Барикадиралият се цяла нощ в Горна баня скочи от покрива

35-годишният мъж, който се барикадира в дома си в столичния кв. Горна баня и стреля по съседи, скочи от покрива на къщата, съобщиха от МВР. Той е с фрактури.

Обратно в новината

Коментари - Барикадиралият се цяла нощ в Горна баня скочи от покрива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

потресаваща новина.светоните медии следят развитието на събитиято.от пръдня - боя.безстрашната бг полиция арестува серийният убиец с въздушната пушка след ПОКАЗНИТЕ УБИЙСТВА в пазарджик,пловдив,плевен.ХВАЛА НА ТАКАВА ПОЛИЦИЯ.жалки посерков.и защо не потърсихте помощ от интерпол?

-свестните у нас считат за луди !-

справедливост, няма... Защо туй не се случи в банкянския бостан, че да погледаме малко сеир, гарниран с гранатомети и базуки....

А тебе ето до къде те е довела глупостта ти - да пишеш идиотски коментари

А глупостта е още по голяма болест! какъв националист ти се привижда в един психично болен човек .

Имам един скромен въпрос : Защо и как у нас всички, които попаднат в ситуация да вземат правосъдието в свои ръце, при все, че правосъдие в България няма, биват моментално изкарани луди? и Защо и нас повечето с психични отклонения притежават огнестрелно оръжие? Не, че с нож, чук или отвертка не могат да убият, ама странно е някак си, защото трябва подпис за разрешение, след преглед при психиатър?

абе май с еопитват да изкарат всички националисти луди... Ама...

Няма начин ,при такива ''тежки''операции, да няма убити или ранени полицаи/милиционери/.

ОЩЕ НЕ Е КЪСНО ,ЩЕ ИМА..

На днешно време и аз искам да съм опълченец, лошото е,че ги изкарват терористи по новому или психично болни.......

Национализмът е много страшна болест, която няма място в модерна Европа!

а глупостта е още по-голяма болест

Може да ви звучи странно, но 40% от хората в Европа преминават през някаква криза( голяма или малка) през живота си, а 8% от ЕУ населението страда от шизофрения/БАР( според мен са над 10%)....мании, обсесии и тнт. тези болежки не са за подценяване, и не трябва да се срамувате от това- ако ваш близък има подобни симптоми, веднага администрирайте лечение, не е срамно, а срашно ако не се лекува- а болестта на душата не признава пол, възраст, социален статус и тнт

Рязко Оздравяване на Семейството ?

- да се употребява сила, оръжие и помощни средства само в случаите на абсолютна необходимост, поясни вътрешният министър. - Е заради такива педали, полицаите не могат да си свършат работата нормално - циганин посяга с брадва срещу теб, ти го застреляш, а после вместо да ти помогнат от Министерството го лапаш двоен. Министърът, вътрешна сигурност, всички ще ти еът майката как може да гръмнеш човека, това не е АБСОЛЮТНА необходимост, това е била неотложна необходимост и прочие адвокатски заигравки. И освен че си свършил едно добро за обществото, те уволняват, държавата те съди, отделно циганите и 100 органиации като БХК също те съдят. Благодарим, затова и циганите и всички боклуци си развяват байрака - с подкрепата на всяко правителство !

а в една "велика демокрация " такива си ги отстрелват

Егати драмата, егати "похитителя-терорист", егати акцията. Добре че има недолекувани откачалки с дребни кокошкарски изпълнения, та МВР да си оправдае съществуването, огромният щат и бюджет, пък и да си пише някой и друг "актив".

dirddd@

Пълно с луди. А после от терористи се притесняваме... :)))))

У Горна Баня нормални няма. На времето там са заселвали с алколици и гейове и затова сега се берат такива плодове.

Ето докъде води болестният национализъм!

Изпий си хапчето - привиждат ти се неща

че се размина без натръшкани командоси този път.

Дано да се оправи човекът...Съчуствам му. Имам един приятел,здраво-право момче,доста му се лепяха мацките както се казва...и какво му стана...с времето се затвори,стана много сприхав,избухлив. Освидеталства го,горкия се стопи,стана кожа и кости,мой набор е на 42г. а изглежда все едно е на 60.Тъжна картина. Това е страшно заболяване.ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

Напълно Ви подкрепям ! ....ама за да го Постигнем - дали не би било полезно да Разговаряме И с Вашия приятел ? (Сещали ли сте се да го поканите Тук ?)

Там е работата, че не знаеш какво е станало. Той сигурно може да ти каже, но няма кой да го чуе.

"Около 4 часа сутринта мъжът се качил на къщата и започнал да развява българския трибагреник и да крещи, че е опълченец" :))) :))) :))) После стрелял по полицаите и почти свитнал един от тях. Полицаят запомнил това. При пристигане в РПУ-то "опълченецът" вече бил със счупен нос :))) :)))

:)))

Дано се окаже че Не е постановка за И-нови заРплатовдигания на 'наште' органи ... И ! - Ако наистина Господинът-от-покрива има заболяване - да бъде излекуван, а Семейството - оставено на мира ! ----- Когато Лудостта на 'величията' докарва Данъкоплатеца до Единствена надежда от вид 'Супа от зеле' (Soupe de choux) - 'Големите 'маневри' ' (La grande vaudrouille) - Са на прага.

На времето имаше един филм "На всеки километър" и там се пееше една песничка..Нас червеното знаме родини...!

А със стрелеца готвихте нападение над в-к "Работническо дело", нали ?

TИPAMИCУ

Не, над един друг . Ама това е друга тема.

Много си се вкиснал и миришеш. Минал ти е срокът на годност

Разбрахме че човекът има проблеми, но защо всички телевизии 2 часа ни подлудяваха с една ежедневна маловажна за народа случка. Явно целта е да забравим за Брендо, Ченалова, Соло и загнилите ябълки.

обявен за шизофреник и край.. Така всеки който психически не издържи се обявява за неспасяем случай.Къде е статистиката за неврологичните заболявания у нас? Пълна мъгла..Колко хора вече са психично нестабилни и с депресии? Нито дума!От сутрин до вечер политически разправии и никаква грижа за хората.

казват че болният е бил националист защото е размахвал тениска с българският флаг и е викал против циганите и турците ок може и да не е бил краен националист защото не е развявал руското знаме ама все пак .... всеки луд размахвайки българското знаме има правото да е расист и да стреля!?!?! атакистката визия за света! не се гаврете така с българския флаг! той няма да прикрие че сте луди шизофреници! сидеров и сие!

Май най-лудият тук си ти. Като ти чета шизофреничните писания, така излиза. Хайде се успокой - не може при всеки случай, за който прочетеш, да ти се привижда Атака. Да въртиш и да сучеш , за да плюеш някого. Няма ли тези , дето ти плащат, да се усетят най-после, че си "голо вода". А може и те да са такива.

:)))))))))) всъщност най-шизофреничното е да си мислите че някой ще се занимава да плаща за борба с атака :))))) атака я подпомагат очевидно цяла телевизия имат толкова плакати навсякъде ама пак не помага я имат 4% я не ;)

Че то се знае,че всички безмозъчни са от"Атака"!!! И са платени! И голяма част от привържениците на Болен купуват гласове,лично познавам такива!А се правят на патриоти!Стига вече!

Е така, Колега. ...и Вашата визия ЗА Изправяне на Нещата у Нас - Е ?

Браво, Цвети !

Щеше да е смешно, ако не беше тъжно.Откъде човек може да се снабди с меч в днешно време? И как психично болните се въоръжават? Дано се оправи човека, медиите да му платят хонорар, ей тия "истински истории"

Всички масони колекционират и си подаряват мечове. Трениращите кендо също. Защо да не може да си купи?

може наистина да е бил Опълченец?

бивши другари,днес обявили се за десни да коментират нормално нито една тема.Отвратително е когато се говори за здраве,да обвиняват всичко живо което не мисли като тях за комунисти.Това е друг вид болшевизъм.

Цяла нощ телевизиите не спряха да се надпреварват да говорят за стрелеца. Веднага изпратиха репортери, прекъсваха предавания за информация, като фактически не казваха нищо и правеха от мухата слон. А рано тази сутрин Виктор Николаев удари всички в земята, като упорито питаше и се опитваше да прокара идеята, че болният е националист, защото имал сабя!!??. Мисля, че е крайно време В. Николаев да бъде освидетелстван за шизофрения, защото много често започнаха да му се привиждат несъществуващи неща. Но явно че за това добре му плащат.

Вода на малкия пръст на Николаев не можеш да сипеш!Не се сравнявай с умните! Робското ти мислене не е в състояние да проумее,че сте бити карти всички от т.н.НАЦИОНАЛИСТИ!Мисъл няма при вас-само омраза и,лъжи и злъч!!

Много ли те заболя, че му лъсна идиотизма на В. Николаев. Но той сам си го направи. Какво мога да пия си е моя работа, но не си измислям глупости и не ги лансирам по телевизията, и не съм "адвокат " на глупаци като тебе.

О , да , много е умен - особено в лизането и подлагането.

Не е нужно Николаев да се освидетелства. Той живее на улица Опълченска- значи е опълченец

Отново на луд пращат спецчасти?? Шефовете им са по-луди и от този нещастник. В България никой не взима поука от грешките си!

dirddd@

Е, Вие клоун ли искате да му пратят? Или екип от аниматори? При положение, че нямат представа този човек как би реагирал. Потенциално опасен, предвид стрелбата по съседи и след това по служители на МВР.

души са постъпили в болница за 3 дни с неврологични оплаквания!21 души!!/блиц Инсулти на хора в трудоспособна възраст???Какво е това ?

Въпроса е как така болен от шизофрения, получава право да носи оръжие, било то и газово?

Направи ви отговарям, другарю Пешев: ами на черно бе, другарю, на черно. В България на черно могат и да те наеб.т - не се ли сещаш, че силно те вълнува този въпрос? Не е ли по-важно защо винаги, по всички медии първите новини са за лошо, кой убил, кой насили, кой сторил какъвто и да е зулу, кого коли или ще коли ИД и тем подобни? Не е ли това по-важно, отколкото един "луд", отде е взел оръжие, някакво? Ами ония изроди политиците ни, не е ли важно какво пзло правят на България. Аман от тъпи червеноиди!

"Вместо да разговаря с полицаите обаче, мъжът започва да стреля по тях и по улични кучета" Това е объркано; Да се чете така: "...мъжът започва да стреля по тях и по ДРУГИТЕ улични кучета"

масово инсулти,откючване на психични заболявания.Здравеопазването ни затъва,докторите ни дават толкова грижа,колкото преценят лично и ни заплашват колко са ценни...,а ние ,ние...ние сме само длъжни .

заповядаите в чужбина да видите що е то стрес

стреса също е огромен.Въпреки че там имат по добра социална защита от тук също е страшно.... Разликата е че при нас още има спомен за нормален начин на работа и живот.

Това ако е драма, то тя свърши... Драмата с НАТО и 5-тата база в България.

Защо и нас ни правят на мишена???

Опълченец не се предава! Цигани това няма да направят.

Това е реалната картина в България, след 25 год. "демокрация" ,див капитализъм, евроинтеграция, евроатлантически ценности и пазарна икономика. Лечебните заведения търговски предприятия, в които на приземните етажи се помещават погребалните агенции. Цинизмът е пълен.

Ficho

Какво точно очакваш, като изброените от теб неща бяха планирани и реализирани от извратените мозъци на по-оправните и безскрупулни бивши ДС и БКП функционери? Нито едно от въпрсните блага на западните цивилизации дори не се е приближило до България. Но вероятно ти си мечтаеш за прекрасния социализъм или силната ръка на Рассия...

на западните цивилизации носят на индивида отчуждение,масово психични разстройства,най невинното е депресиите..за другите болести от свръх напрежение няма да говорим. НО рекламата е голяма...беден си защото си мързелив!

Трагедия. Особено страшна е тя в здравеопазването ни. Колко подобни случая имаше с хора психично болни... Защо тези, които са с опасни за себе си и околните заболявания не са настанени в клиники?

В отговор на "положението" искам да кажа, че ако трябва всички с психични проблеми да бъдат настанявани в специализирани домове, ще бъде много тежко за държавичката ни. Т.е. май половин България се е устремила натам - към подобен род домове. Хората психясаха, не виждате ли, че постоянно се разминаваме по улиците с подобен тип хора, които не са никак малко. Колко жалка картина, аз лично не намирам думи, за да изразя възмущението си спрямо тези, които бавно, умишлено и стремително ни докараха до тук... Не знам как има още оптимисти, които вярват, че ще се оправим...

И Все-Пак - Вашата визия ЗА Изправяне на Нещата у Нас, Катя ?

Да, голям е проблема с нестабилно психическите хора. Ние имаме подобен в нашия блок, всички мълчат от страх, но най-лошото е, че ще обърнат внимание, когато ни напишат в новините, демек когато той нарани някой от нас, а до тогава нищо не можело да се направи. До кога безхаберие във всяко отношение...

от него засега слушам само политически изявления,нещо да седне и да ни разясни замислената от него реформа?

ТЕЛК-а е виновен! Да се закрие!

Скъпи Полицаи, командоси, пожарникари, психолози и други помагачи. Тази нощ България цяла, Вази гледа. Макар и малко на брой, само няколстотин човека, Вие храбреци мои се изправихте срещу тежко въоръжен и добре обучен в Курило и ТЕЛК индивид. Размахал самурайски меч и с кървясал поглед той беше заплаха не само за държавността и обществения ред в страната, но за целия Европейски съюз и отчасти НАТО. Вие спряхте неговия щурм и спасихте исконните европейски ценности включително и него при падането му от покрива. Вашият подвиг няма да бъде забравен. Свободно и наздраве!

"велка" държава на "велик" народ сме. Държанието на един луд става НАЦИОНАЛНА новина, която цял ден ще се търкаля. И няма кой да каже на тези телевизионни лица, на вестниците и сайтовете че това не е новина и тя се помества на последната страница, след приключването и действлията на лудите са симптом само за нивото на умственото развитие на журналята ни.

Така е, ако този човек е психично болен, какво да кажем за журналята, цял ден да ни занимават с тая простотия?! Не са с нищо по-различни.

но падна върху опънатото платнище на пожарникарите и си счупил краката >> явно платнището са го опънали на земята , бббаааахти и пожарникарите

Човек с пневматичен пистолет държи единадесет часа ????????????? повтарям единадесет часа куп полиция мирно на улицата . Явно нашата "полиция" е истински Шарли но ме е страх да си помисля какво би станало ако от съседният квартал трима / петима временно настанени се сетят да си направят прашки и излязат на Горнобански път в час - пик .

Изтрещя тоя народ, ей!

ами това е целта на нашите господари отвъд океана!

Патриот е Дучето боргъско! Само да порасна, патриотично ще го лапна , аз ! Цецка

Дами и господа българи. Управляващите се подиграват с нас. Моля Ви, да се позамислим и да ги подсетим с камъни. Ако не за нас, да помислим за децата си, за близките си, за родината. Моля Ви, да се позамислим и да ги подсетим с камъни. Който не може да се промени, да си върви! Моля Ви, да се позамислим и да ги подсетим с камъни. Който не желае да се промени, да си върви! Моля Ви, да се позамислим и да ги подсетим с камъни. Ние не живеем в матрицата и не сме батерии за нуждите на вампири. Моля Ви, да се позамислим и да ги подсетим с камъни.

Провери ли в НК? - има точка за твоето деяние - подстрекаване към метеж! Освен това в демократична страна спорните въпроси не се решават с камъни, както е в Африка!

демокрацията как е дошла- така и ще си отиде. Между другото. В този случай демокрацията е като Сталин. Има замерящи с камъни има проблем, няма ги тези няма проблем-нас мъртвия не ни е враг...

В Бг пък се правят грамади, ако си чел Вазов

Петко войвода в последният епизод се беше качил на покрива и развяваше знамето!