Положителните проби за Covid-19 са под 3%

Новите потвърдени случаи за последното денонощие са 93, трима души са починали

Обратно в новината

Коментари - Положителните проби за Covid-19 са под 3% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дирници, не разбрахте ли, че ковида вече не върви. Вече плашат с грипа.

По-умните от балгаранците сложиха кукувида при сезонните грипчета. Айде стига го величайте алчни за хонорари и комисиони !

Както винаги!

ㅤ

МеК ураБ оли.

Сега не следва ли да има журналистическо разследване на думите на Кунчев и сие, че България щяла да стане "гето" на ковидболни, защото не сме ваксинирани и никой нямало да идва тук??? Не трябва ли да се обсъди, ама така, както се обсъждаха чувалите по детските площадки, че в крайна сметка неваксинирането не повлия отрицателно на хода на болестта, дори напротив, страната ни е с по-ниска заболеаваемот от силноваксинирани страни? Не трябва ли да се пита за причините за повишената внезапна смъртност, правопропорционална на процентите ваксинирани? Забраниха ни да поемаме чист кислород, а само през маска, за да не убием бабата от петнайсетия етаж, поставиха като условие задължителното "спасение" от ковид с инжекции: благодаря, аз не искам да ме спасявате, нямам нужда. Аааа, не може, или ще те спасим от ковид, или ще ти отнемем хлаба! (Аз съм от тези, на които се наложи да си сменят работата, заради принудителното ваксиниране). Това са неща, които се наложиха отгоре на нас, хората, живеещи в това общество и този свят. Живота доказа, че нещата не са такива, каквито се говореха по телевизията. И никой не пита???? Никой не търси отговори, никой не търси отговорност. Няма да можем да живеем така, обществото става невъзможно за живот на хомо сапиенс. Нямам опорни точки, нямам истина, има един реален живот, който медиите изтикват назад непрекъснато, налагайки някаква илюзорно виртуално-медийна реалност, в която има само една гледна точка, една линия на поведение, единна липса на морал и справедливост. Не може така. Не може да се живее така. И няма да се живее....

Журналистите проституират, другите дето крякаха са натегачи или полезни идиоти!

Не е актуално вече, войната стана първа по важност за световните играчи.

ЗАКРИВАЙ!!!

Народа не ще да мре Свършва Ковид далаверата трябва нова схема

Видяхте ли, че с помощта на ваксинките победихме тоя изрод вируса!

Ми преди 1 година казваха, че са много малко ваксинираните и затова трябвало да станат 75 %.

Три години боклуците пишат фалшиви новини. Три години боклуци тормозят хората. Боклуци в бели престилки си продадоха скапаните си душици за пари. Боклуците , Доктор Смърт -Мазния , Кунчев , Кантарджиев , Балтов , Аргирова , Баба Радка , Гломб , Николова ,съд и затвор за тези боклуци. Ние ги помним и ще ги сочим докато няма възмездие. А един кретен Витанов да се извини публично на Мангъров.

Тю, язък. Сега що чували и камиони ще стоят празни на паркинга пред една голяма болница... Тъкмо шефът й да ги наглежда отгоре от прозореца на кабинета си. Но поне ще е добре за глобалното затопляне и фините прахови частици, че ще понамалеят, защото Грета Тунберг дебне, а това си е по-страшно и от пандемия!