Брашно реагирало на амфетимини при полицейски тестове

Или тестовете за наркотици на МВР са негодни, или в брашното има амфетамини - това са възможните изводи от полицейска операция в Костенец.

Обратно в новината

Коментари - Брашно реагирало на амфетимини при полицейски тестове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

тия пак са купили преоценени полеви тестове от Полша.

loyola

сега чак разбирам защо нашите пенсионери похапват така весело хляб...

за пореден път намират големи количества Кокаин в кашоните с банани на АЛДИ. Грешки стават всякъкви.

"Кифлите" са бъкани с амфетамини.

Какво точно са амфетамините - точно определено вещество или набор различни вещества. И какъв е ефектът - да се привиква или нещо друго. Ако някой знае, моля да ми поясни това!

Амфетамините са повдигачи,евтиния вариант на кокаина

АмфетАмини, неграмотници, думата се пише в средата също с А

Това да не е нова тенденция за зомбиране на обществото директно с амфетамини в брашното и съответно във всички производни продукти? От друга страна, ако подобни тестове се използват за доказателства в съда, сега всеки осъден на практика трябва да бъде оневинен поради негодност на доказателството. Каквото и да открият с назначените допълнителни тестове, мен ме съмнява да оповестят публично истината.

ОТ АМФЕТАМИН ЗАБОГАТЯ КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ ОТ НЕГОВИТЕ ФАБРИКИ НА СМЪРТТА.

Уведомяваме клиентите, че вдигаме цената на хляба и баничките поради влагане на скъпи подобрители.

ако ,,брашното,, е чисто но от самосебе си ,, амфетаминозно,, ще станем холандия на балканите!!! абе тези наши ,,мелници,, да не работят на двоина ,,смяна,,??? при едната мелят жито а на ,,другата,, дрога!!! възможно е!!! при толкова много ,,демократични,, клиенти от ,,и.д.,,!!! българи!!!яжте много хляб!!!тогава всите ще сте щастливи!!!

Аз се чудя кво става като гледам рафтовбете в магазина, единия хляб върви другия не, а тй ква била работата. И ядеш по половин хляб и си на седмото небе.

Будали вие да не сте си мислели, че някой в БГ реално се бори с/у вноса/трафика/производството/разпространението на наркотици? Всичко е имитация на дейност, а тези работи се покровителстват от НАЙ-ВИСОКО НИВО. Затова сега едни хора, които бръкнаха където не трябва, ги съдят, пък макар и до скоро да бяха и те уж "от високо ниво", демек- депутати...

Сега е редно всички осъдени, глобени, наказани, арестувани и т.н. осъдени, на които са направени тестове за наркотици и резултатите им са положителни и на база резултатите от тези тестове са санкционирени. Да искат пълни обезщетения и да съдят дъртжавата за нанесените вреди. Или всичкото брашно да бъде конфискувано а вносителите и производителите осъдени.

Докато прави експерименти с моравото рогче, търсейки кръвоспиращо средство-ерготамин швейцарският химик Алберт Хофман открива психоактивните свойства на друг алкалоид - ЛСД (диетиламид на лизергиновата киселина) Моравото рогче съдържа психоактивни алколоиди и ерготамин (силен кръвоспиращ продукт) и в по-големи дози е отровно за човека

От това мораво рогче у ляба, най-много да тропнеш едно Витово хоро и да ти окапят крайниците.

И сега какво се оказва - цяла България дрогирана! Гласували сме дрогирани - значи и парламентът е нелегитимен, кметовете също.

оказва се, че няма държава а мутренска организация!

А сега кажете какви гадости слагате в брашното, вашата!

И сега всеки обвинен за разпространяване на амфетамин да заведе дело срещу МВР за "набеждаване" Някой "услужливо" беше информиран и като е написал Елин Пелин: "... Като заваля дъжд, та цяла неделя! Тихо, кротко, ден и нощ..."

в Костинброд... стават чудеса.

Аз им продавам чист амфетамин, а пък те го смесват с брашно. Ама лош мат'рял ви казвам.

чичо, защо кашляш бе?

Чичо, то не било пудра захар. То било брашно.

Нищо му няма на брашното. Тестовете са им дефектни. Няма нужда да си доктор на науките за да проумееш положението. Две производства... Глупости.

В Боколандия вече има три вида хляб. Бял, типов и бокоамфет хляб.

Нееее. Не е Боколандия. КЛЕПТОМАДИЯ Така ни е кръстил агент на ЦРУ, който е работил в района на балканите и е публикувал под псевдонима Джеймс Уот книгата "ТРИУМФ В КЛЕПТОМАДИЯ". Не е изчерпана. Купете я и прочетете. Ще научите за много неща, които не съобщават по телевизията.

Ей от тая полиция човек не може да сбере брашно една баница да омеси. А бе аз се чуда що от таа баница цветни дяволчета ми излизат и ми говорат "Скочи от прозореца , скочи от прозореца".

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА. ЗАКРИВАЙ ВСИЧКО, ПАЛИ ОТ 4-ТЕ КРАЯ И КАТО ИЗГОРИ ДО ОСНОВИ, ЗАСАДЕНЕ БОСТАН С ТИКВИ.

И напалм! Много напалм..., че сме като троскота! Я оцелял един, пак сме направили белята

"... или в брашното има какви ли не съставки, които ги объркват". Да го кажем - в брашното има какви ли не лайна.

в брашното има анфетамин, а г-н Москов говори за данък вредни храни. Къде е агенцията по храните какъв хляб ядем, дали наистина не ни дрогират за да умрем и да нямат разходи.

В Боколандия на какво друго да реагира?

Е ако няма амфетамини колко нарко трафиканти трябва да пуснете? Защото има и трети вариант -- някой има сметка от тази грешка.

никой няма да пуснат. всяка доза се проверява в лаборатория, тук е реагирал на химикалите в брашното предварителния, т.нар. 'полеви' тест.

Вече няма къде да ги складират и ги пускат вместо брашно.

Брашното си е чиста химия, затова реагира на тестовете!

БРАШНО СЕ ЕБАВА С ПОЛИЦАИ...

Ся наркоманите от цял свят се довлечат да се друсат с БГ брашно- Легално!

Дали кораба майка отново не разпери платна? Държавата ни дали не търгува с амфетамини? Дали престъпна структура по случайност не е разпратила в търговската мрежа собствена продукция? Очаквайте някой някъде да получи предупреждение и някой второстепенен да получи еднопосочен билет за оня свят. Това е перфектната издънка на второстепенен служител, който е недоволен и издава канал за амфетамини.

Ако те потвърдят, че става дума за чисто брашно, образуваното досъдебно производство ще бъде прекратено. И ТРЯБВА ДА СЕ ОТКРИЯТ НОВИ ДВЕ ПРОИЗВОДСТВА: 1. ЗА СЪСТАВА НА САМОТО БРАШНО, КОЕТО ЯДЕМ.... ИЛИ С КАКВО НИ ТРОВЯТ? 2. ЗА ГОДНОСТТА НА ПОЛЕВИТЕ ТЕСТОВЕ... ДАЛИ СА МЕНТЕТА?

И за амнистия и обезщетения на всички арестувани по този тест...

И 3. Дали тези които ги прилагат могат да работят с тези тестове...?

Изяж си хлебчето, бабиното. Да видиш какъв юнак ще станеш!!!

А някой дали се е сетил да прочете какво пише в ръководството за ползване на тестовете, при какви условия какви показания дават, какви са възможните отклонения при изследване на прахообразни вещества, допустими грешки и т.н.

Ако те потвърдят, че става дума за чисто брашно, образуваното досъдебно производство ще бъде прекратено. Ако се потвърди, че тестовете са негодни ще си ги наврат отзад.

С такова брашно - и "БЪЛГАРИТЕ СРЕД НАЙ-НЕЩАСТНИТЕ НАРОДИ"... Какво ли тогава ядат в Дания, Норвегия, Финландия и Холандия...

А не е ли по правилно да се каже "Брашно реагира на полицейски тестове за амфетамин" ? Иначе супер... кой знае какви други боклуци слагат в брашното. Ама то до къде стигнахме - даже брашното не е брашно, а искаме месото да е

еся вече Ути ще отслабне в дебелариума в Бобов Дол

брашното да бъде арестувано за притежание и ползване ... и да бъде пуснато след 72 часа в домашен арест за да си меси питката

Бавно и полека..........

БЪЛГАРИ ,внимавайте от къде купувате хляб,за да не Ви арестуват като НАРКОДИЛЪРИ!?

когато брашно реагира като амфетИмини, както пише в заглавието , не е страшно ! страшно става ако амфетамините реагират като брашно ! тогава започват да падат трупове по света и най вече у нас .

И кой си носи 100 грама брашно в дрехите?

На никой ли още не му стана ясно с какво ни хранят. ? И после искат да сме добре настроени към ГМО.

omg! полицаите ми направиха деня! моля кажете къде е това брашно да идем всички да си купим!!!

ма чети бе хабориген - отиваш в костенец, в първата бакалия и готово. на връщане се метни под някой камион.

От тоя Костенец само кьорфишеци излизат.. Фалшифи бюлетини, брашно с наркотици... луда работа.

Ти се пръсни с някой от тестовете за тъпотия,а камион вече отдавна е минал през муцуната ти,погледни се в огледалото

ептем на таша.к ги докара милиционерчетата! И децата вече ги бъзикат!

Стана ли ви ясно защо няма да намалят цената на хляба:)))))

Никой търговец не се е сетил да напише "полеви тест, реагиращ на брашно". Ще има невероятен успех