествени от тези в България- не знам какво ти говори това, но на нормалните им говори достатъчно!

Време е и България да почне да гони Араби, сирийци, турци и негри... Да се махат всичките... Да бягат към Турция и Африка.

Впрочем, Германия ще се откаже ли от по-ниските цени за руската газ! Ще ни ходатайства ли и ние да ползваме такива преференции! А "Северен поток" си тече със всичките произтичащи благинки, докато "Южен поток" за България не е по европейски да го има!

Спри си злобата вече, ще се задавиш...

целият ЕС гони руски агенти само държавата председател на ЕС - не :))))

Оплачи се на Бойко Борисов така де нали ти гласува за ГЕРБ????

щото ти всичко нали знаеш :)))

Не целият ЕС гони руски дипломати! Само англосаксонските васали! Чест прави на нашето Правителство, че иска истински доказателства, а не голи предположения! Поне за сега!

ВЪПРОСА ИМА МНОГО ЛЕСНО РЕШЕНИЕ, НА ТУК ПРЕЧИ ПРОЧУТАТА РУСКА ДОБРИНА. ЕДНО ВРЪТВАНЕ НА КРАНЧЕТО С ГАЗТА И ВСИЧКИ ТИЯ КОМРЛЕКСАРИ ЩЕ БЪДАТ НА КОЛЕНЕ ПРЕД КРЕМЪЛСКИТЕ ВРАТИ. КАК МОЖЕ ДА СЕ ИЗПЛАШИ ЕДИН НАРОД, КОЙТО НЕ СЕ ОГЪНА ПРИ ОБСАДАТА НА ЛЕНИНГРАД ИЛИ ПОД СТЕНИТЕ НА СТАЛИНГРАД?

nali zimata si otide,neka se ponaduvat malko,a kato nabliji zimata 6te pomislqt.

Сега е момента софиянци да се пишат солидарни с Ингелизите и да изгонят учителката по руски език.

Какво става със Скрипал и щерка му ? Живи ли са, в коя болница са, крият ли ги, измислени ли са ?? Май вместо на футболния терен борбата ще се пренесе другаде и с други средства ! Господ да ги вразуми, ако изобщо имат ум !!

може и въобще да не са били отровени а да е театър всичкото това. няма никакви снимки или данни в какво състояние са крие се нещо.

И да не са били отровени тогава ще ги отровят сега защото друг изход нямат.. Толкова време ги държат изолирани за да прочистят техните следи от организмите им и като си намериха добри съюзници ще получат и малко от техните отрови за да ги довършат окончателно..

А ти вярваш ли, че Путин го интересува едно долнопробно двойно агентче помиярче !! Всичко е "дъвка" за дебилите по света и техните управници ! Омразата и ненавистта на светованите господари към славянството и православието е въпиюща и ги изгаря като геена огнена, а злобата и завистта така ги е преобразила, че са загубили и човешкия си вид !!

казах ви ,че им се вижда края...дано руския народ се освободи по-скоро от комунистическото робство...

Русия се освободи от комунистите. Започнаха да освобождават САЩ, като запачнаха от Клинтън.

ги изпревари! Направи го още на мига, но добре , че бе само в плиткото й мозъче !

Коментари - Полша и Германия екстрадират руски дипломати | Днес.dir.bg

Коментари - Полша и Германия екстрадират руски дипломати | Днес.dir.bg

Коментари

и днешна новина, има и други новини, освен за дипломати и пожара, в този текст фигурира изказване на г-жа Меркел, така че дано благоволите да го оставите, ако не - без значение. "Федеральное ведомство по судоходству и гидрографии Германии (BSH) выдало разрешение на строительство трубопровода Северный поток 2. Об этом заявили в пресс-службе ведомства. BSH выдало 27 марта уведомление о разрешении строительства газопровода Северный поток 2 в исключительной экономической зоне в Балтийском море, говорится в сообщении. Отмечается, что в ведомстве не видят помех для удовлетворения запроса о прокладке Северного потока 2 по морскому дну на отрезке протяжённостью 31 км. В январе в Германии выдали разрешение на строительство газопровода в территориальных водах. Канцлер ФРГ Ангела Меркель отметила, что Северный поток 2 не несёт угроз.

Браво на малоумните еурогейци, солидарно си подписват смъртната присъда, това може само да се приветства, ние май, сме единствените, които няма да гоним руски дипломати!

да започнат война. като през 1999 година.

Никой ли не прави а аналогия със събитията от преди ВСВ? И защо някои са във такъв малоумен възторг от това?

Ама после като дойде пак Червената армия победоносно да забучи знамето над Райхстага да няма сърдити-мърдити ! Нали така ?

Ужас! Фашизма се завръща!

Германия и Полша експулсират руски дипломати, а не екстрадират. Научете най-накрая термините.

в целия си блясък.

КОЯ ОТ ИЗБРОЕНИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ Е НАШ КРАВАРНИК ??

Неграмотници, вие правите ли разлика между екстрадиране и експулсиране?

Какви ги надробихте заедно с Тереза Змей...Надделя истерията на две озлобени жениЦИ с отлетяла младост.

Младостта им си отишла, а глупостта им не ще да си ходи. Мъка.....

Румен Петков го е казал перфектно: Тишината в спалнята ражда безумия!

Джендърите се ,,развихрят,, .иеиеиееее....

Мина много време от Втората световна война. Всички ,които живеят в Европа не я помнят. Идва новата война и ще бъде жестоко, защото Русия и Китай ще са заедно срещу всички тези негармотни извратеняци. Четете колко години преди да започне войната е била същата обстановка. Този път няма да съществува Европа, защото тя отдавна е населена от други националности

Това теб не те ли притеснява? На Луната ли живееш? Недостоверно изглежда пророкуването ти, като от болен човек.

Искат да станат мизерни като аланглетата. БВП от ЦЪРЪУ 7 РУСИЯ $4,000,000,000,000 2017 EST. 8 INDONESIA $3,243,000,000,000 2017 EST. 9 BRAZIL $3,219,000,000,000 2017 EST. 10 UNITED KINGDOM $2,880,000,000,000 2017 EST.

Това беше преди десет години! Днес БВП на Южна Корея 1 450 000 000 000! Русия и диша праха с 1 200 000 000 000? Гола вода, Корея няма нефт, няма газ, територия 170 пъти по-малка от Русия!

Стига с този БВП бе овчи, изродите се стягат за война, а той ни занимава с глупости !

против неизгонването на всички русски дипломати

1000000 рубл.за 1 картошка-очакваите скоро по русските сергии

Доларът е застрашен , Китай, Индия, Русия , Корея, Бразилия , Аржентина ,......кофти за САЩ . Много отдавна , тези страни искат заличаване на долара !

Защо тогава не си продадат книжата по американския дълг, които държат? Да се освободят от доларовите наличности в централните си банки и ще постигнат целта си, ако е такава, каквато казваш.

Ама то не били дипломати, а спецагенти. Добре, че е Баебиш да ни го каже директно..

За САЩ отговорът е ясен. Освен реципрочни действия очаквам и финансова активност от страна на Русия в подкрепа на петролните фючърси на Китай в петроюани, стартът на които беше даден днес. За останалите ще следим, но няма да им се размине.

Ако търсиш печалба не залагай на тези финансови инструменти.

Мултикулти идиотите така и не успяха да разберат, че с подобни "мерки" нищо друго не постигат, освен да сплотяват руския народ..... А у нас, хайде ако може, следващата Българска Държава да я градим без софийски еничари, става ли, благодаря предварително!

Не става, пич. Децата ти са в София или в чужбина. На село останахте пенсиите. Нямате перспектива. По-добре си изчистете селото от боклука и не го хвърляйте зад гробищата.

Защо по времето на СОЦА , в България нямаше бежанци ?

Кой ти каза, че е нямало? Имаше гърци, палестинци, разни африканци. Само че това ставаше по партийна линия.

Какви ги дрънкаш бе- имаше студенти- ама ти от къде да знаеш- пишете идиотщини.

Мир на праха им на всички загинали в Кемерово и съболезнования на семействата им. А тези от 17-те държави ГОСПОД ДА ГИ УБИЕ!!!

Господ вече се насити в Камерово

Не се подигравай с всевишния и жертвите в Кемерово. Да не постигне и твоето семейство.

Камерово-Кармата не прощава на убийците в Сирия. Ще има и още много.

защо запада не прояви малко сдържаност в такъв тежък за хората ден, звучи ми много драстично и нетактично

Ами тази некадърница Меркел говори толкова глупаво колкото тоя от Чам Курия. Погледни и дрешката.

А Μеркел кога ще я качат на някоя ракета и я за Луната, я за Марс. По нейн избор.

Хайде, ако може, следващата Българска Държава да я градим без участието на софийски еничари, става ли, благодаря предварително!

Тръм и Меркел ли ще подпалят 3-та СВ ?

Бъркаш- третата ще я подпали Столтенберг- това ви го казах много отдавна. Столтенберг е толкова ненормален колкото и Трумп- а Трумп вярва че е Труман.

Бесовете са огромни. Е, като ги изгонят та какво от това? Гонят руснаците, водят икономическа война, обявяват им ембарго, "арестуват им капиталите в своите банки (което не се ли нарича пладнешки обир?), но бяха с отворени обятия към капиталите им, както и към руските учени от специфични руски високи технологии, най-вече военни и ядрени. Западът играе "вабанк". Крайно време е руснаците да са си взели поука и научили урока па макар и по трудния начин, нищо че гамените с бели якички беснеят. И ако тази война не ги убие(!), то те наистина ще излязат много по-силни от войната. Това се отнася и до двете страни. Що се отнася до България, дано греша, но тя ми се струва, че е вече "кауза пердута", без значение кой от гигантите ще загуби.

Руснаците имат умен лидер, който не го гони ни климакс, ни деменция, ни истерия. И това европейските и американски импотентни бюрократи не могат да му простят. Затова се държат като говеда.

темата на разговорите е била, че ги изхвърлят :)

Някой съвсем "демократично" оглупяха! Както е казал Бисмарк: "Глупостта е божи дар, но не бива прекаляваме с него".

Сега очаквам баба Ви Мей да скочи от Tower Bridge, и ксички да я последват!

Полша не може да вземе самостоятелно никакво решение, защото това са най-долните проститутки сред славянството и правят каквото им наредят от Фашистка Америка! За Германия даже не трябва да говорим. Те са още под окупация по договорите от след ВСВ, но аз питам ...Статута на Източна Германия, какъв е в момента!?? ..и те ли попаднаха под американска окупация!??

Ти и това ако не знаеш що щеш в тази тема?

От САЩ са изгонени: 48 руски дипломати. 12 руски представителя в ООН. Закрито е консулството в Сиатъл. Канада гони 4 руснака Украйна гони 13 руснака. Франция гони 4 руснака. Германия гони 4 руснака. Чехия гони 3 руснака. Италия гони 2 руснака. Дания гони 2 руснака. Холандия гони 2 руснака. Латвия гони 2 руснака. Литва гони 3 руснака и забранява на 44 да влизат в страната. Естония гони руското военно аташе. Полша гони 4 руснака. Дотук 104 фуражки стягат чемоданите.

И 200 дженджъри правят същото в Русия....

Чичо, какво е джендър?

Същата бройка шпиони на следващият ден ще си тръгне за съответната страна, само не ми става ясно как и кога Украйна стана член на ЕС та всички я пишете?

САЩ и Канада също не са в ЕС. Не ЕС, а демократичния свят се противопоставя на това варварско нападение.

Сега Русия трябва да изгони вскички западни фондове, действащи там,защорто почрти всички те са шпионски,както ида изгони съорветното количество дипломати.Това е толкова гнусна история,и то възоснова на лъжите на дъртофелата от Англия!!!

Отливът на капитали от Русия и без това е огромен.

Мисля, че Путин даже няма да си го премести от левия в десния (или обратно). Даже и гаргите им се смеят на брюкселските зелки и пишман краварите.

Наказанието на Запада и техните блюдолизци за разгромяващата победа на Путин на президентските избори. Просто не си дават сметка, че с този си ход правят Русия по-силна и по-обединена. Четете какво е казала баба Ванга.

Кого е победил Путин?

гоним руски дипломати ,а най-кресливите и продажни българи с руско самосъзнание.Да поживеят малко в "матушка" Россия и дано оживеят.Щото едно време в СССР българи-интербригадисти,политически дейци на БКП,антифашисти бяха поизбити от Сталин,пратени по затвори и лагери,в Гулаг.Дори иГошо Тарабата помагал да се разчисти от неудобните за него,даже не се е помъчил да ги спаси.

Пълен тюрлю-гювеч е в чутурите шорошоидни...

От миналата година доматите!!!! в Русия са по евтини и по-качествени от тези в България- не знам какво ти говори това, но на нормалните им говори достатъчно!

Време е и България да почне да гони Араби, сирийци, турци и негри... Да се махат всичките... Да бягат към Турция и Африка.

Впрочем, Германия ще се откаже ли от по-ниските цени за руската газ! Ще ни ходатайства ли и ние да ползваме такива преференции! А "Северен поток" си тече със всичките произтичащи благинки, докато "Южен поток" за България не е по европейски да го има!

Спри си злобата вече, ще се задавиш...

целият ЕС гони руски агенти само държавата председател на ЕС - не :))))

Оплачи се на Бойко Борисов така де нали ти гласува за ГЕРБ????

щото ти всичко нали знаеш :)))

Не целият ЕС гони руски дипломати! Само англосаксонските васали! Чест прави на нашето Правителство, че иска истински доказателства, а не голи предположения! Поне за сега!

ВЪПРОСА ИМА МНОГО ЛЕСНО РЕШЕНИЕ, НА ТУК ПРЕЧИ ПРОЧУТАТА РУСКА ДОБРИНА. ЕДНО ВРЪТВАНЕ НА КРАНЧЕТО С ГАЗТА И ВСИЧКИ ТИЯ КОМРЛЕКСАРИ ЩЕ БЪДАТ НА КОЛЕНЕ ПРЕД КРЕМЪЛСКИТЕ ВРАТИ. КАК МОЖЕ ДА СЕ ИЗПЛАШИ ЕДИН НАРОД, КОЙТО НЕ СЕ ОГЪНА ПРИ ОБСАДАТА НА ЛЕНИНГРАД ИЛИ ПОД СТЕНИТЕ НА СТАЛИНГРАД?

nali zimata si otide,neka se ponaduvat malko,a kato nabliji zimata 6te pomislqt.

Сега е момента софиянци да се пишат солидарни с Ингелизите и да изгонят учителката по руски език.

Какво става със Скрипал и щерка му ? Живи ли са, в коя болница са, крият ли ги, измислени ли са ?? Май вместо на футболния терен борбата ще се пренесе другаде и с други средства ! Господ да ги вразуми, ако изобщо имат ум !!

може и въобще да не са били отровени а да е театър всичкото това. няма никакви снимки или данни в какво състояние са крие се нещо.

И да не са били отровени тогава ще ги отровят сега защото друг изход нямат.. Толкова време ги държат изолирани за да прочистят техните следи от организмите им и като си намериха добри съюзници ще получат и малко от техните отрови за да ги довършат окончателно..

А ти вярваш ли, че Путин го интересува едно долнопробно двойно агентче помиярче !! Всичко е "дъвка" за дебилите по света и техните управници ! Омразата и ненавистта на светованите господари към славянството и православието е въпиюща и ги изгаря като геена огнена, а злобата и завистта така ги е преобразила, че са загубили и човешкия си вид !!

казах ви ,че им се вижда края...дано руския народ се освободи по-скоро от комунистическото робство...

Русия се освободи от комунистите. Започнаха да освобождават САЩ, като запачнаха от Клинтън.

ги изпревари! Направи го още на мига, но добре , че бе само в плиткото й мозъче !