Меркел иска нова глава в отношенията на Германия с Полша

Ангела Меркел иска да бъде отворена нова глава в германо-полските отношения, които от няколко години са много обтегнати.

Обратно в новината

Коментари - Меркел иска нова глава в отношенията на Германия с Полша | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държава в която си печатат евробанкноти няма никакъв проблем с емигрантите. Северен потк -2 е проблема. Търси се оправдание пред Полша. Германия иска да минават всички газови доставки от Русия за Европа през нейната територия за да оказва политически натиск на държавите от Европа. Ако утре спре печатенето на евро без покритие и наливането на безлихени кредити от банките в бизнеса Германия ще фалира за един месец и полувината им псевдо бизнесмени ще пристъпят към слагане край на живо.... В България бизнеса е по-реален отколкото в Германия.

abasador

в момента, Полша не ти е проблем бабо Меркел. Проблема е, безхаберната ти политика за мигрантите в собствената ти страна. Шест месеца Германия няма правителство по твоя вина, като основен спорен проблем е квотата на мигранти за Германия и международното право за събиране на семейството! Натиснахте алкохолика Шулц и той се съгласи да ви играе по свирката, като цената на това споразумение е съсипване на собствената му партия. Недей да търсиш под вола теле уважаема бабо Меркел а се вземи в ръце, направи правителство, споразумей се с жълти, зелени и червени, и зарежи тази тъпа идея да напълниш Европа с ислямисти. Лек ден.

1. Поляците са прави да защитават собствената си държава! 2. Меркел еднолично покани бежанците в Германия, а сега иска от други държави да поемат отговорност за това.

проблема не е полша условието да се състави правителство на компромиса след пет месеца в германия е изграждането на Северен поток. Естествено че полша е основен противник. Там я стега чипика фрау Рокшилд - Меркел.

Не може да се пишат имената на държави с малки букви!Кощунствена неграмотност!

виждате бъдещето на Европа?колко трябва да печелите средно,за да заживеете щастливо?...щото некои паразити в ЕУ парламента печелят 10торно в по-вече? Как стават тези далавери? кой ги храни тези паразити и до кога ще е така ...

Пак не ме пускате,спите ли още

Не сте ли ходили на училище,че пишете толкова неграмотно?

бабо Меркел де така? бързам мравке към (кацата) меда! а имаш ли лъжица за това? пробутах я на Мартин за шега!

Стига са ни занимавали с дърти кози.

Абе що ми се струва, че скоро Германия няма да я има на картата на Европа! Веднъж стомничка за вода, дваж стомничка...

А нас със сигорност няма да ни има,заради нейнното ,,приятелство,,

За да ти се струва подобна простотия,това означава,че не само не си в час,но и малко си учил,малко четеш и се ограмотяваш!И въпреки Меркел и нейната идиотска политика,Германия си остава най великата държава в Европата!А може би ще ми покажеш някоя по велика във всяко отношение европейска държава?

Толкова ли е влюбена в себе си, че не вижда че е загубила управлението, точно както в приказката новите дрехи на царя и че от тук нататък червени и крайно десни ще управляват държавата.

Крайно глупаво и неграмотно писание! -".... че от тук нататък червени и крайно десни ще управляват държавата." Не може да има коалиция между огъня и водата!Нещо ти е неясно!

А КАКВО ДАВА/ВЗИМА?

Само не ми стана ясно къде иска Меркел демаркационната линия. Като преди 77 години или по на изток.

Ненаситната за власт баба Меркел иска да сложи юздите и на непокорните поляци, само че там мечтите й няма да се сбъдват. Това не й е България.

pompai

Ако решим да се откажем ,ще трябва да им върнем субсидиите а това за нас е много.Те ни хвърлиха стръв,Политиците взимат парите и ги виждате са добре ,ние ще ги връщаме баба и дядо ,не богатите.

pompai

Слет 2-е световни войни и милиони жертви заради германия ,евросъюза ще се разпадне,но те извличат и стават по силни.

Много несвързана и неграмотно написана мисъл!

Тоя бабунгер ще свърши или в Сибир или в Аржентина.

Ще последва светлия пример на съпартийката си Цола Драгойчева.

Той, Путин, едва ли е по отстъпчив от Сталин, ама нали се беше появил един баламурник, а след нго и един алкохолик, та се много взеха на сериозно нещо. Кофти, че Маркс ще излезе прав за цикличността в глобалната политика.

пък иска да навре още по-нова и по-здрава глава във сещате се на Германия. Те, разбира се като васали на Русия ще успеят да го напраскат.2

Че колко глави има тази?

СИДЕР, ПОДРАВЛЯВАМ ТЕ ЗА ТОЧНИЯТ КОМЕНТАР. ПОЛЯЦИТЕ СА ПРЕКРАСНИ, ИСТРАДАЛИ ХОРА И СА НАШИ БЛИЗКИ ПРИЯТЕЛИ.

ще стяга Освиенцим значит сега че видят те пшеките кон боб ядели....

МИЛИ ПОЛСКИ ПРОЯТЕЛИ, НЕ ВЯРВАЙТЕ НИТО НА НАСЛЕДНИЧКАТА НА Ч И Ч О. АДОЛФ, НИТО НА АМЕРИКАНСКИТЕ КРАВАРИ, КОИТО ВИ ПРЕДЛАГАТ ВТЕЧНЕН ГАЗ!! АКО НЕ МЕ ПОСЛУШАТЕ, ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ ЕДИН ДЕН!!!! ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ, НО ЩЕ Е КЪСНО!!! НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ВАШИ ПРИЯТЕЛИ!!!!!

Който желае може да се забавлява да посмята! Колко втечнен американски газ ще ни трябва, за да замени "обвързващия" ни руски газ и колко ще струва! Приблизителният отговор - на всеки 15 дни по един танкер 100 000т. с втечнен газ ! А за американската цена няма да говоря! А за цената на съпътстващата инфраструктура също...

Баба ви още не е разбрала, че поляците са циганите на славянските племена, както англосаксонците са циганите на германските племена...

Хайде стига си ръсил простотии, че ни омръзна. Поне попрочети малко история... преди да доказваш с коментарите си, теорията на Дарвин!

ДГД и Германия и Полша!

Меркел към арабите: - Каня Ви на обяд ! Добре дошли ! - Да, ама обяда ще е в Полша !

ама поляците не са кукли на конци,като нEкои други...

Ти защо не уточняваш,кои са тези някои други! Направо си напиши,става въпрос за гостоприемният еднокнижник-Винету магнолията

Демек Германия си взема обратно от Полша - Силезия, Гданск, Гдиня, Шчечин, Горна Померания... Мисля, че скоро ще стане поредното разделяне на Полша между Германия и Русия...

Познавайки добре поляците, мога да я успокоя г- жа Меркел, че те няма да приемат имигранти.Освен това, както писах и преди германско- полските отношения винаги са били повече или по- малко обтегнати. Няма поляк който да харесва или обича германците, но също типично по полски заминават там и печелят пари. Така че отношенията им ще продължат да се обтягат, с малки паузи. ето това да си го запише Меркел зад ухото. Имах съседка полякиня, дребничка, самотна и бездетна. Един ден когато се разговорихме тя ми показа лявата си ръка с тутаировка на номера от концентрационият лагер. Затова нямам мъж, не мога да имам деца и тялото ми не се разви- ми каза тя- бях само на 17- 18 години когато ме напъхаха там. Така, че Меркел не може нищо да иска от тези хора.

Кога е било това? Ако е още жива тази жена по най-скромни пресмятания трябва да е на около 95г.

Тя не е вече между живите. Живееше самотно, но винаги купуваше храна като че ли имаше цяло семейство. Тя ми каза, че не се страхува от смърта, но се страхува от глада. Не можеше да понася мисълта да и липсва ядене, дори и да изхвърляше повечето от това което купуваше. Ето така изглежда в последствията си войната.

Да се надяваме че поляците няма да се огънат.Германия хем иска да има отношения със Полша хем ги притиска да взимат неприемливи решения.

германия е отговорна и за ционизма ,който вече дори не се крие !сатанисти не ни лъжете ,признавайте си джендърството .вие сте едни кухи марионетки !

Браво!Поляците не се оставят да ги мачкат брюкселските "началници"

поляците са 39 Mилиона държава и 97% чиста нация-на първо място в Eвропа.Mеркел знае,че не може да прави каквото си иска с тях. (не ги величая-само факти)

А пък ние искаме провалилата се бабка да си вземе изгнилата Тиква, да си живеят заедно някъде далеч, далеч от хората. Защото нали с нейна подкрепа се държи 8 години вече? Няма Маеркел - няма Тиква, ха дано!

И как ще я озаглавиш фрау Меркел,може би " Хитлер"

така да се каже, чичо й на фрау Ангелина, онзи, от Виенските бардаци, дядя Адолфо,, нали е социалист, ама национал. Той, даже бил създател на социализъма, ако се не лажем де. А баба Ангелина, не беше ли комсомолски секретар там, в Савецката Алемания? Таман изучи чичовов науки и ойде у Федралната Алемания да я прилага. Хм? Кво покривих, че нещо?

Полша да активира член 50 и да сяда от другата страна на масата до ЮК, тогава да ги видя брюкселските галфони к'во ще правят. ПП Лиле, прочитай тия новини, преди да ги пуснеш, пълно с грешки.

Не знам какво иска ама като я гледам така няма шансове завалийката :) Съдебната система си е вътрешна работа на Полша. Поляците няма да направят съдебната си система като българската - корумпирана и удобна за изсмукване на колонията от Райха.

Путин доказа че е номер 1.

той е мастия.

за майка си

А, те главите в отношенията Германия - Полша така си се отварят и затварят. От времето на Тевтонския орден до наши дни. Само че сега поляците не могат да разчитат на Русия, както правеха до едно време.