Задържаха Ангел Бончев за закана за убийство

Бившият президент на футболен клуб "Литекс" Ангел Бончев е задържан в столичното Осмо РПУ за закана за убийство.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха Ангел Бончев за закана за убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Анегел Бончев си кръстил синовете Ангел и Бончо. Не е като да му липсва его.

Когато един син е изтърсак, най-често се кръщава на баща си. Ако не знаете какво е изтърсак, намерете го в речника или питайте баба си!

Все още се чудя, кои са наглите?! Простичко се питам: коя е тази, толкова крепко съхранявана в тайна, фондация, която е глътнала "дарението"? Какво по нагло от държавните институции, превърнали наглостта си в писани закони? Дали въпросната фондация се укрива най официално от обществеността, за да може спокойно да продължи да гълта и други "дарения", с които олигархичната клика, да си купува и занапред "народния" вот, без да накърнява финансовия баланс на личния си капитал? И каква истина излезе публикувана, относно слуховете, че лицето от фотографията е спестило данъците си върху сумите, с които, уж си е купувал свободата?

ще задържат за същото и няпкой циганин!? Или на тях всичко е позволено?

е преживял такива трагедии, че пази ни Боже от такава Съдба. Жал ми е за него, за жена му, за семейството им...след всичко преживяното от него децата би трябвало да имат поне малко съвест, за да разбират, че баща им има нужда от мир и покой.

аз ако съм на мястото на тоя човек,тия дето са оправдани ще ги ликвидирам един по един..

То си има едни, специализирани заведения, в които такива отзвуци от премеждия се лекуват успешно. Що не са му помогнали на човека, а са го оставили да гърми по децата си.

Много точно казано!

Тиририрам! Спортът винаги е бил развъдник и прикритие на престъпници!

Оръжието не е и не може да е аргумент при спор. Особено МЕЖДУ БЛИЗКИ И РОДНИНИ! Но в тази държава чувството на несправедливост и ло живот, на липса на всякакво правосъдие и на спазването на елементарни правила и норми очевидно вбесява и ошашавява хората. Оръжие се вади само при крайна необходимост, когато си се убедил, че е крайно необходимо И Е ЗАСТРАШЕНО СЕРИОЗНО ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА ТИ, на теб или друг човек! И когато не можеш да се справиш с непосредствената опасност по друг начин! В България понеже няма справедливост и правосъдие и цари страхотна липса на всякаква култура (вкл. правна) и възпитание всеки се стреми сам да раздава паросъдие така, както може и го разбира! Дори и с пистолет или с юмруци!

Ми без оръжие, ка че краднем дрва, бре? Я и джилезу си берем со пищако. Оти не знам кой го варди.

само когато от сина нищо ,ама нищо не става и поставя цялото семейство и обществото в опасност.

Или ако и когато синът му посегне - на него или на близък и роднина, на човек С РЕАЛНА ОПАСНОСТ ЗА ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА! И нападнатият няма и не вижда друг начин да се защити! Заплахата, особено с оръжие, между баща и син, е лакмус че МНОГО НЕЩА В ТЕХНИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ (възпитание, авторитет, отношения,...) ОТ МНОГО ВРЕМЕ НЕ СА В РЕД. От текста не става ясно точно това!

Защо тази новина се съобщава - че този е заплашвал сина си с пистолет, преди да се оповестят всички, или поне основни факти, като например защо го е направил? Непълните новини са подвеждащи и манипулативни, особено в България! От друга страна - не ви ли писна от бабаити в България, които навсякъде се държат като че ли все още е 10 септевмри 1944 година? Явно в страната много хора притежават оръжие, без да са квалифицирани или да би трябвало да имат! И между другото не само в България е така, и в Америка също например! Аз познавам хора, които са толкова глупави или емоционално нестабилони, че не бих им поверил и косачката ми да ползват, а и те притежават оръжие.

На този Ангел Бончев мафиотската дейност не му се отрази добре.

" За свободата на съпругата си пък той по-късно "дари" 157 000 евро на фондация, избрана от похитителите. " И какво, тая фондация не я ли обърнаха с хастара навън от проверки? Собственици, произход на капитали, едно, друго, а? Ама какво ли питам, то у нас съдебна система и организирана престъпност е едно и също нещо.

Ама в крайна сметка не върнаха парите ....

Преди две три седмици в пловдивско баща застреля синът си,а съдът дори не му наложи никаква мярка за неотклонение.А тук за заплаха искат да задържат човека за постоянно.

Просто, тоя има пари.

Баща да заплашва син с убийство...!? За съжаление съм сигурен че това не е единствен случай. Сигурен съм че го има и в обратния ред. Това че като общество се опитваме да унищожим семейството като институция както и реда и законите в него ще ни доведе до такива неприятности че ще се чудим какво сме си навлекли на главите. Първата грешка е така наречената " равенство" на жените. Голяма глупост. Както казва Дюлейн...."При танца води мъжа. Той предлага първата стъпка а жената решава дали да я приеме или не. Не става въпрос за превъзходство а за грижа и добро отношение." Втората грешка е бъркането на любовния нагон с обичта или истинската любов. Последните две са вечни и носят със себе си трудности, отговорности и задължителности. Все неща за които трябва смелост и сила. Третата грешка е отношението към децата. Днес то е повече от безотговорно. Ако имаш деца отговорността към тях е за цял живот. Това е едно от нещата които ни правят хора. Егото в този случай трябва да изчезне. А за вътрешните закони в едно семейство които съществуват от векове без да са написани на хартия само ще спомена че те са първите и най-точни и ценни от всички човешки закони. Днес обаче ги поругахме и стъпкахме все едно че никога не са съществували. Сигурен съм че рано или късно нашият Създател ще се погрижи тая работа да не остане ненаказана....по един или друг начин. Онзи от горе никога не греши.

Много си назад с материала, щом мислиш, че една връзка е като танц, в който някой трябва да има водеща роля... Не знам в какво "общество" живееш, което се било опитвало да унищожи семейството - на мен никой нищо не ми унищожава. Светът се променя и лелеяния от бг мъжете патрирхат си е безвъзвратно отишъл от белите цивилизовани държави. Свиквайте или отивайте в Сибир, Анадола или Конго. И недейте чака "създателя" да се грижи за каквото и да било, ами си взимайте съдбата в ръцете! И СТИГА СТЕ КЛЯНКАЛИ И МРЪНКАЛИ И ДЪРВЕНО-ФИЛОСОВСТВАЛИ!!!!

М..да..много грешите уважаема. Една връзка е точно както танца. Да поведеш танц не означава да диктуваш правилата а просто да направиш първата стъпка. Природата е задължила тази първа стъпка при хората да се прави от мъжа. И щом говоря че в семействата има проблем значи е почнало да ми боде в очите. Не оспорвам факта че света се променя. Просто казвам че се промяна в посока при която ще срещне бездна без мост. И ще трябва да се връща назад, да спре и да построи мост или ...да катастрофира в бездната. Просто ще загуби време. А времето за Вселената може да не значи нищо но за човека е в тясна връзка с живота и означава почти всичко.

ти знаеш ли, че той е бил отвлечен, че са му отрязали пръстите, че жена му е била отвлечена, след това заради преживения ужас, тя се е разболял от рак и е починала??! Знаеш ли, колко много е преживял този мъжи какво му е? Щ еми разсъждаваш за правата на жените...на такъв като теб, дето не ти е дал Господ мозъка изобщо, надали ще ти стане ясно

Разбрах. Значи, щом са го отвлекли, отрязали пръстите, разболели жена му, съвсем естествено е да вдига пищов срещу сина си? Не го знаех, ще си го запиша някъде, за да не го забравя. И, ако и на теб (не дай боже) ти се случи нещо лошо в живота, да не забравиш да заплашиш децата си с оръжие! ;)

Къде правят прически като на Румито, някой знае ли ? След като престъпниците съсипаха живота на този човек, време е и прокуратурата да им помогне ! Ах Руми....

Аз

"Към момента не е ясно кой от двамата бащата е заплашил с убийство и защо." КОГО, Наде! Не е ясно КОГО от двамата е заплашил.

Ако е някое наркоманче, нищо чудно да не са му издържали и без това разклатените нерви...

Значи ,когато баща депутат назначи сина си на държавна работа се счита за шуробаджанащита, а когато го заплаши с убйство как да го нарчем? Изобщо не е ли време да се замислим до колко роднинските връзки са по-силни и опасни от партийните и приятелски кръгове?!

"...не е ясно кой от двамата бащата е заплашил с убийство..." "кого" бре малки умници! Малий кви журналя са се навъдили...

кой от синовете имат предвид

А бре ти да не си журналист, адвокат, депутат... Да си чувал за падежи - именителен, винителен, дателен - кой, кого, кому...

А после мнигото пари водели до щастие и спокойствие !

Нали му ги взеха бе тъпанар

нали ги е имал преди да му ги вземат, бе тъпанар ?

НАГЛИТЕ НА СВОБОДА! БОНЧЕВ В ЗАТВОРА !

Абе, от страни така изглежда, макар че, Бончев си е за затвора! (не заради семейните си разправии)

И Бончев, и наглите...

У нас, нали точно наглите вкарват хора по затворите?