Британската полиция пред фалит заради безредиците

Британската полиция може да обяви фалит в края на август заради вълната от безредици в страната, предаде ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА. Тази опасност надвисва заради закона за безредиците от 1886 година.

Обратно в новината

Коментари - Британската полиция пред фалит заради безредиците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще фалират защото са безотговорни. Като се знаят, че имат потенциално неограничена отговорност, защо не са се застраховали в случай, че им се наложи да плащат щети? Сигурен съм, че Lloyd's of London би им написал подходяща застрахователна полица.

Хайде да си вярваме, защото започнем ли да се съмняваме започваме да се дебнем. А дебнем ли се, няма начин да не се хванем, в греховни действия. (Крадене...) И тогава започваме да си търсим сметка. Скандали, компромати, клюки, съдилища... ЗАГУБВАНЕ НА МНОГО ПАРИ И СИЛИ. ЗАТОВА, ХАЙДЕ ДА СИ ВЯРВАМЕ!

Възможно ли е Някой целенасочено да тръска дървото на световния обществен живот, за да изпадат гнилите и червивите плодове? Норвегия, Великобритания, сега Естония? Но пък Щатите с тяхната финансова криза и чудовищни военни разходи, Авганистан, Ирак, Египет, Либия, Сирия ... Едва ли ... Хм ...

Афганистан, сори ...

Законът да се въведе в ЕС! На първо време в България!

1886та. Хилада осемстотин осемдесет и шеста. От преди 125 години.

И каква стана тя?какви закони имало по света....да ти плащат щети полицаите....А тук им плащаме НИЕ-дарения,данъци,липса на аптечка с годни материали за сърдечна трансплантация,крив ъгъл на аварийния триъгълник,....и те така ,.:)

Закони било имало по света..., но са за коне. Законът в България, според генерал губернатора ни Джеймс Уорлик бил: ЗА БЕДНИ - дето нямат пари да си платят, "За кокошка няма прошка!" и ЗА БОГАТИ - "За милион, няма ЗАкон.". "Светът" обаче също се подчинява на ЕДИН, БОЖЕСТВЕН ЗАКОН. (карма) Тези, които сега страдаме, сме "забравили" как някога сме крали от себеподобните си. Мизерията и безнаказаността имат и положителна страна, помагат за "опресняване" на паметта и ни правят по-смирени, по-човечни.

Няма страшно колеги в полицейска България това не може да се случи.Полицаите могат да правят каквото си поискат а овчия народ си мълчи.

Защо ли като питам, до кога пенсията ми "ще"е във фризера, чувам как Бойко Борисов казва: "ЩЕ" забранявам да се използва. Можело да се използва: "по етапно", "мислимЕ..." и т. н. за да не се налага да пълнимЕ болниците с изпотрошени старци. Няма да превръщаме ГЕРБ в ГРОБ, я?

Ай сектир от мрънкащи пенсионери! Оди се оплаквай на Станишев, неговите другари изядоха до шушка пенсионните фондове, а вие продължавате да му се кланяте до земи! Ако няма пенсионен фонд, от къде пари! Сметката е проста - при средна заплата 700 лева(абе то май са много) вноската е 17.8%(можеш да провериш ако не вярваш) или 128 лева!!! Е от къде повече пари за пенсия?

Хем ще вдигнат средното интелектуално ниво и поне пет думи на ангрлийски ще научат нашите, хем ще покажат кое как.

Ако беше така и в България....

Искам същия закон и в България. И да включва не само безредици, но и всички престъпления. Явно само така полицията ще има стимул, а не с дарения!

ами ще плати, след като не са елиминирали незабавно войнстващите боклуци по улицата! хората си плащат данъците за да бъдат пазени от боклуци, а не парите им да бъдат давани за социални помощи на същите тези боклуци!

Да съдят заловените и тези, които разпознаят от видеозаписите и ще си вземат парите обратно...

аве,ХОЛМС,какво ще вземеш от циганин,например???...елементарно,ама друг път!

Не знаеш ли, че някои цигани са по-богати от нециганите. Но и без това ако им сложат стабилна удръжка от заплатите или всякакви други доходи, за няколко години ще си съберат парите, че и с лихвите...