Коментари - Половин година затвор за мъж, опитал да купи гласа на своя позната за евровота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А така купуването и продаване на гласуве е престъпление, затова ефективна присъда. Обаче предумишлено то убийство не е. ЗАТОВА онзи дето удари адвокат и го уби за него условна присъда.Дай боже всеки му такава справедливост. То не държава то райска градина бе. Браво на съдиите.

Това е майтап, нали.

палячовци

Най-големия виц за последните 6 месеца.

Трупат бройки на присъди за да се хвалят пред еврогейския да махне мораториума за да не изгубим такъм ''мозък'' като барнито предновогодишно....

Абсурдна държава,Абсурдно правосъдие, Абсурдни идиоти

А оня, дето купи сичките цигански гласове с държавни пари кога? Дето одеше и раздаваше каймета на ляво и на дясно? Па после рече, че не е верно?

страна на идиоти, наистина Абсурдистан! ГРОБ купуват цели избирателни комисии с 500 кинта на човек и никой не ги пипа, а на кокошката й резнаха главата за 15 лв!

Luna0102

И що не кажете за коя партия е търгувал , то не че всички не го правят, ами поне тези които хванат да кажат, че да знаем точно по кои да плюем в статията.

Да купуваш гласове е гнусно. Обаче това наказание е по-строго от това на местан, който е на свобода.

Прокуратура и съд и следствие .... ЖАЛКИ ... хванат ли някой мижитурко и го разкатават. Има ли някаква квота, която трябва да достигнат? Колко ли са дребните риби дето ги съдят като за световно, само и само да се изпълни квотата??? Ами колко кокошкарски неща биха паднали в съда, ако адвокатът е читав и правилно е насочил.... Ама и адвокатите и те нали са част от системата. Знам за няколко смешни дела, по които ако се направи филм ще изхврлят комедиите на Дю Финес на боклука. Един познат възрастен мъж хвана захарна болест и се спомина скоротечно заради това че го осъдиха зверски, защото се опитак да си закара старата дрошка на буклука теглена с ВЪЖЕ... Бива престараване, ама да умориш човек...

ЕВАЛА, ТОЧНО ТАКА Е!!!

15 кинта е малко брат даваш 150 и гласувам!

"Призналият се за виновен по обвинението ще трябва да плати и глоба от 9000 лева за извършеното. В деня на евровота - 26 май, Ангелов предложил 15 лева на своя позната, за да гласува за определена партия. Сделката обаче била осуетена след подаден сигнал до органите на реда." Ако това се приложи и за Цв.ЦВ. то той не трябва да излиза от затвора и да си продаде всичките апартаменти.

гати познатата, да изпорти човека за 15 кинта. Тук има някаква друга история, и дамата очевидно е искала повече.

Страшна простотия.За жалък опит за купуване на глас 6 месеца затвор и 9000лв глоба и то за няма и 3 месеца от изборите,докато за едни конкретни лица които журналистите снимат отново и отново на всички избори по някоя стотачка глоба и поредната условна!?И то ако въобще видят съдебната зала!

"Върна ми се доверието в българския съд".

Ето так изглежда и е точно такова нашето правосъдие ! Затворите ни са пълни с кокошкари ! Нима ТОВА Е ЧОВЕКА , КОЙТО КУПУВА И ПРОДАВА ГЛАОВЕ по избириъе в БГ ??? Ами циганските босове ? Ами партйините брокери ? До сега не бях чул и видял ЕФЕКТИВНО ОСЪДЕН в БГ за покупко-продажба на ЕДИН глас !?! СРАМ И ПОЗОР !!!

Ха ха ха , абсурд

В България вече незнаеш кой тие познат и кой тие враг.. Тая негова позната ще да е голям крокодил дето чак в полицията ходила сякаш на въже чч държал да гласува за който каже.. Това е правосъдие по български:((( Колко клипчета показаха за ВМРО във факултета за покупка на гласове ама никой не ги закача а тоя заблудения че тая му била позната ще плати 9000 лева и ще лежи в затвор заради крокодилката дето сигурно ще се задави от злоба и мангизите дето ще и дадът..

37-годишен мъж от Хасково ще лежи 6 месеца в затвора за опит за купуване на гласове на последните избори за Европейски парламент Значи за опит за купуване 6 месеца затвор, а за купуване на стотици хиляди "ромски" гласчета - спечелване на изборите, в най лошият случай вкарване на няколко депутата повече. Това некак си за пред ЕС не звучи никак убедително,както и "борбата" с корупцията най-вече при селските кметове. А високите етажи на властта и политиката си стоят скрити в "облаците" на абсолютна ненаказуемост.

А на рома дето преби и ограби стареца- 6 месеца условна.

Щом му показват снимка по "медиите", значи е българин. Макар малко да мяза на "ром".

..а другаря депутат от БСП за стотици гласове беше оправдан...

това нещо - само организирано и през дилърите на доганя е пичеливщо......

Кратко уточнение : Той не го е купувал за себе си! И не е предлагал свои пари. Партията обаче я няма, в залата?

Пропуснали са да кажат, че е купувал за ДПС.

Така и неразбрах какво точно е купил??????? За убийство нищо ама за едно предложение в затвора. Типично по български - за кокошка няма прошка ама за милиони само награда.. Та защо боко не е в затвора като директно си купуваше гласове с държавни пари при неуморното си разкарване с джипа на наши разноски да се хвали колко са добри което дефакто е агитация и купуване на балами.

намериха един балък да го осъдят по този закон :)