Половината от българските младежи са пушачи

Най-често младите хора пропушват преди навършване на 18 г., а близо 20% - между 10 и 14 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мерките против тютунопушенето себзнаят ще вдигнете цигарите.Ясно е та марихуаната да е по евтина от цигарите.Защото зад наркотиците сте вие буржоазни лекета заедно с полицията,Борбата с дрогата не ви вълнува нито пък ни една партия,тровят ни децата и капиталистите сте зад това нещо.Айде почвайте тролове заработвайте с истърканите клишета

Младежите са неграмотни ! Да вземат да прочтат какво законите в ЕС срещу цигарите ! Там пушенето е забранено навсякъде и в закона е посочено къде може да се пуши ! Няма пушене на улицата !

всеки е влизал в магазин и как няма си купиш то по цели стени накачулени кви ли не отрови, светлинки, промоциики секви кифли предлагат още на входа!? То да са тровят в къщи ми пушат и вонят на кенеф и по улици и обществени места и държавата нехае тия китуци у събранието сал локуми опъват!

Нормално, българина си е все още в голяма степен с ориенталско мислене. В Анадола или на трудовата борса в Истанбул като отидете е също така - масово пушачи.

Има известна разлика. При турците пушат основно мъжете - може би 70% от мъжете и само около 10% от жените. В България е обратното - в момента особено при младежите пушат повече жени, отколкото мъже.

Показателно е....

Наеркомани са!!

Поне няма да ги застига Ковида. Той бяга от цигарите

напротив. точно обратното. Пренася се с тях най-добре.

Това да име проблемът, та те са освен пушачи са и алкохолици, наркомани и преносители на венерически болести!

По-страшното е, че половината български младежи са цигани. Време да спрем да си заравяме главата в пясъка, защото гражданската война е на 15-20 години.

Е, и! Тютюна е напълно законна дрога. Ако някой има проблем с това - да се пробва да забрани производството и употребата на тютюн. Ебати лигавщините!

Вредата от дишане на изгорелите газове на 90% от таралясниците, дето се движат по улиците е в пъти по-голяма... нещо за това?

Нищо по темата....

Келемета

‘Подредили са се’, българските младежи.

Павката Джендераста пак ли е решил да изкара някой лев за сметка на пушачите? След като затри българската тютюнева индустрия по поръчка на презокеанските си соросоидни господари, явно вече е изхарчил чековете за услугата и сега гледа пак да захлеби. Да пукнеш дано, мръсна соросоидна гнидо!

Това не е проблем. Проблем е обаче, че много повече от половината са си просто свини. И не само младежите....

И напафкани наркомани

Половината от българската младеж са глупаци и идиоти. Нормално. Как да обясниш на глупак вредите и колко безсмислено е тютюнопушенето??? Без пари ходят, ама за фасове намират. Ако трябва и гладни ще седят.

Тютюна предизвиква тежка зависимост (при повечето хора), и не е въпрос на 'желание и воля' да се откажеш - изисква се доста повече. Да наричате хора, чийто съдби не познавате 'глупаци и идиоти' е доста примитивно и елементарно, но явно толкова си можете.

Ха! Всъщност се случи изключително лесно. Вече 13 години свобода. И наистина стана без усилия, драми, спиранки-почванки и т.н. Дори не иди реч за воля. Просто спираш и си занимаваш мозъка със смислени неща.

Особено когато цяла рекламна индустрия се грижи от сутрин до вечер да направи тези продукти колкото се може по-примамливи. И то не е от вчера. Ако не се бяха прецакали навремето да обявят навремето война на дрогата заради саждите сега и дрогата щяхме да сме роби както на алкохола и цигарите. Много и сега са, но поне не е толкова масово.