Ясер Арафат бил отровен с полоний

Ясер Арафат, който почина през 2004 г., е бил отровен с радиоактивното вещество полоний, сочат заключенията на анализи, извършени в швейцарска лаборатория и цитирани в документален филм, излъчен от "Ал-Джазира".

Обратно в новината

Коментари - Ясер Арафат бил отровен с полоний | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Роден през 1929 г. - значи е бил на 74 години ---- да не мислят, че ще живее вечно като Сталин!!!

Той и Сталин не е вечен!!!

Ясер Арафат беше станал умерен. Защо да го убиват евреите. С него се преговаряше. Виж, с другите - крайни радикали - не може да се преговаря и до днес. Изобщо не си наясно с политиката и ООП. Сега в Газа, Сирия и Египет да не би да управляват умерени палестинци и ислямисти? Напротив - точно сега след Арафат нещата се влошиха тотално. ХОРА, спрете да повтаряте като папагали пропагадната на разни медии....

Ясер Пешкира беше терорист и ръководител на терористична организация, за премахването на такъв човек всички методи са добри.След премахването му свта стана по-добро място!!

Вярваш ли си на глупостите и клишетата (политически лозунги), които си написал??? .... А ИНАЧЕ ТОЙ БЕШЕ НА 74 ГОДИНИ - ТЕЗИ ХОРА ДА НЕ ОЧАКВАТ ДА ЖИВЕЕ ВЕЧНО! Няма да го ексхумират - това е само пропаганда срещу Израел в навечерието на войната в Сирия и Близкия изток. Просто си пускат недоказуеми версии за да злепоставят "някого"....

Хайде, поспри се, че ставаш досаден! Не е нормално на всяко мнение да има твоя реплика, и въпреки всичките ти реплики, да не се разбира какво искаш да кажеш. Ако имаш да кажеш нещо, казвай го ясно като мнение, а не като реплики, това е нормалния начин. Кой прави тази пропаганда срещу Израел, защо срещу него, кой ще започне тази война в Сирия, не е ли точно Израел? В такъв случай как Израел ще пуска "недоказуеми версии", за да злепоставя себе си? Какви са тези несвързани писания? Хайде малко уважение към другите, тук има и нормални хора!

Особено когато става дума за Литвиненко. Той не беше ли отровен в Лондон? И кой го извърши?

ще се сетите кон боб яде ли, и кой е на далавера от такива медийни изяви.

върха на желанието да се отклони вниманието на БЪЛГАРИТЕ от още по-задълбочаващата се мизерия на фона на разгулния живот на незнайно а и знайно как неимоверно забогателите БГ-олигарси и абсолютното безхаберие на ВЛАСТТА. ПОЗОР!!

ПРАВ СИ.... това не е новина - това е пропагандна акция преди война. И тукашните медии повтарят като папагали. Няма никакви факти зад тази "новина". Чиста пропаганда тип Гьобелс.