Борисов: Панаирът пред TV7 не е в синхрон с управлението ми

Премиерът Бойко Борисов изпрати вътрешния министър Румяна Бъчварова да потуши напрежението в окупираната от полиция TV7 и да изтегли униформените.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Панаирът пред TV7 не е в синхрон с управлението ми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То е в синхрон саде с начина ти на действие в самия живот боко ама продължавай да се надяваш че някой нормален ти се е вързал на приказките, Толкова си кух че даже не се усети с каква злоба говореше че те са ''виновни'' за болеста на дъщеря ти, за нарушеното ти спокойствие край магнолиите, за изместването ти от Орешарски и за всичко що не е станало по твоя хатър,

ВАЖНА ПРОМЯНА !!!!! Пресцентъра на МВР се премести във фейсбук.

Заглавието е виц, нали?

"Панаира пред ТВ7" е точно в синхрон с управлението на мутрата. Полицейщината, желанието за арести, показването на ресурса на държавата пред някакви мъже и жени работещи в телевизията е с цел сплашване и това е точно в синхрон с управлението на една мутра и то тъпа, арогантна и безкрупулна мутра. Едва ли има някой, който се съмнява в това, че тази дивотия на МВР може да се съчини само от безмозъчно същество, а "оставките" са за тези които са били задължени да изпълнят неговите разпореждания. Няма полицай, който може да си позволи лукса да изпрати 100 полицая, част от тях да се мотаят в студията по време на живи предавания и това да го е направил без заповедта на министъра си. А този министър е социолог и няма как да не е знаел какво следва след подобна акция и ако не му е заповядано от мутрата няма как да е разпоредил тази идиотия. Всичко друго са само промиване на гладки мозъци.

"Борисов: Панаирът пред TV7 не е в синхрон с управлението ми"... Да, твоето управление е най- големия панаир....

Абе др.Цеков, защо не видяхте засягане на Конституционни права от тв7--- при избори 2013г --- извършени в нарушение на Конституцията 2013г а а лаете сега за законност?? Резил си бе Цеков!

"Панаирът пред TV7 не е в синхрон с управлението ми" Бе майната му на управлението ТИ! То е временна работа! Това което направиха ТВОИТЕ гавази не е в синхрон с цялото понятие за ДЕМОКРАЦИЯ и Цивилизованост. Не се чуди, ако заради това което правиш цели батальони народ нахлуе в министерския съвет или парламента...

Показните полицейски акции, като тази в Лясковец, бяха приоритет на предишното правителство. Затова толкова много ги харесвахме....

Колко полицая са нужни а един съдия изпълнител,ако беше завод със армията ли щеше да влезе.

и вижте тоз дървар да не са загуби. той тук ни е талисман.

на думата синхрон. почти като заедност. земете менете овреме директора на цирка. човека ви го казва. че не ще да е палячо.

Панаирът пред TV7 е напълно в синхрон с изцяло панаирджийското управление на Борисов :))

Боко много обичаш собственика на ТВ7 дебелото прасе-горчиво.

Спокойствие в държавата ли? На теб ти е спокойно, че си върза старините и ще живееш в щатите, а ние и наите баби, дядовци и родители да му мислим, че живеят обречени на смърт без лекарства и без пенсия за храна. Щерката как е в Америка?

Абе бай Алеко отдавна е открил топлата вода "всички са маскари" и журналята и съдиите и чси-тата и полицията и дупетатите и управляващите и опозицията и........

Целият цирк е за това,да се резили правителството,че е некадърно.А че България става за резил,не им пука на смешниците.Затова махай меките ръкавици и ги хващай по смело за гушите.Друг начин те не знаят,само законът на тоягата.Иначе ще има и други изпълнения.

за обикновенния човек запор доживот . то за другите - телевизии и други отлагане - нямам думи.

А бе Тикво. Как се правиш на умряла лисица. Махай тази министърка, след като изкара полицаите виновни. Тази умряла телевизия никога няма си плати дълговете, освен ти не им ги платиш

АБЕ ПОЖАРНИКАРЧЕТО нали орева Европата какви законотворци сте от ГЕРП, каква съдебна система имаме, какво правосъдие, ми сега да ти види сеира Европата НИЩО и НИКАКВО, сам го доказа, с действията си, че и ти май си едно ГОЛЯМО НИЩО, Има ли съдебно решение? ИМА!, Има ли изпълнителен лист? ИМА!, Има ли изпълнително дело? ИМА!, и ти Кво изплю се на всичко това, ми и аз да ви ПЛЮЯ НА ПРАВОСЪДИЕТО!!!

Вярно е!Няма никакъв синхрон!Обикновено и типично за управлението на ГРОБ е хората да ги гърмят с гранатомети,да фалират,да се самозапалват,да емигрират,да са "лош матрял",да ги "самоубиват",да пасат овце и други подобни синхронизации докато Доктора на науките реже лентички на обекти които показват дефекти на следващия ден.

''...Този панаир нито е в синхрон с моето управление....'' Баце , абсолютно съгласен , даже два пъти абс . съгласен - то е част от управлението ти.

ББ се изложи. Подведоха го тия гадни, двулични, лицемерни журналисти. Уволни двама полицая. А когато ние скочим срещу него (няма да е късно), кой ще го пази? А тия милите журналисти висяха пред портата му в Банкя пратени от Бареков да му плашат детето.

Да подава оставка министърката! След това скачаме и тиквата си заминава да се снима пред магнолиите, без униформа.

комунягите и дудука източиха тв 7 и ктб а сега пак боико виновен

lu4ka

Банкянският футболист няма да миряса, докато не си го върне за "Костинброд".

А всъщност трябва да е затвора поне за фалшифициране на избори и убийство на хора.

"Обяснима развръзка и естествен процес"... Какво има толкова да протестират?

Миналата година съдия изпълнителите са събрали 1.2 милиарда . Рутинна процедура . Тези от тв 7 отразиха ли някои от случаите на стотиците хиляди потърпевши, че сега дигат врява като ножа опря и до тях ? На кво да им съчувствам ,че бяха слуги на крадеца ,пълнеха гуши и мълчаха.

Генералът, доктор на всякакви науки и премиер с извинение Борисов, на който той да не отговаря: "Това ли е пълната свобода на журналистиката" с която се хвали, като цигане на панаир?

А кога ще видим полицаи пред "сараите" на медия Доганова и нейните свински пророци Делян и мама..

с обикновен анонимен гражданин как ще бъде определено от властта?!

дудука и костинбродската телевизия вече са излишни. и дел.ян свински и дръндарския ги хвърлиха на сметището или екарисажа .... мая галева - малко по-късно

ОСТАВКА Борисов, ОСТАВКА

Първо генерал Бъчварова, след това генерал лейтенант Тиквунов.

"Този панаир нито е в синхрон с моето управление, нито със стабилността, спокойствието, което царува в държавата", заяви Бойко Борисов.Благодаря за вниманието.Точка.

Аз не разбрах кой парти толкова много полиция в тв 7? Терористи ли ловяха? на престъпения няма никога толкова полиция колкото в тази медия.

Със техниката на тази ТВ, се обезпечава едно сериозно вземане- по груби сметки около 0.0002% от тези 10 млрд дето изфирясаха.Тези,които си напълниха пеликанските гуши си живуркат необезпокоявани и никой не им занича в паницата.Сега ще изяде дървото някой полицейски началник и готово. Пито- неплатено!

Е,точно там "цари стабилността и спокойствието".Тези 40 000,намаляващи ежегодно бройката на населението са извън този "оазис" на стабилността и спокойствието.Сигурно се отнася за марсианците. Боце не знае...,екипът му още по-малко.Продажници!

Всяка партия си има телевизия - е честито време е и ГЕРБ да има своя :)

Боце панаира в България е голям.

ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ПРИМЕ ЗАКОН КОЙТО ДА ОПРОЩАВА КРЕДИТИ ДО 100 МЛН.ЕВРО -ЩОМ КАТО ПРИ ОПИТ НА СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ ДА ИЗПЪЛНИ СЪДЕБНО РЕШЕНЕ ИМА НЯКОЙ ДА НЕ Е СЪГЛАСЕН ДА ВЪРНЕ КРЕДИТЕ И ПРОТЕСТИРА. ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ.КАК ТЪЙ ЩЕ ВРЪЩА ПАРИ,ЧЕ ДА НЕ СА МУ ГИ ДАЛИ НАСИЛА.

При такава мършава "опозиция" и общо взето послушно население, да се създават условия за толкова протести-лекари,оръжейници, недоволни от рухнали пътища,неизплатени заплати,закриване на заводи и т.н. си е обикновено главозамайване от властта и не особено висока интелигентност.

Именно проблема е в липсата на опозиция срещу неолибералното олигархично статукво- нито вън нито вътре в Парламента. Така, каквато е СИРИЗА в Гърция, Чинкуе стеле в Италия, Подемос в Испания, ФИДЕС в Унгария

Време е да я създадем в лицето на ДВИЖЕНИЕ 1 МИЛИОН ПОБЕДА градено от Идея за България, да го вкараме с голямо мнозинство в НС и то по законодателен път1 с мощни законодателни реформи приети с неговото законодателно мнозинство, изгради първо ПРАВОВА ДЪРЖАВА и с нея удари неолибералното статукво и система.

Да Ви имам самочувствието Господин Премиер! Господин Премиера наистина е на светлинни години от действителността.Наистина ли смята,че в държавата всичко цъфти и върже?Кой му ги внушава тия глупости?Стабилизирал е кое?Мизерията ли?Това да!По това спор няма!Та от нашите съседи ние сме най-зле.Независимо че сме в Евросъюза.При първия си мандат Бойко Борисов три години и половина се оправдава с "тройната коалиция" и Станишев.Това беше любимата му дъвка!Сега се оправдава с Орешарски,независимо,че той управлява само една година и то под уличен натиск още от първия ден.Правителството на Орешарски беше съставено според всички закони на държавата.Тоест то беше 100%легитимно.Някои хора обаче не искаха да чакат и един ден за да се види;аджеба това нещо ще работи ли или не.И ако работи как,добре или лошо.Казаха "Уууу! Долу!"Сега ми говорят за спокойствие и национално съгласие.Същите тези!Ей сега!Ще му кажа!

Хахахахахаха Това което не е в синхрон с премиера Биби подлежи на унищожение. Иначе не му е фън шуй да управлява. Ма като гледам как започват на всякъде протести (Вярно нелегитим т.е не спонсорирани от Сорос и Американския институт за демокрация) май на тоя къбинет му се види края

О време, о нрави! Доживяхме! 12 милиарда лева от бюджета на държавата бяха откраднати в КТБ, без които държавата изпада в колапс- няма пари за здравеопазване, образование , да се оправят дупките по пътищата и вместо да ги търсят и връщат, те ни играят спектакли от 1001 нощ да изземват някакви скапани компютри и счупени бюра. В същото време 38 олигарси и мултимилионери държат богатства, откраднато от нас ,колкото половината БВП на държавата ни,между които са и Борисов, Пеевски .., а народът умира в бедност. С конфискуване на техните богатства и завиране в пандиза завинаги, ще започне всяка правова държава на Европа, но огромния проблем е ,че от правова държава в България няма и помен заради 70 години непрекъснато управление на комунистите. Докато не изкараме властта от ръцете им, унищожим в корена, лустрираме всички политици от 1985 г до сега БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ за донесената национална катастрофа, няма да има бъдеще на България и народа и.

По- голям синхрон от този- здраве му кажи!

Дааа , хубаво е овцете да си траят , ама аде.

Защо сме Последни виж комента-рите ТУК, а фактите-олигарси си имат държава и си създават TV7 със заем като залагат със списък оборудването на ТV7 и харчат, а не плащат заема. Поканен Шефа на TV7 на изп. дело, а той се крие и харчи чужди пари и следва принудително изземване Каква полиция, какви глупости от помияри журналисти, барековия евродепутат джамбазки СРАМ!

Господин Борисов!Звучите много по комунистически!Като от времето преди развенчаването култа към личността Вълко Червенков!По добре се заемете с фирмите ,които не си получават заплатите!Например ВМЗ!

Лъжеш и Съдружниците от КТБ искаха да разберат какво става и ако трябва да палтят - същото става с ТВ.7 няа да имаш Телевизия с Готови зрители . Не дадохте да се разбере нищо в КТБ , Полиция , Синдици и Замитане на Станалото казахте АлаБалаПортокала и Тихомълком Парите "изчезнах" а може би са си били Вътре през цялото време . Парите от Врътката - си ги разделихте с ДПС .

мдааам, втори манзат наблюдаваме принципа-проба грешка, а резултата..........РАЗРУХА! И както винаги, другаря Борисов не одобрява и се разграничава от собствените си нареждания.... Това "не е" шизофрения.."НЕ"!

аз предлагам да се направи промяна в конституцията по въпроса. 1во журналистите да получават кредити в олекотен режим без доказване на доходи и обяснение за какво ще се ползват парите. 2ро - ако журналист почуства нежелание да плаща вноските по кредита - да му се опрощават вноските до приключване на договора. по този начин 1во - България ще стане световен медиен център! всички водещи(а и не само) медийни групи ще преместят централите си у нас. 2ро ще демонстрираме на света свободата на словото.

И коя нормална институция би си сложила главата в торбата да дава кредити по правилата загатнати от вас? По-скоро бихме станали известни, че в нашата държава нито една институция не дава кредити на журналята заради това което сте посочили. Проблема е свободата на медиите в БГ и запора който правителството ни прави на свободата на словото.

И затова парите идват спокойно от чужбина. Скоро ще разберем чия е била КТБ - със сигурност на твоите хора:)